Хороскоп за 28 септември: Романтика за Близнаците, кавги за Телците

Денят не е подходящ за активна работа, прокарване на смели идеи и сделки. Обърнете внимание върху уюта в дома, обадете се на родителите си, обърнете внимание на децата и поглезете любимия човек.

ОВЕН

Днес произтичат различни по род недоразумения, заради които ще се разконцентрирате и ще изгубите представа как да действате. Ще излезете от положение, ако проявите спокойствие и се съберете обратно в кожата си. Ще ви помогне жизненият ви опит. В крайна сметка няма да допуснете фатални грешки, те ще са поправими. Очакват ви запознанства с интересни хора, различни от обичайното ви обкръжение. Интуицията ще ви подскаже как да намерите общи теми за разговор и да превърнете този шанс в здраво приятелство.

Работа

Успехът в кариерата до голяма степен зависи от целите, които си поставяте. Съсредоточете се върху онези задачи, които ще ви донесат най-голяма печалба. Даже най-амбициозните цели ще бъдат достигнати, ако се стремите към тях. Но не хабете енергията си напразно, защото рискувате да изпуснете големи възможности.

Здраве

Днес няма да имате никакви проблеми с умението да се концентрирате. Енергията ви също е на макс. Физическото ви състояние няма да ви подведе и самочувствието ви ще е на ниво.

Любов

Звездите днес съветват да се въздържате от срещи. Емоциите може да ви подхлъзнат. Поддържайте неутрални отношения с партньора ви до сутринта.

ТЕЛЕЦ

Днес има спънки по пътя ви и нищо няма да е такова, каквото сте го мислили. Ще се наложи да се напасвате към щенията на другите. Отлично предусещате на кого можете да се доверите и по отношение на кого да сте нащрек. Настойчивостта ще ви помогне да постигнете целите си. Възможни са парични постъпления, при това от неочаквани източници. Имате шанс да сключвате изгодни сделки, но не бързайте, проучете условията добре.

Работа

Ще се наложи да се потрудите доста днес, ако искате да ви забележат в работата. А това наистина ще е трудно, защото мислите ви се мятат на всички посоки и не могат да си организират среща изобщо. Ако проявите трудолюбие и упоритост, успехът ви е гарантиран. Но не поемайте чужди задължения и не прехвърляйте своите.

Здраве

Внимавайте какво слагате в устата си днес - някои храни няма да ви понесат.

Любов

Днес отношенията на Телците с представителите на срещуположния пол са критични, особено в тъмната част на денонощието. От една страна е налице силно привличане, а от друга - отблъскване. Бъдете по-толерантни към другия, не го нападайте, не го отблъсквайте. И не превръщайте в драма това, че е закъснял заради разредения график на транспорта, нищо не зависи от него в този случай.

БЛИЗНАЦИ

Разбирате се отлично с хората, намирате нови приятели и съюзници. Различният ви поглед върху нещата допада на много хора. Смелите идеи получават подкрепа, а деловото сътрудничество може да прерасне в дълга дружба или романтична история. Денят е подходящ за нещо ново. Вслушвайте се в чуждите съвети и не реагирайте раздразнено и болезнено, ако някой ви критикува, защото вероятно има основание за това. Втората половина от деня е подходяща за домашен празник.

Работа

Мързелът не ви е от полза, раздвижете се, ободрете се и действайте. Разчитайте на интуицията си и не споделяйте плановете си с никого.

Здраве

Понякога забравяте, че положителните емоции са най-добрият лек. Не е необходимо да търчите в аптеката и при най-лекото неразположение. Починете си, прекарайте няколко часа с роднини и близки. И те, и вие имате нужда от този контакт.

Любов

Не губете връзка с любимия човек в първата половина от деня. Желязото се кове, докато е горещо. Вашата връзка също има нужда от всеотдайност.

РАК

Въздушен ден, пълен с необичайни и вдъхновяващи събития. Не пропускайте възможността да осъществите стари планове, реализирайте нещо, което отдавна стои на склад в съзнанието ви. Ракът, който напоследък се съмнява в избора си, днес ще е изпълнен с увереност и оптимизъм. Интуицията не лъже. Възможни са предложения, свързани с работа и сътрудничество. Помислете внимателно обаче, какви промени може да настъпят в живота ви, ако се съгласите. По-късно може да се радвате, че не сте прибързали.

Работа

Днес сте неудържими. Както в работата, така и в домашните задължения. Някои ще направят промени в работата и кариерата. Предстои да се разбере дали те са за добро.

Здраве

Ако не си представяте деня без чаша ароматно кафе, днес ще сте силно разочаровани. Не забравяйте обаче, че употребата на кофеин днес ви е противопоказна и може да има неприятни последствия. Не заменяйте кафето с чай, в него също има вредни съставки.

Любов

Страстта напира у вас, но вашата несдържаност може да провали всичко. Намерете приемлива форма да изразите чувствата си.

ЛЪВ

По-голямата част от деня се нарежда отлично, стига да избегнете стресовите ситуации и да не си създавате проблеми. Отложете важните разгвори, те няма да протекат гладко и конструктивно. Вероятни са прияни запознанства.

Работа

Днес ще чуете много комплименти, но не е изключено зад хубавите дума да се крие подтекст, лъжа и пресметливост. Не давайте рамо на лицемерите, покажете им категорично къде им е мястото. Дръжте се царствено.

Здраве

Време е за профилактичен преглед, особено внимание отделете на слабите си места.

Любов

Привечер реагирате твърде емоционално в общуването си с любимия. Разговорът с него заплашва да се превърне в бурен скандал.

ДЕВА

Изтупайте се днес, ще има важни срещи, на които трябва да направите добро впечатление. Поемете си дъх и разкажете смело за идеите си. Не зацикляйте в дребни подробности. Нещо може да не върви по план, но ще се получи, ако запазите хладнокръвие.

Работа

Днес не можете да се съсредоточите върху текущата работа. В средата на деня ви очакват промени, В професионален план ще се появят нови възможности. Възползвайте се от ситуацията

Здраве

Насочете се към терапия, ако има неща, свързани с тялото, които започват да ви безпокоят. Отпуснете се след тежкия работен ден.

Любов

Днес емоциите врат и кипят. Не преминавайте границите на допустимото.

ВЕЗНИ

Ден на строителство - полагате основите и градите собственото си бъдеще. Разбирате се с околните, намирате общ език даже с хора, с които сте били скарани и враждебни. Отношенията с най-близките стават дълбоки и топли.

Работа

Доверете се на интуицията си, тя няма да ви подведе. Днес началниците ви ще разберат, че сте ценен кадър, когото незаслужено не са забелязвали досега.

Здраве

Днес не консумирайте сурови неща, забравете за пържолата алангле. Има голям риск да пипнете афти от неумита храна.

Любов

Не е лесно да сте господар във връзка, в която партньорите са равнопоставени. Не е и необходимо да се поставяте в такава роля. Укротете темперамента си днес.

СКОРПИОН

Спокоен и благоприятен ден, в който намирате отговори на много въпроси. А най-важното е, че сте си ги задавали - много хора пропускат истински важните неща. Учете се от чуждите грешки. Зарадвайте близките си без повод и те ще ви отговорят със същото.

Работа

Някои колеги днес ви гледат враждебно. Дали причината не е в самочувствието, което демонстрирате? Някои хора не могат да преживеят чуждото щастие и успехи.

Здраве

Погрижете се за здравето си, не отлагайте профилактичните прегледи и не подценявайте симптомите.

Любов

Днес по пътя към любовта има препъникамъни, даже могили. Дано да ги преодолеете.

СТРЕЛЕЦ

Може да се захванете с няколко неща, нищо няма да ви се опре. Шанс за полезни запознанства. Ще трябва да се потрудите, за да направите добро впечатление на някого. У дома са се натрупали проблеми, които са от финансов характер. Вечерта ви очакват романтични изненади.

Работа

Днес, както често се случва, проявявате свръхактивност и работоспособност. Може заслужено да ви предложат нова длъжност. Отличавате се от другите си колеги и неминуемо има хора, които се дразнят, че вдгате летвата. не се съобразявайте с тях.

Здраве

Не драматизирайте и не се напрягайте излишно, пазете си нервите.

Любов

Мнителността и повишената чувствителност водят до проблеми във връзката. Може да се стигне до сцени на ревност.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за общуване. Чувствате се добре с хора, с които никога досега не сте били особено близки. Успешни преговори за сътрудничество. Разбирате се с половин дума. Шанс за успешни сделки и покупки.

Работа

Днес има опасност да направите грешки, за които дълго ще съжалявате. Мислете и проверявайте!

Здраве

Нервната ви система е в зоната на риска. Постоянният стрес, хроничната умора и недоспиването може да ви изиграят лоша шега. Спешно се нуждаете от отпуск, иначе всичко може да приключи с нервен срив.

Любов

Битка на чувства и интереси. Някой трябва да развее бялото знаме ида се признае за победен, ако не искате тази война да доведе до пълно унищожение.

ВОДОЛЕЙ

Денят обещава успехи в работата и ученето. Знаете върху какво да се съсредоточите сега и какво да отложите. Не губите време напразно.

Работа

Мислите ви не ви дават покой, съмнявате се за всичко, подозирате всички. Трябва да си починете и да помислите за всичко на трезва глава.

Здраве

Добър ден за физическа активност. Тренировките ще ви разсеят и ще ви се отразят добре.

Любов

Време е да докажете своята любов и да заявите готовност да се преборите за нея, ако това е необходимо. Любимият човек може да се нуждае от съчувствие.

РИБИ

Сериозен подход към всичко ще ви позволи да избегнете грешките. Не разчитайте на съдбата, положете усилия. постарайте се да овладеете негативните емоции. Някои срещи днес ще се помнят дълго. Предстои ви интересен разговор с човек, с когото обикновено сте на противоположно мнение. Споровете не водят до нищо градивно.

Работа

Справяте се с поставените задачи виртуозно, за почуда на всички. Днес сте безспорният авторитет в колектива.

Здраве

Провокирате околните, те също ви провокират. Кому е нужно това?

Любов

Критична вечер за личния живот на Рибите. Възможни са спорове и интимни затруднения. Бъдете предпазливи, не допускайте тази вечер да разруши дългогодишната ви връзка.

Още по темата: зодии

Подобни статии