Характеристики на Луната на 12 октомври

На 12.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Растяща Луна". Това е 6-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Козирог ♑. Процентът на осветеност на Луната е 42%. Изгревът е в 14:59, а залезът е в 21:04.

Хронология на лунните дни

6 лунен ден от 13:49 11.10.2021 до 14:59 12.10.2021
7 лунен ден от 14:59 12.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 12 октомври 2021

Луната е в знака на Козирог (±)

Луната в знака на Козирог. Не е най-доброто време за общуване с държавни органи или с представители на структурите на властта. Не всичко е гладко и в паричните въпроси. Голяма е вероятността да има загуби. От друга страна, решението на въпроси с недвижими имоти, както и организационни работи би трябвало да преминат без сериозни усложнения. Не е зле в тези дни да се направи неголямо пътешествие в гориста местност или да се посети ски курорт.


6 лунен ден (+)

12 октомври 2021 г. в 12:00 — 6 лунен ден. Един от най-благоприятните дни. У много хора в този ден се проявява дарба за провидение, обостря се интуицията, разкриват се най-разнообразни способности. Научните или социалните дейности напредват без спънки и лесно се установяват различни контакти. Денят е благоприятен за романтична комуникация с представители на противоположния пол.

Растяща Луна (+)

Луната е във фазата Растяща Луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на Луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на растежа си. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и да се очертаят плановете за развитие на новооткритите идеи, внимателно да се анализират проблемите и проблемите, както за бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец . На физиологично ниво, през първата лунна фаза, тялото натрупва сили. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както и в работата, в личната сфера идва етапът на преосмисляне на настоящите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с растежа на Луната през този период се увеличава и жизнената енергия. 

Подобни статии