Хороскопът за 23 октомври: Предизвикателство за Девата, страхотни идеи и неочаквани прозрения за Водолея

Ако сте планирали пътуване или среща с приятели, по-добре се откажете. Вероятни са недоразумения, караници за нищо и бурни скандали. Най-добре останете у дома, изолиран от мсички или в тесене семеен кръг.

ОВЕН

Добър ден да мислите за различни неща, да търсите нови начини за решаване на стари проблеми. Можете също така да правите дългосрочни планове. Най-вероятно те ще бъдат приложени. Всичко се случва просто и ясно. Вие сте креативни във всички въпроси, така че бързо постигате успех в тях. Отношенията с близките се развиват хармонично. Няма да има причина за разногласия и спорове, ще има много възможности да угодите на тези, които са ви скъпи. Вечерта обещава добри новини и интересни предложения.

Работа

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. И страхотният ви здравен и физически компонент ще допринесе за това. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, вашият талант и интелигентност. Определено ще успеете. А ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно -съдовата система. Също така днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Любов

Днес звездите охотно отиват да посрещнат любовните надежди на Овен, предварително създават отлични условия за флирт, запознанства, пътуване, помирение или продължаване на познанството си. Останалото зависи от самите Овни: тяхната инициативност, съобразителност, гъвкавост, общителност и способност да не пропускат момента.

ТЕЛЕЦ

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Справяте се отлично с това, което преди изглеждаше много трудно, намирате правилните отговори на важни въпроси, разбирате как можете да постигнете изпълнението на важни желания. Струва си да побързате, защото по-късно ще има нови неща за вършене и ще стане много по-трудно да се концентрирате. Едва ли денят ще бъде приключен без разногласия и спорове. Но вие се опитвате да изгладите острите ъгли, не губите хладнокръвие и успокоявате другите. Ето защо до вечерта всички неприятности ще останат в миналото.

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви подхожда идеално и няма да промените професията си.

Здраве

Днес астролозите съветват да спортувате колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Не се занимавайте обаче с екстремни спортове. По отношение на здравето не бива да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малкия дискомфорт.

Любов

Днес ключът към успеха в любовните отношения за Телец ще бъде доброто чувство за хумор, общителност, гъвкавост и лекота. Може също да им е полезно да бъдат готови за динамичен начин на живот, любопитство, спорт или други активни хобита. Бавният и предпазлив Телец рискува да пропусне нещо.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което преди изглеждаше почти невъзможно. Важно е да не губите време напразно, избягвайте празни спорове. Способността за бързо вземане на решения и намиране на отговори на трудни въпроси ще ви бъде полезна повече от веднъж днес. Денят е подходящ за общуване с хора, чието мнение е важно за вас. Ще ги заинтересувате с идеите си, ще направите добро впечатление. Полезно е да се съсредоточите върху домакинските задължения. Те няма да изглеждат досадни и скучни, ще бъдете доволни от резултата на труда си.

Работа

Успехът ви очаква във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне нагоре. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. Ако пък сте подчинен, най-вероятно ще бъдете повишен. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици.

Здраве

В този ден си струва да проявите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, намерете тази, с която можете да постигнете най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказани днес, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

За влюбените Близнаци звездите се съветват да действат следобед и да не отлагат за утре това, което може да се направи днес. Щастлива комбинация от обстоятелства все още е в сила, но всеки ден ситуацията става все по-малко идеална и рискът от намеса нараства. Не се колебайте да пишете или отговорите на любовно писмо.

РАК

Сериозно се отнасяте към всичко, което поемате, не хвърляйте думи на вятъра. Този подход е от полза. Първо, вие сте добри дори в трудни неща. Второ, другите харесват вашето отговорно отношение към живота, мнозина разбират, че можете да бъдете както надежден съюзник, така и добър приятел. Първата половина на деня е спокойна и ползотворна, втората носи силни емоции и някои вдъхновяващи събития. Подходящ е за пътувания, включително романтични. Не е нужно да отивате далеч; важно е просто да промените средата, да посетите нови места.

Работа

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Но ако това не е така, тогава веднага ще започнете да търсите друга работа. Вие сте лидер по природа, а не подчинен. И независимо с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден е добър за посещение на салон, различни покупки.

