Характеристики на Луната на 10.10.2021

На 10.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Това е 4-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в знака на зодия Стрелец ♐. Процентът на осветеност на Луната е 20%. Нейният изгрев е в 12:22, а залезът й в 19:25.

4 лунен ден от 10:47 09.10.2021 до 12:22 10.10.2021
5 лунен ден от 12:22 10.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 10 октомври 2021
Луната е в знака Стрелец (+)

Лунният Стрелец отдалечава мисловните процеси от земната логика и конкретика и ги запраща в областта на абстрактното мислене. Въпреки това, периодът е идеален за решаването на въпроси, свързани с правото и юридическата материя.

Всички бюрократични въпроси по това време се решават лесно и бързо. Успех имат и всевъзможните пътешествия и командировки. Пазете се обаче от операции, свързани със земя и строителство.

4 лунен ден (±)

10 октомври 2021 г. в 12:00 — 4 лунен ден. В сила е нарастването на дипломатичността. Денят е добър за активни контакти и търговски операции. При вземането на решения се въздържайте от повърхностни съждения и необоснован риск.

Растяща Луна (+)

Луната се намира във фазата Растяща Луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на Луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на растежа си. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и да се очертаят плановете за разработване на нововъзникнали идеи, внимателно да се анализират проблемите както за бъдещия период, така и за нещата, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец. На физиологично ниво, през първата лунна фаза, тялото натрупва сили. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, в личната сфера идва етапът на преосмисляне на настоящите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с растежа на Луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии