Хороскопът за 17 октомври: Близнаците се пренасят в царството на мечтите, Лъвът да забави темпото - никой не оценява усилията му

Енергетиката на деня е неблагоприятна за сферата на отношенията, особено романтичните. Вероятни са разногласия, спорове, подозрения, ревност. Насочете вниманието си към бита.

ОВЕН

Забързан ден. Има много неща за правене и не винаги има време да се мисли как е най-добре да се действа, с какво да се заемете на първо място. За щастие, интуицията ви помага. Благодарение на нейните съвети бързо се ориентирате дори в напълно нова ситуация. Но съветът не винаги е добър, дори ако е даден с най -добри намерения. Вероятни са необичайни срещи. Може да не ви направят силно впечатление, но със сигурност ще ви подтикнат към някои интересни мисли. Появяват се идеи, върху които ще се съсредоточите следващата седмица. 

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 17 2 58 35 38 22

Работа

Не бъдете упорити и амбициозни днес, не се тупайте в гърдите пред всички. Денят е неблагоприятен за индивидуалните начинания в кариерата. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде лъжлив знак. Може би в късния следобед ще претърпите срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо не трябва да посещавате шумни колективни събития днес и да поемате куп задължения.

Здраве

Денят е подходящ за своеобразно прочистване на организма. Можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Този ден не позволява на Овните да изразяват чувствата си открито и да общуват с любим човек в активен режим. Не е най-успешният план за съвместно действие, което изисква енергия и вълнение. Също така, това не е най-подходящият момент за срещи на претъпкани места и в шумни компании (освен ако не мечтаете да се изгубите в тълпата).

ТЕЛЕЦ

Денят носи добри новини, новини от хора, които сте пропуснали напоследък. Ще ви зарадват срещи със стари познати; ще има шанс да се възстанови една връзка, приключила поради злополучно стечение на обстоятелствата, недоразумение. Ще бъде полезно да се мисли за миналото, да се анализират събитията, които са се случили. По този начин ще разберете как да се държите по -нататък. Справяте се отлично с решаването на различни задачи, както познати, така и напълно нови. Натрупаният днес опит ще ви бъде полезен в близко бъдеще.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 61 82 68 28 19 12

Работа

Като цяло - добър ден по отношение на работата и кариерата. Шефовете ви ще ви оценят, а колегите ви ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която да донесе удовлетворение. Безработните Телци сега имат добър шанс да намерят работата на мечтите си. Основното правило е активност и упорито търсене на желаната работа.

Здраве

Днес човек трябва да бъде по-внимателен с остри предмети. По невнимание можете да получите рана, която може след това да се инфектира. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не се превъзбуждайте преди лягане, сънят ви е необходим.

Любов

Телецът не трябва да забравя, че любовта изисква тишина и интимност. Отлично решение днес е да останете сами, далеч от „светлините на големия град“ и другата цивилизация. Ако имате общ бизнес с любимия човек, по -добре е да избягвате бизнес обстановка и да сведете до минимум разговорите за ежедневието.

БЛИЗНАЦИ

Лек и приятен ден. Бързо научавате нови неща, улавяте информация в движение. Възникват страхотни идеи, които ще бъдат приложени в близко бъдеще. Възможни са добри сделки и изгодни оферти. Във всичко, което се отнася до парите, днес можете да разчитате на интуиция: тя не се проваля. Денят е пълен с интересни разговори. Не винаги става дума за важни неща, но дори говоренето за дреболии може да бъде източник на вдъхновение за вас. Ще има шанс да научите нещо много полезно, да получите точно информацията, която ви е липсвала, за да вземете решение за плановете. 

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 3 92 35 73 90 26

Работа

Вероятно вашият шеф или колеги ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активност да бъде през първата половина на деня.

Здраве

Дойде денят, в който най-накрая можете да стигнете до някоя фитнес зала или фитнес зала и да си купите абонамент за месец предварително. Това ще ви позволи да не отлагате спорта, както често се правили и тогава скоро ще можете да отслабнете и да влезете във форма. Намалете притесненията и си пазете сърцето, рискът от инфаркт не е малък.

Любов

Влюбените Близнаци днес лесно се озовават в царството на мечтите. Под магията на съблазняване и собствените си илюзии те може да не забележат познат капан или да решат, че вече не се страхуват от него. Свободните Близнаци не трябва да инициират запознанства: ще възникнат пречки или изборът умишлено ще бъде неуспешен.

РАК

Не се притеснявайте за дреболии. В началото на деня може да има някои недоразумения и нещастни съвпадения. Няма нужда да се притеснявате, защото влиянието на положителните тенденции бързо се увеличава, а ситуацията се променя към по-добро. Ще е добре да общувате с приятели и други близки хора. Получавате подкрепа, която преди това ви е липсвала. Днес може да има повече притеснения от обикновено. Вероятни са някои ежедневни проблеми, чието решаване ще изисква малки непланирани разходи. Възможно е поради тях да отложите някои покупки.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 87 52 38 42 33 72 39

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представители на зодиакалния знак, които работят в сектора на услугите. Ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко е във вашите ръце. Днес можете да срещнете хора, които познавате и които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве

Не бива да експериментирате с външния си вид днес. По-добре да оставите всичко както е за сега. В противен случай ще трябва да съжалявате за стореното. Ако все пак искате да направите някои промени във външния си вид, тогава е най-добре да работите върху имиджа си. Именно днес интуитивно ще се окаже, че ще изберете идеалния образ за себе си.

Любов

В този ден Раците често предпочитат идеалния свят на заобикалящата реалност, а в любовта подобна позиция може да не е най-лошата за тях. Възможно е любовните мечти да станат единственото им спасение от суровата реалност. Ако любим човек споделя тяхното отношение, Раците ще бъдат щастливи.

ЛЪВ

Не бързате много и постъпвате правилно. Малко вероятно е решенията, взети набързо, да се окажат правилни и не всички случаи могат да бъдат разгледани бързо. Спокойствието, концентрацията и вниманието към малките детайли помагат да се избегнат грешки. Възможно е хора, от които не сте очаквали нещо подобно, да помогнат при решаването на най-важните задачи. Пътуванията вървят добре и няма значение дали са били планирани предварително или са били пълна изненада за вас. По пътя са възможни приятни запознанства, срещи, които ще се помнят дълго.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 95 14 94 6 39 60 62

Работа

Шефовете и колегите ви няма да оценят прекалената ви активност, така че си струва да се забавите. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при изчисленията.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Затова днес можете или да започнете да спазвате диета, или просто да си уредите някакъв разтоварващ ден. Като се има предвид, че панкреасът днес ще е в лека неизправност, заложете на диета с пилешко месо. Туризмът е най-добрият начин да влезете във форма.

Любов

Днес звездите съветват Лъвовете да изберат тихо място за романтична среща. Задължителен атрибут е интимността. Препоръчително е да изключите предварително всички агресивни намеси в деликатния процес на лична комуникация, дори ако за това трябва да изключите всички контакти и да отмените всички други планове.

ДЕВА

Началото на деня носи приятни изненади и добри новини. Може да има предложения, на които ще се съгласите без много колебания и ще постъпите правилно. Това е подходящ момент за пътуване и разходка. Не е нужно да ходите някъде далеч; достатъчно е да промените средата, за да се почувствате по-енергични и весели. Следобедът е по-спокоен, но също така е добър по свой начин. Можете да подредите нещата, за които нямате достатъчно време тази седмица, да завършите започнатото по-рано. Възможно е хората, с които някога сте учили или работили, били сте ангажирани в обща кауза, да напомнят за себе си. Общуването ще бъде много приятно.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 89 76 24 71 38 55 58

Работа

Днес не бива да очаквате перфектен ход на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат замъглени от дребни проблеми и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото по пътя ще се разкрие нещо. Началото на деня ще бъде запомнено с благоприятната атмосфера в екипа. 

