Хороскопът за 12 ноември - Късмет за Скорпиона, Стрелецът да поеме инициативата

Спазвайте режим на особена психологическа безопасност, намалете до минимум непродуктивното общуване. Възможни са съблазни и измами, свързани с покупки, пари и имущество. Не си струва да се доверявате на мъчителни и лоши сънища.

ОВЕН

Опитайте се да не се карате с никого сутринта. Това може да бъде доста трудно, защото хората около вас понякога се държат странно и дори добрите познати могат да ви изненадат с нещо неприятно. Но сериозни проблеми не възникват и дребните трудности трябва да се третират с хумор. Всичко ще се уреди бързо, ако вие сами не започнете да правите слон от муха. Втората половина на деня е чудесно време за творчество и всякакви дейности, които ви позволяват да дадете воля на въображението си, да измислите нещо ново. Въображението ви е завидно. 

Цитат на деня: Тъжно е да се разчита на славата на другите, защото с падането на тези основи цялата сграда се срутва. 

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 74 16 36 22 50 31

Работа

Днес ще можете да постигнете високи умения в професионалната си дейност. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, талант и интелигентност. Ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така, днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки. 

Любов

Днес Овните охотно ще се потопят в света на интимните удоволствия със своя любим човек. Свободният Овен ще бъде трудно да устои на изкушението, например тайно приключение с еротичен оттенък. Личният живот може да се преплита с бизнес задължения. Може би ще излезе наяве тайна от личен характер.

ТЕЛЕЦ

Настройте се на философско настроение. През първата половина на деня способността да не приемате малките трудности присърце, винаги да помните най-важните си цели и да не се притеснявате за факта, че скоро един или друг начин ще бъде решен от само себе си, ще ви бъде много полезна. На околните не винаги е ясно защо се държите по този, а не по друг начин. Изобщо не е необходимо да се отдавате на дълги обяснения: скоро на всички ще стане ясно, че сте били прави. Следобедът обещава приятни изненади. По това време звездите са особено подкрепящи влюбените представители на знака. Романтичните срещи носят много положителни емоции.

Цитат на деня: Никой не мисли, че грешим в излишък или дори до размера на позволеното. 

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 31 20 85 53 17 39 83

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва идеално и няма да сменяте професията си.

Здраве

Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Не се занимавайте обаче с екстремни спортове. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малък дискомфорт.

Любов

Този ден радва Телец с хармоничен напредък в любовните дела. Развитието на връзката ще бъде приятно и комфортно, независимо от фазата на романтиката. Човек може да се надява на интуитивно разбиране, сходство на вкусове, емоционална и сексуална съвместимост, на обединение и помирение след кавга.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за решаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията: тя ви казва безпогрешно какво да правите. Възможен е значителен напредък в работата, особено за тези, които наскоро са работили на ново място и все още овладяват задълженията си. Денят е подходящ за правене на планове. Сега вие правилно преценявате както вашите възможности, така и ситуацията като цяло, не желаете да си пожелаете. Всички планове ще бъдат завършени в близко бъдеще.

Цитат на деня: Въздържайте се от спора – спорът е най-неблагоприятното условие за убеждаване. Мненията са като пирони: колкото повече ги удряте, толкова по-силно се залепват. 

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 30 15 34 75 20 99 29

Работа

Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. Ако сте подчинен, най-вероятно ще бъ

Здраве

В този ден си струва да правите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, намерете тази, с която можете да постигнете най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказани на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

Днес е по-добре влюбените Близнаци да не мислят за глобалното бъдеще, а да действат тук и сега, правейки това, което зависи от тях. Този подход ще им помогне да доближат желания обрат на събитията и да не зациклят върху натрапчиви мисли. Не бива да рекламирате чувствата си, сега мълчанието е „по-скъпо от златото“.

РАК

Неспокоен, но добър ден. Днес способността да правите няколко неща наведнъж е много полезна за вас, да отгатвате какво мислите на другите и да сте една крачка пред съперниците си. Не са изключени полезни познанства, срещи с хора, които ще помогнат в реализирането на най-смелите ви идеи. Вероятни са неочаквани парични потоци. Не бързайте да харчите полученото: скоро тези средства ще ви бъдат полезни за нещо важно. Денят е подходящ за връзка с държавни организации, документиране и подготовка на официални запитвания. Ако напоследък по пътя ви има сериозни бюрократични пречки, днес ще стане ясно как да ги преодолеете.

Цитат на деня: Вие сте заслепени от златото, което блести в дома на богатите; вие, разбира се, виждате какво имат, но не виждате какво им липсва. 

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 90 56 25 69 14 60 92

Работа

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Но ако това не е така, тогава веднага ще започнете да търсите друга работа. С каквато и дейност да се занимавате и каквато и позиция да заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен.

Любов

Днес в личния живот на Раците ще се случи нещо приятно. Може да сте доволни от новината от страст, предложение, комплимент, познанство или дългоочаквано успешно стечение на обстоятелствата. Звездите намекват, че хубавите моменти от този ден не са случайни и ще продължат и занапред.

ЛЪВ

Страхотен ден за бизнес преговори и срещи с хора, които могат да ви помогнат в реализирането на всякакви планове, свързани с работа, учене или бизнес. Възможно е да ви бъде предложена добра сделка или сътрудничество при изгодни условия. Общуването с приятели също е приятно: ще има много забавни моменти, освен това ще има идеи, които искате да обсъдите. Вие сте очарователни и лесно печелите доверието на другите. Хубаво е, че мнозина са готови да споделят своите тайни с вас, но след това хората може да съжаляват. Затова е най-добре да избягвате прекалено откровените разговори с хора, които не познавате добре.

Цитат на деня: Всички човешки беди произтичат от това, че се наслаждаваме на това, от което следва да се ползваме, и се ползваме от това, на което следва да се наслаждаваме.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 36 80 93 13 55 37 53

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Днес се набляга на интимната тайна страна на отношенията. Възможен е прилив на любовни спомени, мечти, еротични фантазии. Много Лъвове трудно ще устоят на изкушението, въздействието на музиката и алкохола. Препоръчително е да организирате нещата в лична и надеждна обстановка.

ДЕВА

Не бързайте. Сутринта може да мине доста неудобно, но това не е причина да вярваме, че целият ден не се е получил. Влиянието на положителните тенденции набира сила с течение на времето, с всеки час животът става все по-добър и по-забавен, отварят се все повече и повече нови възможности и вие разбирате как да се възползвате от тях. Следобедът е чудесен за важни работни задачи. Можете сами да се справите с тях, но лесно можете да намерите помощници, ако възникне нужда. Добри новини от стари колеги и бизнес партньори, не са изключени интересни предложения за работа.

Цитат на Деня: Обичайте Бог и правете каквото искате.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 50 62 15 60 99

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход и трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на изследователска или редакционна работа. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще бъде добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Вземете този ден за вашето духовно здраве.

Любов

Девата този ден ще помогне за установяване на връзка с любим човек и поддържане на емоционален контакт с него (нея). Втората половина на деня е буквално създадена за романтична кореспонденция или тайна среща. Струва си да се обърне внимание на знаците и намеците: най-важното днес ще се крие в тях.

ВЕЗНИ

Може да е трудно да се концентрирате върху нещата, които правите, които днес изглеждат особено скучни. Просто искате да поверите всичко на някой друг, но обстоятелствата не позволяват това, така че се съберете и действайте. Шансът да бъдете разсеяни от нещо по-интересно се появява следобед. Тук може да са ви полезни таланти, за които никой не е знаел преди. Всички важни разговори трябва да се провеждат вечер. По това време не само се разбирате добре с хората, но и наистина разбирате онези, които изобщо не са като вас. Едва ли има причини за разногласия и противоречия.

Цитат на деня: Не осъждам думите, тези скъпоценни съдове, а виното на заблудата, което ни поднасят пияните учители в тях. 

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 20 81 98 51 53 68 70

Работа

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете го, покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. В този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Днес влюбените Везни са чувствителни не само към входящите новини, но и към смисъла, скрит в тях. Те могат да реагират по-остро от обикновено на интонацията на любим човек или на предполагаемите мотиви на неговите действия. Грижата един за друг е важна. Основният недостатък на деня може да бъде взаимната подозрителност.

СКОРПИОН

Страхотен ден за оживяване на това, което изглеждаше почти фантастично преди. Много от начинанията ви са придружени от късмет, озовавате се в точното време на точното място, бързо и точно намирате правилния път към целта. И стари познати, и нови с готовност помагат; дори скорошни недоброжелатели са готови да вземат ваша страна. Можете да си починете добре, да се забавлявате с хора, които сте липсвали през последните дни. Денят е подходящ за възстановяване на стари връзки, сключване на мир след кавга.

Цитат на деня: Любовта към ближния е ограничена от това, доколко всеки човек обича сам себе си.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 75 40 34 21 71 58 25

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Няма да чатите за личните си дела. Вие ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Здраве

Посещението на лекари трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите са нежелателни в този ден, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Днес Скорпионите са на щастлива вълна и влюбени могат да разчитат на приятни събития. Звездите твърдят, че инициативата им в този ден ще донесе двоен успех: минута и забавена. Първото може да изглежда скромно, но след няколко седмици или месеци второто ще удиви със закъснелия си ефект.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за бизнес общуване, търсене на съюзници и съмишленици. Лесно се разбирате с много различни хора, често се досещате какво някой се опитва да скрие от вас. Връзките, които преди са били чисто работни, могат да придобият приятелски или романтичен характер, ако поемете инициативата. У дома може да има повече притеснения от обикновено. Възможно е да възникнат дребни ежедневни проблеми, чието решение ще изисква малки, но неочаквани разходи. Дори непланираните покупки ще бъдат успешни.

Цитат на деня: Защо душата се радва повече на завръщането на изгубените вещи, отколкото на постоянното им притежание? 

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 91 8 17 76 43 7 3

Работа

По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не бъдете небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, спорт, който не само ще ви помогне да укрепите мускулите, но и ще ви помогне да намерите спокойствие.

Любов

Днес Стрелецът лесно става жертва на тези или онези любовни заблуди. В зависимост от ситуацията те могат да попаднат в капана на самоизмамата или да станат неволни жертви на чужди манипулации. Среща в този ден ще бъде приятна, ако изберете мистериозна обстановка и интимна атмосфера за нея.

КОЗИРОГ

Началото на деня е чудесно за важни неща. Можете бързо да се справите с трудни задачи: опитът и интуицията ви помагат. Хубаво е да обсъдите плановете с хора, които преди това са ви помагали в реализирането на някои идеи. Можете бързо да се споразумеете за съвместни действия, да решите какви цели ще постигнете на първо място. Следобедът обещава промяна към по-добро в личните отношения. Възможно е спокойно да обсъждате въпроси с любим човек, поради които преди имаше много разногласия. Този път няма да има повод за спор.

Цитат на деня: Свободното любопитство е много по-важно за изучаването на езици, отколкото спешната необходимост. 

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 54 6 88 36 55 53

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели се окаже бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва вашата визия. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Днес Козирозите могат да разчитат на тайни приятни знаци на внимание от обекта на тяхната симпатия. Техните собствени инициативи или ответни стъпки в този ден също трябва да бъдат умело завоалирани: ситуацията изисква интрига, без нея отношенията могат да загубят добрата половина от своя чар.

ВОДОЛЕЙ

Денят изисква добре обмислени стъпки и балансирани решения. Не бива да казвате и правите всичко, което ви хрумне, да следвате водача на емоциите и мимолетните желания. Фокусирайте се върху решаването на сложни проблеми; след като се справите с тях, настроението ви ще се подобри значително. Възможен е академичен успех. Мигновено помните всичко, което може да е важно, бързо разбирате трудни въпроси. Може да се появят нови хобита, които значително

Цитат на деня: Ако Бог беше назначил жената за любовница на мъжа, щеше да я създаде от главата, ако беше роб, щеше да я създаде от крака му; но тъй като той я назначи за приятелка и равна на мъжа, той я създаде от ребро. 

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 6 34 9 35 65 66 83

Работа

Днес ще се окажете невероятен гений, дори да овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици понякога се усещат. Помислете кой може да навреди на вашето здраве и се опитайте да го изкорените. Не зацикляйте на външната красота и новите покупки, помислете за вътрешния си свят. Може би точно сега си струва да обърнете повече внимание на това и да се занимавате със саморазвитие.

Любов

Днес Водолеите могат да се уловят в любовна носталгия. В сърдечните въпроси сантименталните спомени и старите навици ще ги държат здраво в стария канал. Това е приятен ден за утвърдени двойки, но не и най-добрият ден за намиране на нови познанства и опити за радикално актуализиране на личния живот.

РИБИ

Денят носи приятни срещи и интересни разговори. Вероятно ще получите важни новини, благодарение на които бързо ще се ориентирате в двусмислена ситуация, ще разберете как да действате, за да постигнете желания резултат. Възможни са интересни бизнес предложения и изгодни сделки. Разчитате много на интуицията и с право: тя не ви проваля. У дома може да има повече притеснения от обикновено; някой близък може да се нуждае от вашата помощ. Но имате време за всичко, от което се нуждаете, защото не губите време за дреболии.

Цитат на деня: Противоположностите, поставени една до друга, стават по-изразени. 

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 70 73 81 84 35 76

Работа

Днес вие сте непоследователни в действията си. Ще покажете своята целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични. Ако това продължи, тогава няма да видите никакъв успех в работата.

Здраве

За вас огледалото е начин да видите здравословното си състояние. Всички несъвършенства и здравословни проблеми се отпечатват върху кожата ви. Погледнете по-отблизо здравето си, в този ден ще сте предразположени към алергични реакции.

Любов

Днес Рибите интуитивно знаят къде да търсят своето щастие. Много Риби ще се обърнат в търсене на миналото. Възможни новини от далечни близки от други градове и държави. Утвърдените двойки днес трябва да оставят настрана разделящите се дела и да бъдат заедно. Денят е добър за флирт, срещи, работа от разстояние.

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  840
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77