Хороскопът на Селестина Моро за 24 ноември: Девата да си мери приказките, Овенът да се опита да се съсредоточи

Срещайте се с роднини и близки по дух хора. Молете се за тях, съдействайте им. За постигане на вътрешна хармония и поддържане на душевното равновесие, хранете птици и бездомни животни.

ОВЕН

Има много неща за правене и рядко успявате да се съсредоточите върху едно нещо, трябва да се справите с няколко наведнъж. Следователно, понякога не забелязвате какво се случва наоколо, не можете винаги да подкрепите онези, които се нуждаят от това навреме. Отвън поведението ви може да изглежда егоистично и не всички ще бъдат доволни от него. Но разгорещените спорове и конфликти могат да бъдат избегнати: сега сте готови да направите отстъпки, изгладете острите ъгли. По-добре е да не планирате нищо особено трудно и досадно за следобеда, защото през това време няма да ви пречи на почивката.

Работа

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, талант и интелигентност. Ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така, днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Любов

Докато настъпи вечерта, интимността и доверието ще останат основните условия за любовна хармония за Овена. Това е време на разбиране без думи или мистериозна тишина. Динамичните и информативни вечерни часове са по-подходящи за инициатива, активна кореспонденция, съвместно пътуване или тяхното обсъждане.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за важни разговори. Няма значение дали те засягат работата или някои аспекти от личния живот; във всеки случай ще получите информация, която ще ви помогне да вземете важно решение. Можете да привлечете подкрепата на стари познати или да намерите нови съюзници. Ще бъде полезно да промените средата, да избягате от рутината. Добре е да планирате малко пътуване за този ден, разходка до интересни места – веднага ще се почувствате по-добре. Може да нямате време да се справите с всички планирани задачи, но няма значение: малко по-късно със сигурност ще го разберете.

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва напълно и няма да сменяте професията си.

Здраве

Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Все пак не бива да се занимавате с екстремни спортове. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малък дискомфорт. 

Любов

Днес звездите съветват Телците да не отлагат планирана среща за вечерта. В края на деня общуването с любимия човек ще се сведе до интересен диалог на актуална тема, в който всеки от партньорите ще издаде своите убеждения.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви ще се развие добре, ако не бързате и не се опитвате да се справяте с хиляди неща наведнъж. Струва си да имате търпение за тези, които се занимават с правителствени организации, чакайки документите: тук всичко може да бъде донякъде забавено и едва ли може да се направи нещо по въпроса. Чувството за хумор често помага: досадните инциденти изглеждат смешни, можете просто да се смеете на нещастни съвпадения. Лесно и приятно е да се занимавам с вас, не е изненадващо, че мнозина, макар и за да се опознаят по-добре, се сприятеляват.

Работа

Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи.

Здраве

На този ден си струва да проявите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, изберете тази, която ще ви даде най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказани на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

Близнаците трябва да планират романтична среща или важен личен разговор вечер. Това е най-добрият момент да продължите едно прекъснато познанство, особено ако обектът на симпатия живее далеч от вас или е носител на друга култура. Заинтересованото лице може да се свърже с вас само.

РАК

Денят е пълен с предизвикателства, които поемате с желание. Може да направите нещо за хора, изпаднали в трудна ситуация. Вероятни са успешни покупки и като цяло денят е благоприятен от гледна точка на финансите. Не са изключени изгодни сделки, оферти, които обещават бързо увеличение на доходите. Във всичко, което се отнася до парите, можете да разчитате на интуицията: тя няма да ви подведе.

Работа

Работоспособността ви в даден момент може да ви изневери. Възможно умствено претоварване.

Здраве

Струва си да се обърне внимание на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. 

Любов

Има общо психологическо поле между Раците и техните близки до нощта. Наред с взаимното привличане, в него са възможни нотки на недоверие (особено ако партньорите вече са си дали повод да се съмняват в искреността си). Ако атмосферата стане тежка, вечерта ще помогне за намаляване на напрежението.

ЛЪВ

Денят е чудесен за решаване на важни въпроси. Няма да се появи препятствие, което да не можете да преодолеете, няма да възникне проблем, с който да не можете да се справите. Ако трябва да се занимавате с няколко неща наведнъж, не бъркате нищо и не забравяте, постигате желаните резултати във всичко, с което се захващате. Разбирате се добре с хора – дори и такива, с които не сте намирали общ език преди; често помага в бизнеса. Особено приятно е да общувате с близки, защото се разбирате перфектно.

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Днес звездите съветват влюбения Лъв да не прибързва и да отлага всички лични инициативи за вечерта. Това е най-доброто време за среща, започване на чат или опит да се върнете към важен разговор. Не се разстройвайте, ако обратната връзка се забави. Може да се наложи да изчакате до утре.

ДЕВА

Бъдете внимателни към другите. Не бива да казвате всичко, което ви идва на ум, понякога е по-добре да се въздържате дори от най-меките критики. Не винаги е възможно правилно да разберете дори близки хора, понякога е трудно да поддържате добри отношения с тези, с които преди сте се разбирали добре. Въпреки това, конфликтите могат да бъдат избегнати, а острите ъгли могат да бъдат изгладени; всичко във вашите ръце. Денят е чудесен за мислене по важни и трудни въпроси. Забелязвате това, на което другите не са обърнали внимание, правите правилните изводи от наблюденията си. Ще бъде лесно да се определят работните планове за бъдещето.

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход и трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на проучване или редактиране. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Добър ден за физическа активност, релаксация, медитация, йога.

Любов

Девите не трябва да бързат да инициират любов, докато не изяснят плановете си като цяло – например своя мироглед, условия на живот или гражданско положение. Това е особено важно, ако възнамерявате да направите сериозно предложение на любимия човек или той (тя) очаква отговор от вас на деликатен въпрос.

ВЕЗНИ

Днес обръщате твърде много внимание на дреболии и се разстройвате за неща, на които просто не бихте обърнали внимание друг път. Хората около вас се опитват да ви подкрепят, да ви помогнат да се настроите по-позитивно, но това е доста трудно, защото не го позволявате. Въпреки това, влиянието на положителните тенденции постепенно се засилва и втората половина на деня носи поводи за радост, някои вдъхновяващи събития. Това време е най-подходящо за важни срещи, сериозни разговори, дела, чието успешно завършване е от интерес не само за вас.

Работа

Днес сте толкова непоносими на моменти, че на човек инстинктивно ще му се иска да ви заобикаля. Нервността на околните ви изкарва от релси.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. На този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Днес любовният късмет ще се усмихне на Везните вечерта. По-добре е свободните Везни да се включат в активни търсения и лична кореспонденция в края на деня. Не бива да се отказвате от разходки и партита: денят не обещава успешни нови познанства, но идеално помага да се изясни „кой кой е“ сред отбелязаните кандидати.

СКОРПИОН

Искате ли да свършите важна задача бързо и добре? Действайте сами. Ще бъде много по-лесно, отколкото да се договорите с някого за сътрудничество или да обясните на доброволците какво искате от тях. В същото време разговорите за бъдещето, обсъждането на дългосрочни планове са конструктивни и полезни. Когато не става въпрос за това, което трябва да се направи незабавно, няма разногласия или неразбиране. Вкъщи могат да възникнат някои досадни проблеми. Най-често тяхното решение изисква малки непланирани разходи.

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. 

Здраве

Не ходете по болници днес. Чакането ще ви изнерви, а е възможно и да получите грешна консултация. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Сутринта събитията за влюбените Скорпиони ще се развиват плавно и без изненади, но вечерта може да са „на ръба на пропастта“. Те трябва да следят своя имидж, речник и поведение като цяло: лоша шега, напрежение или лошо скрито вълнение няма да бъдат в тяхна полза.

СТРЕЛЕЦ

Има много за вършене, а вие сериозно се притеснявате дали ще успеете да направите всичко, което сте планирали. Важно е да не се зацикляте на малките неща; те са тези, които пречат на движението напред. Ако се съсредоточите върху постигането на най-важните си цели, нещата определено ще се получат. Възможни са някои неочаквани събития и невероятни съвпадения. Заради тях трябва да промените плановете си и едва ли можете да направите нещо по въпроса. Но не бива да се притеснявате много: като цяло всичко върви добре, интуицията ви подсказва какво да правите най-добре, а импровизациите ви се оказват успешни.

Работа

Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм, еднообразието ви хвърля в апатия.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не трябва да сте небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, както и правене на такъв вид спорт, който не само ще укрепи мускулите ви, но и ще ви помогне да намерите спокойствие.

Любов

Стрелецът до вечерта може да бъде повлиян от негативни емоции или тайни страхове, което ще отслаби позицията му в любовта и може да затвори пътя към успеха с противоположния пол. В края на деня представителите на зодията отново ще „намерят себе си“, ще могат да привлекат вниманието на обекта на симпатия с красноречие, харизма или ерудиция.

КОЗИРОГ

Хората около вас по-често от обикновено се намесват във вашите дела и понякога дори не се опитват да го правят тактично и деликатно. Непоисканите съвети и критики са досадни, дори ако имат здраво зърно. Но все пак успявате да се справите с емоциите, да не се карате с никого и да постигнете това, от което се нуждаете, а не някой друг. Искам да правя планове и да мисля за бъдещето. Въпреки това, не всичко, което мислите сега, може наистина да бъде приложено. Опитайте се да гледате на нещата реалистично; това ще помогне да се избегнат илюзии и напразни надежди.

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели е бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. 

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Козирозите ще трябва да запомнят чувствителните психологически точки на партньора до вечерта. Важно е да избягвате моралния натиск и ежедневното заяждане (не забравяйте, че можете да направите това несъзнателно). Вечерта ще изисква по-креативно поведение, но се уверете, че то не се превръща в перчене.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за работа. Няма значение дали действате сами или обединявате усилия с тези, които споделят вашите интереси. Във всеки случай можете да постигнете отлични резултати, да решите проблеми, които преди това са били объркващи. Лесни са както познатите неща, така и напълно нови. Креативността ви позволява да успеете там, където преди ситуацията изглеждаше почти безнадеждна. Вашите решения и действия изненадват мнозина, предизвикват интерес и привличат внимание.

Работа

Няма задача, която да ви бъде поставена и да не бъде изпълнена днес. Справяте се отлично с всякакви предизвикателства.

Здраве

Външната красота не е всичко. Време е да се погрижите и за вътрешната. Може би си струва да овладеете нервите си и да загладите гневната бръчка, но звездите предупреждават - това ще е трудно.

Любов

Днес Водолеите е по-добре да отложат личните си планове за вечерта. Много Водолеи имат приятна изненада или добра възможност в края на деня. Не е изключена и изкусителна покана за диалог, игра или флирт. Струва си да бъдете нащрек: в такава ситуация ще има не само окуражаващи, но и тревожни моменти.

РИБИ

Денят не минава без дребни недоразумения, но не носи сериозни проблеми. Бъдете внимателни, когато обсъждате бизнес въпроси. Важно е, от една страна, да не казвате твърде много, а от друга, да дадете на събеседниците цялата необходима информация, в противен случай те едва ли ще могат да ви разберат правилно. Няма проблеми в личните отношения. Чудесно време за общуване с любими хора, среща с приятели, семейни дейности и романтични срещи. Пътуванията вървят добре: новите места ви вдъхновяват, смяната на пейзажа ви ободрява.

Работа

Трудно се концентрирате във втората половина от деня, когато изпадате в мечтателност и не можете да си съберете мислите.

Здраве

Внимавайте с храната днес - предразположени сте към алергични реакции.

Любов

Рибите ще успеят да поддържат хармоничен емоционален фон в любовните си отношения до края на деня. Свободните Риби и тези, които преживяват раздяла с любим човек, ще понесат по-лесно самотата си през деня. Вечерта звездите не препоръчват смесването на бизнес планове и лични контакти.

Подобни статии