Характеристики на Луната на 14 октомври

На 14.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Растяща Луна". Това е 8-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Водолей ♒. Процентът на осветеност на Луната е 64%. Изгревът е в 16:19, а залезът е в 23:44.

8 лунен ден от 15:48 13.10.2021 до 16:19 14.10.2021
9 лунен ден от 16:19 14.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 14 октомври 2021
Луната е в знака на зодия Водолей (+)

Луната във Водолей. Нежелателно е по това време да ангажирате шефовете или държавните органи. По-добре се захванете с организацията на събрания, конференции или участия в такива мероприятия.

Идеално време за всякаква умствена и творческа дейност. Полезно е да се занимавате със самообразование и получаване на нови знания, изучаване и внедряване на нови технологии. Успешни са сделките с недвижими имоти, обществената и политическа дейност.

8 лунен ден (±)

14 октомври 2021 г. в 12:00 — 8 лунен ден. Доста сложен ден за общуване с колеги или партньори. Стари незавършени дела имат тенденция да се пробудят именно в този ден и да отнемат много сили и време.

Денят е подходящ за пътувания, пътувания, преместване на ново място. Новите случаи, планирани за това време, изискват по-задълбочено проучване и сериозна подготовка.

Растяща Луна (±)

Луната е във фаза "Растяща Луна". Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период продължава активният растеж на Луната. Втората фаза се характеризира с още по-значително нарастване на енергията и вътрешните сили, както и силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планираните дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаи, изискващи много активност, ще бъдат решени лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, именно през този период е добре да започнете нови тренировки. Промените в абсолютно всички области на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е подходящ момент за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се събира все повече и близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и появата на травматични ситуации.

Още по темата: зодии

Подобни статии