Хороскопът за 11 януари: Рибите да сдържат емоциите си, Козирогът оправя объркана ситуация

Утрото може да бъде мрачно – както в буквален, така и в преносен смисъл. Продължете с текущата си работа и не се поддавайте на провокации. До обяд фонът на пространството ще бъде по-спокоен и можете да наваксате.

ОВЕН

Благоприятен ден за общуване с хора, които са ви скъпи. Можете да обсъждате важни въпроси, без да се страхувате от сериозни разногласия. Днес е възможно да се обсъжда както процедурата за действие като цяло, така и конкретни стъпки. Внимавайте с парите! Вие сте несериозни, склонни към екстравагантност, съществува риск да се забъркате във финансов хазарт или да харчите твърде много за дреболии. Преди да направите големи покупки или да сключите сериозни сделки, потърсете съвет от хора, на които имате доверие. 

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 47 14 68 20 29 23 46

Работа

Успехът в кариерата ще зависи от правилната цел. Не губете енергия за дреболии.

Здраве

Днес няма да имате проблеми с енергията и концентрацията. Вашето физическо състояние няма да ви подведе и здравето ви ще бъде в най-добрия си вид, така че в този ден можете да решавате важни въпроси от различни сфери на живота.

Любов

Днес Овните може да имат любовна хармония в пряка зависимост от текущото си финансово състояние, както и от способността да се разпореждат компетентно с парични средства, от пари до храна. Можете да изненадате любимия човек, като изплатите дълговете му или като приготвите любимата му храна.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня е вдъхновяващо. Възможни са успешни съвпадения, които ще доведат до интересни мисли. Някои Телци намират начин да излязат от земята със сложни казуси, на които са отдали много енергия. Изведнъж се появяват нови съюзници, помощници, не по-малко заинтересовани от постигането на общи цели. Втората половина на деня е неспокойна: има много за вършене, не винаги е ясно с какво да се заемем на първо място. Възможно е да има неочаквани предложения, които ще ви принудят да промените плановете. Вероятно ще трябва да се притеснявате, но със сигурност ще направите всичко, което имате предвид.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 11 20 93 22 12 6 71

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Ако успеете да покажете своя труд и упорит характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи.

Здраве

Внимавайте какво и как ядете днес, възможни са стомашни проблеми.

Любов

Телецът днес ще може да се представи пред любим човек в един от най-атрактивните, оригинални и романтични образи. В същото време те ще обърнат дори формални бариери в своя полза, като дистанция, набор от социални клишета или дистанция, продиктувана им от професионалния етикет.

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня ще ви зарадва с добри новини и примамливи предложения. Има възможност да правите бизнес, който отдавна ви интересува. Първите успехи се постигат бързо. Втората половина на деня се развива по различен начин: искате да се разсеете от бизнеса, да се отпуснете, да промените ситуацията. Ще се радвате на среща със стари приятели, с които може да обсъдите всичко – говорете за притесненията си, споделяйте идеи, обсъждайте планове. Дори и най-смелите ви идеи ще срещнат подкрепа.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 65 16 25 69 32 40 2

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверявайте на интуицията си, полагайте всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Здраве

Днес трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, просто се заредете с положителни мисли за семейството и приятелите.

Любов

Непредвидени събития от този ден могат да създадат трудности на Близнаците в други области, но в любовта те ще станат по-благоприятни. Много Близнаци ще се убедят, че сюжетът на Купидон не е случаен. Може би днес ще бъде получено някакво потвърждение или ще дойде компенсация за предишни вълнения.

РАК

Добър ден за поемане на нови инициативи, включително сложни. Няма да се страхувате от трудности, не отстъпвайте пред препятствия, преодолявайте всички трудности и определено ще постигнете целта си. Интуицията е особено остра днес и често помага при решаването на работни въпроси. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Можете да се споразумеете за някои важни неща, да обсъдите въпроси, които преди това са причинили сериозни разногласия. Ще стане ясно как да се решат семейните проблеми, които са ви тревожели.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 63 75 2 97 59 30 11

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работните си задължения, но и да намерите време за домакински задължения. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти. В този ден ще има и много познанства, които значително ще променят живота ви по отношение на работа и кариера.

