Хороскопът за 26 ноември: Девата получава критики, но успява да балансира, Лъвът е в стихията си

Общувайте с децата и любимия/любимата, спортувайте за удоволствие, посещавайте концерти и изложби, осъществете презентации и рекламни мероприятия. Пеенето и танците ще ви помогнат да се избавите от подсъзнателните страхове.

ОВЕН

Денят ще започне с добри новини и идеи, които изглеждат брилянтни. Уверени сте в успеха на много от начинанията си, готови сте да поемате рискове. Но не залагайте твърде много. Въздържайте се от необмислени действия и скоро ще има нови възможности, някои по-надеждни и по-прости решения на всички проблеми. Следобед е важно да се грижите за себе си и да следите настроението си. Опитайте се да не се тревожите за дреболии; помислете какво може да ви зарадва. Не е желателно да се обсъждат важни въпроси с близки: ще бъде трудно да се намери решение, което да отговаря на всички.

Работа

Не надскачайте възможностите си, правете си сметка какво от планираното можете да изпълните, а и имайте предвид, че в работата днес изобщо няма да сте сред отличниците. Денят е неблагоприятен за индивидуални кариерни начинания. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо днес не бива да поемате куп задължения.

Здраве

Заменете пържолата със салата. И нека това е началото на нов хранителен режим за вас. Зъбите ви наболяват. Може и да е на нервна почва.

Любов

Днес влюбените Овни се отличават с комбинация от страст и упоритост. За да докажат любовта си, те са готови на авантюристични действия. За някои Овни също толкова важен мотив ще бъде желанието да докажат нещо на себе си или на своите приятели, но звездите съветват това да не е в полето на любовните игри.

ТЕЛЕЦ

Денят е доста напрегнат, но подходящ за важни неща. Полезни дейности, особено тези, които изискват концентрация, точност и внимание към детайла, помагат за поддържане на самообладание и избягване на емоционално претоварване. Струва си да се вслушате внимателно в знаците на интуицията, но съветите отвън понякога са по-лесни за игнориране: те по-често са объркващи, отколкото полезни. Не променяйте драстично плановете си следобед. По това време е лесно, под влияние на емоциите, да се вземат някои решения, които е малко вероятно да бъдат правилни. По-добре е да се съсредоточите върху това, което е било замислено преди, опитайте се да го оживите.

Работа

Като цяло добър ден по отношение на работа и кариера. Вашите шефове ще ви оценят, а вашите колеги ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която ще донесе удовлетворение.

Здраве

Внимавайте да не се порежете, а ако това все пак се случи, почистете внимателно раната и я пазете от замърсяване, за да не се инфектира. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не бъдете твърде активни преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично.

Любов

В личните отношения на Телеца днес преобладават ярките емоции. Фойерверките на чувствата са отлична основа за красива среща, но е важно как се зарежда психологическото пространство между партньорите: взаимното желание да се покаже в най-добрата светлина или желанието да спечелите морална победа на всяка цена.

БЛИЗНАЦИ

Ден, в който можете да правите много полезни неща. Справяте се отлично със собствените си дела, често помагате на тези, които се намират в трудни ситуации. Успехът в работата е свързан с появата на нови съюзници; тези хора са готови да подкрепят най-смелите ви начинания. Отношенията, които сега започват като чисто професионални, могат да станат приятелски с течение на времето. Вероятни са необичайни срещи, нови познанства. Благодарение на тях ще научите нещо ново, ще получите важна информация от първа ръка. Успявате да възстановите старите връзки, да се помирите с тези, с които сте били в кавга.

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. Ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активността е през първата половина на деня.

Здраве

Сърцето ви хлопа, пулсът е учестен, кръвното - високо. Не подценявайте тази комбинация, защото е рискова. Добре е да се захванете с някакъв спорт, който не е свързан с голямо натоварване.

Любов

Днес Близнаците имат шанс да запълнят празнините в любовния си живот. Много Близнаци ще бъдат подпомогнати в това от добра комбинация от обстоятелства, тъй като техните собствени възможности в момента ще бъдат ограничени. Вълнението от щастливо преодоляни трудности много успешно ще повиши степента на романтичните преживявания.

РАК

Не отлагайте важни срещи; сутринта е най-подходяща за тях. Същото може да се каже и за сериозни въпроси; колкото по-рано започнете да ги решавате, толкова по-бързо ще получите желания резултат. Новини, получени от далеч, могат да повлияят на плановете ви. Възможно е някои дългоочаквани срещи да се наложи да бъдат отложени. Следобед е по-добре да избягвате претоварването и да не тествате тялото си за сила. Починете си; след кратка пауза ще се почувствате много по-добре, настройте се на положително настроение. 

