Хороскоп за 16 октомври: Лъвът получава шанс да оправи стари грешки, Ракът импровизира

По-лесно е да постигнете желаното, отколкото сте си мислили. Не се отпускайте обаче, правете нови планове, но не ги споделяйте с никого. Визуализирайте мечтите си.

ОВЕН

Създавайте, измисляйте нови неща. Днес правите всичко това перфектно. В дейности, които изискват въображение и изобретателност, бързо постигате успех. Дори и най-смелите ви идеи получават подкрепа. Ентусиазмът, с който приемате всяко предизвикателство, заразява всички около вас. Този ден е подходящ за среща с хора, на които бихте искали да се харесате. Няма значение дали сте се познавали преди или ще се видите за първи път: да направите отлично впечатление няма да е трудно. Вероятни са приятни изненади, включително романтични.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 32 75 54 17 86 47

Работа

На сутринта бъдете готови за пречки в бизнес контактите. Възможни са забавяния и грешки при подписването на бизнес документи. Звездите ще повлияят неблагоприятно на вашата бизнес репутация и на работата ви като цяло. Ако е възможно, опитайте се да намерите време за почивка днес. Вземете си почивен ден. Днес не си струва да правите бизнес, обстоятелствата не са във ваша полза.

Здраве

Ден на стрес за нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат паника. Психичните натоварвания значително ще намалят общото благосъстояние, а енергичното въображение на Овена ще стимулира решителни действия.

Любов

Днес отношенията на Овена с партньорите ще станат по-романтични. Много Овни ще започнат да идеализират своите „половинки“ (особено когато са разделени или на голямо разстояние). Обратната страна на любовния романс може да бъде някаква дългогодишна тайна илюзия за личен план, с който Овенът не иска да се раздели.

ТЕЛЕЦ

Поемете инициатива. Днес си струва да се направи нещо, което отдавна не е достигнато. Такива случаи могат да бъдат разрешени бързо, благодарение на щастливо съвпадение. Научихте много през последните няколко дни и сега тази информация се оказва полезна. Финансовите въпроси са успешно разрешени, денят е подходящ за пазаруване и сключване на сделки. Появяват се много нови идеи. Ще започнете да ги прилагате малко по-късно. Сега можете да обмислите всичко правилно и да разберете как точно ще постигнете целите си. Ще бъде полезно да потърсите съвет от стари познати.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 81 16 25 70 96 1 85

Работа

Днес бързо ще подобрите нивото си на умения. Вие майсторски споделяте своите знания и опит, бизнес партньорството е перфектно. Благодарение на взаимноизгодни договори, можете да разширите партньорствата си. Следобедът е свързан с борба и пречки.

Здраве

Желанието да печелите повече надвишава вашите физически възможности. Не можете да се подигравате така с тялото си. Склонни сте да „грабвате“ вълнуващи ситуации и това може да се превърне в банално затлъстяване, което ще се отрази много негативно на общото ви състояние. Разбира се, вие сте най -трудният от всички знаци на зодиака, но дори и огромен бик понякога е добър в отпускането.

Любов

Днес Телецът е пълен с любовни илюзии. Колкото по-активно се стремят към бъдещето, толкова по-голям е рискът да останат в плен на миналото. Струва си да обмислите този нюанс, ако се надявате да съживите старите си чувства и да направите втори опит. Не е безопасно да съживявате романтика, която някога е станала фатална за вас.

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте на интуицията си. Днес нейните съвети са особено навременни и точни, а благодарение на тях ще можете да направите това, което отдавна сте замислили. Вие не само постигате собствените си цели, но и помагате на тези, които попадат в трудни ситуации. Това не остава незабелязано. Хората, които преди това са ви упреквали за егоизъм, ще променят мнението си. Денят е подходящ за пазаруване. Вие безпогрешно избирате неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Втората половина на деня е подходяща за домакински задължения: те не изглеждат скучни и досадни, бързо се справяте с всичко.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 68 59 19 12 41 54 16

Работа

Ще бъдете зависими от преобладаващите обстоятелства. Това може да се дължи на източници на информация и дори на времето. Ще проявите особен интерес към слуховете и клюките, особено ако разговорите имат материален характер. Част от информацията наистина ще бъде полезна за вас, тъй като ще ви покаже правилния начин за решаване на важни финансови въпроси.

