Хороскопът за 1 януари 2022 г.: Победата за Рибите е точно зад ъгъла, Водолеят да не се коси за дреболии

По-добре е да посветите първия ден от Нова година за почивка. Опитайте се да поспите и през деня, за да се възстановите. По-добре е да не правите шумни партита. Легнете си рано, за да възстановите режима.

ОВЕН

Денят едва ли ще е спокоен и безоблачен, но като цяло ще бъдете доволни от това как протича. Едва ли ще успеете да избегнете някои дребни недоразумения, но те по-скоро ще ви забавляват, отколкото разстройват. Може да има някои невероятни съвпадения, необичайни случки, които ще помните дълго време. Вероятни са неочаквани срещи; на които ще се зарадвате. Не е изключено началото на приятелски или романтични отношения. Първата половина на деня не носи нови задачи и задачи, но през втората може да се появят. Няма да се объркате, бързо ще направите всичко необходимо. Дългогодишни приятели с готовност ще помогнат, а благодарение на тяхната подкрепа, вие ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали.

Работа

Ако можете да си позволите това, днес пропуснете служебните ангажименти и се отдайте на пълноценна почивка.

Здраве

След новогодишната нощ се нуждаете от почивка - пропуснете закуската, а по възможност и вечерята.

Любов

Този ден обещава да бъде приятен за влюбените Овни. Ако срещата на Нова година мина добре, звездите ви съветват да затвърдите успеха, без да променяте вече избрания общ стил на поведение и „арена на действие“. Ако някои важни романтични планове останат неизпълнени, по-добре е да не ги отлагате за утре.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ден да опитате нещо ново. Искате разнообразие и ярки впечатления; можете да получите и двете. Вероятни са необичайни познанства, както и среща с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Общуването дава много положителни емоции; на чара ви е трудно да се устои. Денят е чудесен за пазаруване. Няма значение дали тези придобивания са били планирани или не, при всички случаи ще останете доволни. Не са изключени подаръци, на които ще се зарадвате. Хора, с които напоследък отношенията не са лесни, ще ви изненадат приятно.

Работа

Днес вероятно няма да има движение, но още в началото на годината е вероятно да се зарадвате на заслужено повишение.

Здраве

По небрежност можете да получите рана, която след това ще заздравява дълго време. Пазете се от наранявания.

Любов

Днес Телците ще трябва да преминат през изпълнен с приключения път до края, по който са тръгнали предния ден. Може би ще им се наложи да преминат през него рамо до рамо с любим човек в очарователен режим на новогодишно приключение - или може би търпеливо да изчакат страстта от пътуване или да ги спасят от непланиран капан.

БЛИЗНАЦИ

Не искате да се застоявате на едно място, ще се зарадвате на възможността да направите нещо полезно. Приятелите с готовност ще ви правят компания и ще ви помогнат. Ще си прекарате страхотно с тях. Денят е подходящ за пътуване. Можете да промените средата, да посетите някои интересни места. Новите впечатления вдъхновяват, дават страхотни идеи, които веднага искате да осъществите. Запознанствата са лесни, разбирате се добре с тези, които виждате за първи път. Някои Близнаци имат нови приятели, комуникацията с които ще даде много положителни емоции. Вечерта е чудесно време за изпълнение на стари планове.

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ в близките дни. Отиграйте изненада, сякаш не сте го очаквали, но се постарайте да оправдаете очакванията и няма да съжалявате.

Здраве

Малко физическа активност няма да е излишна. Изринете снега пред входа, помогнете на родителите си да почистят дома, погрижете се за семейството си.

Любов

Днес звездите съветват Близнаците да се въздържат от любовни инициативи и от бърза реакция на действията на партньора. „Затворете ситуацията“: ако сте получили предложение, не бързайте да отговаряте; ако бъдете предизвикани, не бързайте да вдигате ръкавицата и ако имате въпрос, не търсете отговор все още.

РАК

Подходящ ден за реализация на замисленото преди. Ще имате шанс и ще намерите отговори на въпроси, които ви притесняват напоследък. Когато се чувствате заредени с енергия, вие се заемате с предизвикателни задачи с ентусиазъм и ги вършите добре. Със сигурност ще има желаещи да ви помогнат. Можете да си прекарате страхотно с любими хора, особено ако отидете на пътешествие или на разходка заедно. Интересно е да се посещават нови места, всеки ще получи много ярки впечатления. Денят е благоприятен за влюбените Раци; очакват ги много приятни изненади.

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите.

