Хороскопът за 3.12.2021: Везните се разхождат на лунна светлина, Девата да се пази от фалшиви надежди

В първата половина от деня затъвате във финансови дела на партньори. Отлагайте нови начинания през целия ден. Бъдете внимателни с химикали и корозивни течности. Магнетизирайте талисманите на богатството.

ОВЕН

Важно е да не се дразните за дреболии. Не е лесно да останеш спокоен, когато нещата не вървят по план или важни споразумения са нарушени, но все пак можеш да се справиш, ако положиш усилия. Ще има шанс да разрешите някои важни проблеми, ако сте упорити, но се държите сдържано и коректно. Възможно е да имате нови съюзници, които в крайна сметка ще станат приятели. Денят е успешен по отношение на финансите. Вероятни са парични постъпления, възможно е връщането на стари дългове. Могат да се правят малки покупки, дори и да не са планирани предварително.

Работа

Сутринта се подгответе за пречки в деловите контакти. Възможни са закъснения и грешки при подписването на бизнес документи. Звездите ще се отразят неблагоприятно на бизнес репутацията ви и на работата ви като цяло. Ако е възможно, опитайте се да намерите време за почивка днес, ще бъде по-добре.

Здраве

Ден на стрес върху нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат паника. Психичните натоварвания значително ще намалят общото благосъстояние, а енергичното въображение на Овена ще подтикне към решителни действия.

Любов

Овните ще срещнат този ден на вълната от онези огнени страсти, които ги завладяха предния ден. Ако са положителни, няма причина да прекъсвате приятното взаимодействие с любимия човек. Ако има разногласия, по-добре е да си вземете почивка до вечерта: в края на деня ще бъде по-лесно да успокоите ненужните емоции и да говорите спокойно.

ТЕЛЕЦ

Денят е доста напрегнат. Трябва да се справяте с няколко неща наведнъж, като в същото време решавате дребни битови проблеми, които сега могат да бъдат особено многобройни. Вероятни са непланирани разходи; често те са свързани със закупуване на ново оборудване или ремонт на нещо, което не работи. Не е зле да избягате от рутината, да направите нещо ново. Но първо трябва да се справите със стари неща: не можете да ги поверите на някой друг или просто да отложите. Следобедът обещава добри новини. Може да се появят идеи, които ще започнете да реализирате през следващата година.

Работа

Днес бързо ще подобрите нивото си на умения. Вие майсторски споделяте своите знания и опит, бизнес партньорството е перфектно активирано. Благодарение на взаимноизгодни споразумения можете да разширите контактите си. Следобедът ви обещава борби и препятствия.

Здраве

Занемарили сте здравето си, обсебени от храна, леност и мързел. Постарайте се да влезете във форма.

Любов

Днес е по-добре Телецът да се адаптира към емоциите и навиците на любимия човек. Важно е да се ценят приятните страни на романа и да не се преувеличава лошото: голяма част от това, което сега е „ябълка на раздора“, губи смисъла или предишната си острота. Например, има по-малко причини за ревност и идеологически спорове.

РАК

Въпреки че понякога възникват малки проблеми, вие се справяте отлично с трудни и важни въпроси, решавате успешно сериозни проблеми. Денят е подходящ за обработка на документи, контакт с държавни организации, среща с хора, от които може да зависи развитието на кариерата ви. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Тези средства ще бъдат много полезни, те ще ви позволят да направите някои приятни покупки. Възможно е да има повод за домашно тържество, импровизирано парти за най-близките ви.

Работа

Денят е пълен с интересни и оригинални идеи в професионален смисъл, но в същото време не всичко, което пожелаете, ще се сбъдне. Въпреки че всички предпоставки за това са налице, пред вас се открива нова перспектива. Но може да се окаже, че някои житейски обстоятелства няма да ви позволят да осъществите плановете си.

