Хороскопът за 4 декември: Овенът кипи от трудов ентусиазъм, успешна инициатива за Близнаците, Лъвовете да се пазят от клюки

Сложен във всяко отношение ден. Поради неразумния оптимизъм съществува голям риск от попадане в неприятна ситуация с далечни последствия. Знайте кога да спрете във всичко, избягвайте авантюристите.

ОВЕН

Днешният ден е изключително благоприятен за общуване, установяване на бизнес контакти и нови познанства. Жизнената енергия и личният чар на Овена вече са на доста високо ниво. Първата половина на деня ще бъде подходящо време за енергични бизнес дейности. Напълно възможно е днес да се срещнете с влиятелни хора, които ще ви помогнат в изпълнението на плановете ви. В този ден всеки бизнес, с който се захванете, ще изисква много по-малко усилия и време, отколкото може би сте си помислили в началото, възползвайте се от това.

Много време ще бъде отделено на домакински дела. Това не означава, че ще се справите с тях с особено удоволствие, но ще останете доволни от резултата. Първата половина на деня е чудесна за планиране на покупки: ясно разбирате какво трябва да закупите и колко трябва да похарчите за това. Следобедът е чудесно време за чат с хора, на които държите. Няма значение колко дълго не сте се виждали: във всеки случай има много интересни теми за разговор, идеи, които искате да реализирате заедно. Вероятни са неочаквани оферти, които няма да искате да откажете.

Вибриращо число за Овена за 4 декември: 4

Щастливи числа за деня: 88 99 36 53 32 67 9

Работа

Днес целият трудов ентусиазъм ще ви дойде в повече и вечерта може да изпаднете в нервен срив или умората да ви затисне така, че да не можете да изправите глава. Погрижете се да има малко въздух между отделните ангажименти, за да не гръмнете.

Здраве

Днес е подходящ ден за своеобразно прочистване на организма. Най-малкото можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Денят подхранва любовните надежди на Овните, ако са отделени от обекта на своята симпатия: може би днес новината ще дойде от него. Звездите съветват постоянните си партньори да мислят за посрещането на близката Нова година в чужбина: екзотичната атмосфера ще облекчи напрежението, натрупано в двойката.

ТЕЛЕЦ

Днешният ден се характеризира нееднозначно и може да бъде много стресиращ. Емоционалните и физическите компоненти на живота на типичния Телец намаляват, така че са възможни трудности във взаимоотношенията с партньорите и в общуването с близките. Днес Телецът не трябва да разчита на защитата на звездите в предприетите действия, трябва да се опитате да прекарате този ден в спокойна и спокойна атмосфера, да избягвате конфликти и да не общувате с неприятни хора.

Иначе много неща ще се получат добре и ако нещо не стане от самото начало, определено ще намерите начин да постигнете успех. Може да се появят добри бизнес и финансови идеи. Ще разберете как да управлявате по-добре парите си, без да харчите твърде много. Ще бъде възможно да се обсъдят някои важни въпроси с близки, да се постигне компромис, където преди имаше много разногласия. Днес дори тези, които преди са се интересували само от собствената си гледна точка, ще слушат вашето мнение. Вечерта е подходящо време да поговорите с някой, с когото сте се карали, но бихте искали да се помирите.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 7 12 58 21 14 13 44

Работа

Като цяло добър ден по отношение на работа и кариера. Вашите шефове ще ви оценят, а вашите колеги ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която ще донесе удовлетворение. Безработните Телци вече имат добър шанс да намерят мечтаната работа. Основното правило е активност и упорито търсене на желаната работа.

Здраве

Днес трябва да внимавате с остри предмети. По небрежност можете да получите рана, която след това ще заздравява дълго време и с усложнения поради случайно въведена инфекция. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не трябва да проявявате повишена физическа активност преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично. 

Любов

Днешният разговор с любим човек може да бъде от голямо значение за Телеца и да засегне много важна за него тема, но звездите не препоръчват да се вземат прибързани решения въз основа на въпросния разговор: контурите на бъдещето все още са замъглени и има риск да сгрешите в оценката дори на най-простите, на пръв поглед неща...

