Хороскопът за 9 декември: Успехи в кариерата за Овена, Девата привлича вниманието с умни идеи

Поддържайте душевното си равновесие, не осъждайте и не поучавайте никого. Бъдете независими при вземането на решения, не прехвърляйте професионалните си отговорности върху други.

ОВЕН

Малко неща са по-полезни за вас днес от оптимизма и вярата в успеха. Благодарение на тези качества вие не се отказвате пред трудностите, справяте се с най-трудните проблеми и бързо научавате всичко, от което се нуждаете. Лесно намиране на съюзници; хора, от които зависи много, са готови да заемат ваша страна. Струва си да видите стари приятели. Със сигурност има интересни теми за разговор и неща, които искате да правите заедно. Не забравяйте, че следобед е най-добре да избягвате особено уморителни и стресови ситуации. „

Работа

Добри шансове за успех в работата при правилно поставяне на целите. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-голяма печалба. Дори и най-амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Просто не губете енергията си за дреболии

Здраве

Днес няма да имате проблеми с енергията и концентрацията. Вашето физическо състояние няма да ви подведе и здравето ви ще бъде в най-добрия си вид

Любов

Днес звездите не съветват Овните да се увличат с любовна инициатива: има голям риск да действате по инерция, без да се съобразява с променящия се фон на събитията и новите настроения. Жертви, направени героично в името на любовта, могат да бъдат безсмислени. Препоръчително е да отложите датата за вечерта, като изберете уединено място.

ТЕЛЕЦ

Разбирането с другите днес може да бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Възможни са конфликти за дреболии, конфликти, които развалят настроението, пречат да се съсредоточите върху бизнеса. Често се поддавате на провокации, следвайте примера на хора, които знаят как да играят на чувствата на другите хора. Струва си да бъдете избирателни в общуването. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви ободряват, правят щастливи и вдъхновяват. Вие сте страхотни в много неща, ако действате сами. Опитът и интуицията помагат да се намерят правилните решения, когато ситуацията е двусмислена. Пътуванията вървят добре – както планирани, така и спонтанни. 

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието от работата. Ако успеете да покажете своя труд и упорит характер, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи.

Здраве

Обърнете внимание на състоянието на устната кухина днес. Ако не сте посещавали зъболекаря от дълго време, по-добре е да го направите днес. Дъвчете храната си по-нежно и внимавайте какво ядете.

Любов

Днес звездите препоръчват на влюбения Телец да „изчака бурята в убежище“ и да не попада под горещата ръка на партньор, ако той не е в духа. Препоръчително е да отложите датата за късен час или до утре. Самотният Телец в този ден не бива да се осмелява да търси познати или на отговорна първа среща.

БЛИЗНАЦИ

Днес можете да направите много полезни неща и не само за себе си. Става ясно какво трябва да се направи, така че животът на вашите близки да се промени към по-добро, и как проблемите, които наскоро са притеснявали всички, да бъдат решени. С ентусиазъм се захващате дори с най-трудните случаи, не се отдръпвайте, дори ако възникнат препятствия по пътя. Вероятни са добри сделки. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията: тя не се проваля нито в малките, нито в сериозните неща. Щастливите мачове вероятно ще ви накарат да имате страхотни идеи.

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверете на интуицията си, полагайте всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Здраве

Днес трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, тогава не трябва незабавно да бягате до аптеката. По-добре си починете добре и прекарайте този ден със семейството и приятелите, тогава ви е гарантиран прилив на енергия и благополучие.

Любов

Докато не настъпи вечерта, Близнаците не трябва да се страхуват от приключения и възможни усложнения в личните си дела: каквото и да се случи, това само ще укрепи нишките на разбирателство, опънати между тях и любимия им човек. Погрешните схващания и илюзиите, ако има такива в отношенията им, ще започнат да се проявяват в края на деня.