Здраве

Днес направете нещо за себе си - пийте повече течности, заложете на енергични упражнения. Ако има с кого да поритате футбол, това ще е идеално за вас. Но внимавайте с огъня - вероятни са изгаряния.

Любов

Днес партньорите очакват от Девите разбиране без думи, което за самите Деви не винаги ще бъде удобна и желана ситуация. При ново запознанство неразбирането на тази основа може да предизвика разочарование. В най-добрата позиция са стабилни, силни двойки, в които взаимното отношение се чете интуитивно.

ВЕЗНИ

Тактичността и деликатността ще ви бъдат много полезни днес. Благодарение на тях можете да избегнете неприятни разговори, дълги спорове, конфликти. Напрегнатите отношения напоследък се променят към по-добро и това е вашата заслуга. Внимателни сте към другите, отгатнете какво има в душите им, намерете начин да изпълните желанията на онези, които са ви скъпи. Със сигурност има неща, които наистина ще ви завладеят. Денят е чудесен за всяка дейност, която изисква творчество. Възможно е да откриете нови таланти в себе си.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 28 65 47 76 77 33 62

Работа

В бизнес сътрудничеството бъдете внимателни, авантюристични ситуации до големи щети не са изключени, но интуицията ви няма да ви подведе днес. Ако хората, с които сте в общ бизнес, не ви вдъхват доверие, тогава направете крачка назад.

Здраве

Ако отдавна планирате да се подложите на важна операция или оформяне на тялото, можете да го направите днес. Всичко ще бъде успешно, а периодът на рехабилитация ще бъде лесен и без усложнения. Ако не сте готови за такива радикални мерки обаче, днес просто можете да посетите фризьор и да се опитате да направите нещо напълно ново. Всеки експеримент с външния вид ще бъде доста успешен.

Любов

Днес звездите съветват Везните да се откажат от пряката инициатива по въпросите на сърцето. Препоръчително е да се избягват радикални стъпки, обидна критика и "честни" разговори. По-важни от натиска, остроумието и експлозията от страсти на този ден могат да бъдат тишината, деликатността, готовността да се прояви загриженост или да се оттеглиш в сенките.

СКОРПИОН

Страхотен ден за срещи и запознанства. Ще ви бъде лесно да заинтересувате другите и да ги впечатлите. Не се колебайте да говорите за вашите успехи и постижения: сега това е наистина интересно за всички. Вашият опит може да бъде полезен за много хора. Хората около вас усещат това, често искат съвет, а понякога дори го следват. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Може би старите ви дългове ще ви бъдат върнати. Не бързайте да харчите полученото: малко по -късно парите ще ви бъдат полезни за нещо наистина полезно.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 63 69 29 89 35 19 51

Работа

Контролирайте състоянието на вашите дела. Не делегирайте правомощията си на никого, тъй като ще вършите работата си по-добре от другите. Ако имате творческа професия или вашата дейност е свързана със свободен работен график, очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Не забравяйте да отделите известно време днес, за да направите ултразвуково изследване на вътрешните органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да функционират неправилно. За да не се стигне дотам, по-добре е да посетите лекар днес.

Любов

Денят дава обхват на емоциите на Скорпионите, но не обещава стабилност. Настроението ще бъде романтично, но не много сериозно. Може би ще е налице едностранна или взаимна измама. За неангажираните Скорпиони ново хоби или запознанство може да се окаже прищявка.

СТРЕЛЕЦ

Не разчитайте на лесни победи в началото на деня. За да успеете във всеки бизнес, трябва да работите усилено. Може да се наложи да се върнете към някои стари нерешени проблеми. Можете да се справите с всичко, ако отделите време. Следобедът се оказва по-приятен. По това време късметът идва във вашите ръце и вие се озовавате в точното време на правилното място. Можете да обсъдите с близките си въпроси, които ви притесняват напоследък. Заедно ще намерите решение, ще разберете как да промените ситуацията към по-добро.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 40 17 7 69 34 8 39

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи, кариерно развитие. Ще дойде благоприятно време за тези, които работят дистанционно. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Днес денят е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някаква козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционалните изблици, нервната система вече е силно отслабена.

