Характеристики на Луната на 11 октомври

На 11.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Растяща Луна". Това е 5-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Стрелец ♐. Процентът на осветеност на Луната е 30%. Изгрява в 13:49, залязва в 20:06.

5 лунен ден от 12:22 10.10.2021 до 13:49 11.10.2021
6 лунен ден от 13:49 11.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 11 октомври 2021
Луната е в знака на зодия Стрелец (+)

Ако хвърчите в облаците и мислите абстрактно, това е заслуга на Стрелеца. Въпреки това този период е идеален за юридически казуси. Всички бюрократични въпроси се решават лесно. Подходящо време и за пътувания. Не се занимавайте с операции, свързани със земя или строителство.

5 лунен ден (−)

11 октомври 2021 г. в 12:00 — 5 лунен ден. Пренебрегването на собствените принципи и задължения, нерешителността и съмнителността могат да доведат до съществени изменения на вашите планове и да поставят кръст на планираните преди това начинания. Трябва да проявите максимална съзнателност и да избегнете негативните влияния. Особено внимание обърнете на консумираната в този ден храна.

Растяща Луна (+)

Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на Луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на растежа си. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и да се очертаят плановете за разработване на нови идеи, внимателно да се анализират проблемите както за бъдещия период, така и от предходния лунен месец. На физиологично ниво през първата лунна фаза тялото натрупва сили. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, в личната сфера идва етапът на преосмисляне на настоящите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най -високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с растежа на Луната през този период се увеличава и жизнената енергия. 

Подобни статии