Хороскопът за 9 ноември: Близнаците поемат инициативата, смели идеи от страна на Рака

Следете за знаците, анализирайте мислите си и постъпките на другите хора. Медитирайте, опитайте се да развиете екстрасензорните си способности. Пророчествата и предсказанията на деня ще се сбъднат.

ОВЕН

Не отлагайте трудните и важните неща. На сутринта ще свършите страхотна работа. Благодарение на подкрепата на звездите ще бъде възможно да се преодолеят всякакви препятствия и да се постигне успех там, където никой не е вярвал в него. Бизнес отношенията се променят към по-добро. Хората, които са ви подценявали преди, ще разберат колко грешат. Втората половина на деня ще бъде по-малко плодотворна, но и успешна по свой начин. Стари познати ще ви зарадват с добри новини, а човек, който много ви липсва, може неочаквано да ви пише или да се обади.

Работа

На сутринта се пригответе за пречки в деловите контакти. Възможни са закъснения и грешки при подписването на бизнес документи. Звездите ще се отразят неблагоприятно на бизнес репутацията ви и на работата ви като цяло. Ако е възможно, опитайте се да намерите време за почивка днес. Вземете си почивен ден. Днес не си струва да вършите работа, те не са във ваша полза.

Здраве

Ден на стрес за нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат паника. Психичните натоварвания значително ще намалят общото благополучие, а енергичното въображение на Овена ще го подтикне към решителни действия.

Любов

Днес любовните съюзи на Овена могат да бъдат "на ръба" поради потиснати бурни страсти или лоши навици (един или двамата партньори). Жаждата за власт и притежанието са особено опасни за хармонията на отношенията. Ако сте наясно с подобни недостатъци, има смисъл да ги вземете под контрол.

ТЕЛЕЦ

Общувайте. Обсъждайте бизнес идеи, споделяйте ги, търсете съмишленици; денят е идеален за всичко това. Вероятни са интересни познанства и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Важните разговори завършват точно както искате да завършат. Ако възникнат разногласия, можете бързо да убедите опонентите, че сте прави. Внимателни сте към любимите хора, често без думи се досещате за някои сериозни неща. Възможно е да се помогне на хората, които са изпаднали в трудна ситуация, да се подкрепят тези, които са обезкуражени.

Работа

Бизнес партньорството днес е перфектно активирано. Благодарение на взаимноизгодните договори можете да разширите партньорствата си. Втората половина на деня ви обещава борби и препятствия.

Здраве

Желанието да печелите повече надхвърля физическите ви възможности. Не злоупотребявайте, тялото ви няма да издържи на стреса и натоварването, на които го подлагате.

Любов

Денят ще напомни на Телците, че в любовната им история се намесват силите на съдбата. Колкото по-сложна е ситуацията, толкова повече играе ролята на зла или добра съдба - което в повечето случаи е само сбор от минали събития. Една среща ще мине добре, ако целта й е да заглуши противоречията, а не да подреди нещата.

БЛИЗНАЦИ

Поемете инициативата. Сега това може да доведе до големи и важни промени в много области на живота, да даде шанс да реализирате това, за което отдавна сте мечтали. Вашата увереност, постоянство и оптимизъм правят силно впечатление на хората около вас. Много хора искат да ви опознаят по-добре; ще има шанс за придобиване на полезни бизнес връзки. Възможно е да се появят някои нови задачи. Няма да стане ясно веднага как най-добре да се справите с тях, но няма да бързате: можете спокойно да мислите за всичко, да се консултирате с някого, да сравнявате различни варианти.

Работа

Ще бъдете зависими от преобладаващите обстоятелства. Това може да се дължи на източници на информация и дори на времето. Ще проявите особен интерес към слуховете и клюките, особено ако разговорите имат материален характер. Някаква информация наистина ще ви бъде полезна, тъй като ще ви покаже правилния начин за решаване на важни финансови въпроси.

Здраве

Подарете си ден с положителни емоции. Възприятието на реалността цветно и емоционално ще повиши самочувствието. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови общото благосъстояние на тялото. В свободното си време се отдайте на домашни танци или на релаксиращ масаж. Творчески развитата природа на Близнаците настойчиво изисква начини за реализиране на потенциала.

