Хороскоп за 18 октомври: Ракът взема важно решение, Овенът да не губи енергия за дреболии

Забравете за суетата и не се опитвайте да огреете навсякъде - няма да се получи. Затова пък ще изхабите много нерви и сили. Чудесен момент за поправяне на грешките. Ако има възможност, отложете по-важните неща.

ОВЕН

Действайте решително, не губете време. Днес ще можете да се справите с онова, което преди е било невъзможно, да приложите някои стари планове и успешно да завършите започнатото отдавна. Вие приемате всичко, с което се занимавате много сериозно. Това прави добро впечатление на хората около вас и те често ви предлагат помощ и подкрепа. Следобед ще бъде полезно да си починете от рутинните задачи и да направите нещо ново. Това ще ви помогне да погледнете по-различно на това, което ви е тревожило преди, да намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 79 94 42 90 58 20

Работа

Очаквайте успех в кариерата, като това до голяма степен ще зависи от правилно поставената цел. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-голяма полза. Дори и най -амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Само не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете големите възможности.

Здраве

Днес няма да има проблеми с енергията и концентрацията за вас. Физическото ви състояние няма да ви подведе и вашето благосъстояние ще бъде в най-доброто си състояние, така че в този ден можете да решавате важни въпроси от различни области на живота, без да се притеснявате, че шапката ще ви стегне в даден момент.

Любов

Утрото за влюбените Овни е непродуктивно и те няма да загубят нищо, ако го пропуснат. Вечерта няма да се налага да намират правилните думи дълго време и да чукат на затворени врати: „половинката“ ще чуе обаждането им или ще започне сама диалог. Комуникацията ще се развива доста хармонично, независимо от това кой първо се е свързал с другия.

ТЕЛЕЦ

Денят е добър. Очакват ви приятни събития и добри новини. Става възможно успешно да разрешите проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще можете да определите плановете си за бъдещето, да решите върху какво ще се съсредоточите сега и какво ще отложите за по-късно. Често успявате да предвидите как ще се развият събитията. Това прави силно впечатление на другите. Ако отдавна искате да промените нещо в живота си, днес можете да преминете от размисъл към конкретно действие. В същото време не трябва да бързате, по-добре е да започнете от малко. Това ще ви накара да се почувствате много по-уверени.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 12 93 68 87 42 72 13

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Ако успеете да покажете своята упорита работа и постоянен характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате задължения на други хора и да изключите всички лични срещи.

Здраве

Обърнете внимание на състоянието на устната кухина днес. Ако не сте посещавали зъболекаря дълго време, по-добре е да го направите днес. Дъвчете храната си по-внимателно и внимавайте какво ядете. 

Любов

Влюбените Телци ще прекарат тази сутрин в мечтание и съзерцание, но е малко вероятно да завършат деня на същата вълна. Първата половина от деня е по -благоприятна за спокойния Телец, а втората половина е за тези, които са пълни с енергия и нямат нищо против да се впуснат в малко непредвидено приключение.

БЛИЗНАЦИ

Появяват се страхотни идеи, включително някои, които могат да бъдат реализирани незабавно. Не си губете времето, направете го! Полезно е да бъдете по-активни, особено в бизнес сферата. Много от вашите начинания веднага се подкрепят. Има хора, които не са по-малко заинтересовани от успеха от вас. Общите дела събират хората. Денят е чудесен за опитване на нещо ново, за импровизации, търсене на нови пътища към целта. Днес можете да си позволите да нарушавате традициите, да се отклонявате от общоприетите правила.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 34 23 93 52 14 80 3

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверете на интуицията си, положете всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително. 

Здраве

Днес трябва да запомните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, не трябва веднага да бягате в аптеката. По-добре си починете, прекарайте този ден със семейството и приятелите си. И тогава ви е гарантиран тласък на енергия и благополучие.

Любов

Днес Близнаците трябва да отложат любовните игри за вечерта. Въпреки добрия потенциал на идеята, по-добре е да не действате на случаен принцип и да подкрепите късмета с изчисление. В случай на съмнение или неяснота, не боли да започнете „кампанията“, като изучавате последните новини и сравнявате възможните алтернативи.

РАК

Трябва да действате бързо. Има шанс да направите много полезни неща, и то не само за себе си, да разрешите проблемите, възникнали по -рано, да се справите с казуси, които не сте успявали да разрешите преди. Въпреки че денят се оказва изключително натоварен, не чувствате умора. Имате толкова много енергия, че можете да преместите планини. Но защо да го правите? Има къде по-приятни неща за вършене. Това е чудесен ден за общуване. Не само, че се разбирате добре с хората около вас, но и бързо се досещате какво е в душите им. Ето защо едва ли някой ще успее да скрие нещо от вас.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 72 51 34 78 4 77 64

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работата си, но и да намерите време за домакинска работа. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да се задържите у дома. В този ден също ще има много познати, които значително ще променят живота ви по отношение на работата и кариерата.

Здраве

Дали няма да ви стане нещо от толкова много кафе? Така се питаше в един виц. Не е смешно обаче. Днес кофеинът е вреден за вас. Затова заменете кафето с чаша чай или айрян.

Любов

През първата половина на деня Раците могат да останат влюбени романтични идеалисти, но вечерта ситуацията ще изостри противоречията и ще ги принуди да вземат решение. Въпреки шегите, моментът е доста сериозен: ще има отговорен ход, втори разговор или избор, след което отношенията вече няма да бъдат същите.

ЛЪВ

Опитайте се да бъдете реалисти. Това ще ви позволи да видите възможности, които никой преди не е забелязал, и да успеете там, където мнозина са се провалили преди. Малко вероятно е някой да успее да ви обърка или вкара в капан. Днес интуицията безпогрешно ви подсказва на кого да се доверите и от кого е най-добре да стоите настрана. Вероятни са добри новини отдалеч, както и оферти, които няма да искате да откажете. Приятели могат приятно да ви изненадат, а любимият ви човек може да каже или направи това, което сте чакали.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 35 67 74 51 65 38 28

Работа

Днес ще чуете много комплименти от колегите си, но не се опитвайте да се отпуснете. Възможно е зад красиви думи, лъжи, ласкателства и хитри сметки да се крият лоши намерения. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Ако отдавна планирате да отидете на профилактичен преглед, но все не намирате време за това, направете го. Обърнете специално внимание на своите „слаби места“ - проблеми, които ви тормозят от дълго време.

Любов

На сутринта влюбените Лъвове са подозрителни и чувствителни, а емоциите или обстоятелствата им пречат да действат. Те ще могат да се отърсят от фалшивата мания и да потеглят по правилния път привечер. Следобедът е най-доброто време за среща, важно съобщение или повторно свързване.

ДЕВА

Избягвайте празни приказки, спорове и дълги дискусии. Всичко това отнема енергия, която бихте могли да насочите в по-полезна посока. Има неща, които изискват вашето внимание точно сега, съсредоточете се върху тях. Струва си да слушате какво казват стари познати. Може би са забелязали нещо, на което не сте обърнали внимание, и сега искат да ви предпазят от необмислени действия. Опитайте се да избягвате да се доближавате твърде много до хора, които критикуват абсолютно всичко и виждат живота само в тъмни краски. Днес такива хора лесно могат да ви развалят настроението. Много по-полезно е да прекарвате време с тези, които ви правят щастливи и ви вдъхновяват!

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 79 96 2 48 13 87 83

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които съдбата ви изпраща, и да се възползвате от ситуацията навреме.

Здраве

Ако днес започнат да ви притесняват някакви заболявания, тогава обърнете внимание на терапия, която използва различни етерични масла. Ароматите на етерични масла ще ви помогнат да се заредите с настроение и да се отпуснете след тежкия работен ден.