РАК

Напрегнат ден. Има много повече неща за правене от обикновено и не винаги е ясно какво си струва да поемете на първо място. Хората около вас често се намесват във вашите дела и не винаги го правят деликатно. Но вие не се дразните, третирайте случващото се с хумор. Възможни са необичайни срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Ако първата половина на деня е посветена основно на решаване на текущи проблеми, то през втората половина можете да правите планове за бъдещето, да мислите за всяко малко нещо. Успявате правилно да оцените текущата ситуация, да вземете предвид най-вероятните сценарии за развитие на събитията.

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работните си задължения, но и да намерите време за домакински задължения. В този ден ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да ви задържи у дома. В този ден ще има и много познанства, които значително ще променят живота ви по отношение на работа и кариера.

Здраве

Кръвното ви подсказва, че прекаляването с кофеина не е най-добрата идея. Пазете се, обръщайте внимание на сигналите, които тялото ви изпраща.

Любов

Раците трябва да пазят любовните си отношения от кризи до вечерта: няма нужда от ненужни изпитания. Само Раците ще се окажат в ситуация на „всеки облак без благословия“, които твърдо решиха да сложат край на романа: в този случай напрегнатата атмосфера на деня създава необходимите условия за болезнена, но закъсняла почивка.

ЛЪВ

Отделете време за решения за работа. Днес може да е трудно правилно да се оцени професионалните перспективи, да се реши кои неща да се съсредоточат сега и кои да се отложат. Плановете, които правите с голям ентусиазъм, не винаги са реалистични; съществува риск от пожелания. Личните отношения се развиват добре, разбирате идеално любимите си хора. Вечерта е чудесна за разговори за неща, които са важни за всички. Ще има решение, което не е хрумвало на никого преди, и много трудности ще останат в миналото.

Работа

Днес ще чуете много комплименти от колегите си, но не се опитвайте да се отпуснете. Възможно е зад красивите думи да се крият лъжи, ласкателства и хитра пресметливост. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Ако не сте ходили на лекар за рутинен преглед от дълго време, то днес е най-подходящият ден най-накрая да го направите. Обърнете специално внимание на своите „слаби места“ – проблеми, които ви притесняват от дълго време.

Любов

В този ден е важно Лъвът да оцени и да не разруши духовното си единство с партньора: сега това е най-силната свързваща нишка. За разлика от самата нея, списъкът с възможни заплахи ще бъде много по-широк. Горещият нрав, нетолерантността, едностранчивостта или взаимният инат са особено опасни за хармонията на взаимоотношенията.

ДЕВА

Добър ден за среща с хора, които бихте искали да харесате. Можете да водите сериозни разговори, да обсъждате въпроси, които преди това са предизвикали много спорове. Дори тези, които преди са се интересували само от собственото си мнение, ви слушат внимателно. Хората, които се съмняват във вашите таланти, виждат, че сте способни на много. Можете да се справите с документи, изготвяне на официални писма и искания, да се свържете с държавни агенции. Следобедът е подходящ за пазаруване и финансови въпроси.

Работа

В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които ви изпраща съдбата, и се възползвайте от ситуацията навреме.

Здраве

Ако днес започнат да ви притесняват някакви неразположения, тогава обърнете внимание на терапията, която използва различни етерични масла. Ароматът на етерични масла ще ви помогне да се настроите за правилното настроение: презаредете батериите си или се отпуснете след тежък работен ден. 

Любов

В неприятностите на този ден Девите са в състояние да се разсеят от сърдечните дела и да си спомнят за тях само вечер, когато вече не остават сили да общуват с любим човек. Ако сте прекарали деня, опитвайки се да угодите на партньора си, бъдете готови да се сблъскате с загадъчни реакции, като мълчание вместо благодарност.