Здраве

Подарете си положителни емоции. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови общото благосъстояние на тялото.

Любов

Днес влюбените Близнаци са объркани от околната среда, разочаровани от фантазии или липса на вътрешна честност. Те могат да разкрасят миналото в името на бъдещето и да затворят очи пред съмнителните моменти от настоящето. На ръба на промяната може да се окаже изкушаващо да се възползвате от старата симпатия като спасителна линия.

РАК

Не си губете времето. Този ден е чудесен за преминаване от размисъл и планиране към конкретни действия, за осъществяване на замисленото по-рано. Бързо вземате правилните решения, лесно променяте плановете, ако възникне необходимост. Много импровизации и смели експерименти ще се окажат успешни. Разбирате се добре с хората, често разбирате перфектно дори тези, които виждате за първи път. Ще има възможност да се помирите с човека, с когото сте били в кавга. Идва денят за възстановяване на някои бизнес връзки: има причина за това.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 79 85 55 76 46 14 13

Работа

Денят е пълен с интересни и оригинални идеи в професионален план, но в същото време не всичко, което желаете, ще се сбъдне. Въпреки че всички предпоставки за това са налице, пред вас се отваря нова перспектива. Но може да се окаже, че някои житейски обстоятелства няма да ви позволят да осъществите плановете си.

Здраве

Защо да се измъчвате с безполезни и празни преживявания? Времето е ваш съюзник. Научете се спокойно да реагирате на събития, които се случват около вас. Разпределете равномерно периодите на почивка и работа.

Любов

Днес влюбените Раци са идеалисти и мечтатели, откъснати от ежедневието. Така както имат фин усет към ситуацията като цяло, те правят смешни или досадни грешки. Пропуските им в очите на противоположния пол изглеждат сладки, но често предполагат, че са „извън този свят“.

ЛЪВ

Ден на размисъл. Можете да хвърлите нов поглед върху събитията от близкото минало, да разберете защо всичко се получи така, а не по друг начин. След като сте разбрали в какво сте били прави и в какво сте сгрешили, ще вземете решение за плановете си за бъдещето. Ще имате шанс да поправите някои стари грешки и със сигурност ще се възползвате от това. Не винаги е лесно да намерите общ език с другите, но дори и в моменти на разногласия, вие поддържате спокойствие и приятелско отношение, не се вълнувате, опитвайте се да изгладите грубите ръбове. Хората го оценяват и се отнасят с вас по-добре.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 65 4 1 21 56 52 68

Работа

Ще имате невероятна енергия през целия ден. Но разпределете повечето дела и важни събития в началото на деня. Ако неочаквано трябва да излезете със собствени инициативи, покажете смелост. Първата половина на деня ще бъде запомнена с ярки и бързи моменти.

Здраве

Днес имате много свободно време, отделетого за себе си. Няма да е излишно да се запишете за сеанс в спа център.

Любов

Лъвовете не трябва да пренебрегват промените в любовните си отношения: тенденциите не са случайни. Въпреки много приятни моменти и обща стабилност, може да има някои проблеми с продължаването на романа в същия стил - например с пълна увереност. Денят е склонен към любовни фантазии и самозаблуда.

ДЕВА

Говорете за важните неща. Този ден е подходящ за обсъждане на сериозни въпроси, включително такива, по които преди това е имало много спорове. Сега успявате да говорите за много неща спокойно, без излишни емоции; това помага да се намери решение, което да се хареса на всички. Това, което сте научили днес, ще ви бъде полезно повече от веднъж.. Не надценявайте силите си. Притежавате ги в изобилие, но дори и вие понякога имате нужда от почивка. Затова е по-добре да отложите особено досадни задачи и да правите това, което ви интересува и вдъхновява.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 9 32 63 77 47 27 99

Работа

Днес ще проявите любопитството си, интуицията ви ще се засили. Не всички представители на този знак обаче ще могат да изразят мислите си. Някой ще бъде срамежлив и несигурен. Но не бива да се отчайвате, че малко смелост ви липсва. Ако са планирани прости неща, разрешете ги през първата половина на деня.

Здраве

Представителите на знака се отличават с лошо здраве и меланхолично настроение. Постоянните рецидиви на хронични заболявания избиват от обичайната житейска коловоз. Добрият дълъг сън и лека вечерна почивка в семейния кръг е правилното лекарство за днес от повишената умора на Девите.

