Хороскопът за 2 декември: Ракът взима важни решения, Девата се ангажира със смели планове

Благоприятен ден за всичко стабилно и праведно. Можете да решавате всякакви работни въпроси. Желателна е целенасочена комуникация. Не бива да прекъсвате отношенията си с никого.

ОВЕН

Искате незабавни резултати във всичко, което правите. Желанието е съвсем разбираемо, но, уви, едва ли е осъществимо сутрин. По това време са възможни неочаквани трудности, забавяне на бизнеса и нарушаване на споразуменията. Опитайте се да се отнасяте към това философски и не се притеснявайте: много скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Следобедът ще бъде интересен и ползотворен. Чудесно време за самостоятелна работа. Личните отношения са хармонични, общуването с близките е приятно.

Работа

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. И страхотният ви здравен и физически компонент ще допринесе за това. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, вашият талант и интелигентност. Със сигурност ще успеете. 

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, защото има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Любов

Днес темпераментът на Овена е поразителен. Това е шанс да се покажете пред любим човек от ярка страна в момент на подем на емоциите или в момент на остра криза. Въпреки това страстта (ревността) на Овен във всеки случай ще изглежда ласкава за партньора, макар и леко прекомерна. Една кавга може да завърши с буря от чувства.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня може да бъде доста предизвикателно. Въпросът тук е не толкова във възникващите проблеми, които не са толкова сериозни, колкото в нестабилността на емоционалния фон. Помислете какво би могло да повдигне настроението ви, отделете време за вдъхновяващи дейности и веднага ще видите, че ситуацията се променя към по-добро. Следобедът е чудесен за връщане към старите неща и накрая успешното им завършване. Справяте се добре с неща, които не са се получавали преди, бързо намирате отговори на много въпроси.

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва напълно и няма да сменяте професията си. Днешният здравен хороскоп на Телец Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Все пак не бива да се занимавате с екстремни спортове. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малък дискомфорт.

Любов

Днес страстите кипят в любовните отношения на Телеца, но по-често това само укрепва съюза. Възможно е тестване чрез външни стресове, към които партньорите имат изграден имунитет. Ако говорим за вътрешните работи на една двойка, тогава взаимното привличане лесно ще победи идеологическите различия, ако те не са твърде критични.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде добро. Вие сте креативни в решаването на много проблеми, постигайки страхотни резултати там, където нищо добро не е работило преди. Старият опит помага на много на Близнаците: благодарение на него представителите на знака бързо намират изход от двусмислени ситуации. Следобедът също е добър, макар и не толкова възнаграждаващ. Чудесно време за среща със стари приятели, за прекарване на време с хора, които са ви особено скъпи. Вероятни са успешни съвпадения и неочаквани, вдъхновяващи срещи.

Работа

Успехът ви очаква във всяка работа, която е свързана с умствена работа. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. И ако сте подчинен, най-вероятно ще бъдете повишен. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици. Близнаци: здравен хороскоп за днес На този ден си струва да правите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, изберете този, който ще ви даде най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказани на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт. Любовен хороскоп за Близнаци за днес Истински хороскоп за 2 декември 2021 г. Любовна прогноза Днес Близнаците и техните партньори могат да се изправят пред страната на своята романтика, която не е пряко свързана с взаимните им чувства и традиционните любовни принадлежности. Може би влюбените ще трябва да преодолеят фаталната пречка, създадена от общото им минало, или заедно да се втурнат да помогнат на някого.

РАК

Отделете време за важни решения. Първата половина на деня не е подходяща за драстична промяна на нещо в живота или за изоставяне на стари планове в името на реализирането на смели, но все още далеч от реалността идеи. Но това е чудесно време за справяне с изоставането на делата, за разрешаване на някои дребни проблеми. Следобедът е чудесен за бизнес преговори и обсъждане на сериозни въпроси. Много различни хора ви слушат внимателно и сред тях има такива, от които зависи много. Възможно е да намерите не само влиятелни съюзници, но и нови приятели.

Работа

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Но ако това не е така, тогава веднага ще започнете да търсите друга работа. Вие по природа сте склонни да бъдете лидер, а не подчинен. И независимо с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден е добър за посещение на салон, различни покупки.

Любов

Днес Раците са склонни да играят опасни игри в любовта – и съдбата е благосклонна към тях, ако го правят от добри намерения. Например, те възнамеряват на всяка цена да спасят любим човек от неприятности и не увеличават залозите в играта, за да задоволят своите страсти и вълнения. Денят е добър за среща.

ЛЪВ

През първата половина на деня трябва да направите много, този период е доста напрегнат. Не винаги е възможно да се намери общ език с другите; често е по-лесно да действате самостоятелно, отколкото да се споразумеете за сътрудничество дори с доверени съюзници. Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да коригирате грешките на други хора. Следобедът е много по-лесен. Това време отваря много нови възможности и вие успявате да не пропуснете нито една. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Ще бъде възможно спокойно да се обсъждат въпроси, които са важни за всички.

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Този ден засилва страстта и емоционалността на Лъвовете. Те не само са готови да се борят за своето щастие, ако то е застрашено, но също така са в състояние да преминат границата в проста игра, рискувайки много. Те трябва да помнят за чувството за мярка: развалените отношения, като разбитите неща, сега са много трудни за поправяне.

ДЕВА

Ден на страхотни идеи и нови смели планове. Не е възможно веднага да реализирате плановете си, но не отлагате нищо за дълго време и скоро вероятно ще се върнете към днешните планове. Трябва да внимавате във финансовите въпроси: тук сте склонни към лекомислие и можете да харчите много за дреболии. Лесно е да намерите общ език с другите: разбирате много хора с един поглед, често се досещате какво не е казано директно. Следобедът е чудесен за среща с приятели или романтична среща. Може да има приятни изненади, които ще се помнят дълго време.

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на проучване или редактиране. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще е добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Вземете този ден за вашето духовно здраве. 

Любов

Днес звездите не съветват Девите да се откажат от активен личен живот без основателна причина: действията с елемент на риск ще донесат по-приятни плодове от пасивните преживявания и уединените плахи мечти. Единственото условие, което съдбата им поставя сега, е да не излизат извън посочените рамки в любовта.

ВЕЗНИ

Каквито и изненади да поднесе този ден, опитайте се да не нарушавате постигнатите по-рано споразумения и си спомнете старите планове. Важно е да не подвеждате хората, които разчитат на вас; по-нататъшното развитие на отношенията до голяма степен ще зависи от това дали успеете в това. През първата половина на деня е по-добре да действате самостоятелно, докато втората е доста подходяща за намиране на съюзници и обединяване на сили. Старите приятели могат да предложат нещо интересно или да споделят информация, която ще ви бъде полезна в близко бъдеще, ще ви помогне да вземете правилното решение.

Работа

Днес ще бъдете много очарователни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете го, покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. В този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Днес Везните и техните партньори са склонни да усложняват нещата. Денят повишава чувствеността и нуждата от силни емоции. Може би прекалено драматично отношение към близката смяна на обстановката. Не бързайте с критична решителна стъпка (особено с раздяла), ако връзката е ценна за вас.

СКОРПИОН

Денят, в който в най-важните въпроси е по-добре да разчитате на силните си страни и да не очаквате безусловна подкрепа дори от доверени съюзници. Нещата вървят добре, но някои отнемат повече време, отколкото сте очаквали; имайте това предвид и правете реални планове. В работата могат да възникнат малки разногласия, но всичко ще се уреди бързо, няма да допуснете сериозен конфликт. Струва си да се вслушате в интуицията си: тя ви казва върху кои неща да се съсредоточите сега и кои могат да изчакат. Но съветите са от малка полза, защото често хората ги дават, без изобщо да разбират ситуацията.

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост.

