Хороскоп за 29 октомври: Девата импровизира, Близнаците са отворени за лек флирт

Ако сте напълно уверени в своя късмет, действайте и обърнете света! Но и при най-малки съмнения не рискувайте. Ангажирайте вниманието си с нещо друго, не се хвърляйте в авантюристични начинания.

ОВЕН

Можете да решите много проблеми, при това не само ваши, стига да не прибързвате и да изберете правилните съюзници. Интуицията ще ви покаже на кого можете да се доверите и с кого трябва да бъдете нащрек. Не рискувайте, ако не се налага. Ще може да се намерят отговори на някои въпроси, свързани с финанси и имоти. Може би ще разберете как да увеличите печалбите си или ще сключите сделки, които ще ви донесат печалба. Ще е добре да поемете инициативата, тя със сигурност ще бъде подкрепена.

Работа

Не възлагайте големи надежди на днешния ден. В работата не ви предстоят никакви висоти. Денят е неблагоприятен за индивидуални кариерни изяви. Колкото и да се напъвате, няма да родите нищо, което да ви открои от останалите. Не поемайте повече задължения, отколкото можете да осъществите

Здраве

Денят е подходящ за своеобразно прочистване на организма. Откажете обилната вечеря, заменете я със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Днес е един от онези дни, когато Овните не трябва да отлагат радостите от личния живот „за по-късно“, тъй като това може да бъде „пътят към никъде“. Дори и началото на срещата да не е много успешно, тя ще завърши с положителна и успокояваща нотка (особено ако я насрочите за втората половина на деня).

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде успешно и вдъхновяващо. По това време ще ви бъде лесно да постигнете нещо, което не е сработвало преди. Възможно е да завършите успешно някой труден и важен проект, на който вече сте успели да отделите много енергия. Вероятни са полезни познанства. Някои Телци ще си намерят нови съюзници. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху решаването на организационни въпроси и изготвянето на документи. Възможно е да се наложи да се свържете с някои държавни организации. Дори и да възникнат трудности, няма да се откажете от плановете си, ще постигнете целта си.

Работа

Като цяло добър ден по отношение на работа и кариера. Вашите шефове ще ви оценят, а вашите колеги ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която ще донесе удовлетворение. Безработните Телци вече имат добър шанс да намерят мечтаната работа. Основното правило е да проявите активност и упоритост.

Здраве

Внимавайте да не се порежете - ефектът няма да е приятен. Спортувайте, но не нещо, от което ще капнете от умора. Пазете си силите, ще ви трябват.И се наспете добре.

Любов

Днес е желателно влюбеният Телец да съчетае игриво романтично отношение и ентусиазъм с дискретност: възможно е партньорът да не е доволен от тяхната игривост или влиятелна „допълнителна трета“ да е готова да се намеси във връзката. Не пренебрегвайте външната намеса, предупредителните знаци и неприятните предчувствия.

БЛИЗНАЦИ

Ще бъде трудно да съберете мислите си. Едва ли ще можете бързо да решите какво и как ще правите. Хората, които ви познават добре, ще ви помогнат да нагласите плановете си и ще ви дадат страхотни съвети. Няма да създавате илюзии или фалшиви надежди; фокусирайте се върху решаването на практически проблеми и успейте в това. Важно е да поддържате ред във финансовите дела и да не харчите твърде много за дреболии. Денят не е подходящ за непланирани покупки. Но от гледна точка на личните отношения, това ще бъде благоприятно. Общуването с близките ще даде много положителни емоции.

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. Ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активността е през първата половина на деня.

Здраве

Не отлагайте всяка възможност за физическа активност. Тялото ви се е отпуснало, имате отра нужда от поддръжка и стимул да влезете във форма.

Любов

Днес общителността и жаждата за романтика правят Близнаците отворени за любов или лек флирт. Дори и да са заети, те с удоволствие ще приемат предложение да се срещнат или ще го уредят сами, тъй като няма да е по силите им да откажат контакт. В краен случай те ще говорят (четат, мислят) за любовта.

РАК

Денят ще бъде благоприятен, подходящ за общуване и решаване на важни въпроси. Ще можете да намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди. Възможно е последните съперници да искат да станат ваши съюзници. Не бързайте да им се доверите; първо разберете какво им е на ума. Ще можете да направите добро впечатление на тези, които отдавна искат да угодят. Хубаво е, че дори не е нужно да полагате усилия за това; достатъчно е да се държите естествено. Срещите с приятели ще вървят добре, а романтичната среща няма да ви разочарова.

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите добро споразумение. Много активна ще бъде работата за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите. Днес можете да срещнете познати, които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве

Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре да оставите всичко такова, каквото си е сега, иначе може да съжалявате.

Любов

В този ден звездите призовават Раците да покажат част от изобретателността в любовта и да не се поколебаят да дадат път на творческото си въображение. Може би поле за творчество ще се появи в процеса на търсене на подарък или подготовка на изненада. Важно е да подарите на любимия човек красива емоция и чувство. Това ще изпълни връзката ви с нова страст.

ЛЪВ

Денят ще бъде благоприятен за бизнес общуване и обсъждане на важни въпроси. Ще можете да разкажете за идеите си по такъв начин, че другите да се интересуват от тяхното изпълнение. Ще се появят нови съюзници, с които можете да си сътрудничите дълго време. Контакт, който сега започва като бизнес връзка, може да придобие приятелски характер с течение на времето. Не бързайте с важни решения. Преди да предприемете сериозна стъпка, консултирайте се с близките си. Те ще ви помогнат да избегнете грешки и да намерите най-краткия път към целта.

Работа

Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв ден за гладуване. Туризмът е най-доброто натоварване днес.

Любов

Лъвът не трябва да пропуска подходящия момент за любовна кореспонденция, срещи, флирт и изграждане на взаимоотношения. Основното условие за успех в общуването с представители на противоположния пол е да бъдете привлекателен хармоничен събеседник. По-добре е да заобиколите чувствителните въпроси, свързани с пола, или да говорите за тях в лек тон.

ДЕВА

Предстои ви много работа. Не всичко ще върви по план, но ще имате време за всичко, което сте планирали. Способността да импровизирате, бързо да се ориентирате в ситуацията ще ви бъде от полза. Слушайте интуицията си, ако трябва да вземете важно решение: нейните намеци ще бъдат много полезни. Денят ще донесе много интересни разговори, добри новини, въпроси, които искате да обсъдите. Хората, които преди са избягвали комуникацията, сега ще се радват да говорят с вас. Ще бъде възможно да се разберат някои необичайни ситуации от миналото, да се разбере кое е правилно и кое не.

Работа

Днес не трябва да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв ден за гладуване.

Любов

Този ден ще изисква психологическа корекция от влюбената Дева в ситуации на общуване. Хубавата и забавна кореспонденция може да спре, ако не сте готови да мислите по популярен начин, не разбирате шеги в компанията или не сте запознати с колекцията от свежи мемове, на които вашата страст се възхищава.

СКОРПИОН

Денят може да бъде напрегнат и предизвикателен. Не се изнервяйте за дреболии, запазете самообладание и разберете как най-добре да действате. Суета и объркване може да царят наоколо, но те няма да ви попречат да се съсредоточите върху важни въпроси, довеждайки ги до края. Това не е най-лесният ден по отношение на комуникацията. Справянето с другите може да бъде по-трудно от обикновено. Но можете да се справите и с това - ако искате, разбира се. Не забравяйте, че днес е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси. По-полезно е да говорите за нещо приятно.

Работа

Дръжте състоянието си под контрол. Не делегирайте властта си на никого, тъй като ще вършите работата си по-добре и по-добре от другите. Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Обърнете внимание на стомаха и черния си дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да се повредят. За да не се случи това, по-добре е да се прегледате.

Любов

За да успеят в любовната сфера, днес е желателно Скорпионите да включат артистична дарба. Ако имате трудности с последното, не е забранено да се грижите и спешно да овладеете подходяща роля от популярен сюжет, например от филм или игра. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще донесе важни срещи, ще ви даде възможност да разговаряте с хора, с които имате много общи неща. Може да възникнат спорове, но ще намерите убедителни аргументи. Дори тези, които преди са вярвали, че тяхната собствена гледна точка е правилна, признават, че сте прави. Възможно е да се наложи да се намесвате в чужди дела. Опитайте се да действате деликатно; това ще избегне претенции и скрити оплаквания. Следобед ще можете да решите някои битови проблеми и да направите добри покупки. Възможни са неочаквани подаръци.

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи и напредък в кариерата. Добро време за тези, които имат дистанционна работа. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Денят днес е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някакъв вид козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се проявят вътрешни сили. Но избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена.

Любов

Този ден ще позволи на Стрелците да настигнат любовта или да се уверят, че симпатизират. Звездите съветват да не се колебаете и да използвате благоприятна комбинация от обстоятелства възможно най-активно. Трябва да се има предвид, че е по-подходящ за ухажване и флирт, отколкото за интимно уединение.

КОЗИРОГ

Може да ви е трудно да запазите спокойствие днес. Настроението ще бъде променливо, не винаги ще можете да се справите с емоциите. Отделете време за сериозни решения, особено ако са свързани с личния ви живот. Обмислете всичко и ще разберете как най-добре да продължите. Всякакви бизнес сделки ще изискват търпение и предпазливост. Дългогодишните партньори и колеги могат да кажат или направят нещо, което не сте очаквали. Сутринта може да възникнат разногласия, но вие бързо ще разрешите нещата.

Работа

Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща. Ще сте склонни да бъдете непоследователни. Ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури за грижа ще бъдат тези, които са свързани с водата. Обърнете повече внимание на диетата си. Премахнете от менюто си всички солени храни.

Любов

Козирозите днес имат шанс да се забавляват в компанията на страст или случаен обект на симпатия, да получат подарък или изненада. Но не бива да се заблуждавате: запознанството ще бъде по-скоро мимолетно хоби и кризата на отношенията, ако има такава, ще бъде прикрита, а не разрешена.

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте присърце разногласията, които могат да възникнат в началото на деня. Понякога ще изглежда, че другите тестват конкретно вашето търпение. Но въпросът е само в обикновено недоразумение, което скоро ще стане нещо от миналото. Следобедът ще бъде благоприятен за общуване. Ще можете да преговаряте дори с тези, с които често сте се карали преди. Денят обещава приятни изненади, добри новини, които ще доведат до интересни мисли. Вечерта е време за обсъждане на планове с близки. Те ще ви кажат как най-добре да осъществите плановете си.

Работа

Днес не очаквайте идеалното развитие на събитията в работните процеси. Дори неочакваните ви капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някакъв важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност лесно можете да сгрешите. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Бягането е подходящо.

Любов

Има смисъл за Водолея днес да се отвори към любим човек. Външните условия не са лоши, но трябва да преодолеете вътрешна бариера: срамежливост, гордост, страх, съмнение. В щастлив съюз е важно да се консолидира хармонията. При неуспешен има шанс да се разделите мирно и с благодарност за времето, прекарано заедно.

РИБИ

Денят ще бъде светъл и интересен. Ще има нови дела, за които ще се захванете с голям ентусиазъм. Ще бъде възможно да се осъществи замисленото по-рано, да се завърши успешно работата, на която беше дадена много енергия. Можете да успеете, като действате сами, но и вие не отказвате помощ. Общите дела сближават хората. Възможно е днес да имате нови приятели. Опитайте се да напомните за себе си на хора, с които не сте се виждали или общували дълго време. Със сигурност има за какво да си говорите. Възможно е да има някакви планове, които искате да реализирате заедно.

Работа

Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото не протакате и действате експедитивно. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител и благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Не пропускайте шанс за промяна. Тя ще се отрази на емоционалното ви състояние и ще ви изпълни с тонус.

Любов

Днес Рибите могат лесно да преодолеят затрудненията (особено ако имат служебен роман), но събитията могат да ги накарат да се чувстват прецакани. Бонусите на този ден са приятни сами по себе си, но далеч не винаги са в състояние да надделеят над недостатъците на партньора или да компенсират сложността на момента.

Подобни статии