Хороскоп за 1-ви октомври: Лъвът се кара с всички в службата, Козирогът започва опасна игра

Не е необходимо да правите някакви грандиозни планове от днес за утре, след като едва ли ще ги осъществите. Приключете текущите задачи и работната седмица може да бъде отметната днес, без да се налага да си носите работа за уикенда вкъщи. Прекарайте вечерта спокойно, в компанията на близки хора. И помислете как да зарадвате някой от тях.

ОВЕН

Добър ден, свързан с получаване и анализиране на информация, а също и с преодоляване на съмненията за вече взети решения. Може да ви провърви във финансите, денят е подходящ и за покупки. Независимо от всички тези благоприятни моменти, вие, драги Овни, трябва да сте подготвени, че ще има хора, които ще бъдат твърде враждебни спрямо вас, само защото ви завиждат.

Цитат на деня:

Човек, който не държи на мнението си, не е способен на нищо.

Щастливи числа за деня: 25, 61, 15, 39, 73, 87, 11

Работа

Не бъдете толкова амбициозни днес. Денят не е подходящ за индивидуални начинания в кариерата. Днес гледайте да не се товарите с твърде много работа, за да не останете разочаровани в края на деня, когато теглите чертата и установите, че не сте свършили почти нищо.

Здраве

Направете си един пречистващ ден на първо време. Не чакайте болката в зъбите ви да отмине, установете причината след консултация със специалист. Само така може да се предотвратят сериозни проблеми.

Любов

Важно е да поддържате баланс в отношенията си. Намерете нещо, което да ви свързва - игра, спорт, приятелска компания. Поделете си семейните задължения.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен, активен и творчески ден за Телците, който ще позволи да разгърнат способностите си в най-различни дейности. Вашата инициативност и либерализъм, както и жизненият ви потенциал ще са на много високо ниво. Благоприятно време за съдебни дела, лесно решаване на задачи, свързани с професионалната дейност и въпроси от материално естество.

Цитат на деня:

Никой не знае как ще постъпи тълпата, дори самата тя.

Щастливи числа за Телеца днес: 6, 89, 36, 42, 66, 12, 99

Работа

Началството ви цени, а колегите се вслушват във вашето мнение. Може да ви предложат нова длъжност, което ще ви донесе удовлетворение. Ако са достатъчно активни, безработните може да намерят идеалната за тях работа. 

Здраве

Внимавайте да не се нараните с остър предмет. Случи ли се такова нещо, ще берете ядове. Раната може да се инфектира и да създаде проблеми. Ден с понижени показатели на физическата активност.

Любов

Промяна в плановете. Нещата не вървят, както сте ги мислили. Шаблоните не пасват, трябва да експериментирате. И по-добре, защото партньорът ви ще оцени креативността ви.

БЛИЗНАЦИ

При текущите астрологични обстоятелства на преден план за Близнаците е деловата активност и предприемчивост, които дават отличен резултат. Правилно направеният избор ще донесе промени, които увеличават шансовете ви за успех. Може да ви се наложи спешно пътуване. Звездите предупреждават и за възможен край на връзката ви.

Цитат на деня:

Парите не са единствената връзка на човек с човека.

Щастливи числа: 41, 2, 11, 30, 95, 68, 32

Работа

Някой ще ви помоли за помощ в службата. Не отказвайте. Денят ви ще е положителен, а за направените жестове ще ви се отблагодарят многократно.

Здраве

Време за тренировки. Трябва да намалите теглото си и да превърнете сланинките в мускули. Голям риск за инфаркт.

Любов

Флирт за днес предвещават звездите. Възможно е обаче да има и моменти на агресия. Запазете лошите мисли и предчувствия за себе си. Когато не ви питат, не отговаряйте.

РАК

Днес Ракът сбъдва мечти. Успешни ще са всякакви търговски операции. Експериментирайте, намерете свой начин за постигане на целта. Може да получите помощ от хора, от които не сте го очаквали. В обедната почивка и след работа обиколете магазините и си харесайте нови дрешки за есента. Обновлението ще ви подейства добре.

