Хороскоп за 22 октомври: Попътен вятър за Рака в личния живот, романтика за Девата

Ако не си поставяте някакви грандиозни цели, всичко днес ще се случва и преминава съвсем спокойно. Избягвайте стреса и преумората. Важно е да изпълнявате задълженията си с най-малък разход на енергия. Щадете силите си, ще ви трябват.

ОВЕН 

Има много неща, над които да се замислите. Нито добри идеи, нито отговори на трудни въпроси лежат на повърхността днес, трябва усилена работа, за да стигнете до отговорите. По-добре е да разчитате на собствената си интуиция, отколкото да слушате съвети отвън. Днес много хора смятат, че знаят повече от вас и имат по-точна информация. Но те грешат и ще объркат и вас. Първата половина от деня е посветена на трудни въпроси, но втората ви дава възможност да се отпуснете, да прекарате добре с приятели. Романтичната среща също няма да ви разочарова. Вероятно ще има изненади, които ще ви развеселят. 

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 93 28 7 47 45 33

Работа

Очаквайте успех в кариерата, като това до голяма степен ще зависи от правилната цел. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-голяма печалба. Дори и най -амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Просто не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете страхотни възможности.

Здраве

Днес няма да има проблеми с енергията и концентрацията за вас. Физическото ви състояние няма да ви подведе и вашето благосъстояние ще бъде в най-доброто си състояние, така че в този ден можете да решавате важни въпроси от различни клонове на живота без никакви притеснения.

Любов

Днес звездите съветват Овните да се съсредоточат върху чувствеността и мистерията. За среща е желателна стабилна среда, която не изисква бързане и поток от думи. Тактилните усещания също са важни. Добър ден за любовна среща с елемент на мистика: запалени свещи, "магически" ястия и напитки.

ТЕЛЕЦ

Бъдете готови да вършите чужди работи. Случва се така, че хората около вас трудно могат да се справят без вас. От помощ се нуждаят дори тези, които преди това са могли да преодолеят трудностите сами. Това може да повлияе на плановете ви; възможно е да се наложи да отложите нещо за по-късно. Но вие не се разстройвате и не се ядосвате, защото знаете, че ще постигнете пътя си по един или друг начин. Отношенията с любимите хора стават по-топли и по-доверчиви. Знаете със сигурност: те не крият нищо от вас, така че се чувствате уверени. Не се съмнявайте в правилността на вашите решения.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 75 10 16 78 36 29

Работа

Ще трябва да работите усилено днес, за да постигнете успех в кариерата. Ще ви е трудно обаче да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Ако успеете да покажете своя труд и упорит характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи.

Здраве

Обърнете внимание на зъбите си днес. Дъвчете храната по-нежно и внимавайте какво ядете.

Любов

Телецът ще прекара деня на романтична и донякъде приключенска вълна. Както екзотичната среда около него, така и собственото му необичайно настроение ще допринесат за любовния чар и емоционалния подем. Днес е лесно да се поддадеш на хипнозата на момента, да бъдеш увлечен от представител на чужда държава или култура.

 

БЛИЗНАЦИ

Няма за какво особено да се притеснявате: денят върви добре и вие се справяте много добре. Можете да поемете сложни случаи, изискващи концентрация, внимание към малките детайли; справяте се страхотно с тях. Обсъждането на работните въпроси върви добре. Много хора харесват вашите идеи и със сигурност някой ще иска да помогне в реализацията им. В личните отношения преобладава влиянието на положителните тенденции. Близки хора ви радват с добри новини, както и с интересни оферти, които не искате да откажете.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 53 32 63 65 69 79 61

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверявайте на интуицията си, положете всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Здраве

Днес трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, тогава не трябва незабавно да бягате до аптеката. По-добре си починете добре, прекарайте този ден със семейството и приятелите. И тогава ви е гарантиран прилив на енергия и благополучие.

Любов

Близнаците не трябва да се обезсърчават, ако има прекъсване в любовните им планове. Утре ситуацията ще се промени и днешната пауза има своя чар за тях: те могат да се потопят с любимия човек в приятни усещания, на които общителността или прибързаността обикновено им пречат да се насладят.

 

РАК

Настоявайте на своето. Днес можете да убедите дори най-упоритите, да привлечете скорошни съперници на своя страна и значително да укрепите професионалните си позиции. Успявате спокойно да обсъдите много въпроси, по които преди са възниквали разногласия. Всички признават, че сте прави. Лесно се преговаря не само с бизнес партньори, колеги, но и с близки. Тези, които преди са били несъгласни с вас, са готови да променят мнението си. Следобедът е подходящ за правене на планове. Често пъти можете да предвидите доста точно как ще се развият събитията.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 91 58 74 73 78 3 88

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работата си, но и да намерите време за домакинска работа. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно нещо да ви задържи у дома. Очаквайте познанства, които значително ще променят живота ви по отношение на работа и кариера.