Любов

Днес Девите са по -добре да търсят емоционална и / или морална основа в една връзка. Житейските дреболии са второстепенни спрямо духовното единство: ако сте приятели, лесно можете да приемете малките недостатъци или различията във вкусовете един на друг. Знак за истинска любов е взаимното отдаване на малките неща.

ВЕЗНИ

Не се притеснявайте за дреболии в началото на деня. Днес може да възникнат някои неприятности, но те няма да са сериозни. Може да има напрегнати моменти в общуването с близки, но няма да има конфликти: ще намерите начин да изгладите грубите ръбове и да поддържате добри отношения. Следобед влиянието на положителните тенденции ще се увеличи. Появяват се нови планове и интересни неща, които не искате да поверите на никой друг. Вечерта е идеална за среща с любим човек, радва с романтични изненади.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 36 74 38 56 23 43 35

Работа

Първата половина от деня ще бъде запомнена с финансовия си успех и ръста на доходите. Няма да сте зависими от финансови задължения. Кредитирането, микрокредитите, кредитните карти, оптимизацията на дълга ще бъдат успешни. Ще се разбирате чудесно с хората и най-вече с колегите по работа.

Здраве

Здравето ви няма да ви подведе днес. Това обаче не е причина да си вземете работа вкъщи или да останете претоварени. Работата не отива никъде, но психологическият стрес и хроничната липса на сън ще се отразят на здравето в бъдеще.

Любов

Днес една от основните нужди на Везните е да се отпуснете в тялото и ума. Много Везни няма да искат (или няма да могат) да останат в блестяща и безупречна пълна рокля. Ако партньорът е готов да ги види така, тогава денят ще премине спокойно, а малките забавни недоразумения няма да позволят на влюбените да скучаят.

СКОРПИОН

Опитайте се да не казвате твърде много. Безмислени забележки, думи, изречени в разгара на момента, могат да съсипят деня не само за вас. Сега е по-добре да не споделяте идеи с всички подред и да не обсъждате далечни планове с хора, които намират недостатъци във всичко и безмилостно ги посочват. Прекарвайте време с тези, които ви разбират и подкрепят. Можете да изпълнявате задачите, върху които сте работили в началото на седмицата. Може би ще обърнете внимание на това, което не сте забелязали преди, и ще отстраните всички недостатъци навреме. Следобедът е благоприятен за пазаруване. 

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 70 84 48 44 11 10 63

Работа

Ще постигнете желания успех в кариерата, защото показвате своята енергия и самочувствие. Следобед ще настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си. 

Здраве

Днес е ден, който ще изисква от вас светкавично мобилизиране на енергийни сили. До вечерта ще бъдете изтощени психически и физически. Но тъй като денят е икономически успешен, инвестиционните резултати ще ви зарадват. Активните спортове и правилно балансираната диета ще помогнат за попълване на енергийния баланс.

Любов

Днес звездите съветват Скорпионите като цяло да се доверяват на любовната си интуиция, но да бъдат по-внимателни в детайлите: денят създава незначителни изкривявания и съживява илюзиите, може да увеличи лековерността или изкушението да се използва чуждата наивност. По-добре отложете красив жест и романтичен интимен подарък. 

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден за справяне с изоставането на делата, за завършване на започнатото по-рано. Успявате да се справите с онова, което преди е било невъзможно, да намерите отговори на озадачаващи въпроси. Не си губите времето, затова постигате много. Възможно е да има добри новини, свързани с вас лично или с някой от най-близките ви. Активно се занимавате със семейни дела, охотно помагате на роднини, не стойте настрана, ако видите, че някой е изправен пред проблеми. До голяма степен поради това отношенията значително се променят към по -добро.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 68 63 23 90 84 97 45

Работа

Дейността ви днес е несравнима и затова ще се справите блестящо с професионалните си задължения. Опитайте се да бъдете по -учтиви с колегите си, защото не всеки може да работи с вашите бързи темпове.

Здраве

Лекомислието на представителите на знака ги принуждава да действат винаги в ущърб на здравето си. Основната причина за болестите на Стрелец е изключителната им раздразнителност.

Звездите препоръчват водните спортове. Водата успокоява нервите и тонизира умореното тяло. За процедури е подходяща контрастна баня с билкови отвари или пътуване до басейна.

