Характеристики на Луната на 15 октомври

На 15.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Това е 9-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Водолей ♒. Процентът на осветеност е 74%. Луната е изгряла в 16:40.

Хронология на лунните дни

9 лунен ден от 16:19 14.10.2021 до 16:40 15.10.2021
10 лунен ден от 16:40 15.10.2021 до следващия ден.

Влияние на Луната на 15 октомври 2021
Луната е в знака на Водолей (+)

Луната във Водолей. Ако не се налага, въздържайте се от контакти с държавни институции. Препоръчва се организирането и провеждането на събрания, конференции и участието в тях.

Идеално време за умствена и творческа дейност. Полезно е да се самообразовате и да получавате нови знания в различни области. Добри резултати при сделки с недвижими имоти, обществена и политическа дейност.

9 лунен ден (−)

15 октомври 2021 г. в 12:00 — 9 лунен ден. Критичен ден, в който трябва да сте готови за битка с измами и илюзии. Опитайте се да се владеете и не показвайте негативното си отношение към околните.

Изострянето на конфликта и конфронтацията няма да донесат полза на нито една от страните. По-добре обърнете внимание върху довършването на вече започнати проекти, вместо да подхващате нови.

Растяща Луна (±)

Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Втората лунна фаза е промеждутъкът между първата лунна четвърт и пълнолунието. В този период продължава активният растеж на Луната. За втората фаза е характерен още по-голям подем на енергия и вътрешни сили, а също и силно изразена активност.

В деловата сфера започва благоприятно време за осъществяването на планирани неща, решаване на трудни въпроси и проблеми. Работи, изискващи по-голяма активност, ще се получават сравнително лесно.

Във втората лунна фаза се препоръчват физически натоварвания и тренировки. Благоприятни са измененията в абсолютно всички сфери на дейност, както във взаимоотношенията на лична основа, така и в деловата сфера.

Добро време за пътувания и промяна на дейността. Жизнената енергия се концентрира и с наближаването на пълнолунието достига своя пик.

Още по темата: зодии

Подобни статии