Хороскопът за 5 декември: Енергия и концентрация за Овена, нови съюзници край Лъва

Чудесен ден за светски и благотворителни мероприятия. Добро начало за пътешествия, в това число и към свети места. В плановете ви трябва да фигурират грижи за здравето - ефективни лечебни процедури по укрепване на нервната система.

ОВЕН

В личния живот на Овен предстоят благоприятни промени. Ако пропуснете интересна работа, тогава ще има добра възможност да покажете на какво сте способни. Ако стартира нов проект, трябва и можете да го направите, да бъдете лидер в него. За да изпълните този статус, ще трябва да пожертвате част от ваканцията си и да се задълбочите в темата по-задълбочено. Днес също е добър ден за планиране на бъдещето, а общуването с любимия човек в тази нощ ще ви даде незабравимо изживяване.

Каквото и да планирате за този ден, моля, бъдете търпеливи. Едва ли е възможно бързо да се постигне желания резултат, може да възникнат препятствия по пътя. Не са изключени спорове с хора, с които преди сте се разбирали добре, даже отлично. Можете да изгладите грубите ръбове и да постигнете компромис, но това изисква усилия. По-добре е да не бързате да решавате финансови въпроси: днес сте склонни към разточителство, можете да харчите много за дреболии. Преди да направите каквито и да е покупки, консултирайте се с хора, на чийто вкус и знания имате доверие.

Вибриращо число на деня за Овена: 5

Щастливи числа: 79 72 39 3 68 88 75

Работа

Очаквайте успех в кариерата, а за целта определете точно крайната цел. Не надскачайте възможностите си, за да си спестите разочарования. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-голям успех. Дори и най-амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Просто не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете страхотни възможности.

Здраве

Днес няма да имате проблеми с енергията и концентрацията. Вашето физическо състояние няма да ви подведе и здравето ви ще бъде в най-добрия си вид, така че в този ден можете да решавате важни въпроси от различни сфери на живота.

Любов

Сутринта влюбените Овни могат да останат романтици и мечтатели, но вечерта ще ги принуди да се върнат към режима "тук и сега". В резултат на това добрите намерения от първата половина на деня ще бъдат забравени или отложени. Успехът ще съпътства Овните-реалисти, които умеят да използват момента и предоставените им предимства.

ТЕЛЕЦ

Емоционалните и физическите компоненти на живота ви намаляват, много от Телците днес ги очаква чувство на неудовлетвореност от случващото се, недоволство от себе си и действията си. Текущите събития са представени като сложен набор от задачи, но в действителност всичко не е толкова лошо и скоро ще го видите. Не трябва да кандидатствате за работа или кредити в този ден и да търсите бизнес или финансова подкрепа. Ако в късния следобед се почувствате зле, този път, както обикновено, не трябва да изтривате това усещане, вземете здравето си на сериозно.

Благоприятен ден за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Тук можете напълно да се доверите на интуицията си: тя няма да ви разочарова, определено ще ви каже как най-добре да действате. Пътуванията вървят добре, особено ако не ходите на тях сами, а в компанията на приятели. У дома може да има повече притеснения от обикновено. Близките хора имат нужда от помощ и подкрепа, опитвате се да не отказвате на никого. Понякога поради това трябва да отложите насрочени срещи, някакви развлекателни събития. Но няма да се разстроите за това.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 18 44 53 34 91 85 84

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Ако успеете да покажете своя труд и упорит характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи.

Здраве

Показателите на емоционалната активност са понижени. Направете нещо за самочувствието си - промени във външния вид, процедури.

Любов

Звездите казват на Телците, че вечерта е по-благоприятна за любовните им афери: тя ще засили естествената им привлекателност, като в същото време ще им добави здрав разум. Невидимата ръка на съдбата ще започне да им помага по-често при двусмислени, заплетени обстоятелства. В новите връзки засега се препоръчва повишено внимание.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте натрупали малко пари и сте изправени пред въпроса какво да правите с тях, потърсете съвет от тези, на които напълно вярвате, със сигурност ще получите правилния съвет. Ако днес на работа се развие спорна ситуация, избягвайте да я обсъждате на всяка цена, това не означава, че избягвате проблемите, просто не искате да влизате в конфликт с колегите. Може би в този ден ще трябва да се сблъскате с проблеми с наследство, субсидии или някакви други плащания. Вечерта е благоприятна за семейни събирания, съвместни събития и срещи със стари приятели

Благоприятен ден за трудни случаи. Няма значение дали сте започнали да се справяте с тях отдавна или сте започнали чак днес: във всеки случай ще успеете да постигнете много, усилията ви няма да бъдат напразни. Вероятни са разходи. Те едва ли ще бъдат значителни, но ще бъдат много полезни, можете да направите някои приятни покупки. Уредете си отдавна планирана и отлагана среща със стари приятели: те със сигурност имат добри новини и интересни предложения за вас. Ще има възможност да се върнете към старото си хоби, да правите това, което винаги е повдигало настроението ви. Ще получите много положителни емоции.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 9 61 13 75 52 78 12

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверете на интуицията си, полагайте всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително. Б

Здраве

Днес трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, тогава не трябва незабавно да бягате до аптеката. По-добре си починете добре, прекарайте този ден със семейството и приятелите. И тогава ви е гарантиран прилив на енергия и благополучие.

Любов

Сутринта Близнаците са склонни да вярват сляпо на партньора си или да не виждат заблудите им. Вечерта ще ги принуди да включат здравословен скептицизъм, който е много полезен при съмнения и самоизмама. В стабилните двойки тази вечер е време на активна взаимопомощ, работа в екип или засилено чувствено привличане.

РАК

Ако искате да правите добри пари, поемете допълнителен бизнес за себе си и тогава, освен пари, можете да получите повишение. Вашето възнаграждение през този период пряко зависи от обема на извършената работа. Не вземайте големи решения сами, дайте възможност на колегите си да покажат своите таланти. Ако днес има някакви недоразумения, не бива да се обвинявате за това - сегашните астрологични условия до голяма степен благоприятстват проявата на инициатива, но са изпълнени с капани.

Страхотен ден за важни разговори, обсъждане на въпроси, върху които размишлявате много както вие, така и вашите близки напоследък. Ще бъде възможно да се намери решение, което отговаря на всички; дори и най-взискателните хора ще бъдат доволни. Денят е подходящ и за планове за пътуване. Няма да пропуснете нито един важен детайл, ще обмислите всичко до най-малкия детайл. Трябва да се има предвид, че всяко пътуване може да отнеме повече време от обикновено. Не са изключени някои дребни недоразумения по пътя, досадни дребни инциденти, които могат да развалят настроението.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 33 92 68 18 85 25

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работните си задължения, но и да намерите време за домакински задължения. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно нещо да ви задържи у дома. В този ден ще има и много познанства, които значително ще променят живота ви по отношение на работа и кариера.

Здраве

Всички физически показатели са над средното ниво, нямате повод за притеснения.

Любов

Звездите напомнят на влюбения Рак, че сега е важно да не бързаме. Най-добре е да не се опитвате да „откриете“ или „развиете“ връзка, ако няма искане за това. Не е моментът да налагате услугите си, освен в спешни случаи. Вечерта ще покаже колко красив и силен е балансът, който се е развил в двойката.

ЛЪВ

Денят ще изисква от Лъвовете сдържаност и деликатност по отношение на колегите си. Служебните задължения ще бъдат стресиращи, опитайте се да забравите за известно време, че сте отговорен човек, и се заемете с второстепенни въпроси. Днес са възможни проблеми с домакинските уреди, настройте се за борба и не се отказвайте просто. Вашите близки ще бъдат изумени от вашите знания и умения, когато проблемите бъдат отстранени.

Ще можете да направите много. Успявате да правите няколко неща наведнъж, без да забравяте или обърквате нищо. Дори ако се появят някои трудни задачи, вие се справяте бързо с тях: интуицията ви помага да вземете правилните решения, да намерите най-краткия път към целта. Възможно е да се появят нови съюзници, които охотно ще поемат някои от вашите грижи. Вие сте енергични и пълни с енергия, но малко почивка следобед не вреди. Ще бъде полезно да се разсеете от обичайните неща, да помислите за нещо съвсем ново. Това е добър момент да бъдете креативни.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 54 83 43 37 58 38 89

Работа

Днес ще чуете много комплименти от колегите си, но не омеквайте и не им вярвайте. Възможно е зад красивите думи да се крият лъжи, ласкателства и хитра пресметливост. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Физическите ви показатели са понижени, пазете се от физическо натоварване и умствена преумора.

Любов

Звездите съветват Лъвовете активно да използват първата половина на деня за своите романтични цели. Ако снощи партньорите са се слели в любовен екстаз, не бива да разрушавате рязко очарованието на момента тази сутрин: с рутинни задължения, домакинска работа и други атрибути на скучното ежедневие, те нека почакат.

ДЕВА

През този ден Девите не трябва да участват в никакви съмнителни събития, можете да загубите пари и да развалите репутацията си. За да избегнете недоразумения, слушайте гласа на интуицията си. Не казвайте на никого за собствените си планове за бъдещето, в противен случай идеята може да бъде присвоена от други. Вероятно днес ще получите очакваните новини, но не бързайте да действате. Ако пазарувате днес, бъдете внимателни, има голяма вероятност от загуба.

Опитайте се да не придавате прекалено голямо значение на малките неща. През първата половина на деня може да има някои недоразумения, кавги с близки, досадни инциденти. Но те няма да имат дълготраен ефект и скоро ще бъдат забравени, така че няма за какво да се притеснявате. Но да направите нещо интересно би си струвало: това време е чудесно за неща, които ви вдъхновяват, наистина ви пленяват. С тях могат да се постигнат отлични резултати. Следобедът е чудесен за среща със стари приятели. От тях ще научите нещо интересно и важно. Единствената област, в която днес е важна предпазливостта, са финансите.

Вибриращо число за Девата днес: 1

Щастливи числа: 89 80 77 23 52 70 83

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които ви изпраща съдбата, и се възползвайте от ситуацията навреме.

Здраве

Денят е със средни показатели на физическата активност. 

Любов

Днес труден момент в личния живот на Девата ще е вечерта. Много Деви ще се окажат на кръстопът, ще бъдат принудени да направят избор или да търсят компромис. Някои Деви ще трябва да сравняват варианти, за да изразят своята симпатия към една от тях. Може да има затруднения при избора на подарък. Не са изключени материални затруднения.

ВЕЗНИ

Някой отвън умело подхранва вашите амбиции, има опасност да изпаднете в умело изградена ситуация, която може да навреди, но днес Везните са в състояние да разгадаят намеренията на недоброжелателите. В романтичните отношения може да има недоразумения. Конфликт с любим човек може да доведе до продължителна кавга. Неочаквани предложения, обещаващи добри парични перспективи, ще ви зарадват този ден. Както се казва, лош късмет в любовта, късмет в парите.

Благоприятен ден, макар и не най-лесният. Бихте искали бързо да се справите с трудна задача, но това изисква усилия и постоянство. Ще постигнете желания резултат, но малко по-късно от очакваното. Можете да поискате помощ от стари приятели, близки хора; те няма да ви откажат. Вероятни са малки парични постъпления. Не бързайте да харчите полученото: малко по-късно ще стане ясно как най-добре да се разпореждате с тези пари. Възможни са малки недоразумения у дома, но до вечерта ще успеете да уредите всичко, да възстановите мира и хармонията.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 48 25 73 98 84 9 97

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе.Изпъквате в работата и обирате заслужени овации, но идва момент на преценка - дали работата е по-важна от промените в личния ви живот. Вие трябва да решите кое е по-важно за вас.

Здраве

Физическата ви форма е на много високо ниво, рязко покачване на самочувствието.

Любов

За Везните този ден може да започне с обичайния късмет в любовта, но по-нататъшното развитие на събитията не е задължително да е прогресивно и положително. Ако искате да се запасите с романтични емоции, трябва да действате възможно най-рано, тъй като вечерта "прозата на живота" отново ще влезе в сила.

СКОРПИОН

Сегашната астрологична ситуация предсказва доста нервен и противоречив ден. Опитайте се да не се карате с шефове и колеги, проявявайте сдържаност и спазвайте правилата за благоприличие. В този ден умението ви да слушате внимателно събеседника ще ви бъде от полза. Най-добре е да планирате кратко бизнес пътуване за днес. Също така е добре да посетите близък приятел или приятелка. Ако не сте се виждали от дълго време, значи ще имате за какво да си говорите.

Голяма част от деня като цяло се развива по най-успешния за вас начин, често не е нужно да полагате сериозни усилия, за да постигнете брилянтни резултати, за да се справите с това, което не е било по-рано. И стари, и нови познати с готовност помагат и го правят напълно безинтересно: просто защото е приятно да се занимават с вас. Лесно намирате общ език с много различни хора, разбирате добре дори тези, които изобщо не са като вас. Не е изключено началото на необичайни приятелства и романтични връзки.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 81 72 14 30 1 92 60

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Разбира се, вие също искате да бъдете успешни и забележими, така че другите да говорят за вашите заслуги. За съжаление, днешният ден не е за покоряване на висоти в кариерата.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате отлично днес, това не означава, че ситуацията няма да се промени в бъдеще. Помислете за бъдещето и направете нещо, което може да ви бъде от истинска полза в бъдеще.

Любов

Днес звездите съветват Скорпионите да отложат любовните инициативи за следобеда и да не се губят, ако внезапно възникне пречка по пътя към изпълнение на романтичните желания. Най-вероятно ще решите на шега поставения ви проблем и това ще ви добави точки в очите на обекта на вашата симпатия.

СТРЕЛЕЦ

Този ден може да се определи като спокоен и дори пасивен. Време е да разберете кой кой е в близкото ви обкръжение. Докато общувате, задълбавайте се във всяко малко нещо, може би тези детайли ще бъдат в основата на бъдещия ви успех. Шефовете на Стрелец определено са за, а вие имате право да разчитате на подкрепа отвън. Днес е по-добре да не оставате твърде дълго на работа, а да прекарате вечерта със семейството и приятелите - съвместно чаено парти на обща маса ще настрои вас и вашите близки към спокойно настроение.

Страхотен ден за разговори на трудни теми, решаване на трудни въпроси. Вие се доверявате повече на собствената си интуиция, отколкото на съветите отвън и постъпвате правилно: благодарение на нейните подсказки избягвате грешки. Вероятен академичен успех; вие незабавно запомняте всичко, което може да е важно, не забравяйте и не бъркайте нищо. Роднините не са съгласни с вас за всичко, но вие успявате да избегнете конфликти и взаимни оплаквания и бързо да намерите компромис. Уважавате желанията на другите хора, а другите го оценяват. 

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 49 98 27 13 63 22 45

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладния си ум.

Здраве

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

Сутринта на този ден влюбените Стрелец предпочитат да си затворят очите за истинските тънкости на ситуацията или тайно да се надяват, че няма да им се наложи да се изправят пред тях. Но вечерта много от тях все пак трябва да решат някакъв труден въпрос – например естетически, гастрономически или материален.

КОЗИРОГ

Вероятно сте поели много бързи темпове, а причината за бързането е желанието да имате време да направите колкото е възможно повече сега, без да оставяте нищо за по-късно. Скъпи Козирози, днес не бива да прекалявате, можете да "изгорите". Възможно е да имате нужда от помощ при разрешаване на дългогодишни казуси, като в такъв случай се свържете с близки или приятели. В същото време днес можете да покажете най-добрите си качества и да промените отношението на околните. Торта, която сте купили за вечеря, или фънки идея за шефа ви ще свърши работа.