Здраве

Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре задръжте порива за промени, за да не съжалявате. Любов

Днес звездите не съветват Раците да осъществяват среща: въпреки романтичното настроение има висок риск от нарушаване на плановете по външни или други причини. Ако срещата вече е насрочена, има смисъл да я пренасрочите. Не е най-добрият момент за важен разговор, за изпращане на съдбовно писмо или поздравления.

ЛЪВ

Страхотен ден да помислите за нещо приятно. Няма значение дали правите реалистични планове или просто мечтаете: във всеки случай могат да се появят страхотни идеи, които вие и вашите приятели ще поемете в изпълнение. Възможни са неочаквани посещения и радващи срещи. Не бързайте да се захващате с работата; почивката е добра за вас днес. Ако има възможност да избягате от рутината, възползвайте се. Новите впечатления вдъхновяват, дават енергия. Дългогодишните познати предлагат нещо интересно. Няма да съжалявате, ако се съгласите с тях без колебание.

Работа

Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането.

Здраве

Новогодишната софра беше тежка и едва ли днес ви е до диети, но още следващата седмица трябва да се погрижите за това.

Любов

Днес Лъвът може да бъде заинтригуван от ново поведение на партньор, някакво мистериозно обстоятелство или предчувствие. Звездите намекват, че душевният мир все още е по-скъп от истината. Не бомбардирайте партньора си със съобщения, но в момент на объркване се доверете на съдбата: тя не напразно се бави с разкриването на плановете си.

ДЕВА

Сутринта може да е трудно да се концентрирате и събирате мислите си. Позволете си кратка почивка. Това е добър момент за разговори с близки, срещи с приятели, както и дейности, които ви вдъхновяват и ви дават положителни емоции. Следобедът е добър за правене на полезни неща. Няма значение дали правите нещо познато или се заемате с нещо съвсем ново: във всеки случай ще можете бързо да постигнете желания резултат. Вероятни са добри новини за вас лично или за някой най-близък до вас.

Работа

Днес не бива да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.

Здраве

Погрижете се да започнете годината с положителни емоции, които ще ви действат като батерия и ще влеят в жилите ви нови сили.

Любов

Днес Девите трябва да отложат романтична среща: може да се окажат в прекалено противоречиво настроение, а някои Деви рискуват да се появят пред любимия си човек не в най-добрата си форма. Има още повече причини да изчакате, ако ситуацията се промени, планира се пътуване или запознанство със семейството.

ВЕЗНИ

Важно е денят да започне с добро настроение. Помислете какво може да ви развесели и вдъхнови, да ви даде положителни емоции. Приятните занимания, интересните разговори, срещите с приятели зареждат с енергия. Същото може да се каже и за пътуването и разходките. Втората половина на деня радва с приятни съвпадения. Благодарение на едно от тях може да се сбъдне дългогодишно желание. Вечерта е чудесна за среща с роднини. Можете да обсъждате общи дела. Дори напоследък да има много спорове, сега ще бъде възможно да се намери решение, което ще се хареса на абсолютно всички.

Работа

Интуицията ви работи добре. И тази година ще се доверите на нея.

Здраве

Ако ви обхване порив да грабнете ножицата и да подкъсите перчема, който ви влиза в очите, спрете се. Това не е работа за вас и няма да се отрази добре на самочувствието ви полученият резултат.

Любов

На този ден звездите съветват Везните да бъдат благодарни на съдбата за всеки подарък в личния си живот, макар и скромен и краткотраен. Дори това да е просто възможност да излезете от веригата на рутинните обстоятелства, за да прекарате няколко щастливи дни, часове или минути с любимия човек.

СКОРПИОН

Страхотен ден за общуване с любими хора. Можете да обсъждате важни теми, без да се страхувате от разногласия и спорове. Но разговорите за дреболии също са полезни: те често водят до интересни идеи, подсказват къде да продължим. Добрите новини ви ободряват, както и новини от хора, които не сте виждали от дълго време. Идва денят и за да помислим за плановете за близкото бъдеще. Сега можете да гледате на много неща по различен начин. Възможно е целите и приоритетите да се променят. Старите познати дават разумни съвети.

Работа

Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава съвсем скоро очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Времето навън е подвеждащо. Струва ви се, че можете да се разхвърляте пролетно, но това усещане е измамно и ако го направите, още вечерта ще подсмърчате и ще се наливате с топъл чай и лекарства.

