Хороскоп за 27 ноември в няколко изречения: Риби, бъдете малко егоисти! Телецът да не се самосъжалява твърде дълго

В 23-ия лунен ден на хороскопа всички знаци на Зодиака да се смятат за предупредени за опасност: идва време за провокации и фатални промени. Кавгите и агресията в този ден могат да се превърнат в големи неприятности. Не трябва да планирате нещо предварително: в този ден има голяма вероятност за провал на всичко, което е било планирано. По време на намаляващата луна в знака на Дева е най-добре да се занимавате с творчество, саморазвитие, подреждане на нещата и решаване на ежедневни проблеми.

Овен

Концентрацията на представителите на знака днес е на висота и това трябва да се използва максимално. Основното нещо е да не позволявате на вашата раздразнителност да пречи на вашите разговори и общуване като цяло. Но романтичните планове трябва да бъдат преразгледани и отложени.

Телец

Много представители на знака ще искат да се оплакват от живота или просто да се самосъжалят. В малки дози е дори полезно (малка почивка ще ви помогне да натрупате сила), но в големи дози заплашва да се превърне в неприятности вече по ваш адрес.

Близнаци

Най-добре е да прекарате деня вкъщи със семейството си или да четете приятна книга. Но шумните пиршества трябва да се избягват: рискът от кавги поради недоразумения е голям.

Рак

Днес езикът трябва да се държи особено здраво между зъбите. Това важи особено за чуждите тайни и клюките зад гърба. В противен случай ще бъдете таксувани много бързо за безпристрастни изявления.

Лъв

Финансовите проблеми ще излязат на преден план. Отнасяйте се с тях хладнокръвно и със зрънце философска критика. Ако няма достатъчно пари за нещо, това означава, че времето за покупка просто не е дошло.

Дева

Днес Девата може да бъде съсипана от самонадеяността си: представителите на знака могат, единствено от гордост и поради преувеличение на собствените си сили, да игнорират важни съвети или намеци отвън. За Девите би било по-добре да чатят по-малко – и да слушат повече околните.

Везни

Днес е важно да не се страхувате да кажете "не" - в противен случай представителите на знака просто ще бъдат обяздени от хора с лоши намерения. Много вероятно е някой да се опитва да се възползва от вашата наивност и доброта.

Скорпион

Самотата ще бъде от полза само за представителите на знака днес: ще помогне за разтоварване и презареждане. Ако сте самотни, можете да се обадите на доверен приятел. След такова "презареждане" ще има сили за нови трудови постижения - около къщата и на работа.

Стрелец

Представителите на знака рискуват да изгубят деня напразно – ако се увличат твърде много в размисли и решаване на ежедневни дреболии. Опитайте се да не губите прекалено много време и енергия за дреболии. По-добре да оставите време за релакс и добро шоу.

Козирог

Ако не спрете навреме, тогава днес можете да прекарате целия ден като водно конче от басня - и в крайна сметка няма да направите нищо полезно. Може би не е лошо: мързелът и ексцентричността също са релаксация. Но тогава не бива да се оплаквате вечер, че денят е пропилян, а не сте имали време за нищо.

Водолей

Днес представителите на знака не могат да се поддадат на чувството за самосъжаление скъпи. По-добре запомнете, че обезсърчаването е смъртен грях и направете нещо полезно вкъщи. Или предложете помощта си на приятели.

Риби

Всички неща, които са се натрупали през седмицата - по-добре е да ги повторите в събота, когато ефективността и концентрацията на вниманието са най-добри. И е по-добре да не се разсейвате от чуждо мнение и решаване на чужди проблеми - бъдете малко егоисти.

Още по темата: зодии

Подобни статии