Любов

Днес идеализмът, чувствителността и лековерността правят влюбените Стрелци уязвими, което изобщо не им пречи да останат очарователни. За тях е важно да бъдат в приятна и защитена интимна среда, където тези черти ще се превърнат в добродетели.

КОЗИРОГ

Натоварен ден. Едва ли ще можете да се съсредоточите върху едно нещо. През цялото време се появяват нови неща и задачи, заради които човек трябва да отклони вниманието от вече започнатото. Въпреки че трябва да мислите за няколко неща едновременно, успявате да не забравите или объркате нищо, да направите всичко навреме. Има причина да се гордеете със себе си! Ще има много забавни моменти, близките със сигурност ще ви развеселят. Това е чудесен ден за домашен празник, приятелско парти: всеки ще прекара страхотно. Вечерта е чудесно време за среща.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 3 36 39 87 69 55 77

Работа

Ден, пълен с перспективи за кариера. Ръководството ще ви предложи да заемете по-висока позиция. Ако сте уверени, че ще се справите с новите задължения, тогава приемете предложението. Ще ви трябват достатъчно знания и опит, за да се докажете като отличен професионалист.

Здраве

Помислете за разработването на балансирана диета за себе си. Отрицателните фактори на живота отдавна подкопават вашето благополучие с прекомерно мазна храна и банален мързел.

Любов

Днес сърцето на Козирога ще стане по-меко от восъка, ако попадне в среда, която връща спомени за любов и познати изкушения. Много Козирози ще бъдат невъоръжени срещу романтично „здравей“ отдалеч или от миналото. Този ден поражда у тях тайни любовни съмнения и ги засилва, ако те вече съществуват.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за ново начало. Можете да се заемете със случай, за който сте мислили много преди, или нещо, което възниква сега. Звездите са на ваша страна, така че шансът за успех е голям. Натрупаният по -рано опит е полезен, но интуицията е не по-малко важна, подсказвайки как да действате най -добре. Планираните срещи и напълно неочакваните се развиват добре. Има шанс да срещнете човек, за когото сте чували много преди. Няма да е трудно да намерите общ език, да се сприятелите.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 98 94 97 22 70 65 75

Работа

Очаква се трудна среда на работното място, но благодарение на комуникативните ви умения ще можете да разрешите всички несъответствия. Следобедът ще бъде придружен от лека умора, но като цяло денят ще донесе много полезни неща.

Здраве

Склонността на Водолеите към настинки е много висока. За да не се разболеете, се нуждаете от умерени активни натоварвания, спокойно състояние на ума и подходяща почивка.

Любов

Този ден затруднява влюбените Водолеи да бъдат напълно уверени във всичко. Ситуацията се противопоставя на техния контрол и прогноза и понякога няма място дори за елементарна логика. Добрите намерения могат да се превърнат в любопитство. Това не е най -добрият момент за красив жест или за избор на подарък в знак на любов.

РИБИ

Променете живота си към по-добро. Днес правите много. Особено благоприятни обстоятелства се развиват, когато правите това, което е важно не само за вас, но и за хората около вас. Време е да възстановим справедливостта, да помогнем на хората в трудни ситуации, да приведем света в ред. Правилно оценявате силните си страни, правите това, което зависи от вас (а това не е толкова малко!) И се опитвайте да не се притеснявате за всичко останало. Денят е подходящ за важни срещи и сериозни разговори. Дори и да сте много притеснени, можете бързо да намерите правилните думи, да заинтересувате събеседника и бързо да спечелите доверието му.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 23 99 16 52 91 27 40

Работа

Денят е обещаващ, тъй като се предвиждат промени в кариерата. Може би ръководството ще ви предложи нова позиция. Само тук плюсовете и минусите на тази позиция ще ви бъдат трудни за определяне. Днес не си струва да вземате прибързано решение. В края на деня очаквайте клопки; проблемните моменти в ситуацията може да излязат наяве. Подредете всичките си текущи дела.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно психическо претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване се увеличава. Този ден е подходящ за посещение в салона и различни покупки.

Любов

Днес Рибите са подложени на дребни изкушения, поради което могат да се погрижат за слабостта си или за капризите на партньора си. Звездите напомнят, че понякога невинните малки неща са най -лесният и приятен начин да влезете тихо в грешния път.

Подобни статии