Характеристика на Луната на 3 декември - в знака на Скорпиона

На 03.12.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 29-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в знака на зодия Скорпион ♏. Процентът на осветяване на Луната е само 1%. Изгревът на Луната е в 07:09, а залезът е в 15:21.

Хронология на лунните дни

28 лунен ден от 05:30 на 02.12.2021 до 07:09 на 03.12.2021
29 лунен ден от 07:09 на 03.12.2021 до следващия ден

Лунно влияние на 3 декември 2021 г. Луната е в зодия Скорпион (+)

Луната в знака на Скорпион. Идва време за вземане на най-важните решения. Подобрената умствена дейност, повишената способност за концентриране върху същността на проблема и високото ниво на самокритичност са най-добрият начин да се отдели наистина важното от повърхностното и незначителното. Можете спокойно да поемете нови начала, да разработвате бизнес планове за нови проекти и да поемате всякакви задължения, които ще бъдат изпълними.

29 лунен ден (-)

На 3 декември 2021 г. в 12:00 - 29 лунен ден. Доста лош ден. Свързва се с намаляване на общата жизненост на организма и проява на хронични заболявания. Има голяма вероятност от депресия, нараняване и измама. По-добре е да прекарате деня в решаване само на най-необходимите ежедневни въпроси, да прогоните лошите мисли от себе си.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Четвъртата лунна фаза е последната фаза на лунния месец. Периодът на четвъртата четвърт, който завършва с новолуние. Този период се характеризира с бавност, мекота, известна летаргия. Силите и енергията в този момент бързо намаляват. В резултат на това в четвъртата лунна фаза се препоръчва да не започвате нови неща, а да приключите вече започнати. Свежите мисли и идеи трябва да се завърнат в началото на следващия лунен месец. Оптимално време за равносметка. В четвъртата лунна фаза общата активност намалява. През този период е препоръчително да се намали физическото и психическото напрежение. Препоръчително е да се избягват конфликти, както в бизнес въпроси, така и в лични отношения. Типично е увеличаването на вероятността от кавги и раздяла. Хората през този период са изключително чувствителни, впечатлителни, до голяма степен склонни към негодувание. Това състояние се отразява и в бизнес сектора. Ето защо в бизнес сферата е препоръчително да преустановите значимите срещи до следващата фаза на лунния месец.

Подобни статии