Здраве

Защо да се измъчвате с безполезни и празни преживявания? Времето е вашият съюзник. Научете се да реагирате спокойно на събитията, случващи се около вас. Разпределете периодите на почивка и работа равномерно.

Любов

През първата половина на този ден се очаква знаков момент в личния живот на Раков. Може би продължението на вчерашните вълнуващи събития ще е с неочакван приятен край. Една вечерна среща ще изисква умствена гъвкавост и добро чувство за хумор.

ЛЪВ

Успявате да направите повече, отколкото сте планирали. Съумявате да се справите с трудни случаи, да решавате проблеми, които са озадачили мнозина. Отношенията с колегите и ръководството са хармонични, разбирате се добре, не спорете за дреболии. Вероятни са малки парични постъпления и изгодни сделки. Въпреки че днес трябва да решите много проблеми, все още има време за почивка, приятни занимания и общуване с хора, които са ви скъпи. Ще бъде полезно да промените средата. Ако обстоятелствата ви позволяват да отидете на малко пътуване, струва си да го направите.

Работа

Ще имате невероятен пик на активност през целия ден. Ако изведнъж ви се наложи да излезете със собствени инициативи, тогава покажете смелост. Първата половина на деня ще бъде запомнена с ярки и бурни моменти.

Здраве

Днес имате много свободно време, отделете го за себе си. Няма да е излишно да се запишете за една сесия в СПА център. Изведнъж ще ви хареса. Новият имидж променя не само външния вид, но и самосъзнанието.

Любов

Днес е по-добре Лъвът да отложи всички романтични планове за вечерта, а в много случаи и всичките си контакти с любим човек. За да запазите съществуващата връзка, е необходимо да избягвате кавга или да се опитате да я заглушите: ако зърно раздор падне върху подготвената почва, има голям риск от разкъсване.

ДЕВА

Не вярвайте на всичко, което казват нови познати. Обикновеният скептицизъм днес може да ви промени, има опасност да си пожелаете някаква неизпълнима мечта и да останете в плен на собствените си илюзии, които ще бъдат вдъхновени от другите. Погледнете на нещата реалистично: това ще ви позволи да избегнете фалшиви надежди, да не правите грешки. Денят е подходящ за учене. По-добре е да се съсредоточите върху това, което може да бъде полезно в работата: това знание ще стане ваше предимство, ще ви помогне скоро да се изкачите по кариерната стълба.

Работа

Днес ще проявите любопитството си, интуицията ви ще се засили. Само че не всички представители на този знак ще могат да изразят мислите си. Някой ще бъде срамежлив и несигурен. Но не бива да се отчайвате, че малко ви липсва смелост. Ако са планирани прости неща, тогава ги решете през първата половина на деня.

Здраве

Представителите на знака се отличават с лошо здраве и меланхолично настроение. Постоянните рецидиви на хронични заболявания избиват от обичайния житейски коловоз. Добрият дълъг сън и лека вечерна почивка в семейния кръг е правилното лекарство за днес от повишената умора на Девите.

Любов

Днес за влюбените Деви първата половина на деня е по-успешна: въпреки възможните усложнения, те могат да разчитат на подарък от съдбата или поне за момент на хармония в една връзка. Но с наближаването на вечерта много Деви рискуват да се окажат на милостта на приятни илюзии и завишени идеалистични очаквания.

ВЕЗНИ

Можете да свършите отлична работа с нещо, което дълго време не се е получавало, да постигнете успех в някакъв труден бизнес. Вероятно е щастливо стечение на обстоятелствата, благодарение на което ще имате нови съюзници. С течение на времето ще станете приятели с тях. Може да има повече неща за правене, отколкото сте очаквали; възможно е да се наложи да работите извънредно. Денят е подходящ за разговори за планове - както свързани с работата или обучението, така и лични. Разбирате кой ще ви подкрепи и ще ви помогне да реализирате плановете си и кой би предпочел да остане встрани. Възможно е да има неочаквани предложения, на които ще искате да се съгласите без много колебание.

