Хороскопът за 13 октомври: Лъвът постига чудесни резултати, Скорпионът вкарва ред в объркани ситуации

Песимизмът днес е заразен, така че стойте настрани от хора, които се оплакват от живота. Наблегнете на приятните моменти, общувайте с дружелюбни оптимисти и се радвайте дори на най-малките успехи.

ОВЕН

Страхотен ден за среща с хора, на които бихте искали да се харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление дори на тези, които обикновено са критични и забелязват само недостатъците на другите. Успявате да печелите доверието на нови познати. Често благодарение на тяхната подкрепа бързо се справяте в трудни ситуации. Финансовите и имуществени въпроси днес могат да бъдат решени по най-благоприятния за вас начин. Възможно е днес да намерите нов източник на доход или да сключите сделка, която да донесе значителни печалби.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 10 95 4 94 35 27 42

Работа

Не бъдете упорити и амбициозни днес, особено на показ. Неблагоприятен ден за индивидуалните начинания в кариерата. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще претърпите срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо не трябва да посещавате шумни колективни събития днес и да поемате куп задължения.

Здраве

Трябва да опитате да посетите зъболекар днес. Това може да е само рутинен преглед, но ще помогне за предотвратяване на риска от сериозни проблеми в бъдеще. Днес е подходящ и за своеобразно прочистване на организма. Следователно можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Днес е един от онези дни, когато Овните и техните близки имат смисъл да намалят времето за общуване и да обсъждат помежду си само неутрални и безобидни теми. В противен случай съществува риск от допълнително раздуване на спора или разваляне на постигнатото споразумение (което най -вероятно е постигнато от двете страни не без затруднения).

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни. Днес може да забележите това, което се е изплъзнало на другите. Понякога успявате да отгатнете какво е в душата на другите, да определите какви са истинските им намерения. Това помага много и в бизнеса. Едва ли някой може да ви подведе или обърка. Приемате всичко сериозно. Хората харесват този подход, както и факта, че не давате лесни обещания. Ето защо е вероятно да получите някои интересни оферти.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 31 32 77 87 2 38 60

Работа

Като цяло, добър ден по отношение на работата и кариерата. Шефовете ви ще ви оценят, а колегите ви ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която да донесе удовлетворение. Безработните Телци сега имат добър шанс да намерят работата, за която мечтаят. Основното правило е активност и упорито търсене на желаната работа.

Здраве

Днес трябва да бъдете по-внимателни с остри предмети. По невнимание можете да получите рана, която след това ще се лекува дълго време и с усложнения поради случайно внесена инфекция. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не трябва да прекалявате с гимнастиката преди лягане.

Любов

Днес любовните вълнения успешно се балансират в Телците чрез тяхната вродена практичност и неизкоренен здрав разум. И все пак те могат да се поддадат на изкушението от ненужна суета, повлияна от партньора им или от общата атмосфера. Звездите ги съветват да отложат всички важни любовни стъпки за утре.

БЛИЗНАЦИ

Най -важните и трудни неща трябва да бъдат планирани за първата половина на деня. Точно по това време ще бъде по-лесно да се постигне желаният резултат и е малко вероятно да възникнат някои сериозни проблеми. По-късно ще бъде по-трудно да се съсредоточите, освен това други ще се намесват по-често във вашите дела и това едва ли ще бъде от полза. Ще имате възможност да получите малко полезна информация и да общувате с хора, които са готови да споделят ценен опит. Вечерта е подходящ момент за общуване с близките и обсъждане на въпроси, които са важни за всички. Можете да споделяте съмнения и опит, без да се страхувате от неразбиране.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 83 29 59 21 27 82 31

Работа

Вероятно вашият шеф или колеги ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активност бъде през първата половина на деня.

Здраве

Дойде денят, в който най-накрая можете да стигнете до някоя фитнес зала или фитнес зала и да си купите абонамент за месец предварително. Това ще ви позволи да не отлагате спорта отново, както често сте правили. Тогава скоро ще можете не само да отслабнете, но и да укрепите сърцето си. А то наистина се нуждае от това, тъй като рискът от инфаркт е по-висок от всякога.

Любов

Този ден влюбените Близнаци могат да прекарат в хватката на неприятни преживявания. Някои Близнаци ще внушават негативни мисли в отрицателно заредена среда, докато други се страхуват от възможните разрушителни последици от собственото им смело поведение. Звездите обещават, че утре ще има по-малко такива страхове.

РАК

Правете си планове днес.Изобщо няма да ви е трудно да оцените правилно силите и намеренията на другите, да познаете как могат да се развият събитията. Не си създавате илюзии или фалшиви надежди. Ето защо вашите идеи ще харесат на много хора и със сигурност ще има такива, които ще искат да ви помогнат в реализирането на вашите планове. Денят е подходящ за чат с приятели: ще има интересни теми за разговор и неща, които искате да правите заедно. Освен това ще получите необходимата подкрепа и настроението ви значително ще се подобри.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 10 41 71 73 15 89 91

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата за представителите на зодията, които работят в сектора на услугите, ще бъде много активна. Ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко ще е във вашите ръце. Днес можете да срещнете хора, които познавате и които ще ви бъдат от голяма помощ.

Здраве

Не бива да експериментирате с външния си вид днес. По-добре да оставите всичко както си е сега. В противен случай ще трябва да съжалявате за стореното. Ако толкова държите да промените нещо, нека това да е вашият имидж. Именно днес интуитивно ще се окаже, че ще изберете идеалния образ за себе си.

Любов

Искри на бурни емоции ще пламнат между Раците и техните партньори до вечерта. Денят е важен за онези представители на знака, чиято връзка има дълга и сложна история: в този случай текущите събития ще поставят мнозина по местата им. Ще бъде възможно да се избегне пропастта само чрез взаимни усилия.

ЛЪВ

Действайте решително и не се съмнявайте в успеха на вашите начинания. Днес сте добри и успешни във всичко, с което се захванете. Може бързо да се справите с трудни задачи и да постигнете страхотни резултати там, където други са се провалили. Успявате бързо да намерите общ език с много и различни хора и правите страхотно впечатление на мнозина. Вероятно е началото както на приятелства, така и на романтични отношения. Вие сте пълни с енергия и способни на много неща, но понякога все пак трябва да си починете. Вечерта е идеална за това.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 2 53 72 54 57 7

Работа

Шефовете и колегите ви няма да оценят прекалената ви активност, така че си струва да се забавите. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при изчисленията.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване, така че - започнете я вече тази диета. Или поне проявете воля за един разтоварващ ден. Наблегнете на протеините.

Любов

Днес Лъвовете могат да вземат присърце незначителни подробности - например да заподозрат любим човек в нещо, ако той не им се обади или е в мрачно настроение. Звездите препоръчват да отложите срещите и да говорите за важни неща за утре: сутринта е по-мъдра от вечерта.

ДЕВА

Побързайте. Началото на деня е подходящо за важни въпроси и ви дава шанс да се справите перфектно с това, което преди не се е получило. По това време се разбирате особено добре с другите и дори можете да се споразумеете с някои съперници за съвместни действия. Можете да споделяте идеи: те със сигурност ще получат подкрепа. Следобедът е подходящ за връщане към някакъв бизнес, който не е завършен от дълго време. Освен това ще има възможност за решаване на битови проблеми. Справяйки се с тях, ще се почувствате много по-добре.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 51 8 74 33 85 18 49

Работа

Днес не бива да очаквате перфектен ход на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат замъглени от дребни проблеми и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото по пътя ще се отвори друга работа. Началото на деня ще бъде запомнено с благоприятната атмосфера в екипа.

Здраве

Днес можете да раздвижите тялото си. Това може да стане чрез пълен отказ от ядене и пиене на много течности през целия ден или с енергични упражнения. Най-добрият вариант би бил отборна игра (баскетбол или футбол). В този случай трябва да се внимава с огъня, тъй като рискът от изгаряне е много голям.