Любов

Днес Раците е по-добре да се надяват на приятно уединение с любим човек в уютно любовно гнездо. Най-вероятно дневният ред ще бъде съвместно участие в събитието. Свободният Рак ще има шанс да бъде общителен или да бъде на място, където може да се завърже интересно познанство.

ЛЪВ

Денят не е най-лесният, но все пак е доста благоприятен. В бизнеса понякога срещате трудности, но не им отстъпвайте и постигайте целите си. Приятелите често помагат. Вашите идеи им изглеждат обещаващи и някой вероятно ще промени собствените си планове, за да участва в изпълнението на вашите. Финансовите въпроси могат да бъдат успешно разрешени, ще има шанс за сключване на изгодни сделки. Във всичко, което се отнася до парите, днес можете да разчитате на интуицията: нейните намеци вече са особено точни и правилни.

Работа

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Днес звездите създават отлични външни условия за романтични отношения в Лъвовете, но има муха в мехлема в тази бъчва с мед - новите лични обстоятелства на самите Лъвове. Удвоете сдържаността си, ако трябва да спазвате дистанция или да уважавате правото на личния живот на любимия човек.

ДЕВА

Има много неща, над които си струва да се замислите. Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да направите това, което бихте предпочели да поверите на някой друг. Въпреки че не всичко върви добре веднага, вие се справяте чудесно с нещата. Това, което сте научили преди много време, е полезно. Не забравяйте да се похвалите за добрата си памет! Вероятни са интересни разговори, необичайни срещи. Те ще ви направят силно впечатление, ще ви подтикнат към интересни мисли. Може би сега слагате началото на романтична история, която ще играе важна роля в живота ви.

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на изследователска или редакционна работа. Няма да допуснете грешки, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате други хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Въпреки това, тя ще бъде добра за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Посветете този ден за вашето духовно здраве.

Любов

Днес Девите намират по-трудно напредък в любовните отношения, ако са затворени, недостатъчно гъвкави или трудни за общуване. От друга страна, те трябва само да се приспособят към обстоятелствата или към прищявката на любим човек до определена граница, за да не попаднат в ситуация, която е съмнителна за тях самите.

ЛЪВ

Не се вълнувайте. Това е един от онези редки дни, когато може да ви е трудно да запазите спокойствие. Нещо не върви по план, трябва да отложите нещата, които сте очаквали да направите. Освен това настроението ви се променя по-често от обикновено, понякога вие сами не разбирате защо. Иска ви се да спорите, да убеждавате околните в неща, в които вярвате. Но дори и след като докажете своето твърдение, не изпитвате особена радост. Две неща повишават настроението ви: творчеството и общуването с близките. Можете да си спомните старо хоби, то отново ще даде много положителни емоции.

Работа

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете го, покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. На този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Следобед любовните отношения на Везните ще се подобрят – във всеки случай външните обстоятелства ще бъдат успешни за повечето от тях. Но настроението на много Везни ще бъде засенчено от нещо. Може би те ще бъдат „покрити“ от умора, съживено тайно съмнение, страх от препятствия или пристрастяване.

СКОРПИОН

Днес ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Не оставайки безразлични към проблемите на другите хора, вие подкрепяте тези, които са се сблъскали с трудности и често давате на такива хора отлични съвети. Тези, на които помогнахте днес, в крайна сметка ще станат ваши надеждни съюзници или близки приятели. Появяват се нови идеи и планове. Твърде рано е да започнете да ги прилагате: има много за мислене, за определяне на приоритети, за решаване върху какво ще се съсредоточите първо. Не бързайте да споделяте идеите си. Първо трябва да слушате собствената си интуиция и едва след това - мнението на някой друг.

Работа

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Здраве

Посещението на лекарите трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Сутринта може да се залепите емоционално за близък човек. Следобед настроението ще се промени, общуването с представители на противоположния пол ще помогне за общуване. Ще има благоприятни условия за флирт, леки приключения и рационално обсъждане на фините моменти от връзката.

СТРЕЛЕЦ

Добър ден, за да завършите нещата, които сте започнали по-рано и да разрешите проблеми, които ви притесняват през работната седмица. Става ясно какво трябва да се направи първо и какво може да се отложи. Не се опитвате да схванете необятността, вие си поставяте реалистични цели, така че сте успешни. Ще ви зарадват срещи с познати. Има много теми за разговор, причини да се посмеем заедно, както и неща, които интересуват всички. В отношения, които преди това са били изключително приятелски по природа, могат да се появят романтични нотки.

Работа

По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не бъдете небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, спорт, който не само ще укрепи мускулите ви, но и ще ви помогне да намерите спокойствие. 

Любов

Днес Стрелецът е по-добре да отложи срещите и личните си контакти за следобеда. Не бива да правите планове от този вид сутрин: следобед събитията ще започнат да се развиват много по-успешно, отколкото сте очаквали. Не се притеснявайте за евентуална липса на идеи или мълчание на любим човек: всичко ще се получи.

КОЗИРОГ

Трябва да внимавате във всичко, което се отнася до парите. Това не е най-добрият ден за големи спонтанни покупки или сделки, които не са били планирани предварително. В противен случай преобладава влиянието на положителните емоции. Усещайки подкрепата на звездите, с ентусиазъм се захващате с трудни задачи и се справяте перфектно с тях. Да се ​​разбирате с другите днес ще бъде дори по-лесно от обикновено. Често се досещате за мислите на дори непознати хора, разбирате защо те действат по този начин, а не по друг начин. Много недоразумения са изчистени.

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели се окаже бавно, пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва вашата визия. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Днес Козирозите трябва да станат по-скромни в любовните си желания и от страната на безкрайните възможности да се върнат на територията на здравия разум. Това не означава, че са се предали: те само решават да направят всичко според плана и да не скачат в такъв деликатен въпрос като личния живот чрез важни стъпки.

ВОДОЛЕЙ

Ден на страхотни идеи и неочаквани прозрения. Можете да гадаете за нещо важно, да получавате информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Внимателни сте към малките неща, не пренебрегвайте нищо. Понякога отнема повече време от обикновено, за да се направят нещата. Но вие не правите грешки, които ще трябва да бъдат коригирани по-късно. Вероятни са необичайни срещи. Можете да говорите за много с хора, чийто опит и знания са различни от вашите. Лесно е да се сприятелите с някой, който изобщо не прилича на вас. И началото на романтична история не е изключено.

Работа

Днес ще се окажете невероятен гений, дори ще овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици понякога се усещат. Помислете кой може да навреди на вашето здраве и се опитайте да го изкорените. Не зацикляйте върху външната красота, новите покупки, помислете за вътрешния си свят. Може би точно сега си струва да обърнете повече внимание на това и да се занимавате със саморазвитие.

Любов

Днес Водолеите е по-добре да проявят любовна инициатива следобед и да побързат, ако имат големи планове. Не отлагайте обсъждането на основната програма на романтичен уикенд и други нюанси от личния си живот, които ви се струват важни. По-добре да избягвате ситуации с повишена отговорност.

РИБИ

Не бързайте. Денят изисква балансирани решения и обмислени действия. Не винаги си струва да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на много въпроси се оказват по-трудни, отколкото човек може да си помисли. Интуицията помага да се разбере всичко, но някои дребни грешки и досадни недоразумения все още са възможни. Не винаги е лесно да се разбирате с другите. Днес те се месят във вашите дела по-често от обикновено. Това може да доведе до напрегнати моменти. Но не допускате кавги, поддържате добри отношения с всички.

Работа

Днес вие сте непоследователни в действията си. Ще покажете своята целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични. Ако това продължи така, тогава няма да видите никакъв успех в работата.

Здраве

За вас огледалото е начин да видите здравословното си състояние. Всички несъвършенства и здравословни проблеми се отпечатват върху кожата ви. Погледнете по-отблизо здравето си, в този ден ще сте предразположени към алергични реакции.

Любов

На сутринта много Риби ще бъдат чувствени романтици, но по-нататъшното развитие на събитията ще ги принуди да мислят по-рационално и да оценят ситуацията по-обективно. Втората половина на този ден е чудесно време за личен разговор без излишни емоции или за опити да разберете честно истинските си чувства.

Подобни статии