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите. Ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко е във ваши ръце. Днес може да срещнете хора, които познавате и които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве

Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре да оставите всичко както е засега. В противен случай ще съжалявате за това, което сте направили. Ако все пак искате да направите някои промени, направете добро някому. Това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение.

Любов

Днес Раците са готови да инвестират в развитието на романтичните си отношения както психически, така и финансово. Приветствайки грандиозните „велики жестове“ в любовта като такива, звездите съветват да помислите за уместността им в момента: може би ги правите твърде рано или твърде късно.

ЛЪВ

Страхотен ползотворен ден - днес сте в стихията си. Още през първата половина на деня ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Добре е да се захващате с нови неща: с тях се справяте отлично, няма дори малки затруднения. Добрите новини вероятно са за работа или проект, за който имате големи надежди. Хората около вас по-често от обикновено се намесват във вашите дела и не винаги се държат деликатно в същото време. Но вие не се дразните, оставате приятелски настроени и неизменно печелите от случващото се.

Работа

Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането. 

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв разтоварващ ден. Пазете тялото и нервите си. Натоварването ще ви събори. 

Любов

Днес е добре да не прекрачвате границите в любовта, защото ще последват фатални промени. Докато защитавате личната си свобода, важно е да уважавате и възгледите на партньора си. Дори романът да изживява последните си дни, не си позволявайте недостойни дела: все още има възможност да се разделите приятелски и с благородство.

ДЕВА

Общуването с хората около вас днес изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Те не винаги веднага ви разбират правилно, понякога най-простите неща трябва да се обясняват няколко пъти. Освен това често се чуват критики и вие ги приемате присърце. Но конфликтите могат да бъдат избегнати, защото винаги намирате начин да изгладите острите ъгли, да успокоите ситуацията и да развеселите всички. Освен това денят предоставя възможност за укрепване на отношенията, които особено цените. Ако се държите правилно, разногласията с любимия човек ще останат в миналото.

Работа

Днес не трябва да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото ще изникват изненади. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.

Здраве

Ако за представителите на някои зодии днес звездите препоръчват пасивност, вие трябва да сте много енергични.

Любов

Днес жаждата за външни ефекти и изключителност се съчетава у влюбените с нуждата от потайност и пълно доверие. Много Деви са готови да направят отстъпки в името на любовта и да пожертват част от навиците си. За среща е подходяща ярка неформална атмосфера, но с възможност да се оттеглите по всяко време.

ВЕЗНИ

Не е най-лесният ден по отношение на комуникацията. Понякога не е възможно правилно да разберете другите, реагирате остро дори на невинни забележки. Възможно е да има разногласия с колеги и спорове с хора, с които преди сте се разбирали добре. До края на деня ще бъде възможно да се договорим за всичко, но ще мине много време в неприятни разговори. Денят е идеален за самостоятелно извършване на някои важни неща и решаване на сериозни проблеми. Колкото по-рано вземете решение за планове, толкова по-лесно ще бъде да ги осъществите. Съветите отвън днес са почти безполезни, но интуицията си струва да се вслушаме.

Работа

Ако хората, с които имате общ бизнес, не ви вдъхват доверие, направете крачка назад.Катжо цяло давайте по-кротко и разумно, в работата ви днес ще е като кошер с оси.

Здраве

Ако дълго време сте планирали да се подложите на важна операция, не отлагайте повече.

Любов

Днес сърдечните въпроси изискват известна щедрост от Везните. Звездите съветват да не се спират на дребните оплаквания от миналото, ако има съгласие по основното. Това е добър момент за сбогом или за романтична среща, която обобщава впечатленията от техния щастлив период с партньорите.

СКОРПИОН

Добър ден да помислите за някои важни въпроси, опитайте се да разрешите сложни проблеми. Имате страхотни идеи, които едва ли някой друг би могъл да реализира. Можете да опитате да подходите към старите проблеми по нов начин; вашите смели експерименти със сигурност ще се окажат успешни. Внимавайте, когато става въпрос за пари. Днес рискувате да похарчите значителна сума за дреболии или да купите нещо, от което изобщо не се нуждаете. Но можете да имате късмет в любовта. Дори Скорпионите, които отдавна не са очаквали нещо подобно, очакват приятни романтични изненади.

Работа

Контролирайте състоянието на вашите дела. Не делегирайте властта си на никого, тъй като ще вършите работата си по-добре от другите. Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Ако имате проблеми с жлъчката или язвата, днес те ще бъдат обострени. Овладейте положението с лекарства, но мислете и за по-трайно решение.

