Хороскопът за 8 ноември: Овенът е във върхова форма, опитът помага на Везните да излязат от заплетена ситуация

Не се отказвайте от нищо, особено от храна. Яжте до насита, но не преяждайте. Внезапни сълзи свалят камъка от душата и пречистват мислите. Добро време за разработване на лечебни диети. Добре би било да пътувате.

ОВЕН

Днес денят се характеризира за Овена с нарастване на ентусиазма и креативността, а необикновеният прилив на енергия ще помогне за преместването на всякакви планини. Просто се опитайте да спрете навреме, тъй като пренапрежението на сили може да доведе до нежелани последствия за вашето здраве. Ще бъде приятно да отидете на пазар или в някой супермаркет. Покупките, направени днес, ще ви зарадват, а закупените от вас неща ще издържат достатъчно дълго.

Не можете да се съсредоточите върху едно нещо. Има много неща за вършене, всяко от тях изисква внимание, не винаги е ясно с какво да се заемете по-напред. Суетата и объркването са досадни. И фактът, че хората около вас понякога напълно неуместно се месят във вашите дела, не е обнадеждаващ. Но се опитвате да не давате воля на емоциите, да запазите самообладание - и да се справите със ситуацията, да намерите начин да преодолеете всички трудности, които възникват. Подкрепата на близките ви ще бъде особено важна за вас днес. Не се налагат дълги разговори и обяснения: хората, на които сте скъпи, ще разберат всичко правилно. 

Цитат на деня: Човек никога не трябва да унищожава нещо, без да е сигурен във възможността да го замени с нещо също толкова добро.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа на деня: 89 80 77 23 52 70 83

Работа

Днес сте във върхова форма и постигате всичко, което си наумите. Трябват ви талант и интелигентност и те са налице.

Здраве

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, защото има голяма вероятност да не получите очаквания резултат.

Любов

Днес реалният живот със своите проблеми е готов да се намеси в романтичната връзка на Овен. Може би това ще бъде мощен материален фактор, професионално обстоятелство или критичен интимен нюанс. Важно е да не позволявате на тези „неканени гости“ да нарушат хармоничния баланс в общуването с любим човек.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ползотворен ден. Справяте се блестящо със сложни задачи, намирате отговори на въпроси, които са се опъвали на мнозина преди. Вероятни са успешни съвпадения, които ще ви подтикнат към интересни мисли или ще ви отворят пътя към важни цели. Първата половина на деня предоставя възможност за укрепване на бизнес връзките, втората обещава приятни познанства. Хората като вас често правят добро впечатление дори на тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора. Възможно е да започнете приятелства, които скоро ще станат много важни за вас.

Цитат на деня: Желанието за нещо повече ни пречи да използваме това, което имаме.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа на деня: 48 25 73 98 84 9 97

Работа

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва идеално и няма причина да сменяте професията си. 

Здраве

Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Все пак не бива да се занимавате с екстремни спортове. По отношение на здравето не бива да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малкия дискомфорт.

Любов

Телците не трябва да губят време, ако искат да говорят с партньора си, да чуят от него или да намерят информация за него. Възможно е той или тя да поеме инициативата лично. Ако ви бъде предложена оферта или ви се обади да говорите, не е във ваш интерес да откажете гордо или да отложите контакта.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за общуване. Вие не просто се разбирате добре с околните, но наистина разбирате какво искат и очакват от вас, какво им е на ума. Възможно е да се намери подход към онези, които преди са се държали много откъснато и са избягвали всякакви откровени разговори. Между бизнеса и приятелството има една крачка и вие бързо ще я преминете. Можете да поемете някои мащабни проекти, сложни казуси, които трудно могат да бъдат решени бързо. Ще бъдете упорити, не се отказвайте от започнатото наполовина. Всичко определено ще се получи.

Цитат на деня: Учеността е единственото нещо, което е божествено и безсмъртно в нас; най-големите предимства, с които е надарена човешката природа, са разумът и речта. 

Вибриращо число: 9

Щастливи числа на деня: 81 72 14 30 1 92 60

Работа

Успехът ви очаква във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще потръгне. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици.

