Хороскопът за 21 октомври: Козирогът използва реплики от екрана и ще бъде разкрит в любовта, Лъвът да не мисли, че ще излъже кантара

Денят е идеален за почивка. Ако не можете да си позволите това в четвъртък, опитайте се да ограничите до минимум комуникацията с други хора, защото това днес ви вреди. Внимавайте за какво харчите пари днес, възможно е да направите грешна покупка. Не правете и плащания онлайн.

ОВЕН

Сериозното отношение към бизнеса ви позволява да избегнете грешки и да постигнете голям успех. Не сте в облаците, виждате нещата реалистично. Това помага бързо да се разберат двусмислени ситуации, да се разбере как да се държим по-добре. Денят е подходящ за посещение на държавни организации, отправяне на официални справки и обработка на документи. Всичко това се оказва бързо и не изисква сериозни усилия от вас. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Сега се разбирате добре, можете да се споразумеете за някои важни неща. Можете да правите планове заедно, да споделяте идеи.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 62 2 22 5 94 68 29

Работа

Забравете за амбициите днес. Няма да ви върви в работата, така че не надскачайте възможностите си, а го давайте по-кротко. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде подвеждащо. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо не трябва да посещавате шумни колективни събития днес и да поемате куп задължения.

Здраве

Денят днес е подходящ за своеобразно прочистване на организма. Може да откажете обилната вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Звездите казват на Овена, че смесица от чувственост, сдържаност и здрав разум днес е на първо място в любовта. Не показвайте бурни емоции пред тълпата. Ако планирате да подарите на любимия човек оригинален подарък, струва си да го обмислите по -добре.

ТЕЛЕЦ

Внимателно наблюдавайте случващото се около вас и си водете бележки. Придобитата днес информация ще ви е от полза в най-скоро време. Може да участвате в някои обществени проекти. Бързо ще станете приятели с тези, които харесвате. Възможно е и началото на романтична връзка.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 8 6 90 7 48 44 51

Работа

Сполучлив ден, в който работата ще върви леко. Ако сте безработни, непременно прегледайте обявите за работа. Някъде сред тях е точно вашата.

Здраве

Пазете се от остри предмети, има висок риск да се порежете лошо.

Любов

Телецът днес трябва да се съобразява с графика и настроението си: възможно е личните обстоятелства да са несъвместими с романтичните планове. Нежелателно е да се установяват и активно да се развиват лични отношения.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за комуникация, търсене на съюзници и съмишленици. Сега можете да привлечете много хора на своя страна. Дори последните конкуренти са готови да се присъединят към вас; единственият въпрос е дали ще им позволите да го направят. Вие сте креативни във всичко, с което се захванете, често измисляте нещо ново, изненадвате другите с идеите си. Всички важни въпроси трябва да се обсъждат следобед: по това време почти няма разногласия.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 11 93 75 52 94 69 39

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. Ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активност бъде през първата половина на деня.

Здраве

Ако не се чувствате добре да се потите пред други хора във фитнесзалата, направете го вкъщи. Спортът наистина ви е необходим, трябва да влезе във форма и да елиминирате следите от отпускането.

Любов

Днес Близнаците копнеят за п -нататъшно бързо развитие на събитията в любовните отношения, но страстните им импулси могат да се натъкнат на банална пречка - например мързел или липса на материални ресурси. Не са изключени временни външни пречки, срещу които цялата им енергия е безсилна.

РАК

Страхотен и ползотворен ден. Валага се да местите планини? Можете да се справите! Има ли по -предизвикателни задачи? И тук ще успеете. Има благоприятни обстоятелства за прилагането на някои стари идеи, така че можете да се върнете към замисленото отдавна. Идва денят за възстановяване на отношения, приключило поради неразбиране. Опитвате се да внесете нещо ново в живота си, импровизирайте с вдъхновение, научете какво може да ви бъде от полза. Вероятно ще срещнете хора, които изобщо не са като вас или вашите приятели. Техният опит вероятно ще ви бъде полезен.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 68 97 74 84 62 47 81

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представители на зодията, които работят в сектора на услугите. Днес може да срещнете хора, които много ще ви помогнат.