Любов

Днес звездите съветват Близнаците да внимават, когато става въпрос за умствена или физическа интимност: и в двете са възможни тънкости и капани. Това е добър ден за двойки, в които властва доверието. Не бива да скъсявате дистанцията, ако се съмнявате в чувствата на някой друг или в собствените си чувства.

РАК

Страхотен ден за обсъждане на нови идеи за работа или бизнес. Предложенията ви изглеждат на другите смели, необичайни, но интересни. Със сигурност ще има желаещи да ви помогнат в изпълнението на вашите планове, а някой с удоволствие ще се заеме с най-трудната и досадна част от работата. Денят е подходящ и за решаване на въпроси, които изискват контакт с държавни организации. Ще бъде възможно да се намерят точните хора на място, да се получат подписи и печати навреме и бързо да се оформят документи.

Работа

Денят е пълен с интересни и оригинални идеи в професионален смисъл, но в същото време не всичко, което пожелаете, ще се сбъдне. Въпреки че всички предпоставки за това са налице, пред вас се открива нова перспектива. Но може да се окаже, че някои житейски обстоятелства няма да ви позволят да осъществите плановете си.

Здраве

Защо да се измъчвате с безполезни и празни преживявания? Времето е вашият съюзник. Научете се да реагирате спокойно на събитията, случващи се около вас. Разпределете периодите на почивка и работа равномерно.

Любов

Сърцата на влюбените бият в унисон само в романите, но прозата на живота е такава, че той или тя иска да седне в мрежата, а вие сте привлечени да се разходите под луната. Бурни събития, подвизи, романтични приключения и преживявания ще направят този ден вълнуващ и запомнящ се.

ЛЪВ

Не се вълнувайте. Сутринта може да бъде доста трудно да запазите самообладание: дребни недоразумения, малки закъснения, грешки на други хора развалят настроението. Но ако можете да се справите с емоциите си, бързо ще разберете как да промените нещата към по-добро. Освен това с всеки изминал час влиянието на положителните тенденции се увеличава, отварят се все повече възможности и не искате да пропуснете нито една. Следобедът е чудесно време за важни и трудни неща. Справяте се бързо с тях: успявате веднага да се съсредоточите върху основното и да отделите точно толкова внимание на малките детайли, колкото ви е необходимо.

Работа

Ще имате невероятен пик на активност през целия ден. Но разпределете повечето дела и важни събития в началото на деня. Ако изведнъж ви се наложи да излезете със свои собствени инициативи, тогава покажете смелост. Първата половина на деня ще бъде запомнена с ярки и бързи моменти.

Здраве

Днес е денят на промяната.Това ще повлияе на самочувстнието ви и ще повдигне жизнения ви тонус.

Любов

Днес Лъвът не трябва да настоява за среща или разговор с любим човек: най-вероятно моментът ще бъде неподходящ за това.

ДЕВА

През първата половина на деня е по-добре да не водите важни разговори, да не спорите сериозно с никого, да поддържате мирно отношение. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете много проблеми и просто неприятни моменти. Ще се справите перфектно с решаването на сложни проблеми, със сигурност ще намерите отговори на трудни въпроси. Следобедът е чудесно време за среща с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Няма да е трудно да угодите дори на тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора. Ще има шанс да възстановите някои полезни стари връзки.

Работа

Днес ще проявите любопитството си, интуицията ви ще се засили. Само че не всички представители на този знак ще могат да изразят мислите си. Някой ще бъде срамежлив и несигурен. Не бива да се отчайвате, ако ви липсва смелост. Ако се планират прости неща, тогава ги решете през първата половина на деня.

Здраве

Представителите на знака се отличават с лошо здраве и меланхолично настроение. Постоянните рецидиви на хронични заболявания избиват от обичайния житейски коловоз. Добрият дълъг сън и лека вечерна почивка в семейния кръг е точното лекарство за днес от повишената умора на Девите.