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата на днешния ден са благоприятни за Близнаците да проявят инициатива в областта на професионалната дейност, творчеството, както и при осъществяването на финансови транзакции. Срещите и пътуванията, свързани с разширяване на областта на обучение и нови проекти, ще дадат очакваните резултати. Действията, свързани с обжалването до административните структури, ще бъдат успешни днес. Потенциалът на този ден е силно свързан с духовна трансформация и морално самоусъвършенстване. Обърнете внимание на тези, които минават през живота до вас, той понякога им липсва толкова много.

Не прекалявайте. Твърде голямото натоварване или липсата на сън могат да развалят настроението ви. Днес тихата почивка ще бъде особено полезна за вас и ако някой бизнес може да бъде отложен без загуба, точно това трябва да направите. Изберете дейности, които са забавни и вдъхновяващи, и избягвайте стресови ситуации и неприятни разговори. Отпуснете се за малко от текущите дела. Това ще ви помогне да ги погледнете по различен начин, да видите възможности, които не сте забелязали преди. Възможно е в края на деня да се появят интересни идеи. Ще започнете да ги прилагате с ентусиазъм в началото на следващата седмица.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 64 8 17 69 14 72 43

Работа

Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активност е през първата половина на деня.

Здраве

Време е да се погрижите за тялото си - имате още малко време да влезете във форма преди коледните празници, когато ще натрупате още няколко килограма, които ще ви натежат повече, отколкото мислите.

Любов

Днес Близнаците се нуждаят от диалог с партньора. Интересът към разговора е взаимен, но трябва да бъде придружен от взаимна честност, при която може да има хълцане и недомлъвки. Ще бъде трудно да оцените резултата от разговора, докато не включите „детектора на лъжата“ и не определите къде чистата истина е била изместена от заблуда или лъжа.

РАК

Труден и противоречив ден за Раците. Успехът във всеки бизнес, който замислите днес, е повече от съмнителен. Мъжете Рак трябва да се подготвят за възможна поява на пречки в бизнеса, както и за проява на лоша воля в общуването. През деня не трябва да бързате напред, особено ако новите планове не дадат незабавни резултати. Жените Рак получават препоръка от обстоятелствата на настоящия период да не се месят в чужди спорове и да не планират срещи с приятели и бизнес партньори днес.

Денят е подходящ за общуване с хора, които са близки и разбираеми за вашите цели и интереси. Ще получите както страхотни съвети, така и реална помощ. Вероятно някои важни новини ще повлияят на плановете ви, ще ви кажат какво трябва да направите в близко бъдеще и какво може да бъде отложено.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 82 87 5 56 80 15 20

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите. И ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко е във ваши ръце. Днес може да срещнете хора, които познавате, които ще ви бъдат от голяма полза. 

Здраве

Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре да оставите всичко както е засега. В противен случай ще трябва да съжалявате за това, което сте направили. Ако все пак искате да направите някои промени във външния си вид, тогава е най-добре да работите върху вътрешния си мир. Направете нещо добро, купете подарък, изработен от майки на деца с увреждания, направете подарък, без да очаквате жестът да ви бъде върнат.

Любов

Звездите предупреждават, че пълната откровеност е проблематична в общуването с любим човек днес. Объркващите обстоятелства могат да попречат на честния разговор. Не бързайте да решавате възникналите загадки: много скоро самият живот ще ги реши и неговите отговори с голяма вероятност ще ви зарадват.

ЛЪВ

Добър ден, пълен с приятни събития за Лъвовете, обещаващ спокойствие, както и намиране на начин да укрепят финансовото си състояние. Вероятно днес ще можете да разширите сферата на дейност, да откриете нов източник на доходи. Прибързаните решения и погрешните представи за случващото се обаче могат да попречат на изпълнението на плановете ви. Също така, пазете се да не станете мишена за клюки от недоброжелатели. Вечерта не трябва да се разхождате сами.

Денят, в който трябва да обърнете особено внимание на нечий съвет: той наистина се оказва полезен. Понякога хората, които гледат на ситуацията отвън, обръщат внимание на това, което ви е убягнало. Можете да обсъждате важни бизнес и лични въпроси. Такива разговори помагат да се определят плановете. Може да се появят нови идеи, необичайни и смели. Със сигурност ще се намерят хора, които биха искали да помогнат в тяхното изпълнение. Вероятни са добри новини отдалеч. Възможно е да бъдете поканени точно на мястото, където отдавна искате да отидете.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 52 87 61 95 46 36 65

Работа

Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането.