ВЕЗНИ

Не сте в облаците, гледате реалистично на нещата и затова бързо намирате отговори на важни въпроси. Старият опит често помага: благодарение на него забелязвате навреме това, което другите не са видели. Вероятно успех в работата, особено позната, добре позната. Само Везните, които работят с финансови документи, трябва да внимават: възможни са досадни грешки. С любимите хора бързо намирате общ език, няма причини за разногласия и спорове. Старите приятели може да се отбият неочаквано, да донесат добри новини или да предложат нещо необичайно.

Работа

Трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. Така неочаквано в този ден ще се превърнете в ценен служител, който ще бъде похвален в екипа.

Здраве

Днес трябва да обърнете специално внимание на това какво ядете и как се приготвя. Измийте старателно зеленчуците и плодовете и пригответе рибата, месото и яйцата до пълна готовност. Днес е опасно да ядете полусурови храни, тъй като рискът от заразяване е много голям.

Любов

Днес звездите съветват Везните да се борят за щастие до последно: има надежда. Не отлагайте срещата до вечерта и не я отлагайте твърде късно: вихър от емоции или стресиращо събитие към края на деня може да не се отразят най-добре на благосъстоянието, възможностите и привлекателността.

СКОРПИОН

Струва си да се заемете с важни неща сутринта, така бързо ще постигнете желания резултат. Стари познати, доверени бизнес партньори с готовност помагат. Те се доверяват на вашето мнение, слушат съветите и не задават излишни въпроси. Трябва да бъдете по-внимателни с новите съюзници: те понякога действат съвсем не така, както бихте искали. Вероятни са неочаквани срещи. Някои Скорпиони отново се сблъскват с хора, с които някога са се опитвали да намерят общ език, но не са могли. Този път всичко е много по-просто: възможно е не само да се съгласите, но и да се сприятелите.

Работа

Днес ще се дразните от успехите на вашите колеги. Разбира се, вие също искате да бъдете успешни и забележими, така че другите да говорят за вашите заслуги. За съжаление, днешният ден не е за покоряване на висоти в кариерата.

Здраве

Днес трябва сериозно да помислите за здравето си. Дори и да се чувствате отлично днес, това не означава, че ситуацията няма да се промени в бъдеще. Помислете за бъдещето и направете нещо, което може да ви бъде от истинска полза в бъдеще.

Любов

Докато настъпи вечерта, влюбените Скорпиони трябва да държат темперамента си под контрол – в противен случай пламенните им страсти, допълнени с добри намерения или праведен гняв, ще направят много неприятности без шанс да поправят грешката. Само в самия край на този ден те ще могат да намерят подобие на душевно спокойствие.

СТРЕЛЕЦ

Струва си да слушате особено внимателно интуицията: нейните съвети помагат да се избегнат грешки, да се вземат решения за планове за бъдещето, да се намери подход към другите. Не всеки разбира защо правите това, а не иначе. Няма спорове, но са възможни някои неприятни моменти. Опитайте се да отговаряте спокойно на критиките, да не се разстройвате, ако не получите подкрепата, на която сте разчитали. Денят е благоприятен за учене. Изберете това, което наистина ви интересува. Тогава бързо ще запомните всичко, което може да ви бъде полезно.

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладния си ум.

Здраве

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Любов

Днес съдбата коварно поправя препятствията за Стрелеца в любовта. Сутрин и следобед това може да ги потопи в ярост, а вечерта може да увеличи подозрителността и да ги накара да се обвиняват за всичко. Понякога ще има причина за самобичуване (особено ако Стрелецът е изправен пред следи от любовното си минало).

КОЗИРОГ

Страхотен ден за постигане на почти невъзможното. Подходящ е за важни разговори. Няма значение дали обсъждате работа, лични дела или планове за бъдещето; във всеки случай ще получите подкрепа и полезни съвети, както и информация, която ще ви бъде полезна в близко бъдеще. Няма нужда да бързате, можете спокойно да мислите за всяка стъпка и това е приятно. Денят вдъхновява и дава шанс за реализиране на някоя стара идея. Приятели и стари познати със сигурност ще ви помогнат в това. Благодарение на тях бързо ще постигнете желания резултат.