Любов

Девите имат позната опора от миналото, която ще им помогне да поддържат спокойствие при всяко развитие на събитията. Настроението им обаче може да не е прекалено розово. Може би те ще получат това, което искат на висока цена, или няма да могат да изкоренят „корена на злото“.

ВЕЗНИ

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да избегнете дълги спорове и бързо да намерите решение, което да хареса на всички. Вероятно е началото на дълго сътрудничество. Това ще бъде полезно за вас в професионален план, ще отвори нови възможности и ще увеличи доходите ви. Не трябва да бързате да решавате финансови проблеми: тук е лесно да пренебрегнете нещо. Ще бъде полезно да се консултирате с близки, техните съвети ще ви помогнат да избегнете загубени разходи и неуспешни покупки. Звездите подкрепят влюбените, денят ще им донесе много приятни мигове.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 40 83 35 10 18 59

Работа

В бизнес сътрудничеството бъдете внимателни, при авантюристични ситуации не са изключени големи щети. Все пак интуицията ви няма да ви подведе днес. Ако хората, с които сте в общ бизнес, не ви вдъхват доверие, тогава направете крачка назад. 

Здраве

Ако отдавна планирате да се подложите на важна операция с цел корекция или оформяне на тялото, можете да го направите днес. Всичко ще бъде успешно, а периодът на рехабилитация ще бъде лесен и без усложнения. Иначе днес можете да посетите фризьор и да се опитате да направите нещо напълно ново. Всеки експеримент с външния вид ще бъде доста успешен.

Любов

Днес Везните е по-добре да възпират нова любовна инициатива. Ако една стъпка вече е направена, не прекалявайте с натиска. Денят пречи на хармонията, поддържа комуникацията във формата на комична конфронтация или сериозна битка.

СКОРПИОН

Мислете повече и ще се справите много добре добре. Ще можете да намерите правилните отговори на много трудни въпроси, да подредите трудни, объркващи ситуации. Появяват се добри идеи, плановете могат да бъдат разработени внимателно. Често обръщате внимание на детайли, които са избягали от другите, така че не правите грешки, не попадайте в капаните, поставени от недоброжелатели. Обичайните дейности могат да изглеждат скучни, понякога трябва да положите усилия върху себе си, за да довършите започнатото. Не изисквайте невъзможното от себе си. Помислете дали можете да отложите нещо за по-късно.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 26 79 71 15 91 73 5

Работа

Дръжте всичко под контрол. Не делегирайте правомощията си на никого, тъй като никой не може да ви отмени. Ако имате творческа професия или вашата дейност е свързана със свободен работен график, очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Не забравяйте да отделите известно време днес, за да направите ултразвуково изследване на вътрешните органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да започнат да функционират неправилно. За да не се случи това, по-добре е да отидете на лекар. Вечерта направете сеанс с ароматерапия.

Любов

Днес звездите не съветват влюбения Скорпион да хвърли всичките си сили наведнъж, за да се пребори с възникналото препятствие (особено ако ясно прилича на героичната и безсмислена битка на известен герой с вятърни мелници). Много по-подходящо за инициативи би било мистериозно мълчание или отсъствие.

СТРЕЛЕЦ

Говорете директно, тогава ще бъдете разбрани правилно. Денят е абсолютно неподходящ за маскиране на неприятната истина с намеци или с надежда, че самите хора ще разберат какво имате предвид. Изненадващо, сега дори тези, които се интересуват само от собствената си гледна точка, ви слушат. Това помага много в бизнеса. Можете да решавате финансови проблеми. Тук не създавате илюзии и това ви позволява да избегнете ненужни разходи и неуспешни инвестиции. Планираните и спонтанните покупки се оказват успешни.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 1 54 71 90 82 6 44

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи и кариерно развитие. Ще дойде благоприятно време за тези, които работят дистанционно. Безработните стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Денят днес е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някаква козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционалните изблици, нервната система е вече силно отслабена.