Здраве

Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв ден за гладуване. Туризмът е най-доброто физическо натоварване днес.

Любов

В душите на Лъвовете и техните партньори този ден ще докосне романтична или философска настройка. По време на среща двойката може да говори ентусиазирано за глобални неща или да прави планове за Нова година. Дори и да не се сбъднат всички надежди, хубавите спомени ще останат. Не отлагайте важен последен разговор.

ДЕВА

Най-вероятно в този спорен ден за Девите се очаква спад в търговската дейност и в областта на творчеството. Информацията отвън, взета като ръководство за действие, може да доведе до финансови загуби и всяко начинание е обречено на провал. Днес Девите е по-добре да не предприемат значителни стъпки, да се оглеждат внимателно и да разчитат на интуицията си във всичко. Когато общувате с партньори и в отношенията с близки, не проявявайте прекомерна настойчивост - възможни са кавги до пълното прекратяване на връзката.

В началото на деня може да има причини за безпокойство, но дори няма да имате време да се тревожите сериозно: ситуацията бързо ще се промени към по-добро. Вероятни са добри новини и неочаквани, но много примамливи оферти. Отношенията с хора, с които не можете да се разбирате преди, ще се променят значително към по-добро. Ще разберете каква е била истинската причина за несъгласието. Следобедът ще донесе много положителни емоции. Това време ще бъде еднакво благоприятно за приятелска среща и за романтична среща.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 80 5 50 68 30 89

Работа

Днес не бива да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.

Здраве

Именно днес можете да разтърсите доста тялото си. Това може да бъде пълен отказ от ядене и пиене на много течности през целия ден или енергични упражнения. Най-добрият вариант би била отборна игра (баскетбол или футбол). В този случай трябва да се внимава с огъня, тъй като рискът от изгаряне е много висок. И краят на деня може да се комбинира с всякакви водни процедури.

Любов

Днес звездите съветват влюбените Деви да останат нащрек до настъпването на нощта, тъй като рискуват да станат жертва на своя романтизъм, фантазии, доверчивост, фалшиви вярвания или разсеяност. Колкото и да е странно, такава опасност често ще дебне "класическите" Деви с рационален начин на мислене.

ВЕЗНИ

Постоянството и решителността трябва да станат помощници на Везните в бизнеса днес. Този ден ще донесе със себе си завиден капацитет за работа, ако желаете, можете да направите много. В случай на започване на нов бизнес, не се поддавайте на възникващите трудности, очакват ви успех в работата и творчеството. В личния живот обаче са възможни промени, както към по-добро, така и в друга посока. Не злоупотребявайте с търпението на близките си и за да подредите нещата, по-добре изчакайте по-подходящ момент.

Началото на деня може да бъде много неприятно, но е най-добре да не правите прибързани заключения, защото скоро ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Препоръчително е да не водите важни разговори до обяд; по-добре е да се справяте със сложни случаи внимателно и без бързане, без да очаквате, че веднага ще можете да постигнете блестящ резултат. Втората половина на деня радва с добри съвпадения и добри новини. Това е добро време за комуникация. Разбирате се добре както с нови познати, така и с любими хора. Появяват се страхотни идеи, които ще бъдат реализирани в близко бъдеще.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 72 50 35 24 15 77

Работа

При бизнес сътрудничество бъдете внимателни, не са изключени авантюристични ситуации до големи щети. Но интуицията ви няма да ви подведе днес. Ако хората, с които имате общ бизнес, не ви вдъхват доверие, отстъпете назад.

Здраве

Ако дълго време сте планирали да се подложите на важна операция или оформяне на тялото, тогава можете да го направите още днес. Всичко ще бъде успешно, а рехабилитационният период ще бъде лесен и без усложнения. И днес можете да посетите фризьор и да опитате да направите нещо съвсем ново. Всеки експеримент с външния вид ще бъде доста успешен. 

Любов

Днес Везните е по-добре да не избягват комуникацията с любим човек: това е техният остров на доверие в океана от нарастваща дезинформация. Не е желателно да се отлага сбогуване или пък обсъждане на идеи за бъдещето. Не вярвайте на клюките. Новите запознанства са изпълнени с илюзии, някои от надеждите скоро ще се разсеят или ще възникнат въпроси.

