Характеристики на Луната на 27 октомври

На 27.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 21-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на Луната е 64%. Изгревът на Луната е в 20:44, а залезът е в 14:32.

Хронология на лунните дни

21 лунен ден от 19:45 ч. 26.10.2021 г. до 20:44 ч. 27.10.2021 г.

22 лунен ден от 20:44 ч. 27.10.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние 27 октомври 2021 .

Луната е в зодиакален знак Рак (±)

Луната в знака Рак. Време на бърза стабилност. Идеален за добре функциониращ бизнес с монотонно производство. Бизнесът, свързан с антики също е сполучлив. Не проявявайте излишна щедрост - дадените назаем днес пари няма скоро да се върнат при вас. Тъй като емоционалната чувствителност се увеличава в този момент, трябва да бъдете по-тактични и внимателни към близките, това ще ви бъде само от полза. За развитието на духовната сила са полезни аутотренинг, медитационни практики и развитие на екстрасензорна чувствителност. За да се избегнат неприятни последици, е необходимо внимателно боравене с метални предмети и огън.

21 лунен ден (+)

27 октомври 2021 г. в 12:00 - 21 лунен ден. Ден на творческа и физическа активност. Работата в екип, всякакви пътувания или пътувания е полезна. Полезни са водните процедури, въздушните бани и всякакви физически упражнения.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от вложените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се откажете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии