Хороскопът за 22 ноември: Козирогът да бърза бавно, Лъвът да не се разсейва от дреболии

Изхвърлете негативните мисли, не се доверявайте на лошите чувства. Почистете къщата, поправете неизправности във ВиК и кухненски прибори. Организирайте семейни вечери, прекарвайте повече време с малките деца.

ОВЕН

Страхотен ден за справяне с трудни проблеми. Сега сте търпеливи и внимателни, така че не бързайте със заключенията, опитайте се да съберете възможно най-много информация, анализирайте и проверете всичко. Този подход ви позволява да избягвате грешки, да се справяте със задачи, които не са по силите на другите. Вашите успехи не остават незабелязани, всички разбират: вие сте способни на много. Хората, които са ви подценявали преди, знаят колко грешат. Възможно е скоро те да направят интересни предложения.

Работа

Не надскачайте възможностите си - не можете да постигнете това, което си мислите, че можете, така че смирете амбициите си днес. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде заблуждаваща емоция. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден.

Здраве

Днес е подходящ ден за своеобразно прочистване на организма. Откажете обилната вечеря, заменете я със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Днес влюбените Овен се нуждаят от интимна във всеки смисъл среда: само в нея те ще могат истински да разкрият чувствата си. Проблемите в личните отношения днес могат да бъдат свързани с нюансите на съвместния живот или с навика на двамата партньори постоянно да се колебаят по определени въпроси.

ТЕЛЕЦ

Денят ще мине добре, ако не се разстройвате за дреболии и ако не се безпокоите, че не всичко се получава наведнъж. Бъдете оптимисти и продължавайте да действате. Постоянството помага да се постигне успех в трудни въпроси, да се справите с това, което преди това не е било дадено. Дори и най-сериозните разговори днес трябва да се водят в неформална обстановка. Отношенията, които преди са били чисто бизнес, са по-спокойни и може дори да се сприятелите с хора, с които преди сте говорили само за работа. Възможно е и началото на романтична връзка.

Работа

Като цяло добър ден по отношение на работа и кариера. Вашите шефове ще ви оценят, а вашите колеги ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която ще донесе удовлетворение.

Здраве

Внимавайте да не се порежете или набодете на нещо, в този случай раната няма да е никак безобидна.

Любов

Време е да обърнете по-голямо внимание на личния си живот: има добри условия за помирение след кавги, възобновяване на забравени връзки и прекъснати романи. Вероятни са нови познанства, но може да представляват по-малък интерес. Важно е да се вземат предвид промените в настроението и поведението на любимия човек.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви е особено лесно да отгатнете какво има в душата на другите и дори случайно можете да разкриете нечии важни тайни. Успявате да водите успешно бизнес преговори, защото знаете как да заинтересувате събеседниците си. Не са изключени предложения за нова работа, а в някои случаи и промяна в сферата на дейност. Едва ли има причини за безпокойство и вълнение. Дори ако нещата не вървят по план, оставате оптимисти и уверени, че можете да се справите с всичко. В крайна сметка всичко се получава по възможно най-добрия начин.

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активността е през първата половина на деня.

Здраве

Ако не искате да влизате в спортна зала по ред причини - обстановката, свързана с пандемията или нещо друго, то наблегнете на домашните тренировки, от които имате остра нужда.

Любов

Днес смешни или досадни малки неща отвличат Близнаците от романтичната част на връзката. Ако фокусът е върху обичайните ежедневни грижи и извънредните ситуации, свързани с тях, не се разстройвайте: в същото време е лесно и приятно да решавате всекидневни проблеми с този, който ви е наистина скъп.

РАК

Добър ден за бизнес срещи, общуване с хора, които бихте искали да заинтересувате с идеите си. Чарът помага да се направи благоприятно впечатление, бързо да се спечели съчувствие и доверие. Дори ако това, което предлагате, не изглежда много обещаващо, все още има възможност да се договорим за сътрудничество, някои общи планове. Дребни недоразумения, някои дребни домашни инциденти могат да разстроят. Понякога се ядосвате за малки неща и след това съжалявате, че не можете да контролирате емоциите си. Но до вечерта емоционалният фон ще се стабилизира, всичко ще се уреди.

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите. Ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко е във ваши ръце. Днес може да срещнете хора, които познавате, които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве

Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре да оставите всичко както е засега. В противен случай ще трябва да съжалявате за това, което сте направили. Ако все пак искате да направите някои промени във външния си вид, тогава е най-добре да работите върху имиджа си. Именно днес интуитивно ще се окаже, че изберете идеалната визия.