Здраве

Сезонът на настинките е и всички кашлят край вас, така че се пазете. Пийте витамини и топли напитки.

Любов

Днес Раците имат „попътен вятър" в личния живот. Влюбените Раци ще имат възможност да изпълнят някакво необичайно намерение, а самотните – надежда и добър знак. Въпреки емоционалния подем, ситуацията не е идеална и е по-добре да не форсирате съдбовните събития в любовта.

 

ЛЪВ

Можете да постигнете невъзможното. Днес вие проявявате такава решителност, че можете да премахнете всякакви препятствия от пътя си. Едва ли някой ще се опита да ви спре. Ако има такива смелчаци, скоро ще съжаляват. Вие не само постигате собствените си цели, но и в много отношения помагате на приятели и дългогодишни съюзници. Отиването на малко пътешествие с любим човек днес определено ще бъде от полза за връзката ви.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 3 28 26 58 73 30 86

Работа

Днес ще чуете много мили думи от колегите си, но някои говорят едно пред вас, а зад гърба ви друго. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Ако не сте ходили на лекар за рутинен преглед дълго време, то днес е най-подходящият ден най-накрая да го направите. Обърнете специално внимание на своите „слаби места“ – проблеми, които ви притесняват от дълго време.

Любов

Днес партньорите на Лъва са склонни да бъдат щедри или да витаят в облаците на идеализма и е просто невъзможно да не се поддадете на това отношение. Докато се наслаждавате на момента, важно е да не бъдете твърде лековерни към бъдещето: любим човек може да сбърка или да ви измами от най -добри намерения.

ДЕВА

Добър ден за разговори за работа и обсъждане на професионални планове. Ответната страна ви слуша в захлас, защото сте откримли нещо, което никой друг не е можал. Отношения, които преди са били изключително бизнес ориентирани, стават все по-малко формални. Можете да се сприятелявате с тези, с които работите. Възможно е и началото на романтична история.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 83 78 3 34 28 40

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които съдбата ви изпраща, и да се възползвате от ситуацията навреме.

Здраве

Ако днес започнат да ви притесняват някакви заболявания, тогава обърнете внимание на терапия, която използва различни етерични масла. Ароматът на етерични масла ще ви помогне да презаредете батериите си или се отпуснете след тежък работен ден.

Любов

Днес Девите са увлечени по романтика, свързана с далечни страни и чужди култури. Възможни са мечти за съвместно пътуване с любим човек или надежди за среща с любовта далеч от дома. Ако пълната смяна на обстановката е невъзможна, нищо не ви пречи да добавите нотка на екзотика към познатата ви среда.

ВЕЗНИ

Не казвайте твърде много. Денят определено не е подходящ да бъдете откровени с някой друг, освен най-близките хора, да споделяте планове за бъдещето и да обсъждате сериозни проблеми. Споровете също трябва да се избягват, особено на работното място. Те не са полезни, но могат да отнемат много време. Вероятни са успешни съвпадения, невероятни събития, които ще ви тласнат към нови идеи, ще ви кажат накъде да продължите. Възможно е днес да вземете решения, които ще бъдат последвани от големи промени към по-добро.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 51 44 17 58 80 29

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. Така неочаквано в този ден ще се превърнете в ценен служител, който ще бъде похвален пред екипа. Не пропускайте момент на късмет, когато личните въпроси са по-важни за вас от работата.

Здраве

Днес трябва да обърнете специално внимание на това какво ядете и как се приготвя. Измийте добре зеленчуците и плодовете и доведете рибата, месото и яйцата до пълна готовност. Днес е опасно да ядете полусурови храни, тъй като рискът от заразяване е много висок.

Любов

Любовно вълнение и интимни отношения днес, очертавата се и някакво изкушение, на което обаче е по-добре да не се отдавате. Не се препоръчват лични инициативи.

 

СКОРПИОН

Благоприятен ден не само за вас, но и за вашите съюзници. Вие вършите страхотна работа и подкрепяте онези, с които сте приятели или си сътрудничите. На мнозина става ясно, че не си струва да враждуват с вас, но не би навредило да се обедините за постигане на общи цели. Бъдете избирателни в контактите си, не бързайте да се доверите на онези, които се опитват да спечелят симпатиите ви. Що се отнася до романтичните отношения, разчитате на интуицията. Именно тя помага да се разбере по-добре любим човек, да се избегнат разногласия и спорове.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 96 12 35 27 38 74 90

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Разбира се, вие също искате да бъдете успешни и забележими, така че другите да говорят за вашите достойнства. За съжаление, днешният ден не е за покоряване на висоти в кариерата.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате отлично днес, това бързо може да се промени. Помислете за бъдещето и направете нещо, което може да ви бъде от истинска полза.

