Характеристики на Луната на 19 октомври

На 19.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Овен ♈. Процентът на осветеност на небесното тяло е 98%. Изгревът на Луната е в 17:23, а залезът е в 05:13.

Хронология на лунните дни

13 лунен ден от 17:15 18.10.2021 до 17:23 19.10.2021
14 лунен ден от 17:23 19.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 19 октомври 2021
Луната е в знака на зодия Овен (−)

Луната в Овен. Характеризира се като време с повишена импулсивност и припряност, която граничи с безразсъдство. По-добре е да се отложат делата, изискващи точност и обмисляне на детайлите, защото някоя дреболия, която сте пропуснали, може да доведе до крайно негативни последствия.

Важни преговори или сключване на договори могат да бъдат прецакани буквално за глупост. Голяма е вероятността от конфронтации, а такъв сблъсък може дори да приключи с нещастен случай. Пазете се от огън и от остри предмети.

13 лунен ден (+)

19 октомври 2021 г. в 12:00 — 13 лунен ден. Ден за самоанализ. Ако осъзнаете своите грешки и извлечете от тях поука, може да имате реален шанс да повдигнете авторитета си и да затвърдите своето положение в очите на околните. Творческата енергия и активност са мощни.

Растяща Луна (±)

Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период продължава активният растеж на Луната. Втората фаза се характеризира с още по-значително нарастване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планираните дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Проекти, изискващи много активност, ще бъдат осъщественилесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде много полезна. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е подходящ момент за придвижване, пътуване, промени. Жизнената енергия се събира все повече и около пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и появата на травматични ситуации.

Подобни статии