Любов

Днес Стрелците са склонни да останат сантиментални идеалисти и да добавят желани подробности във въображението си, ако им липсва истински роман. Много Стрелци ще бъдат вдъхновени от мистични знаци и съвпадения, неочаквани пресичания със страст във музикалните вкусове или в детайлите на „миналия живот“.

КОЗИРОГ

Ще бъде полезно да си починете от рутината. Правете това, което наистина ви интересува. Тук можете да постигнете най-голям успех. Често дори не е нужно да се опитвате много, за да постигнете желания резултат: всичко върви добре от само себе си. Днес учащите също имат успехи - запаметяват с лекота всичко.

Внимавайте, ако се налага да боравите с пари. Днес сте малко разсеяни, възможно е да се стигне до загуба на суми, които няма да са сериозни, но все пак това ще ви ядоса и разтревожи.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 97 50 18 37 36 40 65

Работа

Днес ще имате нужда от общуване, независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Привечер ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате миговете на спокойствие, отказвайки се от много неща. Склонни сте да бъдете непоследователни. Ако се преуморите на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури ще бъдат тези, които са свързани с водата. Днес също трябва да си осигурите обилен режим на пиене. Не сте обърнали внимание, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. Обърнете повече внимание на диетата си. Елиминирайте всички солени храни от менюто си.

Любов

Днес влюбеният Козирог е сантиментален. Въпреки че по принцип са здраво стъпили на земята, много Козирози ще станат мистици, които вярват в чудеса, поличби и съвпадения. Денят не е добър за спорове и кавги, но ако се стигне дотам, ще се наложи сдобряване. В това отношение ще помогнат ъвместни фантазии или уютна тишина заедно, особено на фона на хубава музика.

ВОДОЛЕЙ

Днес реагирате на много неща по-остро от обикновено и понякога приемате присърце нещо, на което не бихте обърнали внимание друг път. За щастие наблизо има хора, които знаят как да ви развеселят и да ви помогнат да се настроите на положително настроение. С тяхна подкрепа възстановявате спокойствието си и вземате информирани решения. Денят е подходящ за домакински задължения, справяте се с тях бързо и лесно. Роднини с готовност помагат. Следобедът е чудесно време за малки покупки, както планирани, така и спонтанни.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 26 39 97 15 90 61 13

Работа

Днес не очаквайте перфектно развитие на събитията в работните процеси. Вашите неочаквани капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някой важен въпрос. Поради  невежество, разсеяност и небрежност пък можете лесно да направите грешки. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Най-подходящо е бягането. Звездите препоръчват да посетите офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Този ден изисква от Водолей фина чувствителност и психологическа гъвкавост в любовните отношения. В много ситуации от личен характер днес не може да се направи нищо без проницателност, приспособяване, желание да се включи въображението и да се действа според обстоятелствата.

РИБИ

Денят започва добре. В първата половина от него ще получите страхотни новини и предложения, които не искате да откажете. Приятели може неочаквано да ви дойдат на гости, а това ще ви зарадва. Има много интересни теми за разговор, неща, които с удоволствие ще правите заедно. Следобедът ще донесе нови идеи. Рано е да се предприема изпълнението на плана, благоприятни обстоятелства ще се развият малко по-късно. Правете планове: успявате да обмислите всички детайли, правилно да оцените възможностите, да предвидите действията на другите.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 74 45 96 39 8 15 92

Работа

Ще имате твърде много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това смятате, че първо трябва да се свърши най-тежката работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител и благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Днес е чудесен ден за зъбно протезиране или просто посещение на зъболекар. Ето защо, ако успеете да избягате, не бива да пропускате този шанс. Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, макар и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

Днес е важно Рибите правилно да тълкуват вътрешните си чувства, тъй като те ще се превърнат в техен основен водач в страната на любовта. Естественият инстинкт ще им помогне не само да поддържат хармонична любовна връзка, но и деликатно да отхвърлят открито неподходящите отношения.

Подобни статии