Хороскопът за 20 ноември: Овенът да си почине, Ракът да овладее емоциите

Много важен в мистичен план ден, когато потенциалната психическа сила се въплъщава в реални дела. Интуицията е обострена, възможни са погранични състояния на съзнанието, активизира се образното мислене.

ОВЕН

Добър ден, макар и не особено ползотворен. Определено е по-подходящ за релакс, отколкото за правене на нещо полезно, върху което е трудно да се съсредоточите. Ще има много интересни разговори и неочаквани предложения, ще се открият нови възможности, които няма да пропуснете.Ще се радвате и на срещи със стари познати. Дори и да не сте се виждали няколко месеца или дори години, това няма да попречи на приятното общуване. Можете също така да говорите с бивши бизнес партньори: възможно е те да имат интересни предложения за вас.

Работа

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, вашият талант и интелигентност. Със сигурност ще успеете. И ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Любов

Днес Овните са в състояние да забравят за присъствието на партньора си, ако са емоционално уловени от общуването с приятели или колеги в нещастие. Но това правило не важи за онези Овни, които имат общи планове и възгледи с любимите си хора: в този случай двойката ще има много общо дори при разногласия.

ТЕЛЕЦ

Има много неща за правене, но не винаги е ясно с какво да се заемете на първо място. Не бързайте: имате достатъчно време да разберете ситуацията и да разберете как най-добре да действате. Приятелите дават добри съвети, а вие ги слушайте. Денят е подходящ за правене на планове. Няма значение дали са за работа, хобита или лични отношения. Способността наистина да гледате на нещата, а не да си пожелавате разни неизпълними неща, във всеки случай ще ви бъде от полза. Вечерта обещава романтични изненади и срещи, които ще ви развеселят.

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва напълно и няма да сменяте професията си.

Здраве

Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Все пак не бива да се занимавате с екстремни спортове. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малък дискомфорт.

Любов

Днес за Телеца е трудно да остане безразличен към мнението на любимия човек. Неговото мнение ще им повлияе дори ако избягват контакт или се измъкнат от труден разговор. Невидимото присъствие на страст може да се превърне за тях както в мощна опора, така и в елемент на психологически натиск.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня може да бъде страхотно. Също така по това време са вероятни успешни съвпадения, събития, които ще ви подтикнат към интересни мисли. Става ясно как да се справите с проблем, който ви притеснява през последните дни, или да приложите замисленото преди много време. Следобедът е подходящо време да почистите и да се отървете от ненужните неща. Успявате не само да поставите нещата на местата им, но и да подредите собствените си мисли, да поставите приоритети, да решите върху какво ще се съсредоточите в близко бъдеще.

Работа

Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. Ако сте подчинен, най-вероятно ще бъдете повишен. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици.

Здраве

На този ден си струва да правите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, изберете тази, която вече сте пробвали и знаете, че има гарантиран ефект. Всякакви козметични процедури са противопоказани на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

Днес Близнаците отлично разбират как трябва да действат в романтична ситуация, но нещо им пречи да следват точно своите планове и принципи. Някаква намеса им пречи да се държат перфектно. Една среща ще остави по-приятно изживяване, ако не очаквате твърде много от нея.

РАК

Началото на деня едва ли е подходящо за важни въпроси. Склонни сте да се тревожите за малки неща и това определено не ви помага да вземете правилните решения, да разберете в двусмислени ситуации. Но успявате бързо да се справите с емоциите. В рамките на няколко часа подкрепата на звездите става осезаема, а интуицията подсказва, че е време да се действа. Вечерта ще ви зарадва с добри новини. По това време могат да постъпят неочаквани, но много интересни предложения, на които ще искате незабавно да се съгласите. Срещата със стар приятел носи много положителни емоции.

Работа

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Но ако това не е така, тогава веднага ще започнете да търсите друга работа. Вие по природа сте склонни да бъдете лидер, а не подчинен. И независимо с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден обаче е подходящ за посещение на салон, различни покупки.

Любов

Днес Раците е по-добре да не се настройват на ярко творчество в любовните афери: усилията им може да се окажат неуместни или да останат незабелязани от тези, за които са били предназначени. На този ден стандартните модели на ухажване и разпределяне на роли във вашата среда изглеждат по-надеждни.

ЛЪВ

Всички сериозни разговори и важни срещи е най-добре да отложите за следобед. На сутринта намирането на общ език с другите ще бъде много по-трудно от обикновено. Понякога се обиждате от дреболии, реагирате остро дори на невинни забележки. Малко хора успяват да намерят правилния тон в общуването с вас, но всеки се опитва да го направи. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава. Втората половина на деня носи вдъхновяващи новини, дава поводи за радост. Гледате в бъдещето с голям оптимизъм и всички около вас наистина харесват това.

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Този ден помага на Лъвовете и техните партньори да останат верни на общите планове и ценности, които продължават да ги обединяват на фона на близки промени. Важно е да не губите връзка с общи приятели. Ако е възможно, днес не бива да „натоварвате“ любимия човек с тайните си съмнения и натрапчиви мисли.

ДЕВА

Приятен и благотворен ден. Бързо се справяте с въпроси, които не сте се хванали преди, решавате проблеми, които неочаквано изискват внимание. Успявате да поправите някои стари грешки, но не допускате нови. Може да възникнат някои дребни ежедневни проблеми, но вие незабавно ще се справите с тях. Ще има време както за релакс, така и за общуване с хора, които са особено важни за вас. Този ден е много добър за обсъждане на планове с приятели или членове на семейството. Ще получите подкрепа, добър съвет и реална помощ.

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на проучване или редактиране. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще е добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Обърнете внимание на вашето духовно здраве, не се товарете с мрачни мисли и не желайте зло никому.

Любов

Днес обстоятелствата не са съвсем нормални. Възможно е да се наложи да заведете любим човек на бизнес преговори или на спешно пътуване, да поискате от него (нея) съвет или сами да действате като консултант. За щастие това само ще засили взаимните чувства.

ВЕЗНИ

Страхотен ден за вас и за онези, които имат късмета да са наоколо. Днес помагате на много хора, лесно решавате проблемите на други хора, пазите от грешки онези, които са били готови да ги извършат. Полезните неща идват лесно, опитвате се да не пропускате нито една възможност да направите света малко по-добър. Много хора искат да се сприятеляват с вас. Новите запознанства са много приятни; в едно от тях може да започне романтична история, ако поемете инициативата. Вечерта обещава добри новини за професионалния ви живот.

Работа

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете  на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. На този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Днес звездите подкрепят влюбените Везни в най-важното и намекват, че за успешното развитие на отношенията е време да преосмислят приоритетите си в личния живот. Вместо да се опитвате да създадете ванилова картина на идеалния роман, по-добре е да се стремите към съюз, основан на споделени вярвания.

СКОРПИОН

Изглежда, че плановете ви са красиви и грандиозни, но здравият разум повелява, че едва ли ще успеете да реализирате всичките си планове. Опитвате се да не създавате илюзии и да не слушате тези, които обичат да си пожелават. Избирателността в контактите ви помага да избегнете безсмислени притеснения и фалшиви надежди. Този ден едва ли ще бъде спокоен. Възможни са неочаквани събития, поради които ще трябва да отложите някои дела и да се съсредоточите върху други. Това ни най-малко не ви разстройва. Интуицията подсказва, че всичко върви добре и не греши.

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Вие ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Здраве

Посещението на лекари трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена. 

Любов

Днес звездите не съветват Скорпионите да засягат твърде сложни и лични теми в разговор с любим човек: най-вероятно това няма да изглежда напълно подходящо. Възможно е партньорът или другите да започнат да се подиграват на чувствата си. Най-добрата позиция е емоционална и психическа неутралност.

СТРЕЛЕЦ

Лек и благоприятен ден. Старите желания могат да се сбъднат. Хората, които преди това не са подкрепяли някои от вашите идеи, съжаляват за това и се опитват да подобрят отношенията си. Слушайте интуицията си: тя определено ще ви каже дали си струва да се занимавате с такива хора. Вероятни са неочаквани подаръци и знаци на внимание, приятни изненади. Не са изключени и някои импулсивни подаръци, които ще решите сами да си направите. Те ще бъдат много полезни, защото денят е подходящ за непланирани покупки. Безпогрешно избирате неща, които ще зарадват не само вас, но и вашите близки.

Работа

По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не трябва да сте небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, правене на такъв вид спорт, който ще ви помогне не само да укрепите мускулите ви, но и да ви помогне да намерите спокойствие.

Любов

Днес Стрелецът трябва да се стреми към яснота в личните отношения (особено ако трябва да ги поддържате дълго време). По-добре е да не изостряте скрити противоречия, да не задавате трудни въпроси и да не им отговаряте, да не се опитвате да изведете партньора си на чиста вода. Максимумът, който можете да си позволите, е фин намек.

КОЗИРОГ

Важно е да сте в положително настроение. През първата половина на деня може да е трудно, тъй като емоционалният фон не е стабилен, реагирате остро на дреболии, тревожите се за неща, на които не бихте обърнали внимание друг път. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава, усещате: животът става все по-добър. Следобедът е чудесно време за изпълнение на задачи, за които вече сте изразходвали много енергия. След като се справите с тях, ще въздъхнете с облекчение и ще почувствате, че сте готови за нови постижения.

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели е бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва вашата визия. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Днес влюбените Козирози могат да бъдат разочаровани от своя перфекционизъм, скрупулезност или мнителност, поради което рискуват „да не видят гората зад дърветата“. Обсебени от един или друг детайл, те са в състояние да мислят за него до края на деня, а не за любим човек или общата атмосфера на срещата.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за общуване. Срещите с приятели и романтичните срещи са особено приятни. Разбирате се добре с тези, които са ви скъпи, разбирате перфектно такива хора и намирате хиляди начини да им угодите. Този ден е много добър за творчество. Появяват се много нови идеи, някои Водолеи откриват в себе си таланти, за които дори не са знаели преди. Вие бързо и с удоволствие научавате това, което може да ви бъде полезно, а хората около вас охотно споделят опита си с вас, отговарят на всички въпроси.

Работа

Днес ще се окажете невероятен гений, в състояние ще сте да овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици понякога се усещат. Помислете кой може да навреди на вашето здраве и се опитайте да го изкорените. Не се зацикляйте на външната красота, нови покупки, помислете за вътрешния си свят. Може би точно сега си струва да обърнете повече внимание на това и да се занимавате със саморазвитие.

Любов

Днес една от основните ценности в любовта за Водолея е лоялността, разбирана по различни начини. Някои Водолеи ще останат верни на обекта на своите чувства, въпреки причиненото им страдание, докато други ще останат верни на своите принципи – например да очертаят дистанция или да отхвърлят неприемливо предложение.

РИБИ

Страхотен ден за сътрудничество, съвместни дейности и някои полезни неща, в които ще ви помогнат приятели или стари познати. Лесно и приятно е да общувате с тези, които споделят вашите интереси и възгледи за живота. Много хора ви харесват. Не е изключено началото на приятелски отношения, а любовта от пръв поглед е напълно възможна. Можете да вземете някои важни решения. Най-вероятно те ще се окажат верни, дори ако имате много малко време за мислене. Интуицията ви подсказва навреме как да действате, а вашата задача е да я слушате.

Работа

Дотук с хвалбите - днес сте непоследователни и трудно се справяте със служебните задължения. Ще покажете целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични. С други думи - пишете този ден дъждовен, в работата няма да ви провърви.

Здраве

Огледалото е начин да видите здравословното си състояние. Погледнете в него - това, което виждате, сте вие. Всички несъвършенства и здравословни проблеми се отпечатват върху кожата ви. В този ден ще сте предразположени към алергични реакции.

Любов

Днес влюбените Риби ще се нуждаят от надеждна вътрешна опора или нечия морална подкрепа, в противен случай ще станат уязвими в малките неща. Те могат да бъдат разочаровани от подозрителност, разсеяност или идеализъм. Ако не сте достатъчно уверени в себе си, по-добре е да отложите важна или първа среща под правдоподобен предлог.

Подобни статии