Хороскоп на Тамара Глоба за 14 януари и за почивните дни - 15 и 16 януари

Хороскоп на Тамара Глоба за петък, 14 януари и за идващия уикенд.

Овен

Опитайте се да се занимавате с важни въпроси сутрин и се съсредоточете върху задълженията си през деня и вечерта, за да избегнете загуби. Находчивостта ще ви помогне в бизнеса. Не се поддавайте на триковете на измамниците. Вечерно време внимавайте в транспорта, ако е възможно, отложете пътуванията. Погрижете се за вашето семейство и движимо имущество.

Телец

Фокусирайте се върху текущата работа и задачи от ръководството, както и върху повишаване нивото на вашите знания. Бизнесът ще донесе печалба, но вечер има риск от измами, загуба и неуспешни покупки. Угощението с любими хора не трябва да е изобилно. Внимавайте с контактите си.

Близнаци

Сутринта ще донесе добри новини, свързани с лични дела, пътувания и печалба. Ще има възможност за печалба. Следобед се грижете за здравето си, избягвайте конфликти, не се карайте с мъже и членове на семейството. Невярната информация може да развали плановете ви – не се суетете и бъдете търпеливи.

Рак

Грижете се за необходимите неща, участвайте в обществения живот, вършете полезна работа. Новини от роднини може да ви смущават. Внимавайте с думите си и при работа с документи. Избягвайте съмнителни хора. Разчитайте на подкрепата на семейството и хората, които уважавате.

Лъв

Днес ще разделите цялото си време между семейството и приятелите. Не жертвайте работата или общуването с близките в името на ефимерни връзки и компании - до вечерта може да се разочаровате. Грижете се за истинското приятелство, избягвайте случайни познанства, особено в социалните мрежи.

Дева

В началото на деня ръководството ще ви подкрепи парично или малко по-късно с обещания, които няма да бъдат спазени. В любовта, в личните планове и творчеството - успех. Ще разчитате на подкрепа на жени. Вкъщи се грижете за почистването и инвентара, бъдете внимателни в ежедневните въпроси.

Везни

Далеч от дома - печалба, подкрепа за старейшини, строителство и ремонт. Приятелите ви помагат в бизнеса, но чувствате, че вътрешният ви кръг се е стеснил. Втората половина на деня ще донесе загуби по пътищата. Петък вечер и в събота вечер внимавайте в транспорта и при шофиране. Мъже могат да ви отворят очите за измами на привидно надеждни приятели отдалеч.

Скорпион

Не бъдете разточителни – в края на деня и през почивните дни ще трябва да харчите за неща от първа необходимост, пътувания и помощ на близки. Очаквайте гости. Грижете се за домакинските задължения и здравето си.

Стрелец

Оставете настрана проблемите си и помогнете на близки и близки хора. Членовете на семейството се нуждаят от вашата помощ - не ги оставяйте без подкрепа дори в случай на кавга. Вашите опоненти и конкуренти могат да станат активни. Избягвайте скандали. Бъдете внимателни при шофиране.

Козирог

На сутринта е възможна печалба. Въздържайте се от разходи - вероятни са разходи за домашни ремонти, дела на роднини и коригиране на недостатъци в работата. Гледайте здравето си. Посветете време на творчество и учене. Разчитайте на подкрепата на жените.

Водолей

Днес най-вече ще бъдете загрижени за делата на децата и отношенията с близките. Вечер е важно да обръщате внимание на случващото се около вас. Избягвайте хазарта, съмнителните компании. Не се карайте с приятели и роднини, грижете се за децата.

Риби

Приоритет са вашите лични планове, както и въпроси, важни за здравето и вашите собствени интереси. Погрижете се за жилищата, децата и вътрешните работи. Направете инвентаризация. Приятелките ще станат ваша опора, когато се въртите между бизнес и домакинска работа. Спаси родителите си.

Подобни статии