Здраве

Днес ограничете кафето, заменете го с билков чай.

Любов

В необичайните обстоятелства на този ден Раците ще открият, че е лесно да съчетаят романтизъм, практичност и далновидност. Това е ден на импровизации – понякога принудени и донякъде ограничени, но неочаквано успешни. Ако днес направите оригинална изненада на любимия човек, бъдете сигурни: той няма да го забрави.

ЛЪВ

Страхотен ден за бизнес комуникация. Можете да обсъждате трудни работни въпроси, перспективи за развитие на бизнеса, идеи, които са се появили във вас напоследък. Възможно е да имате много влиятелни съюзници. Въпреки че днес ще има много грижи, ще има време за почивка. Полезно е да промените средата, да посетите някои нови места. Романтичната среща ще върви добре, ако се опитате да измислите нещо необичайно.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 32 28 33 78 47 5 13

Работа

Денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Сега е времето да обърнете внимание на своите „слаби места“ – проблеми, които ви притесняват от дълго време.

Любов

Днес няма да е трудно за Лъвовете да угодят на своя бизнес партньор, колега, мениджър или подчинен. Но звездите не съветват да забравяме за рамката, поставена от такава ситуация, например за професионалния етикет.

ДЕВА

Благоприятен и плодотворен ден. Много неща се получават добре, дори и да не положите усилия. Често има късмет в бизнеса. Можете бързо да се справите с това, което не е работило дълго време. Вие се справяте отлично с решаването на организационни въпроси, често помагате на тези, които се намират в трудни ситуации, давате отлични съвети. Вероятни са добри новини. Често те засягат хора, за чиято съдба сте се тревожили напоследък. Не са изключени и неочаквани оферти. С удоволствие ще ги приемете и няма да съжалявате.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 13 49 8 5 11 76 36

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които ви изпраща съдбата, и се възползвайте от ситуацията навреме. 

Здраве

Ако днес започнат да ви притесняват някакви заболявания, тогава обърнете внимание на терапия, която използва различни етерични масла. Презаредете батериите си или се отпуснете след тежък работен ден.

Любов

Днес за влюбените Деви всичко върви към най-доброто. Дори формалните пречки ще бъдат неочакван подарък за тях. Например, задръстване, командировка или работна смяна могат да им дадат още една причина да общуват с обекта на симпатията им, завладявайки го с талант, професионализъм или ерудиция.

ВЕЗНИ

Денят едва ли ще мине без притеснения и вълнения. Склонни сте да приемате малките неща присърце, реагирате остро на неща, които просто не бихте забелязали друг път. Не са изключени и необичайни срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои Везни сериозно ще се замислят дали си струва драстично да променят плановете си. Вие сте добри в това, което правите, но можете да се объркате и притесните, ако се заемете с нещо съвсем ново. За щастие наблизо има хора, които са готови да ви помогнат.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 16 80 51 91 17 53

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе.

Здраве

Пазете се от инфекция, вероятността да се разболеете е висока.

Любов

Звездите предупреждават за вероятност от любовни изненади и притеснения. Интимната хармония, хармонията в ежедневието и във финансовите дела ще играят важна роля.

СКОРПИОН

В началото на деня може да е трудно да съберете мислите си и да се съсредоточите върху сериозен въпрос. Малките неща се разсейват през цялото време и може да пропуснете важни детайли. Това е добър момент за взаимодействие с дългогодишни съюзници, които ще ви дадат страхотни съвети. Следобедът е забързан, но много възнаграждаващ. Има възможност да правите това, което отдавна ви интересува. В новия бизнес бързо постигате първите успехи, което е вдъхновяващо. Вечерта е идеална за романтична среща или среща с някой, който бихте искали да харесате.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 96 15 63 68 83 17 41

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Не им завиждайте, опитайте се да извлечете полза и вие.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате отлично, това не означава, че ситуацията няма да се промени в бъдеще. Помислете за бъдещето и направете нещо, което може да ви бъде от истинска полза в бъдеще.

Любов

Днес влюбените Скорпиони са принудени да играят играта „топло-студено“, дори и да не мислят за коварни манипулации. Те могат да бъдат провокирани към сложни ритуали на общуване от капризен партньор или стечение на обстоятелствата (например предварително определено разстояние, което не могат да преодолеят).