Любов

Днес звездите възнамеряват да помогнат на Девата по сърдечни въпроси, но предпочитат да го направят по свой начин. Провидението няма да се намесва в любовните им игри, докато не изпаднат в безизходица или затруднено положение. Девите, които започват връзка от нулата, трябва да помнят, че ще имат силно ехо от миналото.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не рискувате рано през деня. Това определено не е най-доброто време за смели експерименти и е по-добре да се въздържате от необмислени действия. Ще бъде много по-лесно да успеете, като се придържате към плана, който сте направили по-рано. Следобедът от своя страна е подходящ и дори изисква импровизация. Събитията не се развиват по начина, по който може да се очаква; ще има много изненади. Интуицията със сигурност ще ви каже как най-добре да действате, а някой, когото познавате, може да ви даде отличен съвет. Вероятни са малки парични бележки.

Работа

Първата половина на деня ще се запомни с финансовия си успех и ръст на доходите. Няма да сте зависими от финансови задължения. Кредити, микрокредити, кредитни карти, оптимизация на дълга ще бъдат успешни. Ще се разбирате добре с хората и особено с колегите си.

Здраве

Здравето ви няма да ви подведе днес. Това обаче не е причина да носите работа вкъщи или да останете претоварени. Работата няма да избяга, но психологическият стрес и хроничната липса на сън ще се отразят на здравето в бъдеще.

Любов

Днес Везните трябва да защитят любовните си отношения от досадните рецидиви на миналото. Този ден е способен подмолно да подчертае и задълбочи всякакви предпоставки за сексуалната, емоционалната и ежедневната несъвместимост на влюбените.

СКОРПИОН

Денят върви добре, но не винаги можете да поддържате добро настроение. Бързо започвате да се притеснявате, ако поне нещо се обърка, ядосвате се на онези, които по някаква причина не могат да изпълнят обещанията, дадени по-рано, или просто не подкрепят вашите идеи. Препятствията, които сега са по пътя, всъщност не са толкова сериозни и със сигурност ще намерите начин да ги преодолеете, ако останете спокойни. Бъдете внимателни с парите: днес сте склонни да се отнасяте към тях изключително несериозно, можете да похарчите значителна сума за дреболии. Преди да пазарувате, консултирайте се с хора, на чиито знания и вкус имате доверие. С

Работа

Ще постигнете желания успех в кариерата, ако покажете своята енергия и самочувствие. Следобед ще настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си.

Здраве

Днес е ден, който ще изисква от вас светкавична мобилизация на енергийните сили. До вечерта ще бъдете изтощени психически и физически. Но тъй като денят е икономически успешен, резултатите от инвестициите ще ви зарадват. Активните спортове и правилно балансираната диета ще помогнат за попълване на енергийния баланс.

Любов

Днес Скорпионите се разбират с любимия си човек и са проницателни във всичко, свързано с романтиката им. С външен паритет или отстъпки към партньор, именно Скорпионите ще бъдат неизказаните лидери в една двойка поради изтънченост и магическа привлекателност. По-добре не отлагайте срещата или разговора за утре.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да подредите собствените си мисли и чувства. Осъзнавайки какво наистина ви тревожи, какво ви причинява безпокойство и какво може да ви зарадва, веднага ще се почувствате много по-уверени, ще разберете накъде да продължите. Други обаче няма да разберат веднага защо сте решили да действате по този начин, а не по друг начин. Поради това са възможни някои спорове, разгорещени дискусии. Но всичко може да се обясни. Ако сутрин е по-добре да се съсредоточите върху собствените си дела, тогава второто е чудесно за подпомагане на другите. Успявате да подкрепите тези, които са изпаднали в трудна ситуация.

Работа

Дейността ви днес е несравнима и затова ще се справите блестящо с професионалните си задължения. Опитайте се да бъдете по-учтиви с колегите си, защото не всеки може да работи с вашето бързо темпо.

Здраве

Несериозността на представителите на знака ги принуждава да действат винаги в ущърб на здравето си. Основната причина за болестите на Стрелец е изключителната раздразнителност. Звездите привличат вниманието ви към водните спортове. Водата успокоява нервите и тонизира умореното тяло. За процедури е подходяща контрастна вана с билкови отвари или пътуване до басейна.

Любов

Днес Стрелецът може да се изправи пред практическата страна на любовните отношения – например необходимостта да подкрепят финансово намеренията си. Това е ден на потиснати страсти. Ако чувствата не са твърде силни и искрени, романтичният възглед за любовта може временно да отстъпи място на скептицизма и цинизма.

КОЗИРОГ

Днес способността да разбирате хората, да разбирате какво е в душите им ще ви бъде много полезна. Кратък разговор ще бъде достатъчен, за да направите правилното впечатление за човека, да разберете как можете да го заинтересувате, дали си струва да разчитате на неговата подкрепа. Не сте особено откровени с никого, но околните с готовност разкриват всичките си тайни. Втората половина на деня е времето, когато особено често ще бъдете в светлината на прожекторите. Бъдете готови да отговорите на трудни въпроси: със сигурност някой ще се опита да ви смути с тях, да ви засрами. Ще се опита, но, разбира се, ще се провали.

Работа

Ден, пълен с перспективи за кариера. Ръководството ще ви предложи да заемете по-висока позиция. И ако сте уверени, че ще се справите с новите задължения, тогава се съгласете на офертата. Ще ви трябват достатъчно знания и опит, за да се докажете като отличен професионалист.

Здраве

Помислете за разработването на балансирана диета. Не отлагайте отново планираното отслабване. Влизайки във форма, ще почувствате и прилив на енергия.                                                                                                                          

Любов

Днес Козирозите са чувствени и привързани, поради което могат да станат доброволни жертви и заложници на любовта. Звездите съветват подобни негативни чувства да се разглеждат като симптом на болест, наречена "любовна зависимост" и да се мисли за възможните начини за възстановяване от нея през следващите месеци.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден: успешен, интересен и ползотворен. Сега звездите са на ваша страна. Струва си да се възползвате, за да направите това, което е било планирано от дълго време, но не се е получило по никакъв начин. Възможно е нови познати да помогнат в това. Те с готовност ще отговорят на исканията, бързо ще разберат какво трябва да се направи. Следобедът носи необичайни събития, новини, които ви помагат да хвърлите нов поглед върху това, което ви се стори познато. Възможно е да искате да отложите планираните дейности, за да се съсредоточите върху нещо по-интересно. Сега обстоятелствата го позволяват.

Работа

Очаква се трудна среда на работното място, но благодарение на комуникативните си умения ще можете да подредите всички несъответствия. Следобедът ще бъде придружен от лека умора, но като цяло денят ще донесе много полезни неща.

Здраве

Склонността на Водолеите към настинки е много висока. За да не се разболеете, имате нужда от умерени активни натоварвания, спокойно състояние на ума и добра почивка.

Любов

Днес звездите настоятелно съветват Водолеите да не афишират чувствата си, каквито и да са те, и да не разгласяват подробностите от любовната си история, независимо как се развива тя. Също така, не се поддавайте на собствените си настроения (предимно негативни) и не прибързвайте със заключенията.

РИБИ

Опитайте се да не си създавате илюзии и гледайте на нещата реалистично. Това ще бъде достатъчно, за да се справите добре с трудна и важна задача, да завършите успешно започнатото по-рано. Не са изключени необичайни срещи и запознанства, които ще са полезни от професионална гледна точка. Справянето с близките може да изисква повече търпение и спокойствие от обикновено. Те не винаги ви  разбират правилно веднага, а понякога това ви дразни и разстройва. Но няма сериозни причини за несъгласие, възможно е да се договорите за всичко.

Работа

Денят е обещаващ, тъй като се предвиждат промени в кариерата. Може би ръководството ще предложи нова позиция за вас. Днес не си струва да вземете прибързано решение. В края на деня очаквайте клопки. Подредете всичките си текущи дела.

Здраве

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен.

Любов

За личния живот на Рибите този ден е благоприятен, но звездите съветват да се помни, че нещо може да ви отведе в миналото - а, както знаете, в повечето случаи е по-добре да го оставите зад себе си. За щастие съдбата дава няколко месеца, за да се сбогувате напълно с него и да не съжалявате никога повече.

Подобни статии