Хепи Ванче счупи крак

Хепи Ванче обожава разходките в планината.

Вечно усмихнатата стюардеса Ваня Илиева, която победи в последния сезон на риалити формата „Фермата“, счупи крак. Брюнетката, която стана известна с прякора си Хепи Ванче, се подхлъзнала по време на поредния си планински поход и се стигнало до контузията й.

Неприятната случка се разиграла през уикенда, след като заедно с нейни приятели изкачиха връх Безбог, а след това се запътили и към Полежан. „Време - променливо, слънце, мъгла, но ние всички с песен на уста. Гледки, оставящи те без дъх, или мъгла, оставяща те без гледки, ама пак беше гот! За мое съжаление обаче малко преди Полежан се подхлъзнах и счупих краче. Малшанс или съдба, но силно вярваща, че съм родена под щастлива звезда“, написа Илиева в социалните мрежи. Тя благодари на своите „ангели“ с моторни шейни, които й помогнали да се справи със ситуацията и я завели до безопасна локация, както и на нейното семейство от Кросфит Витоша, които пък са я е поносили доста, докато слязат на по-равен терен.
Екип на „Телеграф“ се свърза с Илиева, а тя ни увери, че се чувства добре. „Всичко е наред. Имало е да става. Добре съм, днес ще отида на още няколко прегледа. Истината е, че за енергичен човек като мен ще ми е брутално трудно да издържа месец в гипс, но ще се справя“, сподели с вечната си усмивка Ваня. Неприятният инцидент не е успял да сломи духа й, а голяма заслуга за това имат и нейните почитатели. „Благодаря на феновете ми за цялата загриженост и положителна енергия, която ми пращат. Страхотни са“, завършва победителката от „Фермата“.

Подобни статии