Хороскоп за 27 октомври: Водолеят намира нови съюзници, Скорпионът бяга от рутината

От ранно утро мнозина усещат прилив на енергия. Струва ви се, че днес можете да местите планини? Не сте далече от истината, но не бързайте. Първо намерете хора, които да споделят вашите идеи и интереси. Местенето на планини не е индивидуална задача.

ОВЕН

Вие сте страхотни в предизвикателствата, преодоляването на професионални предизвикателства и решаването на лични проблеми, ако възникнат такива. Опитът и здравият разум помагат в това. Благодарение на тях не се поддавате на провокации, не взимате прибързани решения и не правите грешки. Успявате да научите много; дори един непринуден разговор може да бъде източник на полезна информация. Днешните събития могат да ви дадат интересни мисли, да ви помогнат да определите цели и приоритети. Роднините с удоволствие подкрепят вашата инициатива, съгласяват се дори с необичайни предложения.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 42 58 32 74 39 99

Работа

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. И страхотният ви здравен и физически статус ще допринесе за това. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, талант и интелигентност. Със сигурност ще успеете. А ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така, днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, защото има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Любов

Опасно е за Овните да подценяват разрушителния потенциал на любовните кавги и особено на собствения си неконтролируем гняв. По-добре е да не го довеждате до критично разногласие в този ден: в разгара на страстите и взаимните оплаквания има голямо изкушение да „затръшнете вратата“, дори с голяма любов има риск да се разделите като врагове.

ТЕЛЕЦ

Светъл ден, наситен със събития, който ще донесе много радостни събития. Ще има възможност да направите нещо съвсем ново. Не я пропускайте; подобни начинания неизменно са придружени от късмет. Вероятни са необичайни срещи. Днес можете да срещнете хора, които изобщо не приличат на старите ви познати. Комуникацията ще бъде много приятна. Въпреки че може да има много повече неща за вършене от обикновено, не сте застрашени от преумора. Вие сте пълни с енергия и сте способни на много неща. Вечерта са възможни неочаквани посещения. Ще им се радвате; гостите ще донесат добри новини.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 37 57 47 12 58 69 32

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва идеално и няма да сменяте професията си.

Здраве

Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Не се занимавайте обаче с екстремни спортове. По отношение на здравето не бива да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малкия дискомфорт.

Любов

Днес Телецът може да реагира остро на действията на партньора си, но звездите съветват да се въздържа от крайни реакции, ако не желае да сложи край на тази връзка.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден, макар и не толкова лесен, колкото изглежда на пръв поглед. Сутринта носи някои неочаквани събития, новини, които могат да объркат плановете ви. Ще отнеме време, за да решите как да продължите. Може да е полезно да потърсите съвет от приятели и други хора, които ви познават добре. Втората половина на деня е по-лесна и приятна от първата. Много проблеми, които са възникнали преди, се решават от само себе си. Възможно е завършване на дела, за които е отделена много енергия, за разрешаване на проблеми, които преди това са преследвали.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 69 56 47 52 36 35 54

Работа

Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. И ако сте подчинен, най-вероятно ще бъдете повишен. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици. 

Здраве

В този ден си струва да проявите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, намерете тази, с която можете да постигнете най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказани на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

Днес влюбените на Близнаци са склонни да се изнервят и да се поддават на емоциите. В момент на криза е лесно да загубят главата си и способността да мислят логично. Важно е да не поставяте романа на ръба на катастрофата с рисков импулс и да се опитате да се охладите, преди да действате. Най-опасните мотиви: отмъщение, ревност, страх.

РАК

Плодотворен ден. Не си губите времето и сте успешни в много неща. Ако трябва да научите нещо ново, схващате бързо всичко в движение, без никакви затруднения. Натрупаният днес опит ще ви бъде полезен повече от веднъж и ще ви помогне да се изкачите по кариерната стълбица. Разбирате се добре с любимите хора, разбирате перфектно онези, които са ви скъпи. Няма да има причини за разногласия и спорове, спокойно се съгласявате за някои важни неща, взимате правилните решения.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 81 43 64 40 23 76 10

Работа

Независимо с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден е подходящ за посещение на салон и различни покупки.