Здраве

Всичко е в норма със здравето ви, но не променяйте нищо във външността си, за да не съжалявате.

Любов

Романтичните планове на Рака ще бъдат променени или отменени днес. Колкото по-оригинална е идеята, толкова по-голяма е вероятността партньорът ви да се отдръпне и да реагира резервирано. Звездите съветват да се наспите и да почакате до утре, каквото и да искате да кажете и да направите.

ЛЪВ

В началото на деня са възможни дребни неприятности, някои неочаквани събития, които ще ви объркат, ще ви принудят да промените плановете си. Не се притеснявайте, защото всичко ще се стече по най-добрия начин за вас. Но трябва да бъдете търпеливи, защото не винаги е възможно да се постигне желания резултат толкова бързо, колкото бихте искали. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава. Става забележимо по-лесно да се разбирате с другите. Разбирате добре тези, с които преди не сте намерили общ език, можете да познаете какво е в душата на близките. Има възможност да угодите на човек, който ви е особено скъп.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 45 66 21 28 17 31 80

Работа

Ако ви напира отвътре днес да се проявите като работохолик, само се огледайте - колеги ви одумват и бойкотират, а шефовете застават на тяхна страна и вие отнасяте критики. Затова си спестете напъните да блеснете или ги отложете за друг път, когато вашите успехи ще са по-забележими.

Здраве

Ако смятате, че може да излъжете кантара, не си правете илюзии. По-добре се погрижете за себе си и започнете широкоспектърна диета.

Любов

Днес плановете ви за една приятна вечер остро се разминават с тези на партньора ви. Не се опитвайте да го убедите в правотата си и не тропайте с крак. Звездите съветват да не правите опити да променяте любимия човек, а да приемете факта, че сте различни.

ДЕВА

Гледате трезво на нещата, правилно преценявате настоящата ситуация, не се поддавате на провокации и се доверявате само на наистина надеждни хора. Нищо чудно, че денят върви добре. Можете да постигнете забележим професионален успех или да научите какво скоро ще ви бъде от полза. Следобедът е подходящ за важни срещи. Няма значение дали става въпрос за работа или за някакви лични въпроси.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 37 73 80 99 22 21 13

Работа

Днес не трябва да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат замъглени от дребни проблеми и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя.

Здраве

Днес се препоръчват колективните спортове.

Любов

Вероятни са неочаквани подаръци и романтични изненади. Насладете се на мига.

ВЕЗНИ

Днес можете да направите много, ако отделите необходимото време. Не винаги е възможно бързо да се решат дори прости проблеми. Бъдете търпеливи и не се изнервяйте, всичко ще се получи. Хората около вас не винаги веднага ви разбират правилно, понякога трябва да обясните най-простите неща няколко пъти. Не споделяйте лични неща пред хора, които познавате малко. Интуицията няма да ви подведе.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 73 96 86 47 30 2 35

Работа

В бизнес сътрудничеството бъдете внимателни, авантюристичните ситуации не работят за вас. Ако имате резерви към хора, които ви предлагат партньорство, доверете се на интуицията си и им покажете, че не желаете да работите с тях.

Здраве

Време е да се замислите за дълго отлагана операция. Тя не е чак толкова належаща в момента, но е голям рискът да пропуснете точния момент за нея.

Любов

Този ден може да ви донесе криза, отмяна на приятни планове или неочакван обрат в чувствата, например временно охлаждане. Сдържаността в интимните моменти няма да навреди, не е време за еротични експерименти и маратон под завивките.

СКОРПИОН

Благоприятен, ползотворен ден. Не се плашете от работата, ще я отметнете бързо и леко. Опитът ще ви е от полза, ще помогнете и на други да се справят с проблеми. Денят е подходящ за дългосрочно сътрудничество. Проявете тактичност в деликатна ситуация.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 5 61 9 27 19 94 77

Работа

Никой не може да ви отмени в задълженията ви, а и не се налага, защото няма нещо, което да ви затрудни. Очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Стомахът и черния дроб са проблемни, но ако сега вземете мерки, няма да се налагат спешни мерки в близко бъдеще. 

Любов

Днес любовният хороскоп е по-благоприятен за хора, които съжителстват заедно отдавна. За младите влюбени се очертават проблеми - ще ви е трудно да угодите на капризите на другия.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е подходящ за вземане на спешни решения. Дори най-елементарните неща ще ви отнемат много време. Въпреки всички трудности, вие не се отказвате от плановете си, проявявате постоянство и в крайна сметка ще изпълните целите си. Трябва да внимавате с парите. Днес сте склонни към разточителство, можете да харчите значителни суми за дреболии или да купувате скъпи неща, без да мислите дали наистина имате нужда от тях.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 95 74 58 35 14 52 50

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи и кариерно развитие. Ще дойде благоприятно време за тези, които имат работа от разстояние. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Днес денят е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или някаква козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини.

Любов

Стрелецът не трябва да планира съдбоносна среща или интензивна кореспонденция по важни теми днес. Не планирайте изненади за половинката си - те също няма да се приемат добре.

КОЗИРОГ

Денят не е лесен, но няма да донесе трудности, с които да не можете да се справите. Решенията, които първо идват на ум, не винаги са успешни. По-добре е да не бързате, да обмислите всичко, да проучите различни възможности. Между другото, наблизо има хора, които могат да са ви от помощ. Не се колебайте да се свържете с тях с въпроси, използвайте чужд опит. Това, което със сигурност ще зарадва, е общуването с любимите хора. Те ще подкрепят много от вашите начинания, ще ви развеселят, ще намерят най-добрите думи. Вечерта е подходяща за обсъждане на семейни въпроси.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 95 34 56 99 36 24 35

Работа

Днес трябва да сте в непрекъсната комуникация, ако искате да избегнете грешки и нещата да вървят добре. Не се преуморявайте.

Здраве

Не прекалявайте със солта, противопоказно е да ядете твърде солени храни.

Любов

Опитвате се да се правите на някой друг, имитирате чувства и реплики от екрана. Този фалш много личи. За какво изобщо ви трябва да влизате в роля?

ВОДОЛЕЙ

Денят може да ви затрупа със задачи, които изискват незабавни решения. Не се плашете, ще се справите чудесно с всичко. Може да предотвратите с хладнокръвие и спокойствие големи проблеми. Денят е подходящ за бумащина, за сключване на сделки.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 89 62 23 80 85 2

Работа

Вашите неочаквани капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на твърде важен въпрос. От невежество, разсеяност и небрежност може лесно да направите грешки. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес може да се наложи да потичате повече, но това ще ви се отрази добре. Физическата активност ви липсва.

Любов

Днес Водолеите ценят искреното разбиране от страна на партньора: то е истински балсам за душевните им рани. Ако любимият човек не е на тяхна страна, ще се отдръпнат и отново ще сложат бронята на комплексите.

РИБИ

Каквото и да планирате за този ден, имайте предвид, че важните неща трябва да се вършат до обед. Не отлагайте важни срещи, от тях може да зависи много. Въпроси, свързани с финанси, оставете за вечерта, когато ще разполагате с информация как да ги реализирате най-добре. Вероятни са добри новини за скъпи хора.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 78 96 32 81 18 28 37

Работа

Ще имате твърде много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Днес ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител и благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Ако усетите остра болка в зъб, не мислете, че щом сте я притъпили с обезболяващо, проблемът е отстранен.

Любов

Има път, който трябва да извървите и той е един. Не търсете съвети от други и не се отклонявайте. Любовта е за смелите.

Подобни статии