Работа

Първата половина на деня ще се запомни с финансовия си успех и ръст на доходите. Няма да сте зависими от финансови задължения. Кредити, микрокредити, кредитни карти, оптимизация на дълга ще бъдат успешни. Ще се разбирате чудесно с хората и особено с колегите си.

Здраве

Здравето ви няма да ви подведе днес. Това обаче не е причина да прехвърлята работата си вкъщи или да се прибере у дома омаломощени от труд. Работата няма да избяга, но психологическият стрес и хроничната липса на сън ще се отразят на здравето в бъдеще.

Любов

Днес Везните е по-добре да отложат всички оценки в личния си живот за вечерта: тогава те ще бъдат по-обективни. Също така е препоръчително да отложите всички ключови споразумения и романтични срещи в края на деня. Това е чудесно време да се разходите под лунната светлина по познат маршрут и да се върнете към важен разговор.

СКОРПИОН

Склонни сте да приемате малките неща присърце, да се разстройвате за неща, на които просто не бихте обърнали внимание друг път. По-добре е да мислите за доброто, защото днес го има много. Денят ви дава шанс да възстановите полезни бизнес връзки, да се помирите с тези, с които сте били в кавга. Може внезапно да направите първата крачка към обвързване с човек, който отдавна иска да ви хареса. Справянето с всеки въпрос, свързан с парите, изисква внимание и внимание към детайла. Не сключвайте сделки, ако има и най-малко съмнение относно тяхната прозрачност, не правете големи покупки, докато не сравните различни варианти и не сте сигурни, че сте избрали най-добрия.

Работа

Ще постигнете успеха в кариерата, който искате, защото ще покажете своята енергия и увереност. Следобед ще настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си.

Здраве

Ден, който ще изисква от вас светкавична мобилизация на енергийните сили. До вечерта ще бъдете изтощени психически и физически. Но тъй като денят е икономически успешен, резултатите от инвестициите ще ви зарадват. Активните спортове и правилно балансираната диета ще помогнат за попълване на енергийния баланс. Л

Любов

Сутринта в този ден Скорпионите няма да навреди да поставят предварително разумни граници за любовните си импулси. Вечерта е по-добре да не се впускате в романтична инициатива, докато не получите необходимата информация: като сте перфектно ориентирани в миналото, може да се заблудите относно някои от тенденциите на бъдещето.

СТРЕЛЕЦ

Каквото и да планирате за този ден, имайте предвид: всяка дейност може да отнеме повече време от очакваното. Освен това са възможни закъснения при пътуване; помнете това, когато отивате на важни срещи. Останалата част от деня е благоприятна. Не възникват разногласия нито на работа, нито у дома, бързо намирате общ език с другите, дори можете да се споразумеете с тези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Човек, който веднъж ви е обидил, ще иска да се поправи и да възстанови отношенията. Възможно е възстановяването на дългогодишни бизнес връзки, чието прекъсване сте съжалявали.

Работа

Дейността ви днес е несравнима и затова ще се справите блестящо с професионалните си задължения. Опитайте се да бъдете по-учтиви с колегите си, защото не всеки може да работи с вашето бързо темпо.

Здраве

Несериозността на представителите на знака ги принуждава да действат винаги в ущърб на здравето си. Основната причина за болестите на Стрелец е изключителната им раздразнителност. Звездите привличат вниманието ви към водните спортове. Водата успокоява нервите и тонизира умореното тяло. За процедури е подходяща контрастна вана с билкови отвари или пътуване до басейна.

Любов

Днес Стрелецът не е имунизиран от стратегически грешки в сърдечните въпроси. Основният капан за Стрелците може да бъде любовното минало: изкушението отново да се оплетят в мрежите му и да започнат да правят фалшиви планове за бъдещето се увеличава. Препоръчително е да отложите среща или важен личен разговор до вечерта.

КОЗИРОГ

Страхотен ден за всяка полезна работа. Вие сте креативни при решаването на всеки проблем и често постигате страхотни резултати там, където другите са се провалили. Лесно е да намерите съюзници, да договорите сътрудничество с хора, които споделят вашите цели. Слагате началото на работа по проект, който ще донесе забележима печалба. Има възможност да зарадвате любимите хора, да им направите някои особено приятни подаръци или да предложите ваканция, за която всеки отдавна мечтае. Вечерта е време на откровени разговори за важни неща, както и на решения, които променят живота към по-добро.

Работа

Ден, пълен с перспективи за кариера. Ръководството ще ви предложи по-висока позиция. И ако сте уверени, че ще се справите с новите задължения, тогава се съгласете на офертата. Ще ви трябват достатъчно знания и опит, за да се докажете като отличен професионалист.

Здраве

Вземете мислите си за разработването на балансирана диета за себе си. Отрицателните житейски фактори отдавна подкопават вашето благополучие с прекомерно мазни храни и банален мързел. 

Любов

Най-приятният момент от този ден за повечето влюбени Козирози е сутринта. Ако успеят да не го пропуснат, то ще си осигурят страхотно настроение за целия ден. Вечерната среща днес няма да бъде прекалено страстна, но ще помогне да се изясни степента на интелектуална съвместимост в една връзка.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте склонни да се тревожите за дреболии, виждате всяко недоразумение като сериозен проблем. За щастие наблизо има хора, които ще ви помогнат да се настроите в положително настроение, да си върнете увереността. Често това е достатъчно, за да прехвърлите всички трудности в миналото. Следобедът е много ползотворен. През това време можете да правите няколко неща наведнъж, без да се страхувате да не забравите нещо, да объркате или да пропуснете нещо. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Работа

Очаква се трудна среда на работа, но благодарение на вашата общителност ще успеете да разрешите всички несъответствия. Втората половина на деня ще бъде придружена от лека умора, но като цяло денят ще донесе много полезни неща.

Здраве

Склонността на Водолеите към настинки е много висока. За да не се разболеете, имате нужда от умерени активни натоварвания, спокойно състояние на ума и добра почивка.

Любов

Звездите съветват Водолея да отложи всички романтични събития за вечерта. Каквото и да се случи сутринта, вечерта ще промени ъгъла на гледане за бъдещето и ще подскаже разумен изход във всяка ситуация. Може да искате да говорите с приятел, който е запознат с особеностите на вашата любовна история.

РИБИ

Не бързайте и не пришпорвайте нещата. Това определено не е денят за вземане на решения в движение или за казване на първото нещо, което ви идва на ум. Дайте си малко време; определено ще разберете ситуацията, ще разберете как най-добре да действате, какво трябва да се направи незабавно и какво може да се отложи за по-късно. Понякога отношенията с другите не са лесни, понякога възникват спорове поради недоразумения. Бъдете спокойни. Всичко ще се уреди бързо, ако не се вълнувате. Чувството за хумор често помага: успявате да разсеете ситуацията, да развеселите себе си и другите.

Работа

Денят е обещаващ, тъй като се предвиждат промени в кариерата. Може би ръководството ще предложи нова позиция за вас. Само тук плюсовете и минусите на тази позиция ще ви бъде трудно да определите. Прибързано решение не си струва да вземете днес. В края на деня очаквайте клопки; проблемните точки в ситуацията могат да излязат наяве. Подредете всичките си текущи дела.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Денят е добър за различни покупки.

Любов

Днес звездите съветват Рибите да поддържат жив огъня на любовта сутрин. По-добре е самотните Риби в началото на деня да търсят източник на надежда (за предпочитане такъв, който има някаква връзка с миналото им). Вечерната среща е най-добра, ако използвате емоционално неутрален тон и наблегнете на интересни взаимодействия.

Подобни статии