Хороскопът за 11 ноември: Изненади за Лъва, Скорпионът да не рискува, Козирогът се отличава с интересни идеи

Изисква се особена предпазливост в думите и мислите. Избягвайте психологическия натиск върху хората, не ги манипулирайте, не ги обиждайте. Говорете и мислете позитивно, избягвайте злоупотребите, не лъжете дори за най-дребните неща.

ОВЕН

Схващате много в движение. Нечии произволни думи могат да бъдат източник на вдъхновение за вас, да ви дадат страхотни идеи, да ви кажат къде да продължите. Вероятен е академичен успех. Успявате бързо да запомните дори нещо неразбираемо и след това да разберете какво е какво. Лесно е да се разбирате с другите, защото често се досещате какво им е на ума. Обичайната работа не изглежда трудна, чувствате, че сте готови да се заемете с нещо по-значимо.

Работа

Очаквайте успех в кариерата, а той до голяма степен ще зависи от правилната цел. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-голяма печалба. Дори и най-амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Просто не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете страхотни възможности.

Здраве

Днес няма да имате проблеми с енергията и концентрацията. Вашето физическо състояние няма да ви подведе и вашето благополучие ще бъде на най-високо ниво, така че в този ден можете да решавате важни въпроси от различни отрасли на живота

Любов

Този ден ще даде на Овните положителен заряд и ще им помогне да погледнат в бъдещето по-забавно, дори ако в личните им отношения назрява криза. Ясната „светлина в края на тунела“ обаче не е краят на историята, страстите все още са нагорещени и ситуацията остава експлозивна. Важно е да контролирате емоциите си.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде изключително възнаграждаващо. Само за няколко часа ще решите няколко важни задачи, ще направите нещо, което не сте постигали дълго време. Можете да работите самостоятелно или можете да се обедините с доверени хора, ако те са готови да възприемат вашите идеи и няма да спорят за всяка дреболия. Втората половина на деня е много по-спокойна, дава ви възможност да се отпуснете и да си прекарате добре. Сега е подходящият момент да се срещнете с човека, който ви е липсвал дълго време. Възможно е бивши колеги да напомнят за себе си. Засега те просто искат да чатят, но по-късно могат да направят интересни бизнес предложения.

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието от работата. Ако успеете да покажете своята упорита работа и упорит характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи.

Здраве

Обърнете внимание на състоянието на устната си кухина днес. Ако не сте посещавали зъболекаря от дълго време, по-добре е да го направите днес. 

Любов

В този ден влюбеният Телец може да изпита „положителен стрес“. Дори в много драматичен случай той не трябва да губи надежда: възможно е в последния момент коварна съдба да замени гнева с милост, партньорът ще забрави за обидата или този, от когото зависи щастието им, ще покаже благородство.

БЛИЗНАЦИ

Отделете време да харчите пари рано през деня. Това определено не е най-доброто време за големи покупки или големи сделки. Също така е нежелателно да отпускате или да кандидатствате за заем. Времето е подходящо за бизнес преговори. Намирате начин да убедите тези, които се съмняват, че сте прав. Следобедът ще бъде много забързан и също толкова полезен. Да, ще трябва да се справите с хиляда дела наведнъж. Но кога това ви е плашило? Сега можете да се справите с това, което е отлагано със седмици. Възползвайте се от момента!

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверявайте на интуицията си, положете всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Здраве

Днес трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, тогава не трябва незабавно да бягате до аптеката. По-добре си починете добре, прекарайте този ден със семейството и приятелите. И тогава ви е гарантиран прилив на енергия и благополучие.

Любов

Днес влюбените на Близнаци са склонни да вярват в най-доброто. Много Близнаци ще се доверят на мнението на партньора си, смятайки го за по-авторитетно. Неприятната страна на деня е разликата между желаното и действителното. Ще трябва да приемете, че чудеса не се случват и всички бариери пред обещаното щастие не могат да бъдат премахнати незабавно.

РАК

Денят, в който можете да направите много. Тук обаче подкрепата на съюзниците играе важна роля, така че помислете на кого можете да разчитате, кой е готов да подкрепи вашите идеи. Когато приятели или просто хора, които споделят вашите интереси, са наблизо, трудностите не плашат, препятствията се преодоляват лесно и дори най-смелите планове стават съвсем реални. И бизнес, и лични срещи вървят добре. Разбирате какво искат другите от вас, но не се опитвайте да отговорите на очакванията им на всяка цена. Интуицията безпогрешно подсказва кога можете да правите компромис и кога е по-добре да отстоявате позицията си.

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работните си задължения, но и да намерите време за домакински дела. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да ви задържи човек у дома. В този ден ще има и много познанства, които значително ще променят живота ви по отношение на работа и кариера.

Здраве

Консумирането на кофеин днес може да има обратен ефект. Но не забравяйте, че в чая няма по-малко от това вещество. Ето защо, ако искате да пиете нещо топло и затоплящо, изберете билков чай.А най-добре пийте чиста вода.

Любов

Днес звездите не обещават на влюбените Раци спокоен живот и съветват да отменят среща, ако няма спешна нужда от това. Свободните Раци може да се надяват на относително успешен изход от рисково любовно приключение, но трябва да преценят дали играта си е струвала (намек: най-вероятно не).

ЛЪВ

Денят носи изненади. Често те са приятни, но все пак ви карат да се тревожите, не ви позволяват да събирате мислите си. Трудно е да се съсредоточите върху текущите дела, дори когато разбирате, че те изискват внимание точно сега. За щастие наблизо има човек, който е готов да помогне във всичко, да се заеме с решаването на някои неотложни задачи. Първата половина на деня е забързана, докато втората е по-спокойна и приятна. Възможно е да се анализират събитията от последно време и да се разбере защо всичко се оказа така, а не иначе. Това често ви помага да решите какво да правите по-нататък.

Работа

Днес ще чуете много комплименти от колегите си, но зад много от тях ще се крият лъжи, ласкателства и хитра пресметливост. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Ако сте ходили на лекар за рутинен преглед от дълго време, но все още не сте решили да го направите обстойно, то днес е най-подходящият ден най-накрая да го направите. Обърнете специално внимание на своите „слаби места“ – проблеми, които ви притесняват от дълго време.

Любов

Днес отношенията на Лвов с близките ще се развиват щастливо, ако фаталната линия не е прекрачена (например прекомерните ежедневни и идеологически различия не са се влошили). Ако самите Лъвове или техните партньори са прекрачили границата на разума, звездите не гарантират възстановяването на хармонията, дори при силна взаимна страст.

ДЕВА

Страхотен ползотворен ден. Вие сте решителни, изпълнени с ентусиазъм, бързо се справяте с трудните проблеми, над които мнозина са озадачавали преди. Изникват много добри идеи. Можете да започнете да ги прилагате веднага, не губете време. Всички бизнес преговори и работни срещи вървят добре. Лесно убеждавате всички, че сте прави, дори привличате скорошни съперници на своя страна. Способността да се намери подход към много различни хора днес е полезна и в личните отношения: помага да се избегнат дребни спорове, разногласия по дреболии.

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които ви изпраща съдбата, и се възползвайте от ситуацията навреме.

Здраве

Ако някакви неразположения започнат да ви притесняват днес, тогава обърнете си внимание. Отидете на преглед, вземете мерки.

Любов

Днес сте склонни да обръщате твърде много внимание на онези малки неща, които вече губят предишното си значение за тях. Например, вашата репутация сред колегите - свидетели на вашата романтика. Не трябва да жертвате всичко сега за прищявката на любим човек: скоро той или тя ще забрави за това.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Днес постоянството и отдадеността не са толкова важни, колкото умението да изчакате подходящия момент, да започнете да действате точно когато обстоятелствата са особено благоприятни. Способността да разбирате хората също е полезна. Благодарение на него разчитате само на тези, които са надеждни и избягвате много трудности. Опитайте се да не спорите с близките за някои чисто ежедневни неща. Колкото и да е странно, сега най-много разногласия пораждат простите, практически въпроси. Междувременно, малко по-късно, ще бъде възможно да се уреди всичко за няколко минути, като същевременно се поддържа добро настроение и се избягват взаимни оплаквания.

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. Така изведнъж, в този ден, вие ще станете ценен служител, който ще бъде възхваляван в екипа.

Здраве

Днес трябва да обърнете специално внимание на това какво ядете и как се приготвя. Измийте старателно зеленчуците и плодовете и пригответе рибата, месото и яйцата до пълна готовност.

Любов

Днес за влюбените Везни е важно да виждат даровете на съдбата и да бъдат благодарни за тях. Не очаквайте, че звездите ще ви помогнат в някоя ваша прищявка: в момента те са заети с глобални проблеми – например се грижат да не загубите самочувствието си поради любовни преживявания.

СКОРПИОН

Започнете деня си отговорно. Сутринта дава шанс да намерите отговори на някои сериозни въпроси, да направите това, което преди изглеждаше невъзможно. Старите връзки се оказват полезни, но има и шанс за придобиване на нови. Важно е да избягвате ненужния риск, особено когато става въпрос за проекти и задачи, които са важни не само за вас. Следобедът ще бъде по-малко ползотворен и по-спокоен. Той е много подходящ за обсъждане на всичко, което ви интересува: от перспективи за работа до чисто лични планове за близко бъдеще. Лесно е да се договорите за много неща както с любими хора, така и с нови познати.