Любов

Първият ден от новата година тласка влюбения Скорпион към произволни импровизации – които, както подсказват звездите, не винаги отговарят на истинските им чувства и интереси. Ако под влиянието на новогодишната атмосфера не можете да устоите на неподходящ трик, по-добре е навреме да го превърнете в шега.

СТРЕЛЕЦ

Приятен ден, макар и не особено ползотворен. Той е подходящ за малки и прости задачи, за които обикновено не ви стига времето. Старите познати могат да помогнат с нещо, ще споделят и добри новини, идеи, които ви харесват. Малките покупки ще бъдат добри. Денят е подходящ за пътуване и разходки: те ви позволяват да се ободрите, да презаредите батериите си. Радвате се на неочаквани срещи със стари познати. Дори и да не сте имали много контакти напоследък, сега вероятно имате за какво да говорите. Откровеният разговор може да направи голяма разлика във вашите отношения с човека, с когото не сте се разбирали напоследък. 

Работа

Днес най-вероятно почивате. Възползвайте се от миговете на уединение, за да си набележите планове, които да следвате през годината.

Здраве

Днес е подходящ ден да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или някакъв вид козметична процедура. Избягвайте емоционални изблици, опитайте се да опазите очите си сухи.

Любов

Днес влюбените Стрелци са само на една крачка от забавна, съмнителна или опасна ситуация. Причината може да бъде както общата несигурност на момента, така и собственото им поведение - например непостоянство, разсеяност или дисбаланс. Остава да се надявате на снизходителността на партньора.

КОЗИРОГ

Ден за почивка и забавления, приятни срещи, интересни разговори и забавни шеги. Може би е невъзможно това време да се нарече плодотворно: искате да отложите нещата за по-късно и много Козирози правят точно това. Това няма да доведе до проблеми, ще се справите перфектно с всичко малко по-късно. Възможни са приходи, включително от неочаквани източници. Не е изключено и да ви върнат дългове, за които отдавна сте забравили. Денят е чудесен за планиране на бъдещи покупки, мислене за инвестиции. Във всичко, свързано с финанси и собственост, можете да разчитате на интуиция.

Работа

Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща.

Здраве

Ще сте склонни да бъдете непоследователни и впечатляващи. Ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си. Днес най-добрите процедури за грижа ще бъдат тези, които са свързани с водата.

Любов

Днес основните врагове на влюбените Козирози са техните собствени тайни импулси, които може да се окажат ненавременни и фалшиви. На второ място за измама са объркани външни обстоятелства, които в този ден също могат лесно да играят срещу техните любовни желания и романтични планове.

ВОДОЛЕЙ

Не се тревожете за дреболии сутринта. В този момент може нещо да не се получи така, както сте очаквали, но това изобщо не означава, че плановете не могат да бъдат изпълнени. Със сигурност ще намерите начин да постигнете целта си, да направите това, което имате предвид. Приятели и стари познати с готовност ще помогнат за това. Влиянието на положителните тенденции се засилва с времето, втората половина на деня радва с добри съвпадения, добри новини и приятни срещи. Това е чудесно време за общуване с най-близките хора: разбирате се перфектно, можете да се споразумеете за много неща.

Работа

Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес можете да си позволите повече физическа активност. Опитайте се да не се взирате в монитора цял ден, пазете очите си.

Любов

 В първия ден от новата година звездите съветват Водолеите да запазят мислите и чувствата си за себе си, като ги разкриват само в изключителни случаи. Ако любим човек внезапно изчезне от хоризонта или мистериозно изчезна от всички радари, не трябва да бързате в търсенето: скоро всичко ще стане ясно.

РИБИ

Светъл и благоприятен ден. Изпълнени сте с енергия, не искате да седите, ентусиазирано се захващате с всичко ново, дори и да не сте сигурни в успеха на начинанията си. Хората около вас не са готови да ви подкрепят веднага, но ще го направят веднага щом разберат, че сте избрали правилния път и победите са точно зад ъгъла. Денят е успешен от финансова гледна точка. Някои Риби ще намерят начин да увеличат доходите си, ще разберат как да превърнат старо хоби в бизнес. Възможно е да се появят други страхотни идеи, последвани от големи промени в живота.

Работа

Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме.

Здраве

Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, дори и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

Рибите не трябва да забравят, че през преходния новогодишен период е лесно да се объркат и да направят грешка. В същото време случайна грешка, която в друг момент би била лесно изгладена, при сегашните обстоятелства е малко вероятно да успеят да скрият, а в някои случаи е в състояние напълно да съсипе репутацията им.

Подобни статии