Здраве

Раздвижете го това тяло! Днес си струва да проявите по-голяма физическа активност. Добър ден за започване на диета, намерете тази, с която можете да постигнете най-добри резултати. Всякакви козметични процедури днес биха ви навредили. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Любов

Този ден ще направи влюбените Близнаци по-подозрителни и придирчиви към малките неща. Те не трябва да губят време, ако възнамеряват да разсеят съмненията или да изяснят деликатен нюанс. Днес е добре да обсъждате интимни моменти в дълги романси, но можете неволно да научите нещо важно за нов партньор.

РАК

Добър ден за работа. Появяват се нови идеи и лесно намирате съмишленици, които са готови да помогнат в тяхното реализиране. Възможно е да се наложат неочаквани разходи. Няма да са напразни. Вероятни са успешни инвестиции, сделки, които ще донесат печалба. Понякога има разногласия с близките. Тъй като говорим за малки неща, не искате да спорите дълго време и бързо може да се намери компромис. Въпреки това е по-добре да отложите обсъждането на въпроси, които са важни за всички. Междувременно можете да направите нещо интересно заедно. Това ще бъде от полза за връзката.

Цитат на деня: Истинската слава се състои в това, да правиш неща, които си струва да бъдат описани, и да пишеш това, котео си струва да бъде прочетено.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа на деня: 49 98 27 13 63 22 45

Работа

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Независимо с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден е подходящ за посещение в козметичен или фризьорски салон, за извършване на различни покупки.

Любов

Днес Раците трудно ще устоят на магическия чар на обекта на тяхната симпатия. Влюбеният Рак е в състояние да отиде към някой, който харесва, сякаш хипнотизиран, дори и да подозира капан. Въпреки неяснотата на ситуацията, звездите дават на връзката благоприятна прогноза.

ЛЪВ

Не бързайте. Първата половина на деня едва ли е подходяща за вземане на важни решения или правене на сериозен бизнес. Добре е да си направите кратка почивка: имате много за размисъл и е добре никой да не ви разсейва, да ви обърква с непоискани съвети. Следобедът минава много по-добре. По това време можете да постигнете почти всичко, което имате предвид, защото звездите са на ваша страна. Вероятни са някои важни открития, както и новини от стари приятели. Не са изключени предложенията, с които човек би искал да се съгласи незабавно.

Цитат на деня: Ако смъртта беше нещо хубаво, боговете не биха били безсмъртни.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа на деня: 38 90 1 17 97 30 46

Работа

Възможно е днес да избухнете заради хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е нормално да ви изплозват, така че ще постъпите правилно като дадете воля на чувствата си.

Здраве

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Любов

Звездите казват на Лъва, че днес делата са по-важни от красивите думи и бурните емоции. Най-доброто потвърждение на чувствата е конкретната помощ, а не абстрактното съчувствие. Лъвовете, които сами се нуждаят от подкрепа, няма да е трудно да определят истинското отношение на партньора към себе си именно по този прост знак.

ДЕВА

Благоприятен ден, вдъхновяващ и светъл. Поемате предизвикателни задачи с ентусиазъм и се справяте страхотно с тях. Появяват се необичайни идеи. Можете да ги постигнете, ако привлечете подкрепата на приятели и стари познати. Струва си да се вслушате в съвета: той се дава от хора, които са добре запознати със ситуацията. Вероятни са необичайни познанства, срещи с хора, които изобщо не са като вас. Разговорите с тях са безкрайно интересни. Те помагат да погледнем на много неща по различен начин. Някои Деви ще разберат какво точно биха искали да променят в живота си и ще познаят как може да се направи това.

Цитат на деня: Безумен е онзи, който не може да управлява себе си, но иска да управлява другите.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа на деня: 98 95 78 54 49 81 59

Работа

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на изследователска или редакционна работа. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Здраве

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще бъде добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Погрижете се за вашето духовно здраве.

Любов

Днес на влюбената Дева ще помогне щастливо стечение на обстоятелствата. Девите могат да очакват послание или подарък от страст, изненада или приятен развой на събитията. Предприемчивите Деви могат смело да проявят собствената си инициатива: те лесно и естествено маневрират дори в нееднозначна двусмислена ситуация. 