Работа

Опитайте се да не правите нищо глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има шанс - да направите непростима грешка, за която по-късно ще съжалявате дълго време. Въпреки факта, че сте склонни да сте практични и имате повишен контрол, днес можете просто сериозно да се спънете.

Здраве

Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Днес звездите съветват Козирозите да не се поддават на любовни изкушения или на изкушението да променят нещо в личния си живот: много е вероятно вечерта да съжаляват. Ако имате интригуваща романтична среща в края на деня, пригответе се да „четете между редовете“ за скрити улики.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да възникнат някои трудности, но няма да ви се налага да се справяте сами с тях. Около вас има хора, на които можете да разчитате. Често дори не е нужно да ги молите за помощ: всички вече разбират какво трябва да се направи. Средата на деня ще ви зарадва с добри новини, новини от човека, за чиято съдба сте се притеснявали. По-добре е да обсъждате важни въпроси в спокойна, спокойна атмосфера. Така ще ви бъде много по-лесно да намерите правилния тон и да убедите онези, които са скептични, че сте прави. Не са изключени и запознанства, които ще получат романтично продължение.

Работа

Сериозно обмисляте идеята да смените работата си, но това не е чак толкова добро решение и трябва да го осъзнаете. Не се поддавайте на емоциите.

Здраве

Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще са от полза както за нервната система, така и за цялото тяло.

Любов

Влюбените Водолеи до вечерта остават в рисковата зона – в която най-често на пълни обороти и с боен вик сами се втурват. Ако не сте сигурни в самоконтрола и готовността си да спрете в точния момент, звездите ви съветват да отложите романтична среща.

РИБИ

По-добре не отлагайте нищо за дълго. Първата половина на деня е благоприятна, по това време правите почти всичко добре. Могат да възникнат нови идеи, свързани с работата. Става ясно как да свършим нещата възможно най-бързо. С удоволствие експериментирате и постигате страхотни резултати. Може да се наложи почивка следобед. Това е труден момент по отношение на емоциите: понякога се тревожите за дреболии, настроението ви може да се влоши без видима причина. Направете кратка почивка и ще се почувствате много по-енергични и заредени.

Работа

Благодарение на въображението си можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги.

Здраве

Днес за вас ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес звездите съветват Рибите да отложат всички решения в личния си живот за вечерта. Именно в този момент естественият им инстинкт ще започне да им дава правилните намеци и да ги предпазва от противоречиви впечатления, наложени отвън. Не забравяйте, че деликатната връзка с вътрешното ви Аз ще бъде прекъсната, ако не се доверите на себе си.

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 20 януари

  Характеристика на Луната на 20 януари

  На 20.01.2022 г. в 12:00 ч. луната е във фаза "Намаляваща луна". Това е 18-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Лъв ♌. Процентът на осветеност на луната е 95%. Изгрев на Луната е в 19:11 часа, залезът е в 10:23 часа.

  138
 • Какво да очакваме от Нептун през 2022 година?

  Какво да очакваме от Нептун през 2022 година?

  Злият Нептун може лесно да превърне дори напълно успешен и свестен човек в нещастно и зависимо същество: алкохол, наркотици, лудост, мания, фанатизъм, чудовищни ​​заблуди, непоносима вина, твърде късно покаяние - всичко това са любимите теми на главния майстор на илюзиите. И най-неприятното е, че хората, които са напълно омагьосани, тези, които се озовават в адския му плен, са огромен брой. Но най-лошото е, че тези хора дори не осъзнават грандиозния мащаб на катастрофата, която се случва в живота им. Ако Нептун не формира никакви напрегнати аспекти в наталната карта, това вече е много добре и това означава, че през целия ни живот, при всякакви напрегнати транзити с Нептун, ще имаме всички шансове да страдаме леко от универсалния злодей.

  89