Любов

Днес Скорпионите имат точка на пресичане на интереси с любим човек. Ако го намерят интуитивно, разстоянието ще бъде съкратено. Хармонията на чувствата или сходството на житейските ценности може да се превърне в „вълшебен бутон“. Това е добър ден за събиране, след като сте били разделени. В новия роман е по-добре да се доверите на съдбата.

СТРЕЛЕЦ

Ден на страхотни идеи и важни открития. Чувствате, че сте способни да промените много, да направите това, което не е било възможно преди. Хората около вас също разбират това, така че няма да е трудно да намерите съюзници. Почти всеки е готов да сподели с вас радостта от победата. Вероятни са необичайни познанства. Най-често те са свързани с работата, но една връзка, която сега започва като далечни отношения, може по-късно да придобие приятелски характер. Вероятни са добри сделки. Във всичко, свързано с пари, разходи и покупки, можете да разчитате на интуицията, тя не се проваля.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 89 1 43 22 98 71 73

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладнокръвния си ум.

Здраве

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и не приемайте нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

За да осъзнаят прищявката си или да угодят на любим човек, Стрелеците днес ще трябва да работят усилено. Звездите предупреждават, че това не е най-удобният ден и е по-добре да не се надявате на буквално изпълнение на желанията си. Най-добре е да отложите важна среща или разговор за утре.

 

КОЗИРОГ

По-добре не бързайте да обсъждате важни въпроси. Сутринта може да е трудно да се разбирате дори с тези, които преди сте разбирали перфектно. Струва си да изчакате малко; много скоро ще настъпи подходящ момент за сериозни разговори. Финансовите проблеми ще бъдат успешно разрешени, включително тези, които са ви притеснявали от няколко седмици. Появяват се нови планове по отношение на сделки и покупки. Струва си да се консултирате с близки; те със сигурност ще ви кажат как най-добре да осъществите плановете си. Втората половина на деня обещава изключително добри новини относно скъп за вас човек.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 30 66 11 16 95 51 38

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има шанс да направите непростима грешка, за която ще съжалявате дълго време по-късно. Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и да имате по-голям контрол, днес може да се препънете.

Здраве

Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и липса на сън, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Денят позволява на Козирозите да настигнат любовта. Ако вчера са се съмнявали или не са били в настроение, днес може да не знаят спирка за изразяване на чувства или разходи за организиране на среща. Свободните Козирози ще забравят за скорошната си скромност в търсене на любов и ще вдигнат летвата на исканията.

 

ВОДОЛЕЙ

Ден на дипломатически преговори, намеци, чрез които трябва да се досетите за нещо важно, и новини, които никой не бърза да споделя. Днес трябва да работите усилено, за да получите необходимата информация навреме, да избягвате конфликти и спорове и да поддържате добри отношения с другите. Не е лесно, но се справяш страхотно. Дори и да възникнат някои разногласия през първата половина на деня, никой няма да ги запомни до вечерта. Денят е чудесен за самостоятелна работа, включително сложна работа, която изисква внимание към малките детайли, сериозност и концентрация. Забелязвате всичко навреме, не правите грешки, правите правилните изводи.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 89 1 43 22 98 71 73

Работа

Мислите ви ще ви преследват. Факт е, че се съмнявате в текущата си работа. Трябва да си починете и да размишлявате върху проблемите на трезво.

Здраве

Благоприятен ден за физическа активност, защото тялото ви не може да живее без тях. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще бъдат от полза за нервната система, както и за цялото тяло.

Любов

Днес Водолеите са обзети от чувства и трябва да ги изхвърлят. Един ден може да бъде незабравим със специална атмосфера и силно вълнение. Много Водолеи внезапно ще имат смелостта да нарушат всички правила, включително собствените си принципи, и ще се заемат да направят всичко възможно и невъзможно в името на любовта.

 

РИБИ

Началото на деня може да бъде трудно, особено за тези, които планират да обсъждат финансови въпроси по това време, да вземат решения относно парите. Не винаги е възможно бързо да се разбере ситуацията, да се разбере какво ще донесе ползи и какво ще бъде просто загуба. За щастие наблизо има хора, с които можете да се консултирате и чиито разумни препоръки сте готови да изслушате. Следобедът минава много по-добре. По това време имате късмет в много отношения. Можете да свършите страхотна работа с неща, които не са се получавали преди. Добрите новини няма да ви карат да чакате.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 87 37 65 25 11 67

Работа

Благодарение на вашето въображение, можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги. Днес в екипа вие сте ясен авторитет.

Здраве

Днес ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес любовната ситуация в Риби е доста вдъхновяваща и необичайна. Те може да решат, че това е уникалната възможност или страхотният момент в любовната им биография, който са чакали. Но звездите намекват, че „часът Х“ все още предстои. По-добре е да се запасите с малко скептицизъм и да приемете събитията по-спокойно.

Подобни статии