ВЕЗНИ

Не се тревожете, ако нещата не вървят по план. Този ден едва ли ще мине без изненади. Способността да импровизирате, способността бързо да изучавате ситуацията и да правите правилните изводи ще ви бъде от полза. Опитът помага на много Везни: благодарение на него представителите на знака не правят грешки, не попадат в капани, поставени от недоброжелатели. Ще бъде полезно да си починете от рутината и да потърсите нещо, което наистина ви вдъхновява. Можете да се върнете към старо хоби или да намерите ново. Денят веднага ще стане много по-интересен.

Цитат на деня: Важно е не за какъв те смятат, а какъв си вдействителност.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа на деня: 86 2 60 53 32 92

Работа

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Здраве

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете на какво сте способни - започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. В този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Любов

Днес звездите препоръчват на Везните предварително да обсъдят деликатни моменти с партньора си, в противен случай може да възникне ситуация, когато „където е тънко, там е разкъсано“. В новосъздадена връзка няма да навреди да забавите романтичния си плам и да проявите дискретност в ежедневието, за да не изпаднете в амбивалентна позиция.

СКОРПИОН

Лек приятен ден. Малко вероятно е това да донесе важни събития и сериозни победи, но въпреки това ще има какво да ви зарадва. Можете да завършите нещата, които сте започнали по-рано, без да бързате. В същото време ще научите какво определено ще ви бъде от полза в близко бъдеще. Идеите, които се появяват в средата на деня, е малко вероятно да бъдат приложени веднага. Но малко по-късно определено ще имате такава възможност. Вечерта е благоприятна за общуване. Това е подходящото време за обсъждане на важни въпроси. Можете да говорите за това, което предизвика много спорове и да намерите решение, което ще се хареса на всички.

Цитат на деня: Да натякваш за направен подарък означава да си го поискаш обратно.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа на деня: 6 9 58 83 47 35 90

Работа

Вие сте единственият човек, който днес ще се чувства по-уверен на работа от другите. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Вие ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Здраве

Посещението на лекари трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Любов

Днес Скорпионите имат късмет в любовните маневри и могат свободно да поемат инициативата в подходяща за тях форма. Техните думи и действия няма да останат незабелязани и ще получат благоприятен отговор. Не се разстройвайте, ако емоциите са леко приглушени: сдържаността на чувствата ще се изплати многократно с тяхната дълбочина.

СТРЕЛЕЦ

Денят носи добри новини и брилянтни идеи. Можете да хвърлите нов поглед върху това, което ви изглежда познато, или да решите какво бихте искали да промените в живота си. Интуицията подсказва на много представители на знака как най-добре да действат, върху какво да се съсредоточат първо и какво да отложат за по-късно. Ще има много необичайни срещи, разговори, които ще помните дълго време. Може да получите добър съвет или информация, която да ви помогне да вземете правилните решения. Втората половина на деня обещава касови бележки, добри покупки.

Цитат на деня: Под плача на наследника често се крие весел плач.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа на деня: 32 43 81 37 96 54 49

Работа

По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. По правило винаги се стремите към големи височини, опитайте се да не надценявате възможностите си. Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас. Въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм.

Здраве

Лош ден за посещение на лекари. Има голяма вероятност от здравословни проблеми поради натоварения работен график. Не трябва да сте небрежни към вашето благополучие. Страхотен ден за разходки на чист въздух, спорт, който не само ще ви помогне да укрепите мускулите, но и ще ви помогне да намерите спокойствие.

Любов

За Стрелците е трудно да останат романтични в атмосферата на тези дни. Под една или друга форма материален фактор заплашва да се намеси в любовната им история или във възгледите им за взаимоотношенията. Не е изключена забавна или двусмислена ситуация в личните им дела, чиято същност се свежда до въпроса за "любов или портфейл".

КОЗИРОГ

Началото на деня е изключително благоприятно от бизнес гледна точка. Можете да вземате важни решения по отношение на работа или бизнес, да преговаряте за дългосрочно сътрудничество. Новите проекти често се свързват с нови познанства. Може би е дошло началото на бизнес и неформални отношения. Хората ви харесват и лесно намират общ език с тях. Следобедът обещава приятни домашни събития, както и добри новини за близките. Това е подходящият момент за обсъждане на семейни планове; ще има сигурност, която е липсвала на всички.