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за важни разговори. Говорите за идеите си по такъв начин, че никой не може да остане безразличен към тях. Лесно се намират нови съюзници и сред тях може да има много влиятелни хора. Някои Стрелци получават примамливи предложения за работа и неочаквани приложения на своите таланти. Бизнесът както обикновено днес може да изглежда скучен. Но нестандартните хрумвания ще ви помогнат да преминете към вдъхновяващи творчески предизвикателства по-бързо. 

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 6 88 77 31 86 53 84

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция.

Здраве

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

Днес звездите съветват Стрелеците да използват тактиката „заземяване“ в любовта. Възползвайте се от всяка възможност да покажете на любимия човек, че сте реалист и с вас няма да се загуби в неочаквана ситуация, тъй като вашият брилянтен интелект е хармонично съчетан с дарбата на полезна практическа импровизация.

КОЗИРОГ

Добър ден за решаване на трудни проблеми, подреждане на объркващи ситуации и справяне с проблеми, които притесняват мнозина. Оглеждате се внимателно и винаги правите правилните изводи от наблюденията си. Информацията, която се събира малко по малко, помага да се вземат правилните решения. Всички важни срещи трябва да се провеждат в неформална обстановка. Така ще ви бъде много по-лесно да направите добро впечатление на събеседниците си, да ги заинтересувате с идеите си. Много Козирози днес намират мощни съюзници просто заради своя чар.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 5 20 47 92 90 60 65

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Въпреки факта, че сте склонни да сте практични и имате повишен контрол, днес има сериозен шанс да объркате конците.

Здраве

Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Днес Козирозите държат ключа към любовта. Те ще трябва да съчетаят романтичното вълнение с трезва оценка на ресурсите си. Съдбата дава втори шанс на много Козирози в момента, в който са спрели да го чакат. Те се нуждаят от време, за да се отърсят от люспите на минали грешки и този път да направят всичко на най-високо ниво.

ВОДОЛЕЙ

Ден, в който ще ви бъде особено лесно да разбирате проблемите на другите, да помагате на тези, които са изпаднали в трудна ситуация. Не винаги е възможно бързо да се справите със собствените си дела. Бъдете търпеливи. Не всички проблеми се решават незабавно, както бихте искали. Но определено ще постигнете целта си, дори и не от първия опит. Приятели и други близки хора ви радват с приятни изненади, правят неочаквани подаръци и често предлагат нещо интересно. Втората половина на деня ви дава шанс да възстановите старите връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в кавга.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 29 28 63 20 85 95 65

Работа

Ден, в който има перспектива и смисъл във всичко, което вършите.

Здраве

Благоприятен ден за физическа активност. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще са от полза както за нервната система, така и за цялото тяло.

Любов

Днес от Водолея се изисква „да казва всичко, без да казва нищо“. Това всъщност очаква от тях любим човек – да не говорим, че такъв стил на общуване вече е в техен интерес. Те трябва да бъдат по-внимателни в непринудените разговори и в неочаквани обрати на любовен диалог.

РИБИ

Денят минава доста напрегнато. Има още много какво да се направи и не може да се каже, че сте щастливи от това. Много Риби биха предпочели да си починат или да се занимават с обичайните си дейности без да бързат, а не да решават няколко нови проблема наведнъж. Но вие се справяте с всички изпитания с достойнство; опитът помага за това. Възможни са приятни събития в семейството, добри новини за роднини. Проблемите у дома, които ви безпокоят напоследък, са в миналото; настроението веднага се подобрява. Вечерта е подходяща за приемане на гости, организиране на малки партита за тези, които са ви скъпи.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 7 64 2 75 54 1 14

Работа

Благодарение на въображението си можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги.

Здраве

Днес за вас ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще ви провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес Рибите трябва да се съгласят на романтична среща и да не отстъпват, ако по пътя възникнат организационни трудности: резултатът ще си заслужава. Възможна е случайна среща с бивша любов. Но е по-добре да не се увличате с отдалечен контакт: съществува риск от неразбиране или проблеми с комуникацията.

Подобни статии