Благоприятен ден за среща с хора, които споделят вашите цели, интереси и възгледи за живота. Няма значение дали сте приятели или имате някакви бизнес отношения; общуването във всеки случай ще бъде приятно, ще научите нещо ново. Възможно е да има неочаквани предложения, на които искате незабавно да отговорите със съгласие. Денят е подходящ и за решаване на финансови въпроси. Днес сте особено внимателни към детайлите, това ще ви позволи да избегнете грешки и да не се объркате. Никой не може да ви обърка, да наложи свои условия или да ви подмами да изберете неизгоден вариант.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 38 90 1 17 97 30 46

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има шанс - да направите непростима грешка, за която по-късно ще съжалявате дълго време. Въпреки факта, че сте склонни да сте практични и имате повишен контрол, днес можете просто сериозно да се спънете.

Здраве

Физическите ви показатели са на средно ниво. Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Втората половина на деня подготвя влюбените Козирози с това или онова изпитание. За много Козирози това ще бъде избор, който са отложили, докато имат възможност. Не приемайте тези ситуации лекомислено: дори една невинна грешка в игра на шега може да ви разстрои и да подкопае самочувствието ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес е благоприятен ден за решаване на въпроси, свързани със съвместен бизнес. Може да се наложи да пожертвате интересите на партньора, което няма да е пречка за получаване на положителен резултат. Астрологичните условия могат отчасти да допринесат за успешното завършване на започнатата работа, но Водолеите ще трябва от време на време да запретват ръкави. Всяка кавга или друга конфликтна ситуация в семейството или на работа трябва да бъде премахната в самото начало, в противен случай кавгата ще се проточи и обидата ще напомня за себе си дълго време.

Ден на страхотни решения, брилянтни идеи, неочаквани прозрения. Днес може да имате много смели планове, чието изпълнение ще промени много неща в живота ви. Твърде рано е да се заемете с плана, трябва да изчакате благоприятен момент. Но имате достатъчно търпение. Приятна комуникация с членовете на семейството; усещате тяхното разбиране и безусловна подкрепа. Можете да правите планове заедно – това сближава и ободрява всички. Някои Водолеи ще се чуят с хора, които са им липсвали напоследък. Други представители на знака очакват романтични признания.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 98 95 78 54 49 81 59

Работа

Вземате някои импулсивни решения, за които можете да съжалявате. Не бързайте, овладейте емоциите си и тогава правете, каквото трябва.

Здраве

Денят не е с особено високи показатели на физическата активност. Леки упражнения ще са от полза както за нервната система, така и за цялото тяло.

Любов

Днес звездите съветват Водолеите да не се колебаят с любовните планове и да се заемат с тяхното осъществяване възможно най-рано. Следобед ще настъпят някои нежелани промени, които ще затруднят прилагането им. Не бива да отлагате среща до вечерта или да я планирате твърде късно.

РИБИ

Денят ще бъде напрегнат, Рибите очакват много безинтересно, но принудително общуване, което изморява като нищо друго. Вероятно ще имате пътувания или посещения на гости. В допълнение към горното, денят е доста кризисен, когато поради влошаване на благосъстоянието са възможни грешки при вземането на решения. Партньорствата и бизнес отношенията могат да бъдат изложени на риск. Само привечер, у дома, ще има възможност да излеете душата си пред любимия човек, което ще ви позволи да възстановите душевния комфорт и да намерите нови сили да преведете идеите си.

Благоприятен ден за разговори за бъдещето. Най-добре е да ги провеждате със стари приятели: ще получите не само подкрепа, но и страхотни съвети, както и реална помощ при реализирането на плановете си. Денят е подходящ и за обсъждане на въпроси, свързани с работата, която планирате да свършите в близко бъдеще. Пътуванията вървят добре, включително тези, които са решени в последния момент. Далеч от дома са възможни интересни запознанства, срещи, които ще се помнят дълго време. Възможна е и романтична любов.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 86 2 60 53 32 92

Работа

Благодарение на въображението си, можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги. Днес в екипа вие сте ясен авторитет.

Здраве

Днес за вас ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще ви провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес любовните игри на Рибите не вървят много гладко. Възможни са капани, илюзии, разочарования. Съдбата няма нищо против да ви изиграе номер и да ви постави в неудобно положение. Планираната среща ще мине по-гладко, ако не вземете ситуацията твърде сериозно, в противен случай ще бъдете нервни и разтревожени от всяка дреболия.

Още по темата: зодии

Подобни статии