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Разбира се, вие също искате да бъдете успешни и забележими, така че другите да говорят за вашите заслуги. За съжаление, днешният ден не е за покоряване на висоти в кариерата.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате отлично днес, това не означава, че ситуацията няма да се промени в бъдеще. Помислете за бъдещето и направете нещо, което може да ви бъде от истинска полза в бъдеще.

Любов

Днес влюбените Скорпиони трябва да избягват крайностите. Мислейки, че повишават рейтинга си, защитават любовта или вършат добро дело, те могат да задушат партньора с грижата и контрола си, да „залеят“ с емоции или да го предупредят с навиците си. Важно е проявите на страстите да не се превърнат в тирания.

СТРЕЛЕЦ

Приятен ден, радващ с добри съвпадения, разкриващ нови възможности. Не всичко, което е било замислено преди, може да бъде осъществено веднага, но някои идеи могат да бъдат осъществени. Доказани съюзници подкрепят, приятелите с готовност помагат. Трябва да сте нащрек с нови познати, особено ако те се опитват твърде много да спечелят вашата симпатия. Разгледайте ги по-отблизо, преди да споделите нещо важно. Вероятни са промени към по-добро в романтичните отношения. Ако наскоро не сте намерили общ език с любимия човек, днес има шанс да върнете взаимното разбирателство и хармония.

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладнокръвния си ум.

Здраве

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и не приемайте нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

Звездите намекват, че Стрелците не трябва да са прекалено лековерни в любовните афери. Капаните в любовта започват да стават по-коварни, а възможните грешки струват повече (понякога в най-буквалния смисъл). Съществува нарастващ риск от злонамерени клюки, нарушаване на поверителността и лични тайни.

КОЗИРОГ

Можете да заинтересувате идеите си дори и тези, които преди не са искали да знаят за тях. Ентусиазмът, с който разказвате и за плановете си, не оставя никого безразличен. Лесно е да намерите помощници и съмишленици, които в крайна сметка ще станат ваши истински приятели. Възможно е и началото на романтична връзка. Имайте предвид: Днес може да ви е трудно да получавате задачи, които изискват точност и концентрация, например работа с документи или сложни изчисления. Но няма трудности, когато трябва да измислите нещо ново: творческият потенциал е много висок.

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има шанс - да направите непростима грешка, за която ще съжалявате дълго време по-късно. Въпреки факта, че сте склонни да сте практични и имате повишен контрол, днес можете просто сериозно да се спънете.

Здраве

Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Денят разпалва любовните апетити на Козирозите, разпалва явния или тайния им жажда за екзотични и „забранени плодове”. Но често това е само спекулативен интерес. Реално Козирогът вече е готов да вдигне залога или да се впусне в опасен експеримент само в името на човек, който му е близък и много скъп.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за импровизация, смели експерименти, всякакви необичайни дейности. Ако имате оригинална идея, която никога не сте успели да осъществите, опитайте я сега: звездите ще бъдат на ваша страна и със сигурност ще ви помогнат. Срещите с потенциални партньори и работодатели, разговорите със собственото ръководство вървят добре. Приятно изненадвате мнозина, но удряте някои в сърцето. Не е изненадващо, че някой може да се влюби във вас от пръв поглед и напълно да загуби главата си. Това е добър ден за започване на романтична връзка, но е най-добре да не насилвате нещата.

Работа

Съмнявате се в текущата си работа. Трябва да си починете и да размишлявате върху това на трезва глава.

Здраве

Благоприятен ден за физическа активност, защото тялото ви не може да живее без това. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще са от полза както за нервната система, така и за цялото тяло.

Любов

Днес Водолеите очакват познатата процедура за емоционален контрастен душ. След тежък момент звездите ще подкрепят щастливо влюбените Водолеи и ще оставят надежда на онези от тях, които са се сблъскали с препятствие в любовта. Но въпросите и притесненията относно личния им живот ще останат с тези и другите.

РИБИ

Ще научите много интересни неща. Вярно е, че получената информация си струва да се провери: някой, искрено объркан, може да разпространи невярна информация. Но със сигурност ще се получи нещо много полезно, благодарение на което ще вземете правилните решения и ще можете да избегнете досадни грешки. Хората около вас по-често от обикновено се намесват във вашите дела. В началото това е досадно, но скоро разбирате как можете да се възползвате от случващото се. Възможни са необичайни запознанства. Не е изключена среща с човек, за чийто живот знаете много. Ще бъдете приятели със сигурност.

Работа

Благодарение на вашето въображение можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги. Днес в екипа вие сте ясен авторитет.

Здраве

Днес ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес любовното вдъхновение може да поведе Рибите в привлекателна и позната, но безнадеждна посока. Тази особеност на момента трябва да се вземе предвид от онези Риби, които се надяват на щастлив изход от тази ситуация и намиране на нова любов: сега им е лесно да преследват фалшива цел.

Подобни статии