СКОРПИОН

Сто процента благоприятен ден! Усещате прилив на сили. Какъвто и бизнес да подхванете, е лесен и успешен. Негативните изненади на съдбата днес се преодоляват с блясък и полза за Скорпионите, особено следобеда. Не се отпускайте обаче – ако ви мързи да си спомните какво ще се случи на следващия ден, по-късно може да ви преследват всякакви дребни неприятности. Въпреки това вашата силна, енергична личност ще ви помогне да ги преодолеете и да излезете от брилянтната ситуация. Денят е добър за депозити, спестявания, а важна покупка е най-добре да направите днес.

Благоприятен ден за нови начала. Колкото по-смели и оригинални са идеите, които поемате, толкова по-лесно се оказва да ги реализирате. Съюзниците се появяват бързо. Сред тях може да има хора, които са готови на много; те с радост ще помогнат за преодоляването на всякакви трудности. Пътуванията вървят добре и няма значение дали сте се подготвили за тях или сте решили да тръгнете на път в последния момент. По пътя са възможни приятни запознанства, както и случайни срещи с хора, с които някога сте били приятели. Вероятни са изгодни покупки, подаръци.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 28 63 56 32 43 13 62

Работа

Контролирайте състоянието на вашите дела. Не делегирайте властта си на никого, тъй като никой не може да се справи по-добре от вас. Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Необходимо е да планитаре ултразвуково изследване на вътрешните органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да се повредят. И за да не се случи това, по-добре е да потърсите незабавна лекарска помощ превантивно.

Любов

Днес Скорпионите не трябва да разчитат на своята интуиция по въпросите на сърцето: колкото и остра да е тя, сега може да се провали. Също така звездите не съветват да се доверявате сляпо на думите на любим човек: по една или друга причина той (тя) ще предпочете да изневери по някакъв начин или да остави важен въпрос без отговор.

СТРЕЛЕЦ

В днешния ден всичко, което се случва в съзнанието на Стрелеца, се отразява в околното пространство. Време е за работа. Новите идеи, които се пояяват днес, ще ви позволят да получите добра възможност за доходи в бъдеще. Но не раздавайте идеите и плановете си на другите - някой може да се възползва от вашата откровеност. Опитайте се да избягвате нови хора във вашето общество днес, в бъдеще те могат да ви пречат, дори ако самите те не искат. Следобед има висок риск от нараняване, бъдете внимателни и бдителни. Добър ден за мислене по важни въпроси, за търсене на отговори на трудни въпроси. Слушайте интуицията си: благодарение на нейните подкани бързо ще подредите двусмислени ситуации, ще разберете как най-добре да действате. Ще имате възможност да говорите за много с хора, чието мнение ви интересува. Ако наскоро е имало чести разногласия с близки, днес можете да сложите край на тях. Втората половина на деня е чудесно време да обсъдите някои общи дела с роднини, да вземете решение за планове за бъдещето.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 60 58 55 39 64 32

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи, напредък в кариерата. Ще дойде добро време за тези, които имат дистанционна работа. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Днес денят е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някакъв вид козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще се чудите какво да правите с енергията, която блика от вас. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена.

Любов

Днес успехите и неуспехите на Стрелец в любовта зависят от яснотата на тяхното възприемане на събитията и доверието в съдбата, както и от разбирането на собствените им желания и способността да обличат чувствата си с правилни думи. Да бъдеш честен със себе си и другите е от съществено значение. Ако имате проблем с всичко това, може би е най-добре да мълчите.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите трябва да обърнат специално внимание на здравето си. Не рискувайте на пътя, внимавайте с остри предмети и електрически уреди. Ако днес се опитат да ви повлияят отвън, тактично напускайте подобни ситуации и не приемайте съвети, в противен случай са възможни финансови загуби или раздори в личните отношения. Не правете нови запознанства днес. Не предприемайте решителни стъпки в сферата на бизнеса и не подписвайте никакви документи по време на полет.