Любов

В този ден Стрелците е по-добре да избягват всичко в любовта, което дори бегло им напомня за познати ситуации и води до стари изкушения. Също така, те не трябва да разказват за личния си живот и любовните си планове: не бива да говорят за тях с приятели, да публикуват снимки и видеоклипове в социалните мрежи.

КОЗИРОГ

Колкото повече се интересувате от случващото се около вас, толкова по-полезни неща можете да направите за себе си и за другите. Понякога трябва да поправяте грешките на други хора. Не че приемате това с голям ентусиазъм, но се справяте добре. Трудовите въпроси, за които много се говори през последните седмици, се решават успешно. Можете да говорите за важното: хората около вас ви разбират правилно и ви подкрепят по много начини. Близките ви радват с добри новини, неочаквани оферти и приятни изненади.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 27 1 87 92 61 48 64

Работа

Днес ще имате нужда от общуване, независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Привечер ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате миговете на спокойствие, отказвайки се от много неща. Склонни сте да бъдете непоследователни. А ако продължите да се преуморявате на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури ще бъдат тези, които са свързани с вода. Днес също така трябва да изпиете няколко литра вода. Може и да не обръщате внимание, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. Обърнете повече внимание и на диетата си. Елиминирайте всички солени храни от менюто.

Любов

Влюбените Козирози днес са уязвими, черните мисли и негативните чувства могат да завладеят умовете им. Няма да им бъде лесно да се справят с темперамента си. Те могат болезнено да преживеят любовна криза, да действат в ущърб на себе си и въпреки партньора, да се интересуват от опасни магически методи и практики в любовта.

ВОДОЛЕЙ

Незабавно запомняте всичко, което може да бъде полезно, научавате бързо и сте добри в новите неща. Денят е благоприятен за работа, която изисква творчество и въображение. Гледате на много неща по различен начин от другите и често помагате при трудни въпроси. Уморени сте от обичайните монотонни дейности и искате нещо необичайно и вълнуващо. Ще бъде полезно да промените средата: новите впечатления вдъхновяват, освен това могат да се създадат полезни контакти по пътя. Вечерта е подходяща за среща с приятели.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 99 65 1 98 60 24

Работа

Днес не очаквайте всичко в работата ви да е тип-топ. Вашите капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някой важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност можете лесно да направите грешки. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Най-подходящо е бързото ходене и бягането. Звездите препоръчват да посетите офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Влюбените Водолеи през целия ден могат да бъдат неспокойни и подозрителни. Някои от тях ще се умърлушат и ще се откажат от по-нататъшната борба за щастието си. Звездите съветват по всякакъв възможен начин те да се борят с унинието.

РИБИ

Внимателни сте към другите, забелязвате много важни подробности, лесно се досещате за тайните на другите хора. Проницателността ви изумява околните; някои даже може сериозно да повярват, че четете мислите им. Осъзнавайки, че не трябва да злоупотребяват с лековерността ви, съмнителните хора стоят далеч от вас. Бизнес преговорите вървят добре. Бързо успявате да намерите правилния тон и да убедите всички, че сте прави. Освен това се разбирате добре с любимите хора, но това изисква малко повече търпение. Понякога простите неща трябва да бъдат обяснени два пъти.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 1 14 27 92 17 58 33

Работа

Ще имате твърде много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това сте наясно, че първо трябва да се свърши най-тежката работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител и благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Денят днес е идеален за зъбно протезиране или просто посещение на зъболекар. Ето защо, ако успеете да избягате, не пропускайте този шанс. Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, макар и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

За влюбените Риби този ден ще бъде успешен, ако не допуснат лоши чувства в сърцата си и лоши мисли в ума си. Рибите, вече свикнали с недостатъците на любим човек, ще бъдат в най-добрата позиция. При новите двойки това е ден на психологическо осмисляне и възможни неприятни открития.

Подобни статии