Характеристики на Луната на 9 октомври

На 09.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Растяща Луна". Това е 4-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знаке на Скорпион ♏. Процентът на осветеност на небесното тяло е 11%. Изгревът на Луната е в 10:47, а залезът е в 18:59.

3 лунен ден от 09:11 08.10.2021 до 10:47 09.10.2021
4 лунен ден от 10:47 09.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 9 октомври 2021
Луната е в знака на зодия Скорпион (+)

Време е за отговорни решения. Подобрената умствена дейност, повишената способност да се концентрира върху същността на проблема и високото ниво на самокритика са най-добрият начин да се разграничи наистина важното от повърхностното и незначителното. Може смело да се хвърляте в нови начинания, да разработвате бизнес планове и проекти и да се товарите с всевъзможни задачи, които, учудващо, няма да ви се опрат.


4 лунен ден (±)

9 октомври 2021 г. в 12:00 — 4 лунен ден. Нараства дипломатичността, подходящо време за активни контакти и търговски операции. При вземане на решения трябва да се въздържате от повърхностни мисли и действия, тъй като нараства склонността към неоправдан риск.


Растяща Луна (+)

Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на Луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на растежа си. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и да се очертаят плановете за разработване на новвъзникнали идеи, внимателно да се анализират проблемите както за бъдещия период, така и за онези задачи, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец. На физиологично ниво, през първата лунна фаза, тялото натрупва сили. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на настоящите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с растежа на Луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии