Хороскоп за 20 октомври: Лъвът анализира минали събития, за да ги разбере, Девата се оказва неочаквано добра в неща, които никога не е правила

Включете режима за пестене на енергия и се опитайте да останете спокойни във всички ситуации. Избягвайте ненужните разходи. Ако е възможно, прекарайте деня у дома: нищо не застрашава вашата „крепост“.

ОВЕН

Няма нужда от припряност. Това не е най-лесният ден, но все пак е подходящ за важни неща. Ще постигнете успех в много отношения, ако не разчитате на безусловната подкрепа на другите, помощта на стари съюзници. Разчитайте на собствените си сили. Днес можете да правите с една ръка това, което преди ви е изглеждало почти невъзможно. Приятно ви е да общувате с приятели и други хора, които са ви близки по дух и които споделят вашите интереси. В този ден можете да планирате нещо, свързано с вашето дългосрочно хоби, например посещение на лекция или семинар. Там не само ще научите много полезни неща, но и ще получите много положителни емоции.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 25 24 64 78 58 99 40

Работа

На сутринта бъдете готови за пречки в бизнес контактите. Възможни са забавяния и грешки при подписването на бизнес документи. Звездите ще повлияят неблагоприятно на вашата бизнес репутация и на работата ви като цяло. Ако е възможно, опитайте се да намерите време за почивка днес, ще бъде по-добре. Вземете си почивен ден.

Здраве

Ден на стрес за нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат паника. Психичните натоварвания значително ще намалят общото благосъстояние, а енергичното въображение на Овена ще стимулира решителни действия.

Любов

Днес е важно Овните и техните партньори да не станат жертви на своите страсти или външна ситуация, която обещава да бъде бурна. Идеалният вариант не е да превърнете романтиката си в бойно поле или място за агресивен сблъсък, а умишлено да я превърнете в неутрална територия, където няма място за опасни игри.

ТЕЛЕЦ

Поемете инициатива. Днес ще ви върви както никога. Ще намирате лесно съюзници, а идеите ви, дори най-абсурдните, ще бъдат приемани с охота от околните. Хора, които многократно са ви отказвали, сега ще са очаровани от вас и сами ще се натискат да работите с тях. Ще получите шанса да научите нещо важно преди другите. Новината обаче идва от ненадежден източник, така че не губете време, а бързо проучете и изяснете всичко. Следобедът обещава приятни срещи и неочаквани посещения от стари приятели.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 86 17 88 89 94 5 51

Работа

Днес бързо се усъвършенствате. Споделяте своите знания и опит, бизнес партньорството е активирано. Благодарение на взаимноизгодни договори можете да разширите партньорствата си. Следобедът ви обещава борба и пречки.

Здраве

Желанието да печелите повече надвишава вашите физически възможности. Не можете да се подигравате така с тялото си. Склонни сте да похапвате сладко и това може да се превърне в банално затлъстяване, което ще се отрази много негативно на общото ви състояние.

Любов

Днес кръвта на Телците бушува, но любовните истории не винаги се развиват благоприятно за тях. Важно е ентусиазираният и предприемчив Телец да спре навреме, в противен случай ситуацията ще започне да работи срещу него. Съществува риск да станете заложник на собствените си необмислени действия, настоящи или минали.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде особено интересно, светло и вдъхновяващо. Срещите ще ви спорят, лесно ще намирате съмишленици. Плановете, възникнали в този период, могат да бъдат реализирани бързо. Следобедът е подходящ за връщане към дейности, които сте започнали отдавна и сте отлагали дълго. Всички трудности, които са ви възпрепятствали преди, ще преодолявате бързо.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 61 60 18 20 3 34 36

Работа

Ще бъдете зависими от преобладаващите обстоятелства. Ще проявите особен интерес към слуховете и клюките, особено ако разговорите имат материален характер. Част от информацията наистина ще бъде полезна за вас, тъй като ще ви покаже правилния начин за решаване на важни финансови въпроси.

Здраве

Подарете си положителни емоции. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови духа ви. В свободното време се отдайте на релаксиращ масаж. Творчески развитата природа на Близнаци настоятелно изисква начини за реализиране на потенциала. 

Любов

Влюбените Близнаци трябва да вземат предвид високата емоционална степен на днешните събития. През целия ден страстите могат да се разпалят, негодуванието да ескалира и разговорите да продължат с повишен тон. Няма да е лесно да скриете както положителните, така и отрицателните чувства. Новите романтични приключения не са безопасни.

РАК

Вие сте енергични и решителни, не отстъпвате пред трудности, опитвате се да постигнете целта си, независимо от обстоятелствата. Това дава шанс да се справите с някаква трудна задача и да постигнете отличен резултат там, където преди това не е било възможно. Въпреки че понякога трябва да отклоните вниманието от важни задачи, за да решите някои текущи проблеми, не правете грешки. Навикът да обръщате внимание на малките неща е полезен. Първата половина на деня е подходяща за самостоятелни действия, докато втората ще бъде благоприятна за работа в екип и намиране на съмишленици и съюзници. Всичко, което е важно за вас и вашите близки, е най -добре да се обсъжда вечер.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 77 95 56 21 16 48 52

Работа

Денят е пълен с интересни и оригинални идеи в професионален план, но в същото време не всичко, което желаете, ще се сбъдне. Въпреки че всички предпоставки за това са налице, пред вас се отваря нова перспектива. Но може да се окаже, че някои житейски обстоятелства няма да ви позволят да осъществите плановете си.

Здраве

Защо да се измъчвате с безполезни и празни преживявания? Времето е ваш съюзник. Научете се спокойно да реагирате на събития, които се случват около вас. Разпределете равномерно периодите на почивка и работа.

Любов

Раците е по-добре да не играят опасни игри в личните си отношения - например рисковано съблазняване или любовен триъгълник. Някои двойки са на ръба на разпадането. Причината за кризата може да бъде дългогодишно негодувание, ревност, намеса на някой друг. Свободните Раци трябва да избягват случайни срещи.

ЛЪВ

Вършите отлична работа с предизвикателни и трудни случаи, защото обръщате внимание на детайлите и се опитвате да не допускате дори малки грешки. Възможно е хората, от които много зависи от вас, да искат да ви опознаят по -добре. Що се отнася до личните отношения, можете да разчитате на интуиция; тя няма да ви подведе. Може би днес ще успеете да подредите някои подозрителни ситуации от миналото, да разберете защо всичко се е развило така, а не по друг начин.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 45 66 21 28 17 31 80

Работа

Кипите от енергия през целия ден, но подредете задачите си така, че да отметнете повечето от тях преди обед. Ако трябва да излизате със собствени идеи и инициативи, напомпайте самочувствието си и действайте смело. Първата половина на деня ще бъде запомнена с ярки и бързи моменти.

Здраве

Днес е денят на промяна. Намерете свободно време и го посветете на грижи за красотата ви. Погрижете се и за душата. 

Любов

Днес е желателно влюбеният Лъв да опази разума си и да не губи вяра. В зависимост от ситуацията, това може да бъде вяра в партньор, в любов или в съдбата. Взаимните чувства ще засилят съвместното приключение или преодоляването на трудностите, важно е само пътят поне първоначално да е общ.

ДЕВА

Добър ден за справяне с множество малки въпроси, които отдавна изискват внимание. Сега сте добри в това, което никога не сте правили преди. Това се отнася не само за самостоятелни действия, но и за участие в някакъв вид съвместни проекти. Бързо преговаряте с хората, те ви разбират добре, правят всичко необходимо. Роднини ще се обръщат към вас за съвет. Следобедът е подходящ за обсъждане на важни семейни въпроси. Ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 37 73 80 99 22 21 13

Работа

Днес ще покажете любопитството си, интуицията ви ще се засили. Не всички представители на знака ще могат да изразят мислите си. Някой ще бъде срамежлив и несигурен. Ако сте планирали прости неща, опитайте се да ги осъществите през първата половина на деня.

Здраве

Представителите на знака се отличават с лошо здраве и меланхолично настроение. Постоянните рецидиви на хронични заболявания излизат от обичайния житейски коловоз. Добрият дълъг сън и лека вечерна почивка в семейния кръг са правилното лекарство за днес срещу повишената умора на Девите.

Любов

Днес Девите се поддават на негативните емоции в любовта. Не се увличайте в критиките и не отваряйте отново стари рани.

ВЕЗНИ

Не бързайте, не вземайте важни решения, без да ги обмислите правилно. Денят не е лош, но и не е толкова лесен, колкото бихте искали. Отнема време, за да схванете как да действате най-добре. Хората около вас по-често от обикновено се намесват във вашите дела и не винаги го правят с добри намерения. Бъдете готови да защитавате интересите си. Денят е подходящ за връщане към някои стари планове. Сега ще разберете какво трябва да се промени в тях, за да стане възможно замисленото. Старите познати често помагат.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 73 96 86 47 30 2 35

Работа

Първата половина от деня ще бъде запомнена с финансов успех и ръст на доходите. Няма да сте зависими от финансови задължения. Кредитирането, микрокредитите, кредитните карти и оптимизацията на дълга ще бъдат успешни. Ще се разбирате чудесно с хората и най-вече с колегите по работа.

Здраве

Здравето ви няма да ви подведе днес. Това обаче не е причина да си вземете работа вкъщи или да заседнете в службата до късните часове. Работата няма да ви избяга, но психологическият стрес и хроничната липса на сън ще повлияят на здравето ви в бъдеще.

Любов

Везните трябва да се погрижат хармоничната им любовна връзка да не се измести в „паралелна реалност“, където царят негодувание и реваншистки чувства. Много днес зависи от действията на любим човек, на които е важно Везните да реагират правилно. Струва си да се изключат остротата и провокативните маневри.

СКОРПИОН

Денят носи много вълнения. Дори и най-спокойните представители на знака днес едва ли ще успеят да запазят самообладание. Но колкото и силни да са емоциите, те не ви пречат да правите бизнес и да решавате въпроси, които изискват внимание. Не бързайте там, където не е необходимо, но не отлагайте нищо за дълго. Можете да решавате въпроси, свързани с финанси и собственост. Тук интуицията ви помага. Вслушайте се в нея и никой не може да ви подведе. Що се отнася до личните отношения, най-добре е да не бързате. Имате нужда от време, за да обмислите нещата.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 5 61 9 27 19 94 77

Работа

Ще постигнете желания успех в кариерата, защото демонстрирате своята енергичност и самочувствие. Следобед ще настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си.

Здраве

Днес е ден, който ще изисква от вас светкавично мобилизиране на енергийни сили. До вечерта ще бъдете изтощени психически и физически. Но тъй като денят е икономически успешен, инвестиционните резултати ще ви зарадват. Активните спортове и правилно балансираната диета ще помогнат за попълване на енергийния баланс.

Любов

Днес за влюбените Скорпиони не е най-хармоничният ден. Усилията им могат да имат скромен ефект или да бъдат напразни. Някои Скорпиони ще открият, че са свършили напразна работа или са работили в интерес на съперник. Важно е да се справите с раздразнителността.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за обсъждане и решаване на финансови проблеми. Що се отнася до парите, веднага вземате правилните решения. Не е нужно да отделяте много време, за да направите разбор на ситуацията, веднага разбирате кое какво е. Едва ли някой може да ви подведе и обърка. Влиянието на положителните тенденции е забележимо в други области на живота. Личните отношения са едно от тях. Не само, че се разбирате добре с хора, които са ви скъпи, но и разбирате за какво тайно мечтаят и от какво се страхуват.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 95 74 58 35 14 52 50

Работа

Дейността ви днес е несравнима и затова ще се справите блестящо с професионалните си задължения. Опитайте се да бъдете по-учтиви с колегите си, защото не всеки може да работи с вашето темпо и изтощителен режим.

Здраве

Лекомислието на представителите на знака ги принуждава да действат винаги в ущърб на здравето си. Основната причина за болестите на Стрелец е изключителната им раздразнителност.

Любов

Днес звездите не лишават Стрелците от подкрепата си, но и не им обещават лесен път: за да получат това, което искат или да изпълнят плановете си докрай, ще трябва да напуснат зоната си на комфорт. Ако любим човек направи крачка към Стрелеца, струва си да оцените усилията му: може би за него това е истински подвиг.

КОЗИРОГ

Не бързайте и не рискувайте. Това не е ден, в който си струва да правите залози, за да постигнете целта си веднага. Изчакайте малко, скоро нещата ще се развият при по-благоприятни обстоятелства. Междувременно може да помислите за плановете, да решите какво ще направите първо и върху какво ще се съсредоточите по-късно. Възможни са добри новини отдалече. Възможно е стари познати да ви направят някои интересни предложения. Можете да отговорите положително без никакви колебания. Възможни са странни съвпадения, благодарение на които ще се реализират приятни запознанства.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 86 42 71 66 72 73

Работа

Ден, пълен с перспективи за кариерата. Ръководството ще ви предложи по-висока позиция. Ако сте уверени, че ще се справите с новите задължения, тогава приемете предложението. Ще ви трябват достатъчно знания и опит, за да се докажете като отличен професионалист.

Здраве

Помислете за разработването на балансирана диета за себе си. Отрицателните фактори на живота отдавна подкопават вашето благополучие с прекомерно мазна храна и банален мързел.

Любов

Ситуациите в този ден изискват твърдост или самозащита от Козирозите. За тях е важно да не бъркат бизнес ситуацията с личната - в противен случай рискуват неподходящо да държат командващ тон, да отприщят агресията си върху невинен партньор или да започнат да се защитават срещу въображаемите му атаки.

ВОДОЛЕЙ

Денят е чудесен за решаване на проблеми. Разбирате как да действате, така че всички трудности да бъдат забравени възможно най-бързо. Ще трябва да отделите известно време за коригиране на грешките на други хора, но това няма да ви дразни. Вие сте снизходителни към слабостите на другите, а това помага да се изгладят много груби ръбове. Успявате спокойно и конструктивно да обсъждате важни въпроси, включително такива, по каквито преди това са възниквали разногласия. Сега можете да намерите общ език дори с тези, с които никога не сте се разбирали преди.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 29 95 20 78 77 26 6

Работа

Очаква се трудна среда на работното място, но благодарение на комуникативните ви умения ще можете да разрешите всички неразбории. Втората половина на деня ще бъде придружена от лека умора, но като цяло денят ще донесе много полезни неща.

Здраве

Склонността на Водолеите към настинки е много висока. За да не се разболеете, се нуждаете от умерени активни натоварвания, спокойно състояние на ума и добра почивка.

Любов

Острите ситуации могат да се използват като извинение, за да докажете любовта си или да проверите взаимните чувства. Но все пак е по-добре да отложите това.

РИБИ

Не бързайте. Този ден определено не е от онези, в които можете да вземате решения в движение, да казвате и да правите каквото ви хрумне. Очевидните отговори на възникващите въпроси не винаги са верни. Отнема време, за да разберете всичко и вие го имате. Денят е чудесен за комуникация, срещи със стари приятели, обсъждане на въпроси, които са интересни за всички. Възможно е приятните разговори да ви подканят към някои интересни мисли, да ви кажат накъде да продължите по-нататък. Вечерта е подходяща за романтична среща, дава шанс да промените нещо към по-добро в отношенията с любим човек.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 23 61 90 2 78 35 83

Работа

Денят е обещаващ, тъй като се предвиждат промени в кариерата. Може би ръководството ще ви предложи нова позиция. Само че в кабинета на шефа трудно ще можете да осмислите плюсовете и минусите на това предложение. Не прибързвайте и не давайте отговор на мига. В края на деня очаквайте клопки; проблемните моменти в ситуацията може да излязат наяве. Подредете всичките си текущи дела.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е психическо претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване се увеличава. Този ден е подходящ за посещение в салона и различни покупки.

Любов

Днес импулсивността е лош приятел. Може да направите фатална крачко под влияние на партньора си, за която по-късно да съжалявате. Не бързайте да реагирате на провокациите.

Подобни статии