Любов

Влюбената Дева днес трябва да помни мъдростта „думата е сребро, а мълчанието е злато“. На сутринта се очаква тест за мълчание или гатанка. Вечерта не е изключена провокация, двойствена ситуация, неприятна новина. Важно е да не губите спокойствие, чувство за хумор и способността да мислите логично.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Сутринта едва ли е подходящият момент да започнете нови неща или да вземете големи решения. Въпреки това можете да се занимавате с малки въпроси, които изискват внимание за по-дълго време и да завършите започнатото по-рано. Внимателни сте към малките неща и рядко се разсейвате, така че не правите грешки. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава. Чувствате се много по-уверени и по-спокойни. Интуицията казва, че е дошъл моментът за някои важни стъпки и сериозни начинания. Тук тя не греши. Но що се отнася до личните отношения, знаците не винаги са точни.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 24 94 82 18 89 67

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. Така неочаквано в този ден ще станете ценен служител, който ще бъде похвален пред екипа.

Здраве

Днес трябва да обърнете специално внимание на това, което ядете и как то се приготвя. Измийте добре зеленчуците и плодовете и пригответе рибата, месото и яйцата до пълна готовност. Днес е опасно да ядете полусурови храни, тъй като рискът от заразяване е много висок.

Любов

Везните ще прекарат първата половина от деня в тишина и очакване. Затова пък ще им е двойно по-приятно вечерта да получат важно съобщение от партньора си. Някои Везни сами ще направят първата крачка към това. Възможно е взаимното нетърпение да принуди влюбената двойка да започне спонтанен разговор. Оживеният остроумен диалог със сигурност ще се проточи.

СКОРПИОН

Късметлийски ден. Вярно е, че трябва да работите усилено, за да постигнете целта, но звездите са на ваша страна, така че всичко ще се получи. Бъдете по-активни, споделяйте идеи, кажете на хората това, което още не знаят. Колкото повече внимание привличате към себе си днес, толкова по-лесно ще бъде да намерите помощници и приятели в бъдеще. Разчитайте на интуицията, когато става въпрос за финанси. Тя безпогрешно подсказва кои сделки да сключвате, какво да купувате, за какво да харчите пари. В личните отношения са възможни промени към по-добро, което ще бъде приятна изненада за вас.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 11 13 83 98 35 17 21

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Разбира се, вие също искате да бъдете успешни и забележими, така че другите да говорят за вашите достойнства. За съжаление, днес не е времето за покоряване на кариерни върхове.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате чудесно днес, това не означава, че ситуацията няма да се промени в бъдеще. Мислете в перспектива и направете нещо, което може да ви бъде от реална полза в бъдеще.

Любов

През първата половина на деня Скорпионите могат пасивно да се наслаждават на момента, но през втората трябва да направят нещо. Например, за да докажете лоялността си към вашия любим/любима, дайте съвет или се притечете на помощ. Романтиката по това време е в действията, а не в сънищата. Вероятно е възраждането на офис романтика или дългогодишна симпатия.

СТРЕЛЕЦ

Ден, в който можете да преговаряте с когото и да било. Важните срещи вървят добре, възможно е да направите добро впечатление на хора, от които много зависи. Дори тези, които преди това са се интересували изключително от собственото си мнение, ви слушат внимателно. Връзките, които преди са били изключително протоколни, стават все по-малко официални. Можете да се сприятелите с тези, с които преди това сте били свързани само с професионални интереси. Не е изключено и началото на романтични истории. Намирате отговори на въпроси, които ви тревожат много напоследък, и започвате да гледате към бъдещето с голям оптимизъм.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 66 65 39 54 31 7 36

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви бъде предложена нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладнокръвния си ум.

Здраве

Емоционалният и физическият стрес може да доведе до влошаване на вашето състояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

Днес звездите съветват Стрелеца да отложи любовните инициативи за вечерта. Точно по това време те ще започнат да блестят с енергия, остроумие и привлекателност. Съдбата може да затвори нови пътища, но със сигурност ще помогне да успеете в позната посока: да осъществите стара идея, да съживите стари отношения.