Цитат на деня:

Станете честен човек, за да сте сигурни, че на света има един подлец по-малко

Щастливи числа за деня: 26, 2, 60, 40, 44, 39, 92

Работа

Може да сключите успешен договор. Наред ще са и всички юридически въпроси. Непознати може да ви окажат помощ днес, не я отказвайте.

Здраве

Няма причини да се тревожите, здравето ви е наред и не се очертават никакви изненади.

Любов

Лека промяна във външността ще накара любимия ви да ви погледне с нови очи. Това може да ви провокира да експериментирате още. Не карайте човека до вас да ви ревнува и не флиртувайте нарочно, за да видите реакцията му. Може да се преминат някои граници.

ЛЪВ

Напрегнат ден в много отношения за представителите на зодия Лъв. Очертават се сложни отношения с колеги и партньори. Не е изключено недоразуменията и проблемите в работата да ви хвърлят в отчаяние. Някои хора, на които сте разчитали ще ви разочароват. Не започвайте нищо ново днес, нищо няма да произтече от това.

Цитат на деня:

Величието на великите хора се крие в това, как се отнасят с малките хора

Щастливи числа: 4, 58, 49, 87, 93, 56, 97

Работа

Всичко днес ви се получава от раз. Справяте се със сложни задачи, не бързате и не допускате грешки. Вашият подход се харесва и намирате лесно помощници. Ще намалите обаче темпото, ако началниците не видят усилията ви.

Здраве

Наднормено тегло може да ви създава проблеми. Постарайте се да олекнете, започнете с разтоварващ ден, ходете повече пеша.

Любов

Пълни сте с енергия, само трябва да я насочите правилно. Не товарете близките си с излишни претенции.

ДЕВА

Ден на творческите способности и таланта, с който Девите блестят. Ако се отнесете съвестно към всичко и проявите упоритост, ще постигнете желания успех. Но ще се намерят хора във вашето обкръжение, които ще се опитат да ви бойкотират.

Цитат на деня:

Трябва да знаеш къде в човешкото тяло е мястото на душата

Щастливи числа на деня за Девата: 74, 37, 68, 2, 84, 67, 32

Работа

Малки неприятности в колектива може да помрачат радостта ви.

Здраве

Опитайте да залъжете глада, но не се увличайте. Измислете с какъв спорт да се захванете, имате нужда от движение.

Любов

Ще изгладите отношенията си с любимия, ако подходите с хумор. Това ще свали напрежението и ще ви даде шанс да започнете разговор, в който ще изясните всички недоразумения.

ВЕЗНИ

Излишна самоувереност и импулсивност от страна на Везните могат да станат причина за необмислени постъпки. Може да получите неочаквано делово предложение и да се срещнете със стари партньори в бизнеса. Неочаквана новина може да предизвика объркване в плановете ви. Възможни са спорове между влюбените и разпри в семейството. Опитайте се да прекарате повече време с хора, на които държите.

Цитат на деня:

Най-хубавото се вижда само със сърцето

Щастливи числа: 86, 14, 53, 7, 1, 22

Работа

Проявете предпазливост в работата, не са изключени авантюристични ситуации, които да ви хвърлят в смут.

Здраве

Ако трябва да се подложите на някаква операция, не отлагайте повече. Периодът на възстановяване ще е бърз и лек.

Любов

Любовта днес е като хазартна игра. Заложете на сигурно.

СКОРПИОН

Днес не са изключени неприятни ситуации с външното обкръжение. Въоръжете се с търпение. Може да се окажете в ролята на мишена. Може и да ви прехвърлят чужди задължения.

Цитат на деня:

Под шапката на всеки човек има театър, където се разиграват драми, често много по-сложни от онези, които се играят в истинския театър

Щастливи числа за Скорпиона: 33, 46, 89, 25, 82, 57

Работа

Говорете за работа, обсъждайте планове, които касаят бизнеса, давайте идеи. Околните ще ви слушат внимателно и ще проумеят, че са ви подценявали досега. Някои ще ви предложат сътрудничество. Преценете внимателно дали си струва да го приемете.

