Характеристика на Луната на 8 декември

На 12.08.2021 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е четвъртият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Водолей ♒. Процентът на осветеност на луната е 22%. Изгревът на Луната е в 12:52 часа, а залезът е в 20:34 часа.

Хронология на лунните дни

4 лунен ден от 12:22 на 07.12.2021 до 12:52 на 08.12.2021
5 лунен ден от 12:52 на 08.12.2021 до следващия ден

Лунно влияние

На 8 декември 2021 г. Луната е в зодиакалния знак Водолей (+)

Луната в знака Водолей. По-добре в този момент да не притеснявате висшето ръководство или държавните агенции, а да започнете да организирате, провеждате всякакви срещи, конференции или участвате в тях. Това време е идеално за всякакъв вид умствена и творческа дейност. Полезно е да се занимавате със самообразование и придобиване на нови знания, изучаване и внедряване на нови технологии. Нещата вървят добре с недвижимите имоти, социалните и политическите дейности.

4 лунен ден (±)

На 8 декември 2021 г. в 12:00 - 4 лунен ден. Поради нарастващата дипломация, денят е добър за активни контакти и търговски операции. При вземане на решения човек трябва да се въздържа от повърхностни преценки, тъй като склонността към неразумен риск се увеличава.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фазата на нарастваща луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизмислени идеи, да се анализират внимателно проблемите и проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец . На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на текущите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии