Хороскопът на Тамара Глоба за уикенда: Приятелска подкрепа за Рибите, Скорпионът да си гледа здравето

Ето какво казват звездите за уикенда - прогноза на Тамара Глоба.

Овен

Внимавайте за здравето и финансовите си дела. Ще има много шум около материални въпроси и лични дела, плановете ще се променят. Новините ще идват отдалеч, ще се развива комуникацията с хора от други региони. Следобед ще се осъществят екскурзии.

Телец

Възможно неразбирателство с бизнес партньори. Вероятно ще има разходи, които не могат да бъдат компенсирани незабавно. Не се карайте с членове на семейството и близки. Разчитайте на подкрепата на жени, които са по-възрастни и по-мъдри от вас.

Близнаци

Притеснявате се за отношенията с колеги, а ежедневните дела изискват внимание. В следващите дни имайте предвид проблемите на семейството и децата. Грижете се за любимите си хора. Вероятни са семейните разходи. Приятели отдалеч могат да ви подкрепят.

Рак

Денят е успешен за творчество, работа, преговори и спорт, може да има пречки в бизнеса. Споделете притесненията си със семейството и хората, които ви обичат. Ще се появят нови бизнес идеи, но трябва да се съсредоточите не върху тях, а върху здравето и ежедневните си проблеми.

Лъв

Тревожите се за делата на родителите си – в следващите дни се погрижете за по-възрастните членове на семейството, както и за децата. У дома са възможни противоречиви ситуации и жилищни проблеми. Неделята обаче ще донесе интересни проекти и късмет в творчеството. Очакват ви грандиозни събития и релакс с любимите ви хора.

Дева

Отначало плановете могат да бъдат осуетени, въпреки всичките ви усилия. Обобщете резултатите от работата през ноември с екипа. Вършете домашните си задължения през уикенда. Планирано е преместване, възможни са промени в къщата. Грижете се за родителите си.

Везни

Сутринта в неделя ще донесе трудности във финансовата сфера - не вземайте заеми и не давайте заеми. Занимавайте се с интелектуална дейност. Роднините ще играят важна роля във всички въпроси днес. Грижете се за любимите си хора. Бъдете много внимателни по време на шофиране и шофиране, грижете се за движими вещи.

Скорпион

Вие сте активни, но не трябва да сваляте раздразнението си върху другите или членовете на семейството. Грижи се за здравето си. Очакват се печалби, но плановете могат да бъдат осуетени. Пазаруването днес е неуспешно. Вслушайте се в съветите на вашите близки.

Стрелец

Плановете за деня ще се променят в движение. Опитайте се да спестите пари - има риск от загуба и загуба. Защитете здравето и семейството си. Въздържайте се от прибързани решения. Роднините и добрите приятели ще ви помогнат във всеки бизнес. Спрете да пътувате през следващите няколко дни.

Козирог

Основните събития от началото на деня ще се проведат с приятели. Жени и добри приятели ще участват във вашите дела. Зад гърба ви - клюки и повишено внимание от околните. Възможни са загуби.

Водолей

В началото на деня може да се притеснявате за проблеми с родителството, взаимоотношения с ръководството и трудности с държавни служители. След обяд проблемите ще отстъпят на заден план. Приятелите ви подкрепят, но има риск да загубите приятел. Запазете приятелства и бъдете искрени.

Риби

Днес ще се решават важни въпроси, свързани с пътищата на дълги разстояния и партньорите отдалеч. Приятели и стари приятели ще станат ваша подкрепа. Пътуването може да бъде отложено. Кариерните дела ще бъдат приоритет, а в следващите дни ще трябва да правите бизнес.

Още по темата: зодии

Подобни статии