Любов

Днес един от проблемите на влюбените Раци е дисбалансът, съчетан с ревност и страст: такава смес лесно може да предизвика искра на остър конфликт. Но е възможен и огледален сценарий: миролюбивият Рак-идеалист ще страда от агресията или измамата на партньор. Във всеки случай има заплаха за връзката.

ЛЪВ

Денят не носи значими събития и важни победи, но върви добре. Можете да се справите с натрупаните дребни дела, да завършите започнатото отдавна. Бързо се справяте с решаването на организационни въпроси, не забравяте и не бъркате нищо. Вероятни са приятни срещи, познанства, на които ще се радвате много. Идва денят да възстановите старите връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в кавга. Разбирате добре какво има в душата на другите хора и намирате начин да угодите на мнозина.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 86 51 57 21 48 40

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Лъвовете не трябва да планират среща или друга дейност, която има значение за любовния им живот за този ден. Обстоятелствата ще им попречат да реализират плановете си или ще им попречат да „влязат в образа“. Възможно е романтичните чувства да бъдат изместени на заден план от спешни, належащи въпроси.

ДЕВА

Струва си да планирате да обсъдите всички важни въпроси следобед. По това време ще имате време да съберете много информация, да я обмислите и да вземете решение за позицията си. Ще има аргументи, които дори скептиците ще слушат. Възможно е последните съперници да искат да застанат на ваша страна. Денят е подходящ за самостоятелна работа, която изисква въображение и креативност. Монотонните рутинни задачи бързо ви отегчават, настроението ви се разваля. Но там, където трябва да измислите нещо ново, нямате равен.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 5 76 11 8 81 87 19

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход и трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на изследователска или редакционна работа. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще бъде добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Обърнете внимание на вашето духовно здраве.

Любов

Днес Девите не трябва да разчитат на хармония в общуването с любимия човек и дори не трябва да мислят, че „всичко е изчезнало“. Денят не е добър за мирно любовно гукане, но ще помогне за изостряне на един неприятен въпрос. Можете да говорите откровено за нещо, което преди е било премълчано от страх или фалшив срам.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Началото на деня може да донесе неприятности и дребни недоразумения, които ще развалят настроението на Везните, които са свикнали бързо да се справят. Не всички ваши идеи могат да бъдат приложени веднага; по-добре е да изчакате подходящ момент. Следобедът е по-лесен и приятен. По това време се справяте много добре. Най-смелите желания могат да се сбъднат. Особено забележимо е влиянието на положителните тенденции в сферата на личните взаимоотношения. Тук са възможни големи промени към по-добро; трябва да поемете инициативата.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 60 36 71 48 23 61 27

Работа

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да свършите нищо.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете го, покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. На този ден трябва да съблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Препоръчително е Везните да запомнят, че днес лозунгът „любовта ще издържи всичко“ не работи добре. Дори ако нещо ви боли, не излизайте отвъд: връзката ще остане, но няма да е същата. Устоявайте на изкушението да провокирате, надигравате партньора си или да оставите агресивна последна дума.

СКОРПИОН

По-добре не отлагайте нищо за дълго. Първата половина на деня е благоприятна, по това време се справяте много добре. Струва си да се заемете с дела, които сте отлагали дълго време; ще се справите бързо с тях. Вероятни са някои приятни разговори. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които си мислят много напоследък. Следобедът е повече за релакс и размисъл, отколкото за каквото и да е решително действие. Ще искате да избягате от рутината. Струва си да отидете на път с приятели.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 14 50 1 85 42 26 66

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Няма да чатите за личните си дела. Вие ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Здраве

Посещението на лекари трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите са нежелателни в този ден, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Скорпионът прави рискови и грешни стъпки. Днес има малко условия за идилия на любовта, вместо красиви жестове може да получите провокация.


СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Разбирате се добре с много различни хора, можете да намерите както нови съюзници, така и истински приятели. Много хора харесват вашите идеи, дори да изглеждат твърде смели и провокативни. Възможно е влиятелни личности да искат да ви помогнат в изпълнението на плановете ви. Първата половина на деня е посветена на бизнеса. Трябва да решавате не само свои, но и чужди проблеми и се справяте перфектно. По-късно ще има възможност да се отпуснете и да се забавлявате, да поговорите със стари познати. Не са изключени и романтични изненади.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 43 44 62 32 47 27 41

Работа

По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не бъдете небрежни към вашето здраве. Липсата на сън ви се отразява незабележимо, но постоянно. Опитайте се да отделите време за себе си, починете.

Любов

Днес рисковата зона за Стрелеца са емоциите и „тръпките“. Те могат да се превърнат в играчка на техните влечения, спомени, привързаности или еротични фантазии. Звездите съветват да бъдете по-внимателни във всичко, свързано с интимната страна на любовта: в този ден можете да изпитате стрес или да разрушите доверието.

КОЗИРОГ

Началото на деня изисква внимателна работа. Не винаги е възможно бързо да се справите с това, което имате предвид, понякога първото впечатление от ситуацията се оказва лъжливо. Имате време да разберете всичко, да разберете как най-добре да действате. Трябва да се консултирате само с тези, на които наистина имате вяра. Следобедът минава лесно и приятно. Вероятни са успешни съвпадения и някои неочаквани събития, които ще ви зарадват. Срещата със стар приятел повдига настроението ви. Възможно е да се появят нови планове, които искате незабавно да приложите.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 51 89 24 8 43 9 64

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели се окаже бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти и фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва вашата визия. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Козирозите днес трябва да удвоят предпазливостта си в сърдечните въпроси, за да не загубят сдържаност и да не предприемат фатална необратима стъпка. Има голям риск да станете жертва на страсти, обсесии или предишни грешки в любовта. Ако не можете да устоите на импулса, има шанс да спрете на критичната линия навреме.

ВОДОЛЕЙ

Не излизате от равновесие, каквото и да се случи. Това прави възможно постигането на успех в бизнеса. Много хора харесват вашия подход към решаването на проблеми. Възможно е днес да имате нови съюзници, включително и много влиятелни. Възможни са интересни предложения за работа. Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Намирате начин да докажете своята позиция, без да обиждате никого. Някои домашни проблеми са неочаквано лесни за решаване и често това е вашата способност да изглаждате острите ъгли.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 97 61 3 24 34 47 87

Работа

Днес ще се окажете невероятен гений, дори да овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици понякога се усещат. Помислете кой може да навреди на вашето здраве и се опитайте да го изкорените. Не зацикляйте върху външната красота, новите покупки, помислете за вътрешния си свят. Може би точно сега си струва да обърнете повече внимание на това и да се занимавате със саморазвитие.

Любов

Днес Водолеят не трябва да прибързва в любовта: ситуацията не предразполага към романтична идилия, възможни са технически или психологически пречки за успешна среща. Към пречките на настоящия момент може да се добави и неприятна сянка от миналото – например страхът от повтарящи се недоразумения.

РИБИ

Благоприятен ден за срещи в неформална атмосфера. Много хора край вас се чувстват стабилно и спокойно, което допринася за взаимното разбирателство. Отношенията, които преди са били чисто делови, стават по-малко официални, почти приятелски. Възможно е и началото на романтична история. Денят е подходящ да се заемете с нещо ново, но сега едва ли ще е възможно да се завършат стари мащабни проекти. Изчакайте малко: определено ще постигнете желания резултат малко по-късно.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 64 86 31 27 73 3 33

Работа

Днес вие сте непоследователни в действията си. Ще покажете своята целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични. Ако това продължи така, тогава няма да видите никакъв успех в работата. 

Здраве

За вас огледалото е начин да видите здравословното си състояние. Погледнете в него това, което виждате. Всички несъвършенства и здравословни проблеми се отпечатват върху кожата ви. Погледнете по-отблизо здравето си, в този ден ще сте предразположени към алергични реакции.

Любов

В този ден Рибите са изложени на риск, като са под магическото влияние на своите партньори и активно участват в начина им на живот. Те не трябва да бъркат любовта със съобразяването и да се задоволят с очевидно рискови игри. Рибите, твърдо следващи принципите си в любовната връзка, ще бъдат в по-добра позиция.

Още по темата: зодии

Подобни статии