Характеристики на Луната за 8 октомври

На 08.10.2021 в 12:00 ч. Луната е във фазата "Растяща Луна". Това е 3-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Скорпион ♏. Процентът на осветеност на Луната е 5%. Нейният изгрев е в 09:11, а залезът е в 18:40.

2 лунен ден от 07:37 07.10.2021 до 09:11 08.10.2021
3 лунен ден от 09:11 08.10.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 8 октомври 2021

Луната е в знака на зодия Скорпион (+)

Време е за вземане на отговорни действия. Активна мисловна дейност,  нарастваща способност за концентрация върху същината на проблемите и висока степен на самокритичност позволяват да се отсее истински важното и значимото от нищожното. Може смело да се захванете с нови начинания, да разработите бизнеспланове за нови проекти и да си поставяте цели, които ще са по силите и възможностите ви.

3 лунен ден (−)

Ден на борба и агресивност. Обостряне на конфликти дори между близки хора.

За да не тровите атмосферата и да не разваляте нито своето настроение, нито това на околните, трябва да се стараете повече и да потискате негативните емоции. Най-добре пренасочвайте енергията си към физически упражнения.

Растяща Луна (+)

Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на Луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на растежа си. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и да се очертаят плановете за развитие на новоизявени идеи, да се анализират внимателно проблемите и въпросите, както за бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец. На физиологично ниво, в първата лунна фаза, тялото натрупва сили. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, в личната сфера идва етапът на преосмисляне на настоящите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с растежа на Луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии