Характеристики на Луната на 22 октомври

На 22.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 16-ият лунен ден в лунния календар, а Луната днес е в знака на зодия Телец ♉. Процентът на осветеност на Луната е 97%. Изгревът на Луната е в 17:53, а залезът е в 09:04.

Хронология на лунните дни

16 лунен ден от 17:42 на 21.10.2021 до 17:53 22.10.2021
17 лунен ден от 17:53 на 22.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 22 октомври
Луната е в знака на Телец (+)

Това е знак за материална стабилност, постоянство и старание, следователно сега е най-благоприятното време за извършване на разнообразни финансови транзакции и сделки. Инвестирането в ценни книжа непременно ще доведе до приходи. Бизнесът с недвижими имоти и всякакви други имуществени въпроси, включително сделки с художествени съкровища, върви също толкова добре. Въпреки че през този период от време има известно повишаване на мисловните способности, от друга страна, инертността и склонността към мързел се увеличават. Има желание за комфорт и уют.
16 лунен ден (±)

22 октомври 2021 г. в 12:00 — 16 лунен ден. Доста хармоничен ден. Всичко е в баланс. Ще почувствате известен излишък на сила, който е най-добре да бъде насочен към творчеството и физическата активност, в противен случай енергията може да намери изход в необмислени, евентуално агресивни действия.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляващата луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолунието до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се включват в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и съзидание. 

Подобни статии