Христо Иванов цъфна в bTV, за да избълва сутрешна порция опорки

Сламеният лидер на „Да, България” е слънчасал, изглежда и се държи все по-неадекватно

Снимка: БГНЕС За какво мечтае сламеният лидер Христо Иванов и какви мисли му се въртят в главата, когато не плажува?

Плажуването на сламения лидер на „Да, България” Христо Иванов е дало последици. Най-неадекватният министър в по-ново време, изгря слънчасал рано сутрин в четвъртък в студиото на bTV, за да повтори опорките, съдържащи се и в позиция, разпространена вчера.

Всъщност, лидерът на малобройната, но хиперактивна фракция, състояща се от него и масивния му бодигард Ивайло (Иво) Мирчев, който го придружава навсякъде, за да му пази гърба, вече не може да изненада даже и най-яростните си фенове, които им знаят програмата. Независимо откъде тръгва Христо Иванов, все опира до постоянната опорка на кръга „Капитал” срещу депутата Делян Пеевски. И в днешния случай Иванов не пропусна да го спомене в рецитацията си.

Най-неадекватният министър от кабинета „Борисов”, който още в първия ден след назначението си бе засечен да се чекира на летище София, тъй като спешно се бе пуснал сам в отпуска, си позволи наглостта да коментира министерските назначения сега като неадекватни. Иванов, който по време на министерстването си се открои само с гафове, не иска да даде шанс на новите министри да се докажат, защото е наясно, че никой от тях не е в състояние да натвори толкова гафове, с колкото се отчете той.

Припомняме на неадекватния бивш министър и неадекватен политически лидер, че главният прокурор, когото сега толкова критикува, бе избран именно в съответствие с неговата съдебна реформа. Иначе днешното участие на слънчасалия политик беше по повод вчерашното гостуване на Росен Плевнелиев, когото той се опита да опровергае. Неуспешно и неадекватно, разбира се.  Христо Иванов е дълбоко обиден от факта, че всичко, в това число и президентът Плевнелиев, възприемат случилото се на „Росенец” като добре координиран план, постигнал целта си. Но Иванов предпочита да опровергава фактите с внушения, каквито прозвучаха и днес в гостоприемното студио на телевизията, която се срамува и бяга от определението „Божков ТВ”.

Самозабравилият се сламен лидер, който само преди дни лепеше плакати на държавна институция, за което между другото трябваше да бъде санкциониран, си позволи неимоверната наглост да твърди, че блокадите посред бял ден на ключови кръстовища и блокирането на нормалния живот на гражданите, са правилни действия. От това за пореден път пролича колко струват правните познания на самозванеца в политиката и юридическите среди.

Подобни статии