Характеристики на Луната на 2-ри октомври

На 02.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 26-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Лъв ♌. Процентът на осветеност на Луната е едва 20%. Нейният изгрев е в 00:18, а нейният залез е в 17:25.

Хронология на лунните дни

25 лунен ден от 23:02 30.09.2021 до 00:18 02.10.2021
26 лунен ден от 00:18 02.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 2 октомври 2021

Луната е в знака на зодия Лъв (±)

Луната в знака Лъв благоприятства всичко с енергични и действени начинания: от организацията на спортни или културно-масови мероприятия до корпоративни събирания, целящи да сплотят колектива.                                               Много хора изпитват желание за общуване и развлечения. В тези дни практически всички увеселителни заведения получават стабилен доход. Това се отнася особено до казината, тотализаторите и залите за игрални автомати, тъй като луната в зодия Лъв носи склонност към авантюри и повишава необмисления риск. Пак по тази причина трябва да се отложат всички сериозни финансови дела, свързани с крупни суми. За да се избегнат загубите, не трябва да сключвате сделки с недвижими имоти, акции и да подписвате сериозни договори. При повечето хора в този ден се проявява склонност за самочувствие без покритие и като никога се обостря склонността към ласкателство.

26-и лунен ден (−)

2 октомври 2021 г. в 12:00 — 26-и лунен ден. Сложен, критичен ден. Постарайте се да избягвате каквато и да е активна дейност в абсолютно всички области. По-добре съхранете жизнените си сили, вместо да ги пилеете в празнодумство.

Дайте обет за въздържание, освободете се от ненужните контакти и погледнете на живота трезвомислещо.

Намаляваща Луна (+)

Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Четвъртата лунна фаза - последна в лунния месец. Периодът на четвъртата четвърт, който завършва с новолуние. За този период е характерна мудност и летаргия. Времето е пасивно.

Силите и енергията в това време намаляват. Вследствие на това в четвъртата лунна фаза се препоръчва да приключите започнатите проекти с краен срок и да не започвате нови, а да управлявате текущите. Свежите мисли и идеи оставете за началото на следващия лунен месец. Оптимално време за равносметка.

В четвъртата лунна фаза активността намалява. Препоръчително е да страните от конфликти, както в бизнеса, така и в личните отношения. Типично време за люти спорове и раздели.

Хората в този период са крайно чувствителни, впечатлителни, склонни да нагрубяват другите. Това се отразява и в сферата на бизнеса. Ето защо е добре да оставите важните срещи за друго време.

Подобни статии