Ходжа лъже, че разваля магии

Вземал тройно да бае против смърт и неизлечими болести

Снимка: Нова телевизия Тежко въоръжени полицаи са завардили пред оградата на ходжата.

Ходжа си призна, че е лъгал за развалянето на магии за смърт и започна да връща парите, които са му платени. Това стана, след като Георги Демиров, известен като Адем Ходжа, сключи споразумение с прокуратурата за условно наказание от година и шест месеца затвор. Със споразумението ходжата призна, че е завлякъл мнозина с хиляди левове. Стана ясно, че взимал тройно, за да бае против смърт и неизлечими болести.

Големи суми прибирал и за да разваля черна магия, за което бил най-много търсен. Демиров няма да лежи в затвора само защото е признал вината си, съгласил се е да върне част от парите, а и не на последно място заради чистото си съдебно минало. Синът на Демиров Венцислав Станчев, известен като Джелял Ходжа, също разваля магии, както и останалите членове на фамилията, които упражняват същата професия. Родата от варненското Игнатиево е известна из цяла България. Според обвиненията Адем Ходжа е вършил престъпленията на територията на Пазарджишки окръг и затова делото бе поверено на магистратите в Пазарджик.

Той е категоричен: магии не прави, а само разваля. „Ако е възможно. Защото няма черна, няма бяла магия. Ако е направена, тя се връща десетки пъти по-силна върху поръчителя. Плаща той, плащат и децата му, и поколения след него“, коментира преди време по Нова телевизия ходжата. Мненията на неговите клиенти са в двете крайности. Едни го благославят, други го критикуват. Според самия Адем някои хора очакват прекалено много от него. А той си има правила. Магии не прави, при много тежки случаи по къщите не ходи. Опитва се да вразуми човека и да му посочи грешките. Понякога се налага директно да признае, че не може да помогне. Или ще подобри положението, но няма да премахне проблема. Има неразрушими магии като циганската, дава пример ходжата.

Подобни статии

 • Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Районният съд във Велинград остави в ареста двамата братя, изнасилили и причинили смъртта на 42-годишен мъж от курортния град. Така 22-годишният И.К. и неговият непълнолетен брат И.К., на 17 г., ще бъдат зад решетките.

  109
 • Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  За зачестили кражби на регистрационни номера и части на автомобили, сигнализираха жители на столичния кв. „Захарна фабрика”. Потърпевши се оплакват, че колите им осъмвали с изтръгнати лайсни и решетки за броня, без акумулатори и катализатори. Апашите разбивали и странични стъкла, за да отмъкнат навигационни системи, предаде Нова тв.

  62
 • Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Случаят с джипа, с който в края на миналата година бившият финансов министър Владислав Горанов опита да напусне страната, съвсем не е така прост, както се опитаха да го изкарат. Колата е издирвана от Интерпол по искане на Русия и съвсем не е нова, както твърдеше той. По случая разследването в ГДНП е вече няколко тома - има установени странни факти. Засега данните показват, че колата е произведена август 2018, а регистрацията ѝ е от 1 януари 2018 г. Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти след края на вътрешната комисия в парламента.

  154