Любов

Днес звездите не съветват Скорпионите да поставят всичките си налични ресурси, включително време и енергия, на олтара на любовта. В този ден е лесно да объркате любовта с амбицията, играта или необходимостта да угодите на егото си. След като спечелите награда с цената на титанични усилия, скоро може да откриете, че нямате нужда от нея.

СТРЕЛЕЦ

Денят е напрегнат и пълен с изненади и ситуации, в които трябва да вземете бързи решения. Някой друг на ваше място би се изнервил, но вие ще проявите хладнокръвие и бързо ще разберете как трябва да действате. Успявате да направите добро впечатление на хора, от които зависи много. Говорите за идеите си по такъв начин, че никой не може да остане безразличен към тях. Не забравяйте за обещанията, които сте дали по-рано. Важно е да ги сдържате, да не подвеждате тези, които разчитат на вас. Всяко нарушение на споразуменията може да навреди на репутацията ви и да развали отношенията ви за дълго време. 

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи и напредък в кариерата. Ще дойде благоприятно време за тези, които имат дистанционна работа. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Днес денят е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или някаква простичка козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена.

Любов

Днес влюбените Стрелци оправдават славата си като основни зодиакални оптимисти с факта, че във всяка тъжна лична ситуация се надяват на най-доброто. Отхвърлените или разочарованите Стрелци ще повярват в любовта, която ги очаква над хоризонта. Влюбените Стрелци ще са склонни към авантюризъм.

КОЗИРОГ

Спокоен благоприятен ден, подходящ за връщане към бизнес, започнал отдавна. Сега започнатото може да бъде завършено без много усилия и със сигурност ще останете доволни от резултата. Срещите със стари познати ще ви зарадват, има много интересни теми за разговор. Ще има възможност да възстановите бизнес и лични връзки, които някога сте поддържали. Опитайте се да не се претоварвате. След почивка и възстановяване ще се почувствате много по-ободрени. Ще бъде полезно поне за известно време да се откажете от лошите навици.

Работа

Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща. Ще сте склонни да бъдете непоследователни. Ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес здравето ви е пряко свързано с водата. Пийте повече течности, плувайте, ако имате такава възможност, вземете ароматна вана или просто прекарайте повече време под душа. Всичко това ще ви се отрази благотворно.

Любов

Днес Козирозите могат да загубят обичайния си контрол над чувствата и поведението си, както и да загубят представа за парите или времето. Възможно е в сърдечните въпроси това да им е от полза - например ще помогне да се освободят в точния момент или накрая директно да уведомят партньора за своите намерения.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за разговори за работа, обсъждане на планове, среща с хора, които бихте искали да видите сред вашите съюзници. Можете да направите добро впечатление на мнозина. Интуицията често ви подсказва какво очакват хората от вас, какво искат да чуят. Струва си да стоите далеч от хора, известни с любовта си към слуховете и клюките: те могат да ви навредят, дори без да искат, да разкрият някои от вашите тайни. По-добре не бързайте с покупки и сделки. Когато става дума за пари, е трудно да се вземат правилните решения.

Работа

Днес не очаквайте идеалното развитие на събитията в работните процеси, денят ще бъде изпъстрен с противоречиви знаци и противоположни ситуации. Дори неочакваните ви капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някакъв важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност лесно можете да сгрешите. Бъдете дискретни и се опитайте да не тръгнете по грешния път. 

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. И най-вече в този случай бягането е подходящо. И дори днес звездите препоръчват посещение на офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Днес Водолеите са склонни да показват най-добрите си черти в присъствието на любим човек. Може би това ще бъде щедрост или благородство.

РИБИ

Склонни сте да надценявате способността и способността си да влияете на другите. Преди да се заемете с някакъв важен и сложен бизнес, помислете дали имате реални шансове да постигнете успех в него. Входящите предложения също трябва да се оценяват критично, особено ако идват от непознати хора, които обещават планини от злато. Разговорът с приятели ще ви зарадва: те имат както добри новини, така и разумни съвети за вас. Следобедът е подходящ за пазаруване. По това време ще ви е лесно да изберете някои полезни неща за себе си и страхотни подаръци за близките.

Работа

Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това знаете, че първо трябва да се свърши най-трудната работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител, а благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Днес е чудесен ден за зъбно протезиране или просто посещение при зъболекаря. Ето защо, ако успеете да се освободите, не пропускайте този шанс. Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, макар и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

Днес звездите напомнят на Рибите за любовта като поле на проявление на човечност. Ако сте скъсали с някого, това не е причина да не му се притечете на помощ в труден момент.

Подобни статии