Здраве

Намерете време за изследване на вътрешните органи. Това се отнася особено за стомаха и черния дроб, които може да се окажат нестабилни.

Любов

Скорпионите извършват смели маневри на любовния терен, особено там, където нещата са зациклили. Не е изключено да се озовете в комична ситуация, ако решите да влизате в роли.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат оптимистичен поглед върху живота и умеят да разбират настроенията на другите. Предстои ви ден, изпълнен с хармонични отношения и радост от живота, благоприятен за кариерата. Новите идеи и предложения от ваша страна няма да останат без внимание и ще ви донесат полза. Великодушието и щедростта, проявени днес, ще привлекат на ваша страна нови съюзници.

Цитат на деня за Стрелеца:

Всеки венец на славата е и трънен венец

Щастливи числа: 84, 88, 75, 92, 80, 76, 3

Работа

Нови перспективи и възможности, кариерно израстване. Късмет и за тези, които си търсят работа.

Здраве

Тялото ви се нуждае от грижи. Масаж, козметични процедури - погрижете се за себе си. Пазете си нервната система, за която има какво да се желае.

Любов

Това не е най-добрия ден за срещи на четири очи и тайни маневри. Бъдете честни с партньора си, не му изневерявайте в мислите и действията си. По-често показвайте слънчевите страни на характера си пред него.

КОЗИРОГ

Това не е най-добрия ден в живота ви. На всички нива в последните дни и седмици има разочарования и излъгани надежди. Емоциите ви бушуват, обзема ви песимизъм, чувствате, че се намирате в дупка.

Цитат на деня:

Ако искате да предпазите човек от някаква постъпка, накарайте го да говори по темата. Колкото повече хората говорят за нещо, толкова по-малко са склонни да го направят

Щастливи числа днес за Козирога: 60, 96, 23, 18, 80, 15, 68

Работа

Нуждаете се от общуване, независимо дали това ще се случи в службата или в кръга на най-близките. Имате нужда да говорите и да ви чуят. Не работете толкова много, рискувате си здравето.

Здраве

Не забелязвате, но организмът ви страда от доста време от обездвижване. Обърнете внимание и на хранителния си режим.

Любов

Готови сте да рискувате, да престъпите някои принципи, да участвате в опасна игра. Любовта ви без друго е на изпитателен срок. Дали си струва да рискувате още?

ВОДОЛЕЙ

Астрологическата обстановка за Водолея носи както положителни, така и отрицателни моменти. Успехите зависят от вашата издръжливост и трезвата ви мисъл. Бъдете внимателни към себе си и другите. Всеки има сложни дни, не е необходимо да драматизирате.

Цитат на деня:

Двама-трима - това вече е общество. Един ще стане Бог, другият ще е дяволът

Щастливи числа: 50, 36, 44, 8, 55, 57, 34

Работа

Нищо днес не е такова, каквото изглежда, има двойнствен характер. От разсеяност или незнание може да допуснете грешка.

Здраве

Зрението ви не е на ниво, отидете на очен.

Любов

Днес инициативата е за влюбените Водолеи. Не намалявайте дистанцията, докато не се убедите, че това е Вашият човек.

РИБИ

Денят преминава под знака на активна борба за защита на собствените принципи. В първата половина от деня ще се решават важни въпроси, а във втората ще сте разсеяни и може да допуснете грешки. Бъдете по-критични към себе си, ако искате да успеете.

Цитат на деня за Рибите:

Науката полита, когато се освободят крилата на фантазията

Щастливи числа: 49, 45, 34, 46, 24, 70, 86

Работа

Днес имате твърде много работа, но ще се справите, защото осъзнавате, че всичко зависи от вас.

Любов

Звездите напомнят, че любовта днес се проявява по-силно в грижите, отколкото в съветите. Обича този, който е готов да ви помогне, вместо да ръси остроумни коментари, докато наблюдава опитите ви да преодолеете възникнала трудност. Идеалният вариант е да се справите с предизвикателствата заедно.

Подобни статии