Характеристика на Луната на 5 декември

На 05.12.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Това е 2-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Стрелец ♐. Процентът на осветяване на Луната днес е 2%. Изгревът на Луната е в 10:21, а залезът е в 16:33.

Хронология на лунните дни

1 лунен ден от 10:45 на 04.12.2021 до 10:21 05.12.2021
2 лунен ден от 10:21 на 05.12.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 5 декември 2021 г.

Луната е в зодиакалния знак Стрелец (+)

Луната в знака на Стрелец. Лунният Стрелец донякъде отвежда нашите мисловни процеси от земната логика и конкретност в полето на абстрактното мислене. Въпреки това, периодът е идеален за решаване на въпроси, свързани с всякакви правни въпроси. Всякакви бюрократични въпроси в този момент се решават изненадващо лесно, почти от само себе си. Всички видове пътувания и командировки също ще бъдат успешни и ще преминат без много негативни приключения.Не купувайте и не продавайте земя или имоти.

2 лунен ден (+)

На 5 декември 2021 г. в 12:00 - 2 лунен ден. Денят е подходящ за започване на цикъл от упражнения, гладуване или диета. Всяко начало в този ден получава допълнителен енергичен тласък. Трябва да обърнете внимание на такива отрицателни качества като гняв и скъперничество, тъй като преодоляването им ще помогне да се реализират нови начала.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фазата на нарастващата луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизмислени идеи, да се анализират внимателно проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец. На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на текущите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии