Характеристики на Луната на 26 октомври

На 26.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 20-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на Луната е 73%. Изгревът на Луната е в 19:45, а залезът е в 13:46.

Хронология на лунните дни

20 лунен ден от 19:02 25.10.2021 до 19:45 26.10.2021
21 лунен ден от 19:45 26.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 26 октомври 2021
Луната е в знака на зодия Рак (±)

Луната в знака Рак. Време на бърза стабилност. Идеално за добре функциониращ бизнес с монотонно производство. Ако водите някакво дело, то ще приключи по най-добрия за вас начин. Трябва да бъдете по-внимателни с отпускането на заеми и заемането на пари. Има вероятност да се наложи да чакате много дълго за връщането им. Тъй като емоционалната чувствителност се увеличава в този момент, трябва да бъдете по-тактични и внимателни към близките, това ще ви бъде само от полза. За развитието на духовна сила са полезни аутотренинг, медитационни практики и развитие на екстрасензорна чувствителност. За да се избегнат неприятни последици, е необходимо по-внимателно боравене с метални предмети и огън.

20 лунен ден (±)

26 октомври 2021 г. в 12:00 - 20 лунен ден. Идеален ден за различни практики, насочени към прочистване и трениране на силата на духа и прозрението. Ден на кармичното възмездие. Желателно е да се усамотите, ако не искате да попаднете в конфликтни ситуации.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляващата луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Време, когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от вложените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се откажете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и съзидание.

Подобни статии