Страхотен ден за неща, които са важни не само за вас. Можете да се справите със сложни проблеми: можете да се справите блестящо, дори ако никой не ви се притече на помощ. Възможно е днешните събития да повлияят на плановете ви, да ви накарат да се съсредоточите в близко бъдеще върху това, което смятате да отложите за следващата година. Отношенията с хора, които са важни за вас, могат да се променят значително към по-добро. Бързо се досещате какво има в душата на всеки, разбирате какви чувства изпитват другите. Дори и да има някои разногласия, ще бъде възможно да се избегнат взаимни претенции и оплаквания.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 76 1 20 93 74 81

Работа

Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща. Ще сте склонни да бъдете непоследователни и впечатляващи. Ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури за грижа ще бъдат тези, които са свързани с водата. Днес трябва да си осигурите и режим на обилно пиене. Вие не забелязвате това, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. И обърнете повече внимание на диетата си. Премахнете от менюто всички солени храни.

Любов

Този ден първоначално няма да бъде най-удобният за влюбените Козирози, тъй като не им обещава пълна яснота по сърдечните въпроси. Но те ще запазят контрол над събитията, ако разберат тяхната предистория – например, дешифрират неясното значение на нечие любовно послание или естеството на циркулиращите слухове.

ВОДОЛЕЙ

Всичко, което правите днес, ще ви се даде само чрез постоянство и значителни усилия. Опитайте се да оцените правилно и без излишни емоции възникналите ситуации. Денят е благоприятен за бизнес договори, големи покупки и нестандартни търговски решения. Дамите от зодия Водолей да очакват интригуваща среща. Може би ще започнат нови романтични връзки или старите изведнъж ще се възобновят. Но силната половина на вашата зодия ще бъде озадачена от дългове и недовършени навреме дела.

Началото на деня ще бъде лесно, успешно и интересно. Това е подходящото време за всеки бизнес: напълно нов, познат, прост и объркващ. Ще се справите чудесно с всичко, което поемете, и едва ли ще имате нужда от помощ. Ще има причина да се срещнете с приятели, да организирате домашна почивка за любимите хора. Следете емоционалното си състояние следобед. Това е времето, когато е лесно да се развълнувате от дреболия, да развалите настроението на себе си и на другите. Правете неща, които ви ободряват, общувайте с хора, които ви разбират.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 75 49 15 42 17 88

Работа

Днес не очаквайте идеалното развитие на събитията в работните процеси, денят ще бъде объркващ. Дори неочакваните ви капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някакъв важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност лесно можете да сгрешите. Бъдете дискретни и се опитайте да не влезете в грешния път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Ако мокрото време навън не ви пречи, най-доброто решение е за активно ходене и бягане. Звездите препоръчват да отидете на офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Днес звездите помагат на Водолея да намерят точните думи в общуването с любимия човек, но предупреждават, че е време да преосмисли възможностите си и част от вярванията си – в противен случай правилните думи няма да имат никакво влияние върху хода на събитията. Не давайте обещания, които не можете да изпълните.

РИБИ

Паричните проблеми са досадни и неприятни. Запазете спокойствие и не се поддавайте на изкушения, не вземайте необратими решения – по-късно ще се окаже, че решенията ви са били грешни. Общувайте само с близки и приятни за вас хора.

Не се притеснявайте за дреболии сутринта. Тези времена могат да бъдат забързани и доста стресиращи, но е малко вероятно да донесат проблеми, с които не можете да се справите. Опитът ще помогне на много Риби бързо да преодолеят трудностите. Ще има възможност да завършите отдавна започнатия бизнес. Следобедът ще протече съвсем различно. Ще бъде успешен, подходящ за много начинания. Това е чудесно време да поемете инициативата в личните отношения: тя ще зарадва човека, който отдавна ви симпатизира.

Вибриращо число за Рибите за деня: 6

Щастливи числа: 13 76 6 48 43 80 93

Работа

Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това знаете, че първо трябва да се свърши най-трудната работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител, а благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия. 

Здраве

Втората половина на деня носи със себе си опасност от заболяване, което впоследствие може да се превърне в неприятно заболяване. Ако искате да избегнете криза, не отлагайте посещението при Вашия лекар.

Любов

Днес Рибите очакват интригуващ разговор, в който и двете страни се състезават в изкуството на хумора или намеците. Взаимните илюзии са силни, ще трябва да разберете фона на мистериозни чужди речи или в потока на собствените си фантазии. Това не е най-доброто време да започнете нов романс и да изпратите важно съобщение.

Подобни статии