КОЗИРОГ

Мислете, учете, правете планове. Днес можете да отгатнете нещо, което никога досега на никого не е хрумвало, или да направите правилни заключения само с минимална информация. Възникват страхотни идеи. Твърде рано е да започнете да ги прилагате, но не бързате да отидете никъде: сега няма нужда от това. Въпреки че днес ще има много неща за вършене, ще има време за интересни разговори, приятни разговори. С когото и да се налага да общувате, ще намерите точните думи. Понякога възникват спорове. Те са полезни и градивни: истината се ражда, докато никой не се чувства обиден или потиснат.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 47 14 68 20 29 23 46

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има възможност да направите непростима грешка, за която ще съжалявате дълго време. Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и да имате по-голям контрол, днес може просто сериозно да се препънете.

Здраве

Нервната ви система е изложена на риск днес. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и липса на сън, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Днес звездите организират емоционален контрастен душ за влюбените Козирози. Утрото ще мине за тях в пасивен режим, но вечерта ще изисква предприемчивост, контакт, добра реакция и чувство за хумор. Ако искате да докоснете акцентите във връзката си, не пропускайте този момент.

ВОДОЛЕЙ

Търсете помощници и съюзници. Днес успявате да привлечете на своя страна хора, заедно с които можете да направите това, което досега изглеждаше напълно невъзможно. Създават се необичайни, но много силни съюзи. Хората, с които започнете да работите днес, в крайна сметка ще станат ваши приятели. Вкъщи може да има повече притеснения от обикновено. Възможно е да са необходими разходи: например ще трябва да закупите нови домакински уреди. Такива разходи няма да са напразни. Вечерта е чудесно време за общуване с близки, разговор за това, което е важно за всички.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 11 20 93 22 12 6 71

Работа

Мислите ви ще ви преследват. Факт е, че имате съмнения и притеснения относно настоящата си работа. Трябва да си починете и да помислите за това. Утрото е по-мъдро от сутринта.

Здраве

Благоприятен ден за физическа активност. Добро решение би било да отидете на йога или фитнес. Леките упражнения ще бъдат от полза за нервната система, както и за цялото тяло.

Любов

Влюбените Водолеи могат да прекарат първата половина на този ден в очакване, скука или съмнение. Това не е най-подходящият момент за предприемане на действия, но до вечерта ще има добри условия за всяка инициатива, която считате за необходима и за която почвата вече е готова. Не се колебайте да продължите разговора или да флиртувате.

РИБИ

Разкажете за себе си: днес хората се интересуват особено от вас. Понякога ви задават трудни въпроси, но това също е от полза. Мислите за нещо, което не се е случвало преди и стигате до неочаквани заключения. Може да искате да промените плановете си. Слушайте интуицията си; тя ще ви каже дали да го направите. Опитайте се да избегнете претоварване и стресови ситуации. Запомнете: днес си струва не само да работите, но и да си почивате и да почивате възможно най-добре. Малките пътувания щеви  вдъхновят, особено ако ги осъществите с приятели.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 65 16 25 69 32 40 2

Работа

Благодарение на вашето въображение, можете не само майсторски да се справите с творческите задачи, но и да изненадате всичките си колеги. Днес в екипа сте категоричен авторитет.

Здраве

Днес ще бъде опасно за вас да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол колкото е възможно повече. Може би ще се намерят хора, които ще ви провокират и вбесят. Не се поддавайте на това.

Любов

Рибите са фаталисти и е малко вероятно да пожертват спокойствието си за развитието на любовни отношения. До вечерта те ще се ориентират по-приключенски и ще постигнат добър напредък в любовта, но трябва да спрат и да помислят дали играта си струва: може би това не е тяхната роля и героят не е "от техния роман“.

Подобни статии