Характеристики на Луната на 25 октомври: Под знака на зодия Близнаци

На 25.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 19-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на Луната е 81%. Изгревът на Луната е в 19:02, а залезът е в 12:46.

Хронология на лунните дни

19 лунен ден от 18:31 10.24.2021 до 19:02 10.25.2021

20 лунен ден от 19:02 ч. 25.10.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 25 октомври 2021 г Луната е в зодиакалния знак Близнаци (+)

Луната в знака Близнаци. Време е за бързи и енергични неща. Поради повишената импулсивност си струва да се справите с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект върху въпроси, които изискват незабавно вземане на решения или свързани с придобиване на информация. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или сделки с ценни книжа (особено краткосрочни). Можете да играете и на борсата. Благоприятно време за защита на дипломи, дисертации или събиране на информация за тяхното написване. Постоянното желание за преминаване към друга професия не допринася за деликатна работа, която изисква мобилизиране на цялото внимание, така че всички дългосрочни проекти, за решаването на които е необходимо да се отделят повече от един ден, трябва да се поставят в чекмеджето до настъпването на по-благоприятен период.

19 лунен ден (-)

25 октомври 2021 г. в 12:00 - 19 лунен ден. Критичен ден. В идеалния случай останете вкъщи и не посещавайте пренаселени места. Най-добре е да отделите време за морално прочистване: покаяние, освобождаване от илюзии, лъжи, проява на гордост и его. Най-лошият ден за брак или други партньорства.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесен момент да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Още по темата: зодии

Подобни статии