Здраве

Посещението на лекарите трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Скорпионите трябва да помнят, че в тези дни чувствата им лесно излизат извън контрол, превръщайки ги в тирани. Много представители на знака ще бъдат готови да "задушат" обекта на симпатия с упорито внимание, независимо дали става дума за безпокойство или изблик на страст. Те също могат да бъдат заслепени от ревност или желание за отмъщение.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на деня не минава без изненади, при това не всички от тях ще са приятни. Въпреки това оставате оптимисти и дори когато сте изправени пред трудности, оставате уверени в успеха и постигате целите си. Не са изключени някои разногласия по време на работа, дори разгорещени спорове. Те са полезни, защото ви помагат да намерите оптималното решение. Следобедът е много по-приятен. Може да се срещнете с хора, които ви липсват и да получите добри новини. По това време е добре да правите планове: наистина преценявате силните си страни, разбирате какво можете да постигнете.

Работа

Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не бъдете небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, правене на такъв вид спорт, който ще ви помогне не само да укрепите мускулите ви, но и да ви помогне да намерите спокойствие.

Любов

Днес Стрелеците гравитират в любовта към трудни решения на прага на рисково приключение. Много Стрелци ще бъдат привлечени от всичко, свързано с миналото, покрито с мистерия и ще събудят забранени чувства. Важно е да се съобразите с реалността: ход, който е подходящ при някои обстоятелства, може да се окаже фатална грешка при други.

КОЗИРОГ

Важно е да не се спирате на дреболии в началото на деня. По това време наистина не всичко върви по план, но не бива да се притеснявате много: всичко ще се получи, само малко по-късно. Едва ли ще успеете напълно да избегнете досадната суета, но няма да ви накара да направите сериозни грешки. Следобедът е чудесно време за спокойни и вдъхновяващи дейности и среща с хора, които знаят как да ви развеселят. По-добре е да отложите обсъждането на чувствителни въпроси, особено финансови: тук е малко вероятно да се избегнат разногласия.

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели е бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва визията ви. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Днес Козирозите са пристрастни към идеята за отмъщение за стари любовни драми. Ако съдбата им даде намек за такава възможност, те могат да се съсредоточат върху нея, ограбвайки себе си. Манията по миналото ще им попречи да се насладят на приятните моменти от настоящето или ще хвърли сянка върху новата им обещаваща връзка.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е неспокойно. Трябва да се справяте с няколко неща наведнъж и да вземате решения само с минимум информация. Запазете здравия си разум и правете всичко както трябва. Ситуацията се променя към по-добро пред очите ни, отварят се все повече нови възможности. Следобедът е чудесен за среща с разнообразни хора. Няма значение дали обсъждате бизнес въпроси или лични въпроси: във всеки случай няма да има причина за спорове и тези, чието мнение е важно за вас, ще застанат на ваша страна. В същото време са вероятни добри новини отдалеч.

Работа

Днес можете да овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици видимо ви вредят, така че се замислете от кой от тях можете да се откажете.

Любов

Днес Водолеите лесно губят спокойствието си, а под влиянието на емоциите са способни да правят фатални грешки в любовта. Мотиви като ревност и наранена гордост могат да бъдат особено опасни. Препоръчително е да се откажете от класическото „разправа“ и ненужната активност в новия роман.

РИБИ

Началото на деня ще бъде приятно и вдъхновяващо. Успешното съвпадение ще ви каже накъде да продължите и как бързо да се справите с трудна задача, възникнала изневиделица. Обичайната работа идва лесно, но новите неща не ви объркват. Бързо научавате всичко, което трябва да знаете. Следобед е важно да не се претоварвате и да избягвате стресови ситуации. Малка пауза в бизнеса и приятна почивка в добра компания няма да ви навреди. Вероятни са романтични изненади и комплименти, от които ще останете много доволни.

Работа

Днес вие сте непоследователни в действията си. В първата половина от деня сте събрани и концентрирани, във втората - разпиляни и разсеяни.

Здраве

Вижте се в огледалото и си направете изводи - по начина, по който изглеждате може да поставите точната диагноза. Всички здравословни проблеми се отпечатват върху кожата ви. Погледнете по-отблизо здравето си, в този ден ще сте предразположени към алергични реакции.

Любов

Днес звездите съветват Рибите да се придържат към принципа на умереност в любовта и под влияние на страстите да не прекрачват границата. Това е добър ден за среща, ако романтиката няма идеологическа основа. Бъдете внимателни, ако попаднете под магията на чужда култура или възприеман авторитет: такова заклинание скоро ще отшуми.

Подобни статии