Хороскоп на маг Розали за периода 07.09 - 14.09.21 г.: Овенът изпитва чувство за сигурност, Стрелците да не оставят нещата на случайността

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата , които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате , че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете , да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

Телец

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване, или период на възстановяване . Край на лечението,заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум ,тяло сърце и дух се обединяват в едно,за да се възродите изцяло.

Близнаци

През този период, може да ви се наложи, да се справите или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко,което ви е подготвено от администрацията. Това може да са някакави проблеми с документи,глоби,данъци и др. Оправете всичко бързо,за да се насладите на осъществяването на новите ви планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект,който ще ви донесе много парични постъпления.

Рак

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекимну заслуженото. Постигате баланс и хармонияслед редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партнъорство,виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход свързан с юридически въпрос.

Лъв

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем,за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута, ще имате ново просветление и напътсвия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания.прекрасен период за художници,бизнесмени и творци във всяка една област. 

Дева

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания,разширяване на хоризонтите,избистряне на целите ви и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки ,пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният ви подход,могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние,човек е свободен,да се наслаждава на живота,да се отдава на величествени,а понякога, дори и нереалистични представи за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

Везни

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват,което ви дава възможност,да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява,силите ви са неограничени ,за да постигнете целите си.  Задържате силната позиция, в която сте сега.

Скорпион

Търсите нови запознаства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси,които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори,които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Стрелец

Всеки път когато прилагате своята воля и енергия ,вие създавате съответното силово поле. Инструментите които ползвате затова,могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат,ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено,към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Козирог

Усещате ,че каквото и да правите,нещата не се променят,а си остават същате. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място.Иска ви се, да промените нешата и да тръгнете по нов път.
Планирате някаква промяна,но чувствате ,че не можете да намерите своето място в живота,затова не сте спокойни.
Обзел ви е песимизъм,защото не получавате това,което искате.
Всичко изглежда някак объркано,но не се притеснявайте,скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Водолей

През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите, без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектният лидер. Ще взимате мигновенни решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните,но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо,но ще проявявате респект къмобществените ценности и закони.

Риби

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща,за които доскоро само сте мечтали и сте мислили.че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите ,че все повече сте създадени за тях. Уви,още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите ви и действията ви, обаче все повече ще ви приближават към така желаният от вас лукс.

Подобни статии