Цитат на деня: Тези, които са истински уважавани, никога не се поддават на ласкателства, защото уважението почита, а ласкателството се подиграва. 

Вибриращо число: 7

Щастливи числа на деня: 89 68 38 18 95 73 79

Работа

Днес ще се занимавате изключително със собствен бизнес и няма да се разсейвате от нищо. Освен това проявете изключителна съвестност в работата си. Днес ще определите целите си. И дори ако решението на тези цели се окаже бавно, вие пак ще направите всичко, за да ги постигнете. Вашето хоби ще изненада другите.

Здраве

Добро време за посещение на стилисти, фризьори, за извършване на различни козметични процедури. Консултирайте се с продавачите в магазина, със сигурност ще ви помогнат да изберете тоалет, който да допълва вашата визия. Добър ден за радикална промяна на имиджа.

Любов

Днес звездите обещават на Козирозите напредък в любовта и намекват, че това е само началото – но предупреждават, че понякога приятните емоции ще се смесват с тежките. Не бива да започвате роман: сега не започвате от нулата, а с минус, с риск да стъпите на познати гребла и други остри предмети.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени трудности, но няма сериозни препятствия по пътя. Проявявате завидна изобретателност, благодарение на нея се справяте с проблеми, които преди са изглеждали непреодолими. Бизнес отношенията се променят забележимо към по-добро, доверието ви расте. Вероятни са интересни предложения за сътрудничество. Възможни са неочаквани срещи. Възможно е да успеете да срещнете хора, за които сте чували много хубави неща преди. Не е трудно да се разберете: оказва се, че имате повече общо, отколкото си мислите.

Цитат на деня: Срамната печалба е по-лоша от загубата.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 6 10 72 42 73 57 50

Работа

Днес ще се окажете невероятен гений, дори може да овладеете всяка нова позиция. Имате страхотен вкус и изобретателност, знаете как да постигнете целите си. Ако изведнъж се наложи да се сблъскате с рутина, опитайте се да я избегнете. Ако работата ви е свързана с политика или наука, тогава ще се почувствате като търсен член на обществото. Социалната работа ви е близка по дух.

Здраве

Лошите навици понякога се усещат. Помислете кой може да навреди на вашето здраве и се опитайте да го изкорените. Не зацикляйте на външната красота, новите покупки, помислете за вътрешния си свят. Може би точно сега си струва да обърнете повече внимание на това и да се занимавате със саморазвитие.

Любов

Звездите казват на Водолея, че условията в любовната им история са се променили и те трябва да се адаптират към тях. Не е време за несериозни приключения. Може би е време да помислите за поверителност, да намерите тайно място за среща или да създадете нов личен начин за комуникация с любимия човек.

РИБИ

В началото на деня нещата може да не се движат толкова бързо, колкото бихте искали. Поради нечия мудност няма да успеете да завършите планираното навреме. Но това няма да доведе до сериозни проблеми, така че не трябва да се притеснявате твърде много. С течение на времето положителните тенденции набират сила, усещате как нещата се променят към по-добро. Следобедът е чудесно време за общуване с любимите хора. Разбирате се отлично, бързо се договаряте за някои важни неща за всички. Вероятни са приятни изненади, включително романтични.

Цитат на деня: Който иска по-малко, и се нуждае от по-малко.

Вибриращо число на деня: 9

Щастливи числа на деня: 98 50 37 64 26 36 35

Работа

Днес вие сте непоследователни в действията си. Ще покажете своята целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични. Ако това продължи, работата никак няма да ви спори.

Здраве

Имате ли огледало? Погледнете се. Харесва ли ви това, което виждате? Суха кожа, кръгове под очите? Несъвършенствата и здравословните проблеми са се отпечатали върху кожата ви. Не е нужно да се стресирате, просто вземете мерки.

Любов

В любовните отношения на Рибите днес се очаква приятен, но противоречив момент. Звездите ви съветват да проявите сдържаност и да не показвате твърде ясно своя интерес към подаръка на съдбата: дял на самоконтрол само ще ви добави точки в дългосрочен план. Този ден е успешен за среща, но са възможни и комични ситуации.

Подобни статии