Любов

Събитията от този ден напомнят на Раците, че в любовта, както и в други сфери, събитията не стоят на едно място. Но те едва ли трябва да се тревожат за взаимността на чувствата: в тази част промените са малко вероятни. По-скоро се променят условията или акцентът на ролите – например един от партньорите започва да се нуждае от специални грижи.

ЛЪВ

Днес има много случаи, изискващи внимание, но не е лесно да се съсредоточи върху тях. Често се разсейвате от някакви дреболии, приятни, но безсмислени разговори, както и мисли за бъдещето. Това не води до сериозни грешки, но са възможни дребни досадни грешки. Добре, че наблизо има човек, който е готов да ги посочи навреме. Опитайте се да не се претоварвате, да не изисквате невъзможното от себе си. Ако обстоятелствата ви позволяват да отложите решаването на някои задачи за по-късно, точно това трябва да направите. Ако не, опитайте се да правите малки паузи от време на време.

Работа

Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв ден за гладуване.

Любов

Днес звездите предлагат на Лъва помощ в любовните отношения, която в началото може да не забележат или да отхвърлят. Много Лъвове ще бъдат склонни да бъдат упорити, да чакат времето си или да губят ценно време за ненужно подозрителност, вместо да се възползват от правото на допълнителни срещи или шанса за помирение.

ДЕВА

Трудно е да се избегне суматохата. Има много дразнители, но все пак те не пречат да правите страхотни неща. Опитът често помага. Благодарение на него бързо разбирате как най-добре да действате, с какво да се заемете първо и какво да отложите. Особено внимателни трябва да бъдат Девите, които днес работят с документи, изготвят официални писма, искания до държавни организации. Тук са възможни някои дребни, но досадни грешки. Страхотен ден за общуване с приятели, роднини, други близки хора. В тяхната компания ще се забавлявате, ще получите много положителни емоции.

Работа

Днес не трябва да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.

Здраве

Ако имате готовност затова, откажете храната и пийте много течности през деня. Това разтоварване е от полза за организма ви. Ако не ви плаши студа навън, включете се в някакъв колективен или индивидуален спорт.

Любов

Днес в личния живот на Девите е вероятно да настъпи проблем (може би вече с прецедент в миналото). В нови романи или места ефектът на дежа вю не е изключен. Ако не харесвате изненади или не сте готови сега за шеги на съдбата, по-добре е да отложите планираната романтична среща за утре.

ВЕЗНИ

Светъл ден, интересен и вдъхновяващ. Подходящ е за поемане на нещо ново. Бързо ще разберете как най-добре да действате, лесно ще научите всичко, което е необходимо. Вероятни са полезни познанства. Има шанс да общувате с хора, за които сте чували много добри неща преди, и дори да се сприятелите с тях. Простите, повтарящи се задачи могат да бъдат скучни, но вие също се справяте добре с тях, без да правите грешки. Там, където са необходими въображение, изобретателност и креативност, постигате успех бързо и с удоволствие.

Работа

В бизнес сътрудничество, бъдете внимателни, не са изключени приключенски ситуации до големи щети. Но интуицията ви няма да ви подведе днес. Ако хората, с които имате общ бизнес, не ви вдъхват доверие, направете крачка назад.

Здраве

Ако дълго време сте планирали да се подложите на важна операция или оформяне на тялото, тогава можете да го направите още днес. Всичко ще бъде успешно, а рехабилитационният период ще бъде лесен и без усложнения. И днес можете да посетите фризьор и да опитате да направите нещо съвсем ново. Всеки експеримент с външния вид ще бъде доста успешен.

Любов

Звездите казват на Везните, че днес балансът в отношенията може да бъде нарушен от всяко малко нещо, възприето емоционално: в този случай дори една дреболия може да бъде издигната в ранг на проблем. Самите Везни и техните партньори са способни на това. Пригодността за живот е ценно качество. Твърде дългите вибрации са вредни.

СКОРПИОН

Не е лош ден, който може да се усложни само от многото чужди проблеми, в чието решаване трябва да участвате. Важно е да не се увличате: струва си да помогнете на човек в трудна ситуация, но едва ли е полезно да жертвате интересите си в името на някой, който лесно може да злоупотреби с вашата доброта. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бързайте да харчите това, което сте получили: скоро ще има възможност да инвестирате изгодно тези средства или да купите това, от което наистина се нуждаете. Приятни изненади очакват Скорпионите, които решават да се срещнат с приятелите си на този ден.

Работа

Контролирайте състоянието на вашите дела. Не делегирайте властта си на никого, тъй като ще вършите работата си по-добре и по-добре от другите. Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Не забравяйте да отделите малко време днес, за да направите ултразвуково изследване на вътрешните органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да се повредят. И за да не се случи това, по-добре е да посетите лекаря днес. А вечерта не забравяйте да си организирате ароматерапия.

Любов

Днес е един от онези дни, когато Скорпионите трябва да се вслушват в интуицията си и делата на сърцето не са изключение. Дори при посещение или в извънземна културна среда звездите ги съветват първо да се вслушат в инстинктите си – и едва след това да примирят навиците си с външните правила и очаквания на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

С удоволствие правите планове, но не мислите много дали наистина ще успеете да ги реализирате. За щастие наблизо има хора, които са готови да ви кажат дали е възможно да осъществите плановете си. Слушайте добрите съвети и няма да ви се налага да губите енергия напразно. Можете да се върнете към някои стари идеи или да направите неща, които са останали недовършени дълго време. Сега можете лесно да се справите с всичко, защото интуицията помага да намерите най-краткия път към целта. Роднините се радват на добри новини, често предлагат точно това, което отдавна сте искали.

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи, напредък в кариерата. Ще дойде благоприятно време за тези, които имат дистанционна работа. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Днес е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някакъв вид козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена.

Любов

Много от Стрелците днес ще бъдат подведени от тайните си чувства, а под влиянието на емоциите, гордостта или чувството за хумор могат да ги напуснат.

КОЗИРОГ

Не бързайте. Началото на деня едва ли е подходящо за решаване на важни въпроси: първо, трудно е да се концентрирате, и второ, емоциите могат да ви попречат да вземете правилните решения. Опитайте се да не смесвате бизнес и професионални интереси. Дори неформалните разговори с колегите и ръководството трябва да се провеждат внимателно: има риск да се каже нещо твърде много. Следобедът се оказва по-успешен. По това време много неща се оказват добре, можете бързо да се справите с решаването на сложни проблеми. Вероятни са добри новини, както и срещи, които ще развеселят за дълго време.

Работа

Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща. Ще сте склонни да бъдете непоследователни и впечатляващи. И ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури за грижа ще бъдат тези, които са свързани с водата. Днес трябва да си осигурите и режим на обилно пиене. Вие не забелязвате това, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. Обърнете повече внимание на диетата си. Премахнете от менюто всички солени храни.

Любов

Днес звездите ще организират мини-тест за Козирозите за способността им да поддържат баланс на интереси в една връзка. В зависимост от ситуацията е възможно да се провери за жизненост, познаване на етикета или чувство за хумор. Козирозите, които преминат теста, ще получат „карт бланш“ за развитието на романа и изпълнението на част от желанията си.

ВОДОЛЕЙ

Не прекалявайте с дреболии. Днес са възможни дребни трудности и недоразумения, но това не означава, че денят ще бъде неуспешен и вие изобщо няма да успеете. Точно обратното! Ако не се откажете от започнатото и не отстъпвате пред препятствията, можете да направите всичко, от което се нуждаете, и дори повече. Денят носи и поводи за радост. Не забравяйте да им обърнете внимание! Вероятни са някои приятни събития в семейството, съвпадения, успешни както за вас, така и за вашите близки. Възможни са изгодни покупки.

Работа

Днес не очаквайте идеалното развитие на събитията в работните процеси, денят ще бъде двоен. Дори неочакваните ви капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някакъв важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност лесно можете да сгрешите. Бъдете дискретни и се опитайте да не влезете в грешния път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Звездите препоръчват посещение на офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Днес небето благоприятства главно в любовта на Водолея, но пречи в малките неща. Възможно е поради дребни недоразумения положителните промени в отношенията им да останат незабелязани или неизползвани – например дата да бъде отложена поради нестандартни обстоятелства.

РИБИ

Бизнес отношенията могат да бъдат предизвикателни; понякога обсъждането на работни въпроси се превръща в разгорещен дебат. Те не винаги се вслушват в мнението ви, това е разстроено. Но каквото и да казват другите, вие оставате уверени, че сте прави. И постъпвате правилно: скоро ще стане очевидно за всички. Общуването с близките ще бъде съвсем различно. Тук не възникват дори малки разногласия, можете бързо да се споразумеете за всичко. Прекарвате си страхотно с тези, които са ви скъпи - приятели, роднини, любим човек. Има много неща, които са интересни за всички.

Работа

Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това вярвате, че първо трябва да се свърши най-трудната работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител, а благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, макар и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

Днес развитието на събитията в сърдечните дела ще зарадва Рибите, ако са верни на своите чувства и навици. В най-щастлива позиция ще бъдат Рибите, които не се стремят да изпреварят хода на събитията и интуитивно предпочитат да отлагат, вместо да бързат, както и Рибите, които предпочитат уединението.

Подобни статии